Guzel haberde bugun dogum yapali 12.gun ve aldigim kilolarin tamami gitmis yasasiiiin:)
Oh maşallahdarisi basimiza olsun :)
Rezene istah aciyormus yeni farkettim doymak bilmiyorum günlerdir
Ben biraz abarttigim için öyle oldu belkideBende iciyorum cnm ama farketmedim hic..kilolar gitti ama karnim daha tam cekilmedi;( hele bir 40im ciksin dikislerim gecsin beni tutabilene ask olsun evde:)
İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.
Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
Ben biraz abarttigim için öyle oldu belkide
Benim de 3 kilom var hepsi gobuste sanirim,inşallah 40 çıkana kadar kendiliğinden gider..
çok gezesim var benim de :)
İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.
Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
Kızlar egomegonun bebeği için dualarımızı hızlandıralım ogluşumuz komadaymis , beyinden şüphe ediyormuş doktorlar
yarin başka doktor görecek, cok zor günler geçiriyor kardeşimizinşallah dualarla hersey yoluna girecek
Hanipeks annem de 100 ihlas okuyor su an. Eksik kalırsa yine okur eşim ve annem .
Bende tefriciye okuyabildigim kadar okuyacağım . Okudukça bildiririm.
nisaN annelerinden doğuramayan kimler kaldı acaba benden başka ??
doğum yapan tüm arkadaşlar minnaklarınızın 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun :) benim kız bugünde gelmiycek orası belli oldu
aynen öyle arkadaşlarım ben varım beklemede olan bugün eşim evdeyken hazır başka bi doktora gidelim dedik nst ye aldı önce sancım 70 lerde çıktı sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez oldum müsait dedi gerçekten acımadı ama insan geriliyo yabancı bi ele. sonra eşi yaşlanmış dedi perşembe günü bi nst daha alacak ve ona göre o gün ya da 3 gün sonra falan doğuma alacak. kendi doktorumun dediklerinin aynısını dedi ama korkutmadan dedi çünkü dün bizimki risk falan filan size kalmış diye gerim gerim gerdi beni eşimle de bu yüzden tartıştık yok yere. suyumuz azalmaya başlamış. bebeğimin dolabı da geldi bugün bi temizleyip yerleştirmesi kaldı. ondan sonra allah kerim...doktor kendi sancım gelmezse gene suni sancıyla başlatacak doğumu. tek sorun doğumu başka hastanede yaptırması. kendi hastanesinde de yaptırıyo ama orası da çok hijyenik bir yer değilben varım birde bildiğim amanamazon kaldı.benim bebişinde hiiç niyeti yok.oğlumla mayısı görürüz biz senide göndeririz doğuma
Ayaz bebek için bana 500 ihlas yaz bugün bitiririm kalanıda alan olmazsa okurum yine inşallah
aynen öyle arkadaşlarım ben varım beklemede olan bugün eşim evdeyken hazır başka bi doktora gidelim dedik nst ye aldı önce sancım 70 lerde çıktı sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez oldum müsait dedi gerçekten acımadı ama insan geriliyo yabancı bi ele. sonra eşi yaşlanmış dedi perşembe günü bi nst daha alacak ve ona göre o gün ya da 3 gün sonra falan doğuma alacak. kendi doktorumun dediklerinin aynısını dedi ama korkutmadan dedi çünkü dün bizimki risk falan filan size kalmış diye gerim gerim gerdi beni eşimle de bu yüzden tartıştık yok yere. suyumuz azalmaya başlamış. bebeğimin dolabı da geldi bugün bi temizleyip yerleştirmesi kaldı. ondan sonra allah kerim...doktor kendi sancım gelmezse gene suni sancıyla başlatacak doğumu. tek sorun doğumu başka hastanede yaptırması. kendi hastanesinde de yaptırıyo ama orası da çok hijyenik bir yer değil( doktorumu değiştirmek istemiyorum sonuçta aynı şeyleri söylediler ve tam teşekküllü bi doğum hastanesinde çalışıyo ama o da doğuma gece gelemem diyo ( diğer bugün gittiğimiz gece gündüz ben gelirim diyo ve bayağı da ilgili ( kafam allak bullak oldu...2 gün sonra ne olacağız bakalım kimseye de anlatmadım bunları şimdi elli kafadan elli ses çıkıyo diye eşimi de tembihledim kafam zaten bi milyon kimseden bişi duymak istemiyorum anlatmayacağız dedim..rabbim herkesin yardımcısı olsun...
ben de 50 tefriciye alayım şimdilik okursam üstüne gene söylerim doğuma gider miderim üstümde kalmasın arkadaşım...allahım tez zamanda şifa versin yavrusuna(( içim acıyo onunla ilgili haber okudukça en son ne durumda bilen var mı (
bizde yarın kontrole gideceğiz bakalım ne dyecek doktor.ben doktorumu mecburiyetten (eğitime gittiği için muayeneyi bıraktı) değiştirdim 2 hafta önce ama bu doktorda diğeriyle benzer şeyler söyledi aynı şekilde ilgili de çok şükür sorun yaşamadık bizde..önceki doktorumda bu da gece doğuma gelmeyecek normal olursa kısmet artık inşallah nöbetine denk gelirizde bildiğimiz doktor doğum yaptırır..kimseye bişey söylememek en iyisi herkes herşeyi çok biliyo çünkü bana doğum tarihi veren var :) doktordan öte bilgililer maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?