2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende iciyorum cnm ama farketmedim hic..kilolar gitti ama karnim daha tam cekilmedi;( hele bir 40im ciksin dikislerim gecsin beni tutabilene ask olsun evde:)
Ben biraz abarttigim için öyle oldu belkide
Benim de 3 kilom var hepsi gobuste sanirim,inşallah 40 çıkana kadar kendiliğinden gider..
çok gezesim var benim de :)

bende 150 alayim cnm. cinarin gozu nasil oldu?

kizlar dogum sonrasi kanamam 30 gun falan surdu sonlara dogru baya azalmisti. cumartesi gunu tekrar basladi giderek artti dunden beri saat basi ped degistiriyorum hatta ustume bile cikti. acaba adet mi oluyorum ki. ilkinde kirkim cikinca hemen adet olmustum bunda daha kirkim cikmadan adet olmus olabilir miyim ki?

Ben biraz abarttigim için öyle oldu belkide
Benim de 3 kilom var hepsi gobuste sanirim,inşallah 40 çıkana kadar kendiliğinden gider..
çok gezesim var benim de :)

ne güzel kızlar kilolardan kurtulmuşsunuz ben doğum yaptım kızım 2.600 dü ama benden sadece 2000 gitmişti aklım ermedi bu işe daha sonradanda 1000 verdim hamilelikte toplam 11.5 kilo aldım ve sadece 3 kilo verdim gören zaten hala hamile sanıyor çünkü midede var enfeksiyonum geçmiyor kızım 3 gün sonra 1 aylık oluyor ama sadece 400 gr almış ben çıldırmak üzereyim

200 tane de ben okuyayım bitirince tekrar sölerim

Kızlar egomegonun bebeği için dualarımızı hızlandıralım ogluşumuz komadaymis , beyinden şüphe ediyormuş doktorlar
yarin başka doktor görecek, cok zor günler geçiriyor kardeşimiz inşallah dualarla hersey yoluna girecek

Hanipeks annem de 100 ihlas okuyor su an. Eksik kalırsa yine okur eşim ve annem .
Bende tefriciye okuyabildigim kadar okuyacağım . Okudukça bildiririm.

cok uzuldum cnm Allah sifa versin Ayaz bebegimize. Rabbim yardim etsin sabir guc kuvvet versin insallah

hanipeks kullanıcısından alıntı

İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.

Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.

Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200

Ben de 100 tane alıyorum. Allah tez zamanda şifa verir inşallah kuzuya.

nisaN annelerinden doğuramayan kimler kaldı acaba benden başka ??
doğum yapan tüm arkadaşlar minnaklarınızın 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun :) benim kız bugünde gelmiycek orası belli oldu

ben varım birde bildiğim amanamazon kaldı.benim bebişinde hiiç niyeti yok.oğlumla mayısı görürüz biz senide göndeririz doğuma
aynen öyle arkadaşlarım ben varım beklemede olan bugün eşim evdeyken hazır başka bi doktora gidelim dedik nst ye aldı önce sancım 70 lerde çıktı sonra çatı muayenesi yaptı ilk kez oldum müsait dedi gerçekten acımadı ama insan geriliyo yabancı bi ele. sonra eşi yaşlanmış dedi perşembe günü bi nst daha alacak ve ona göre o gün ya da 3 gün sonra falan doğuma alacak. kendi doktorumun dediklerinin aynısını dedi ama korkutmadan dedi çünkü dün bizimki risk falan filan size kalmış diye gerim gerim gerdi beni eşimle de bu yüzden tartıştık yok yere. suyumuz azalmaya başlamış. bebeğimin dolabı da geldi bugün bi temizleyip yerleştirmesi kaldı. ondan sonra allah kerim...doktor kendi sancım gelmezse gene suni sancıyla başlatacak doğumu. tek sorun doğumu başka hastanede yaptırması. kendi hastanesinde de yaptırıyo ama orası da çok hijyenik bir yer değil( doktorumu değiştirmek istemiyorum sonuçta aynı şeyleri söylediler ve tam teşekküllü bi doğum hastanesinde çalışıyo ama o da doğuma gece gelemem diyo( diğer bugün gittiğimiz gece gündüz ben gelirim diyo ve bayağı da ilgili ( kafam allak bullak oldu...2 gün sonra ne olacağız bakalım kimseye de anlatmadım bunları şimdi elli kafadan elli ses çıkıyo diye eşimi de tembihledim kafam zaten bi milyon kimseden bişi duymak istemiyorum anlatmayacağız dedim..rabbim herkesin yardımcısı olsun...

ben de 50 tefriciye alayım şimdilik okursam üstüne gene söylerim doğuma gider miderim üstümde kalmasın arkadaşım...allahım tez zamanda şifa versin yavrusuna (( içim acıyo onunla ilgili haber okudukça en son ne durumda bilen var mı (

slm kızlar
inşallah herkes iyidir doğum yapanlara allah şifa versin ve bebeklerini sağlıkla büyütsün inşallah
yapacaklarada allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
ben oğlumla ilgilenmekten nete girecek zaman bulamıyorum
gündüzleri çok huysuz değil onun uyuduğu zamanlarda kendi işlerimi yapmaya çalışıyorum yemek ütü temizlik
yardım edenim yok bebeğimle kendim ilgileniyorum işlerimide mecbur kendim yapıyorum allaha çok şükür ki çok rahat ameliyat geçirdim ve sonrasında bir sıkıntı yaşamadım.
oğlumum koliği var sanırım sabah ve akşam huysuz 3-4 saat uyumadığı huysuz olduğu oluyor ve gaz problemi de yaşıyoruz sap smilax iyi geldi biraz bende günde 2-3 kere rezene çayı içiyorum bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz gaz sancılarını

egomega arkadaşımızın bebeği için çok üzüldüm allah şifa versin
bende dua okucam bebeği için banada 100 tane yazın okuyabilirsem fazlasınıda okumaya çalışıcam

Ayaz bebek için bana 500 ihlas yaz bugün bitiririm kalanıda alan olmazsa okurum yine inşallah

500 tane ihlas okudum yarısını ben yarısını eşim okudu Allah kabul etsin.Rabbim Ayaz bebeğe şifa anne babasına sabır versin.bi kaç kişi daha okudu sanırım ama daha kaldıysa bitirelim

bizde yarın kontrole gideceğiz bakalım ne dyecek doktor.ben doktorumu mecburiyetten (eğitime gittiği için muayeneyi bıraktı) değiştirdim 2 hafta önce ama bu doktorda diğeriyle benzer şeyler söyledi aynı şekilde ilgili de çok şükür sorun yaşamadık bizde..önceki doktorumda bu da gece doğuma gelmeyecek normal olursa kısmet artık inşallah nöbetine denk gelirizde bildiğimiz doktor doğum yaptırır..kimseye bişey söylememek en iyisi herkes herşeyi çok biliyo çünkü bana doğum tarihi veren var :) doktordan öte bilgililer maşallah :)

kızlar sütün çocuğa yetip yetmediğini nerden anlıyorsunuz benimki memede uyursa uyudu yoksa sürekli aranıyor emzik de almıyor göğüs ucu için de krem sürüyorum lansinoh ama işe yaramıyor galiba çok ağrıyor emerken 15 dk bir saat gibi geliyor bi de süt artırmak için ne yapıyorsunuz

sorma sorma niye daha doğurmadın diye sorulur mu ya normal doğum bekleyen bi insana?? otusalar da adet tarihi hesaplasalr ancadengesizin teki bana adetini de bilmiyosun hesap yapamadınsa söyle de hesaplayım dedi ne haddineyse!!!! inşallah yarın senin de i,çini ferahlatacak şeyler söyler..şu son günlerde cinnet geçirmek istemiyorum bi insan hergün aranır mı ya doğurdun mu diye bi de haber ver diyolar tamam diyorum bi bırakın da ben doğurunca haber gelir zaten!! açmıyorum ben de artık teli falan. kendi ablama bile her detayı anlatmıyorum konu komşu teriler üretiyo
ve şu an deli gibi sancım var :S

200 tefriciye okudum daha okuyacağım Allah izin verirse

Yuksek Volkan nerelerde bugün gören oldu mu?
Laternem sen nasılsın daha iyisin sanki Oglusun da küçük erkek olmuş hayirli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…