2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Fistigim iyi olmana, esinle aranizin iyi olmasına çok sevindim.inşallah kv gelince sorun çıkmaz
Kalça usg si için erken davranmissin 1. Ayini doldurunca yapıyorlar o nedenle korkma Allahın izniyle bsy yoktur.
Enes pasamiz ismiyle uzun yasasin inşallah, Allah agzinizin tadını daim etsin inşallah arkadaşım♥

kv gittiiiiiiiiii:)) darısı başınıza. Dün gece altını aldı ilk defa. Bu sabah kakalar sırtına çıkmıştı. Ama çok kaka yaptığı için olduğunu zannediyo. Söyleye söyleye bitiremedi. Demedim bende becerememişşn die. Her zaman yaptığı kaka:))

sen de benim gibi oldun desene
allah yardımcın olsun canım...

canım yaa allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun.....

İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.

Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.

Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200

nisaN annelerinden doğuramayan kimler kaldı acaba benden başka ??
doğum yapan tüm arkadaşlar minnaklarınızın 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun :) benim kız bugünde gelmiycek orası belli oldu

nisaN annelerinden doğuramayan kimler kaldı acaba benden başka ??
doğum yapan tüm arkadaşlar minnaklarınızın 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun :) benim kız bugünde gelmiycek orası belli oldu

ben varım birde bildiğim amanamazon kaldı.benim bebişinde hiiç niyeti yok.oğlumla mayısı görürüz biz senide göndeririz doğuma

150 tefrıcıye alayım 100 ihlas

sizi sureklı takıp edıyorum kızlar nisan annelerı bebıslerı nazlı cıktı 40 gecırıyor
bız mayıs annelerındede erkenden geliyor hayırlısı ..
doğum ıcın gun beklıyen arkadaşlar Rabbım yardımcınız olsun sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşAllah ..

Gözün aydın canım :)) cok uzun yıllar gecmis onların cocuk tecrubesinin üstünden.. Unutmuşlar artık herseyi.. Kendin yaparsın artık rahat rahat..

Neyse ki benimki dokunamiyor bebeğe. Kucağına bile almıyor. 4 aya kadar dokunamazmis ele avuca gelince alacakmış kucağına.

amin inşallah canım

aynen walla, ağlıyo bebek alıcak kucağına ama, alana kadar kuduruyoo bizimki:)
bide bebeği almaktan çok battaniyeyi almaya gayret ediyo sanki:)
takmış üşür üşür
emzirirken gelip gelip kat kat örtüyo
sora terlemiş diyo
bi akşam sırtına havlu koymayı teklif etti ya
bahçede top oynadı sanki bizimki:)
hatta battaniyeye çıkmış teri bile dedi:)

bu sabah altını alırken giydiremedi zaten, bana verdi
bide benimki başrol kendisi zannediyo sanırım, ben figüran:)
dün kaç defa süt geliyomu süt geliyomu, gına geldi
gecede mama vercenmi mama vercenmi
kazara yalnız kalsalar dayıcak mamayı:)
ben süt anne gibiydim, emzirme bitmeden daha almaya çalışıyo:)

Selam guzel annelerrr
Dogum yapan annelerimiz Allah analı babalı büyütsün
Dogum yapacak anneler Allah yardımcı olsun
Biz iyiyiz alışmaya calisiyoruz sutum 3 gun gelmedi mama verdik fakat biberonla verince hemsire emme refleksi guclensin diye biberona hemen alisti ggogsumu almasi icin savas veriyoruz ucu da hemen coktugu icin yakalayamiyor mecburen silikon uc kullaniyorum onunla bile zor alistirdim yeni yeni emiyor emsin de diyorum artik ucla emsin
Sezeryan sonrasi ayaklarim baya odem yapti bir davul adeta yavas yavas gecer dedi doktor bakalim onun disinda iyiyim
Hanipeks ayaz bebegimiz icin anneme 100 ihlas okutuyorum ben de 100 tefriciye alayim Allahim tez zamanda iyilestirsin

Nerdeyse hepsine aynı kod yüklenmiş sanki :)))

Cok tanıdık cok bildik :)

Canım geçmiş olsun..benimki de göğsümün birini bir hafta hic almadı neden bilmiyorum hep reddetti biberonla verdim gogus ucu falan çeşit çeşit denedim olmadı .. Sonra gece ac uyanında savaştık biraz, epeyce sürdü ama tuttu.. Artık göğsümü aliyo..emzirmek zor is Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
allah anali babali buyutsun cnm gozun aydin.

tunaeec cok gecmis olsun nasil korktun kimbilir

Tesekkur ederim kizlar Allah hepimizin yavrusuna uzun saglikli omurler versin

Sagol tatlim bakalim o inatci bende inatciyim ) aglasa da emzirmeye ugrasiyorum alisacak zamanla insallah

Allahim anlamiyorum bu insanlari..kaynamlara oturmaya geldik bugun yavrum uyuyor yazik kv geliyor kuzuuuuum uyuyonmu seeen??(bagirarak) bebek uyaniyor agliyor kucagina aliyor saaaap suuup opuyor..sonra al annesi cocuk ac emzir halbuki daha karni tok!! Aliyorum kucagima uyutuyorum yatiriyorum yine ayni sahne bastan gelde sinirlenme!! Yavrumun duzeni bozuluyor!! Ohh be yazdim ve rahatladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…