Oglen 12 den beri suni sanci veriyorlar ama benim.kizin hala gelmeye niyeti yokdogum olayini hep abartirlar zannederdim ama hakikaten cok zormus
yarinda olmazsa sezeryan olacak
o degilde cektigim sanci ve o kadar ebelerin doktorun parmak hatta kollariyla yaptigi muayenelere yanarim
KiZlar sizi okuyunca cok garip geldi ya:))
Herkesin derdi kendine büyük zor dagına göre kar vs vs klasik avutucu kelamlar.
Ben size hic birini demiyor sadece söyle diyorum
"sizden kötüsü de var"
Evet benden kötüsü de var muhakkak.ama su anda bakınca kiminizin eşi bana vakit ayır diyor kiminizin ki cocuk bakıyor vs.
Benim esim tamamen kopmuş gibi sabah 6.40 aksam 21.30 çalışıyor hatta pazar gunu de...
Kızı cok seviyor oluyor bizi görünce gozu doluyor daha cok çalışmalıyım vs diyor.
Hafta sonu arkadaşına is ayarlıyor
"O para kazanıyor ama sen beni kaybediyorsun" dedim.
Onceleri bu lohusalik olayında alıp cocuklari gitsem derdim.
Simdi balkona çıksam diyorum.
Bugun kızım koltuğu kirletti onu yikiyorken bebeği emzirdim sonra kiz kardesine birsey yapmasin diye hep bakiyorum sonra devam ederken oglum miziklandi artık kapatır misin makinayı diye tlf çaldı kapım çaldı dişim apse yapmış o ağrıdı az evvel de esim arıyor arkadas câya gelsin mı diye...
Emin olun kiZlar daha kötüsü de var.teselli değil bu ama kendinizi salmayın diye diyorum
İyisiniz...
nisaN annelerinden doğuramayan kimler kaldı acaba benden başka ??
doğum yapan tüm arkadaşlar minnaklarınızın 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun :) benim kız bugünde gelmiycek orası belli oldu
İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.
Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
kv gittiiiiiiiiii:)) darısı başınıza. Dün gece altını aldı ilk defa. Bu sabah kakalar sırtına çıkmıştı. Ama çok kaka yaptığı için olduğunu zannediyo. Söyleye söyleye bitiremedi. Demedim bende becerememişşn die. Her zaman yaptığı kaka:))
150 tefrıcıye alayım 100 ihlas
sizi sureklı takıp edıyorum kızlar nisan annelerı bebıslerı nazlı cıktı 40 gecırıyor
bız mayıs annelerındede erkenden geliyor hayırlısı ..
doğum ıcın gun beklıyen arkadaşlar Rabbım yardımcınız olsun sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşAllah ..
Gözün aydın canım :)) cok uzun yıllar gecmis onların cocuk tecrubesinin üstünden.. Unutmuşlar artık herseyi.. Kendin yaparsın artık rahat rahat..
Neyse ki benimki dokunamiyor bebeğe. Kucağına bile almıyor. 4 aya kadar dokunamazmis ele avuca gelince alacakmış kucağına.
aynen walla, ağlıyo bebek alıcak kucağına ama, alana kadar kuduruyoo bizimki:)
bide bebeği almaktan çok battaniyeyi almaya gayret ediyo sanki:)
takmış üşür üşür
emzirirken gelip gelip kat kat örtüyo
sora terlemiş diyo
bi akşam sırtına havlu koymayı teklif etti ya
bahçede top oynadı sanki bizimki:)
hatta battaniyeye çıkmış teri bile dedi:)
bu sabah altını alırken giydiremedi zaten, bana verdi
bide benimki başrol kendisi zannediyo sanırım, ben figüran:)
dün kaç defa süt geliyomu süt geliyomu, gına geldi
gecede mama vercenmi mama vercenmi
kazara yalnız kalsalar dayıcak mamayı:)
ben süt anne gibiydim, emzirme bitmeden daha almaya çalışıyo:)
Selam guzel annelerrr
Dogum yapan annelerimiz Allah analı babalı büyütsün
Dogum yapacak anneler Allah yardımcı olsun
Biz iyiyiz alışmaya calisiyoruz sutum 3 gun gelmedi mama verdik fakat biberonla verince hemsire emme refleksi guclensin diye biberona hemen alisti ggogsumu almasi icin savas veriyoruz ucu da hemen coktugu icin yakalayamiyor mecburen silikon uc kullaniyorum onunla bile zor alistirdim yeni yeni emiyor emsin de diyorum artik ucla emsin
Sezeryan sonrasi ayaklarim baya odem yapti bir davul adetayavas yavas gecer dedi doktor bakalim onun disinda iyiyim
Hanipeks ayaz bebegimiz icin anneme 100 ihlas okutuyorum ben de 100 tefriciye alayim Allahim tez zamanda iyilestirsin
allah anali babali buyutsun cnm gozun aydin.
tunaeec cok gecmis olsun nasil korktun kimbilir
egomegoma çok geçmiş olsun,
ben şimdilik 100 tane alayım,
okursam daha fazla yazarım inşallah
Rabbim şifa versininşallah minik kuzuya
hayırlı olsun görkemrecim,
mira ya maşallah
lenahayırlı doğumlar olsun
sende kavuşuyorsun kuzuna maşallah
görkemre gözün aydın olsun canım allah analı bablı büyütsün........ egomego canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin yavrunun..... hanipeks 300 ben okuyorum canım... lena allah hayırla kurtarsın... laterne bu arada geçmiş olsun gözün aydın bebişin küçük erkek olmuş... nasıl zor mu bende düşünüyorum bir ara anlatırsın......
Canım geçmiş olsun..benimki de göğsümün birini bir hafta hic almadı neden bilmiyorum hep reddetti biberonla verdim gogus ucu falan çeşit çeşit denedim olmadı .. Sonra gece ac uyanında savaştık biraz, epeyce sürdü ama tuttu.. Artık göğsümü aliyo..emzirmek zor is Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?