sorma sorma niye daha doğurmadın diye sorulur mu ya normal doğum bekleyen bi insana?? otusalar da adet tarihi hesaplasalr ancadengesizin teki bana adetini de bilmiyosun hesap yapamadınsa söyle de hesaplayım dedi ne haddineyse!!!! inşallah yarın senin de i,çini ferahlatacak şeyler söyler..şu son günlerde cinnet geçirmek istemiyorum bi insan hergün aranır mı ya doğurdun mu diye bi de haber ver diyolar tamam diyorum bi bırakın da ben doğurunca haber gelir zaten!! açmıyorum ben de artık teli falan. kendi ablama bile her detayı anlatmıyorum konu komşu teriler üretiyo
ve şu an deli gibi sancım var :S
200 tefriciye okudum daha okuyacağım Allah izin verirse
Yuksek Volkan nerelerde bugün gören oldu mu?
Laternem sen nasılsın daha iyisin sanki Oglusun da küçük erkek olmuş hayirli olsun inşallah
sancını ve nasıl olduğunu konu komşuya söyle doğurup doğuramayacağını söylerler
hadi bakalım doğum sancısıdır inşallah kısa zamanda hayırlı,güzel doğum haberini alırız seninde..
kızlar şimdi ben geceleri süt sağıp veriyorumya, bazen oğluşum bitiremiyo sütü biberonun dibinde kalıyo biraz. sonraki sağımda yani 3 saat sonra tekrar sağıyorum ve yeni sağdığımı da ekleyip veriyorum. oğlum sütü içiyo ama iki sütü karıştırarak hata mı yapıyorum, hasta olmasın bide...
tatlım iki sütü birleştirdikten sonra yine artan oluyor mu?ve tekrar kullanıyor musun?
bir de kalan sütü oda sıcaklığında mı bekletiyorsun?
kızlar sütün çocuğa yetip yetmediğini nerden anlıyorsunuz benimki memede uyursa uyudu yoksa sürekli aranıyor emzik de almıyor göğüs ucu için de krem sürüyorum lansinoh ama işe yaramıyor galiba çok ağrıyor emerken 15 dk bir saat gibi geliyor bi de süt artırmak için ne yapıyorsunuz
karışmış sütü tekrar kullanma tatlım;oda sıcaklığında sağdığın süt en fazla 3 saat taze kalıyor..bazen yine artıyo ve oda sıcaklığında bekliyo...
ama öyle çok bi süt değil, zaten fazla sütüm yok 3 saatte bir maximum 100 ml. kalanda 10 ile 20 ml gibi bişey oluyo.
karışmış sütü tekrar kullanma tatlım;oda sıcaklığında sağdığın süt en fazla 3 saat taze kalıyor..
tekrar kullanırım diyorsan bebek içtikten sonra buzdolabına koy kullanmadan kısa süre önce dışarı çıkar.. biberonla sıcak suyun içinde biraz bekleterek ısıtabilirsin
ben oda sıcaklığında 6 saat diye biliyodum....temmuz denedin mi bilmiyorum tatlım ama sütünün artması için bol su(en az 2,5-3 litre) içmek çok faydalı.. rezene çayıda çok etkili..
kızlar şimdi ben geceleri süt sağıp veriyorumya, bazen oğluşum bitiremiyo sütü biberonun dibinde kalıyo biraz. sonraki sağımda yani 3 saat sonra tekrar sağıyorum ve yeni sağdığımı da ekleyip veriyorum. oğlum sütü içiyo ama iki sütü karıştırarak hata mı yapıyorum, hasta olmasın bide...
Eğer fazla olan ihlas ise;Arkadaslar hesap yapmistim keske fazladan okumasaydiniz 2-3 sayfa once yazdim an be an foruma giremiyorum. Lutfen dua okumadan once gecmisi takip edin. Fazla oldu sayi, ne olacak simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?