2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sancını ve nasıl olduğunu konu komşuya söyle doğurup doğuramayacağını söylerler
hadi bakalım doğum sancısıdır inşallah kısa zamanda hayırlı,güzel doğum haberini alırız seninde..

Arkadaslar hesap yapmistim keske fazladan okumasaydiniz 2-3 sayfa once yazdim an be an foruma giremiyorum. Lutfen dua okumadan once gecmisi takip edin. Fazla oldu sayi, ne olacak simdi?

kızlar şimdi ben geceleri süt sağıp veriyorumya, bazen oğluşum bitiremiyo sütü biberonun dibinde kalıyo biraz. sonraki sağımda yani 3 saat sonra tekrar sağıyorum ve yeni sağdığımı da ekleyip veriyorum. oğlum sütü içiyo ama iki sütü karıştırarak hata mı yapıyorum, hasta olmasın bide...

Allahım sen egomegomun sabisini koru,hayırlısı ile kurtar dertlerinden,sağlıkla anacığına kavuştur inşallah
içim yandı okuyunca ne diyeceğimi bilmiyorum;haber alan mutlaka yazsın buraya merakta bırakmayın bizi

200 tefriciye okudum daha okuyacağım Allah izin verirse

Yuksek Volkan nerelerde bugün gören oldu mu?
Laternem sen nasılsın daha iyisin sanki Oglusun da küçük erkek olmuş hayirli olsun inşallah

sağol tatlım Allaha çok şükür iyiyim ben,oğluşumda iyi artık sünnetle ilgili sıkıntısı kalmadı teşekkür ederiz teyzesi..

egomegodan haber alınca yaz olur mu çok merak ediyorum;Allah yardımcıları olsun inşallah

yok yok değil daha sıklaşmadı =))) komşulara fahri doktora verilmeli zaten karnımı santim santim hesaplayabiliyorlar inip inmediğini

hanipeks arkadaşım bu fazla olan ihlas mı tefriciye mi ??

tatlım iki sütü birleştirdikten sonra yine artan oluyor mu?ve tekrar kullanıyor musun?
bir de kalan sütü oda sıcaklığında mı bekletiyorsun?

tatlım iki sütü birleştirdikten sonra yine artan oluyor mu?ve tekrar kullanıyor musun?
bir de kalan sütü oda sıcaklığında mı bekletiyorsun?

bazen yine artıyo ve oda sıcaklığında bekliyo...
ama öyle çok bi süt değil, zaten fazla sütüm yok 3 saatte bir maximum 100 ml. kalanda 10 ile 20 ml gibi bişey oluyo.

Gunde 5-6 kez kaka yapiyorsa yetiyodur diye biliyorum ben lansinoh bende ise yaradi sut icin corekotu, incir yiyorum humana cay iciyorum

bazen yine artıyo ve oda sıcaklığında bekliyo...
ama öyle çok bi süt değil, zaten fazla sütüm yok 3 saatte bir maximum 100 ml. kalanda 10 ile 20 ml gibi bişey oluyo.
karışmış sütü tekrar kullanma tatlım;oda sıcaklığında sağdığın süt en fazla 3 saat taze kalıyor..
tekrar kullanırım diyorsan bebek içtikten sonra buzdolabına koy kullanmadan kısa süre önce dışarı çıkar.. biberonla sıcak suyun içinde biraz bekleterek ısıtabilirsin

temmuz denedin mi bilmiyorum tatlım ama sütünün artması için bol su(en az 2,5-3 litre) içmek çok faydalı.. rezene çayıda çok etkili..

temmuz denedin mi bilmiyorum tatlım ama sütünün artması için bol su(en az 2,5-3 litre) içmek çok faydalı.. rezene çayıda çok etkili..
ben oda sıcaklığında 6 saat diye biliyodum....
gece gece ısıtma işide bana zor geliyo. çünkü lohusalıktan mıdır nedir, gece uyandığımda deli gibi ter içinde uyanıyorum. yataktan çıkıncada çok üşüyorum. o yüzden acilen sağıp, içirip, uyuytmak istiyorum.
süt artırmak için değişik şeyler deniyorum. zaten emzirmek acaip susatıyo beni... emzirmeye başlayınca su içmeye de başlıyorum illaki. 3 saatte bir iki gögüsten toplam 100 ml nasıl sence?

okuduğum kitapta sütün içilmeyen kısmın tekrar kullanmayın dökün yazıyordu sebebini hatırlamıyorum ama tazelikten dolayı olabilir yine de karar senin tabi..

temmuz tatlım ben evde bir kez süt sağdım ama ne kadar olduğuna bakmadım
ne kadarın iyi olduğunu bilmiyorum ama bebeğin hepsini bitiremediğine göre yetip artıyor demek ki :)
hastanede ki anne sütü eğitiminde oda sıcaklığında 3 saat diye söylediler.. (3 saat oda,3 gün dolap,6 ay dondurucu)
sütleri birleştirmezsen sıkıntı olmaz aslında;kalanı ilkönce içir yeniyi ardından.. iki biberon kullanman gerekir belki ama kafan rahat,sütün de her daim sıcak olur

Birsey sormak istiyorum.. Bebeklerinizin burnu tıkanıyor mü sizinde ? Benimki sürekli hirilitili bir ses çıkartıyor.. Burnunu temizlesemde hirilti devam ediyor. Dr normal bebeklerde dedi ama başka bebek de bilmiyorum.. Sizlerde var mı böyle birsey ?

Ah egoistim,megolomanim...
O kadar üzgünüm ki ve sadece bunu yapabiliyorum

Bugun gelen giden herkesten "bebeğimiz var ve rahatsız dua istiyorum ismi Ayaz"dedim ,her defasında gözlerim doldu.bilmem sen ne haldesin.
Bundan sonrasına sadece teslimiyet kaldı.
Hersey Rabb'inin elinde,ol dediği an olacak...
Tam teslimiyetle;
"Rabbim gidecek başka kapımız yok,Ayaz bebeğimizi anneciğine bagisla şifa ver"

Arkadaslar hesap yapmistim keske fazladan okumasaydiniz 2-3 sayfa once yazdim an be an foruma giremiyorum. Lutfen dua okumadan once gecmisi takip edin. Fazla oldu sayi, ne olacak simdi?
Eğer fazla olan ihlas ise;
Benimkinden dusebilirsin ablam henüz tamamlayamamis dikişi iltihap kapmış bir dünya iğne serum duramıyor su an.
Hala ben okurum yatmadan dedi ama fazla varsa dusebilirsin.

canım 200 tefriciyede ben alayım.
egomego için kelimeler kifayetsiz,
Rabbim evlat acısı ile sınamasın inşallah
meleğimizin şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…