2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Voltajimmm gelmiş

Nerdeydin 23 Nisan mı kutladınız

Sana sormak istediğim bir suru şey var

Sor canım evdeydim
Cok gelen vardı ve iki gündür
Cok kanamam var.benim doğumda bile kanama olmaması için ilaç verildi .adet gibi oluyor yani olmamıştı hic boyle.akıntı gibi olup olup kesilmesi lazımdı.

Evet benim tıfıl da 2 gündür öyle. Zaten minnacık burnu vardı o da tıkandı Hırıltılı çıkıyor sürekli nefesi emerken de daha çabuk yoruluyor maalesef. Bana da doktorum burun damlası vermişti ondan 3 -4 gün sonra tıkandı. Her bebekte olur demişti.

Benim aldığım pompiş makinesinde taze süt oda sıcaklığında 6 saat ,dolaptan çıkmışsa eğer 1 saat kalabilir yazıyor.

Bu arada 3 saatte bir 100 ml bence süper valla. Ben bi sağıyorum, yaklaşık 20 dakika sürüyor, 45-50ml çıkıyor ama ondan sonra en az 4-5 saat geçmesi gerekiyor bi o kadar çıkması için.

Emzirirken su içme olayını kendime özgü sanıyordum :)))

Arkadaşlar forumun çok eski üyesi değilim malum çalışıyorken pek nete girmeye fırsat olmuyordu ve habersizdim doğum iznine ayrılınca üye olmuştum en fazla 1-2 ay olmuştur yani üye olalı ama bağımlı oldum resmen buradaki paylaşımlar tecrübeler çok işe yarıyor birde kimseye anlatamadığı derdini bile burada anlatıp rahatlayabiliyor insan bu çok güzel
hele ki bu birlik beraberlik ayaz bebek örneğinde olduğu gibi mükemmel (yeri gelmişken Rabbim şifa verir inşallah hep dua ediyorum)

yarın 8:30 'da hastaneye yatış yapıcam ilaçla açılma falan sağlamaya çalışcaklarmış bide suni sancı falan filan olmadı bebek gelmezse sezeryan yapıcak doktor çok sakinim gibi geliyordu ama şuan farkettim ki bildiğin korkuyorum ya birşeyler ters giderse diye ya kızıma birşey olursa diye....

ufacık bir vaktiniz olursa aklınıza gelirsem dua ederseniz çok mutlu olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun inşallah güzel haberlerle dönerim foruma...
benim gibi doğum bekleyenlere Allah en kısa zamanda en kolay yoldan hayırlı doğum nasip etsin inşallah
doğum yapanlara da prens ve prenseslerine güzel ömürler versin
hayırlı geceler

Mezos benim kızımın doğduğu günden beri tıkanıyor burnu devamlı serumfizyolojik kullanıyoruz zaten başka birsey verilmiyor .Diğerlerinde Yasamadim boyle bir durum.Hatta gecen gün illa tonimer dedi Dr buruno vs kabul etmedi tonimer aradım öyle.gecer ama ilk uç ay boyle seyler normalmiş.

Birde ben kızımı genelde yuzustu yatırıyorum rahat uyuyor...

Son düzenleme:
Gulimier den haber gelmemiş galibainsallah kavusmustur kuzusuna...

Gorkemre dogurmussun canım gözün Aydın anali babali buyusun kuzun...ben kaçırmışım kusura bakma

Prensessena Rabbim saglicakla kuzuna kavuşmayı nasib etsin...

çok sağol canım benim. sizede geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah. kalça usgsi için erken davranmışım doğru diyorsun tatlım. inşallah bir sorun yoktur.

dertsiz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
teşekkür ederim canım.

canım bana da 300 tefriciye yaz kalırsa yine alırım.

hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün.

Rabbim egomego arkadaşımıza dayanma gücü, bebeğine sağlık sıhhat versin.

kızlar ben toplam 14 kg aldım. 1 haftada sadece 5 kg gitti.
dünden beri göğüs altıma kadar korse giyiyorum. göbeğim baya bi indi.
ödemim çok fazla. hamileliğim boyunca ayaklarım falan şimdiki kadar şişmemişti.
inşallah biraz daha veririm.

dmt canım evet bizim oğlanlar adaş oldu. ismiyle yaşasınlar inşallah.

İyi geceler canlar..

Egomegomdan haber yok.. Girip girip bakiyorum.. Allah'im saglikla kucaklastirsin onlari..

Onun derdinin yaninda bizimki hic kalir belki..

Ama dunden beri kafayi yicem.. Kontrolumuz vardi dun.. Dr tiroid eksikligi olabilir vs dedi. Deli etti beni. Bebisimin dili zaman zaman disarida oluyor.. Muayene de kabizligi gecmedi deyince dilini gosterip boyle hep disarida mi oluyor dedi.. Zaman zaman dedim.. Soktu aklima iste bi kere.. Topuk kanindan eri donus olmadi. Sorun olsa donerlerdi dedi.. Ama.beni bi kere pimpirikledi adam.. Ankaraya donunce orda cocuk doktoru bulup onunla da voruscem bu konuyu.. Bu arada oglum kaka yapamiyo diye duphalac verdi. Bir cay kasigi iciriyorum. İnsallah iyi gelir..

Bu daha isin baslangic kismiydi.. Benim de bahsetmistim pihti atmisti ameliyat sonrasi toplardamarda.. Kan sulandirici kullandim 20 gun.. Kontrole gittik bu seferde flebit yani damar iltihabi olmusum.. Antibiyotik kullaniyorum.. Ve emboli corabi giyiyorum. Kan sulandirici hap icmeye devm etmem gerekiyormus. Ogluma gunde 20-30cc sut veriyordum.. Artik onu veremeyecegim. Sutten bebege gecermis
sutu kesmelisin dedi.. Hatta iyiki sutun azmis cok olsa yine kesmek zorunda kalacaktik dedi.. Bebegin karni bi sekilde doyar ama senin sagligin elden giderse zor geri gelir dedi.. Ordan cikinca kadin doguma gittim. 34. Gunum ve hala kanamam var.. Bakti baktiii rahim cok kalin kalmis hic incelmemis dedi.. İcerde aktif kanama yok adet gordurmem lazim acil dedi. Yoksa bu rahim kalinligi sorun olur dedi.ilacla adet olup adetli iken kontrol edilecek.. Eger yine incelmemis olursa kurtaj olmam gerekmis bu damardaki durmdan sebep doktorum iyiki farkettik yoksa olumcul dedi.. Kimseye izah edemezdik olse idin dedi.. Delirdim duyunca. Sonra sukrettim.. Beterinden korusun Rabbim. Dogum kontrol hapi asla icemeyecekmisim artik.. Ki ben poli kistik overliyim.. İsim zor yani.

İcimi dokmek istedim.. İyi geceler herkese..

Cnm bendede sendeki gibi ödem coktu 1hafta sonra gecti..hormon degisikliginden olurmus ayaklarini havaya dikmeye bak bol bol iner yakinda insallah..inmesiylende kilonun gitmesi bir oldu bende!! Sendede oyle olur ins.

Egomegodan hayırlı bir haber gelmiştir belki diye bir umut girdim ama şimdilik yok galiba
Rabbim tez vakitte Ayaz bebegin sağlıklı haberlerini almayi nasip etsin, kuzuma kalici sifa versin inşallah.

Tatlım çok geçmiş olsun hem yavruna hem sana
Kabızlık bu dönemde normal zamanla rahatlayacak inşallah merak etme;eksiklik için bsy diyemem bilgim yok ama topuk kaninda sonuç normal
olmadığında hemen aileye ulaşıyorlar bilgin olsun..
Süt veremeyeceğim diye üzülme nolur bebeğinin süte olduğundan daha fazla sağlıklı bir anneye ihtiyacı var; drun dedigi gibi karni
bisekilde doyar.sukret tatlım Allah seni yavruna bağışlamış kendini ihmal etme
Inşallah kurtaja gerek kalmaz, Allah hayirlisini yasatsin herşeyin..

Tatlım benim 1. Haftada 3 kilo gitmiş görünüyordu :)
Sonra birden iniyor merak etme..
Ben korse giymedim hiç giysem mi acaba :44:

Dogum yapanlar kervanina ben de dahil oldum ..
normal dogum bekleniyordu fakat olmadi 12 saatten fazla suni sanci verdiler acilmam olmadi dun oglen 1 de sezeryanla kizim dunyaya geldi .. biraz minik 2 900 simdi yogun bakimda tuktugunu yutamadi kahverengimsi bi tukruk geldi gozetim altina aldilar .. ins bisey cikmaz

Allah yar ve yardımcısı olsun Ayaz bebeğin inşallah iyi olup evine dönecek ne kadar zor geliyor bizim içimizi sızlatırken egomegonun halini düşünemiyorum bile Allah sabır versin kardeşimize

tuncss Allah korumuş canım seni seni en iyi anlayanlardan biriyim sanırım benimde 40 iğnem cuma bitiyor ama ağrılarımın geçmesini bırak hafiflemedi bile sanırım benimde rahimde amniyon sıvısı kalmış :26:

hanipeks canım bende 200 terficiye istiyorum

hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin bebeğinede sanada senin kızında benimki gibi minikmiş nasıl büyüyecek bunlar merak ediyorum :)

canım çok geçmiş olsun. tiroidle ilgili sorun olsaydı dönerlerdi diye biliyorum bende. eşimin kuzeni bunun için 2 yıl ilaç kullandı çok şükür şimdi sağlıklı bir oğlumuz var.inşallah kürtaja falan gerek kalmaz tatlım. bu arada iyi ki ailenin yanındasın ne güzel her durumda yanındalar.

Tatlım benim 1. Haftada 3 kilo gitmiş görünüyordu :)
Sonra birden iniyor merak etme..
Ben korse giymedim hiç giysem mi acaba :44:
tatlım doğumdan önce korse almıştım belki dışarı çıkamam diye.
almışkende kullanayım bari dedim. çok sıkıyor hele emzirirken falan ter su içinde kalıyorum.
ama göbeğim baya bi indi. sonuçta zararı olan bişey değil elinin altında varsa giy canım.

bizde sarılık için doktora gidicez bugün. 14.7 çıkmıştı pazartesi günü.
bakalım bugün kaç çıktı. pazartesi emzirme odasında kadının biri çok moralimi bozmuştu
senin çocuğun sapsarı, hasta o baksana, doktor sizi kesin yatırır hiç cevap vermedim susup kaldım öyle
odadan çıktım ip gibi gözümden yaşlar akıyor eşim annem noldu diye soruyor anlatamadım bile.
biraz sakinleşince anlattım eşim bana kızıyor sanane diyip cevabını veremedin mi diyor.
niye susuyorsun kim bişey derse cevabını ver kendini üzme diyorlarda söz konusu çocuk olunca doldum taştım işte.
insanlar gerçekten çok tuhaf başka biride çişli kıyafetleri oğlumun battaniyesinin üzerine koydu.
bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya elime aldığım gibi dışarıya çıktım.
eşim al at yere ne diye susup beni deli ediyorsun diyor.
nasıl yaparım ki onu...
inşallah bugünkü sonucumuz iyi çıkar.

gözünüz aydın tatlım. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…