yok yok değil daha sıklaşmadı =))) komşulara fahri doktora verilmeli zaten karnımı santim santim hesaplayabiliyorlar inip inmediğini
hanipeks arkadaşım bu fazla olan ihlas mı tefriciye mi ??
Voltajimmm gelmiş
Nerdeydin 23 Nisan mı kutladınız
Sana sormak istediğim bir suru şey var
Birsey sormak istiyorum.. Bebeklerinizin burnu tıkanıyor mü sizinde ? Benimki sürekli hirilitili bir ses çıkartıyor.. Burnunu temizlesemde hirilti devam ediyor. Dr normal bebeklerde dedi ama başka bebek de bilmiyorum.. Sizlerde var mı böyle birsey ?
ben oda sıcaklığında 6 saat diye biliyodum....
gece gece ısıtma işide bana zor geliyo. çünkü lohusalıktan mıdır nedir, gece uyandığımda deli gibi ter içinde uyanıyorum. yataktan çıkıncada çok üşüyorum. o yüzden acilen sağıp, içirip, uyuytmak istiyorum.
süt artırmak için değişik şeyler deniyorum. zaten emzirmek acaip susatıyo beni... emzirmeye başlayınca su içmeye de başlıyorum illaki. 3 saatte bir iki gögüsten toplam 100 ml nasıl sence?
çok sağol canım benim. sizede geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah. kalça usgsi için erken davranmışım doğru diyorsun tatlım. inşallah bir sorun yoktur.Fistigim iyi olmana, esinle aranizin iyi olmasına çok sevindim.inşallah kv gelince sorun çıkmaz
Kalça usg si için erken davranmissin 1. Ayini doldurunca yapıyorlar o nedenle korkma Allahın izniyle bsy yoktur.
Enes pasamiz ismiyle uzun yasasin inşallah, Allah agzinizin tadını daim etsin inşallah arkadaşım♥
teşekkür ederim canım.dertsiz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
canım bana da 300 tefriciye yaz kalırsa yine alırım.İhlasimiz 9200 oldu kizlar, tunanec in 100 unden emin degilim kendisi mi okudu okutturdu mu? Onu saymadihim haliyle 800 eksigimiz var. Biran once bitirebilsek.
Cumaya kadar da tefriciye paylasalim lohusa olsak da tefriciyeyi okuyabiliyormusuz.
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün.Selam guzel annelerrr
Dogum yapan annelerimiz Allah analı babalı büyütsün
Dogum yapacak anneler Allah yardımcı olsun
Biz iyiyiz alışmaya calisiyoruz sutum 3 gun gelmedi mama verdik fakat biberonla verince hemsire emme refleksi guclensin diye biberona hemen alisti ggogsumu almasi icin savas veriyoruz ucu da hemen coktugu icin yakalayamiyor mecburen silikon uc kullaniyorum onunla bile zor alistirdim yeni yeni emiyor emsin de diyorum artik ucla emsin
Sezeryan sonrasi ayaklarim baya odem yapti bir davul adetayavas yavas gecer dedi doktor bakalim onun disinda iyiyim
Hanipeks ayaz bebegimiz icin anneme 100 ihlas okutuyorum ben de 100 tefriciye alayim Allahim tez zamanda iyilestirsin
kızlar ben toplam 14 kg aldım. 1 haftada sadece 5 kg gitti.
dünden beri göğüs altıma kadar korse giyiyorum. göbeğim baya bi indi.
ödemim çok fazla. hamileliğim boyunca ayaklarım falan şimdiki kadar şişmemişti.
inşallah biraz daha veririm.
dmt canım evet bizim oğlanlar adaş oldu. ismiyle yaşasınlar inşallah.
Tatlım benim 1. Haftada 3 kilo gitmiş görünüyordu :)kızlar ben toplam 14 kg aldım. 1 haftada sadece 5 kg gitti.
dünden beri göğüs altıma kadar korse giyiyorum. göbeğim baya bi indi.
ödemim çok fazla. hamileliğim boyunca ayaklarım falan şimdiki kadar şişmemişti.
inşallah biraz daha veririm.
dmt canım evet bizim oğlanlar adaş oldu. ismiyle yaşasınlar inşallah.
Allah yar ve yardımcısı olsun Ayaz bebeğin inşallah iyi olup evine dönecek ne kadar zor geliyor bizim içimizi sızlatırken egomegonun halini düşünemiyorum bile Allah sabır versin kardeşimizeKızlar egomegonun bebeği için dualarımızı hızlandıralım ogluşumuz komadaymis , beyinden şüphe ediyormuş doktorlar
yarin başka doktor görecek, cok zor günler geçiriyor kardeşimizinşallah dualarla hersey yoluna girecek
Hanipeks annem de 100 ihlas okuyor su an. Eksik kalırsa yine okur eşim ve annem .
Bende tefriciye okuyabildigim kadar okuyacağım . Okudukça bildiririm.
İyi geceler canlar..
Egomegomdan haber yok.. Girip girip bakiyorum.. Allah'im saglikla kucaklastirsin onlari..
Onun derdinin yaninda bizimki hic kalir belki..
Ama dunden beri kafayi yicem.. Kontrolumuz vardi dun.. Dr tiroid eksikligi olabilir vs dedi. Deli etti beni. Bebisimin dili zaman zaman disarida oluyor.. Muayene de kabizligi gecmedi deyince dilini gosterip boyle hep disarida mi oluyor dedi.. Zaman zaman dedim.. Soktu aklima iste bi kere.. Topuk kanindan eri donus olmadi. Sorun olsa donerlerdi dedi.. Ama.beni bi kere pimpirikledi adam.. Ankaraya donunce orda cocuk doktoru bulup onunla da voruscem bu konuyu.. Bu arada oglum kaka yapamiyo diye duphalac verdi. Bir cay kasigi iciriyorum. İnsallah iyi gelir..
Bu daha isin baslangic kismiydi.. Benim de bahsetmistim pihti atmisti ameliyat sonrasi toplardamarda.. Kan sulandirici kullandim 20 gun.. Kontrole gittik bu seferde flebit yani damar iltihabi olmusum.. Antibiyotik kullaniyorum.. Ve emboli corabi giyiyorum. Kan sulandirici hap icmeye devm etmem gerekiyormus. Ogluma gunde 20-30cc sut veriyordum.. Artik onu veremeyecegim. Sutten bebege gecermis
sutu kesmelisin dedi.. Hatta iyiki sutun azmis cok olsa yine kesmek zorunda kalacaktik dedi.. Bebegin karni bi sekilde doyar ama senin sagligin elden giderse zor geri gelir dedi.. Ordan cikinca kadin doguma gittim. 34. Gunum ve hala kanamam var.. Bakti baktiii rahim cok kalin kalmis hic incelmemis dedi.. İcerde aktif kanama yok adet gordurmem lazim acil dedi. Yoksa bu rahim kalinligi sorun olur dedi.ilacla adet olup adetli iken kontrol edilecek.. Eger yine incelmemis olursa kurtaj olmam gerekmisbu damardaki durmdan sebep doktorum iyiki farkettik yoksa olumcul dedi.. Kimseye izah edemezdik olse idin dedi.. Delirdim duyunca. Sonra sukrettim.. Beterinden korusun Rabbim. Dogum kontrol hapi asla icemeyecekmisim artik.. Ki ben poli kistik overliyim.. İsim zor yani.
İcimi dokmek istedim.. İyi geceler herkese..
Dogum yapanlar kervanina ben de dahil oldum ..
normal dogum bekleniyordu fakat olmadi 12 saatten fazla suni sanci verdiler acilmam olmadi dun oglen 1 de sezeryanla kizim dunyaya geldi .. biraz minik 2 900 simdi yogun bakimda tuktugunu yutamadi kahverengimsi bi tukruk geldi gozetim altina aldilar .. ins bisey cikmaz
canım çok geçmiş olsun. tiroidle ilgili sorun olsaydı dönerlerdi diye biliyorum bende. eşimin kuzeni bunun için 2 yıl ilaç kullandı çok şükür şimdi sağlıklı bir oğlumuz var.inşallah kürtaja falan gerek kalmaz tatlım. bu arada iyi ki ailenin yanındasın ne güzel her durumda yanındalar.İyi geceler canlar..
Egomegomdan haber yok.. Girip girip bakiyorum.. Allah'im saglikla kucaklastirsin onlari..
Onun derdinin yaninda bizimki hic kalir belki..
Ama dunden beri kafayi yicem.. Kontrolumuz vardi dun.. Dr tiroid eksikligi olabilir vs dedi. Deli etti beni. Bebisimin dili zaman zaman disarida oluyor.. Muayene de kabizligi gecmedi deyince dilini gosterip boyle hep disarida mi oluyor dedi.. Zaman zaman dedim.. Soktu aklima iste bi kere.. Topuk kanindan eri donus olmadi. Sorun olsa donerlerdi dedi.. Ama.beni bi kere pimpirikledi adam.. Ankaraya donunce orda cocuk doktoru bulup onunla da voruscem bu konuyu.. Bu arada oglum kaka yapamiyo diye duphalac verdi. Bir cay kasigi iciriyorum. İnsallah iyi gelir..
Bu daha isin baslangic kismiydi.. Benim de bahsetmistim pihti atmisti ameliyat sonrasi toplardamarda.. Kan sulandirici kullandim 20 gun.. Kontrole gittik bu seferde flebit yani damar iltihabi olmusum.. Antibiyotik kullaniyorum.. Ve emboli corabi giyiyorum. Kan sulandirici hap icmeye devm etmem gerekiyormus. Ogluma gunde 20-30cc sut veriyordum.. Artik onu veremeyecegim. Sutten bebege gecermis
sutu kesmelisin dedi.. Hatta iyiki sutun azmis cok olsa yine kesmek zorunda kalacaktik dedi.. Bebegin karni bi sekilde doyar ama senin sagligin elden giderse zor geri gelir dedi.. Ordan cikinca kadin doguma gittim. 34. Gunum ve hala kanamam var.. Bakti baktiii rahim cok kalin kalmis hic incelmemis dedi.. İcerde aktif kanama yok adet gordurmem lazim acil dedi. Yoksa bu rahim kalinligi sorun olur dedi.ilacla adet olup adetli iken kontrol edilecek.. Eger yine incelmemis olursa kurtaj olmam gerekmisbu damardaki durmdan sebep doktorum iyiki farkettik yoksa olumcul dedi.. Kimseye izah edemezdik olse idin dedi.. Delirdim duyunca. Sonra sukrettim.. Beterinden korusun Rabbim. Dogum kontrol hapi asla icemeyecekmisim artik.. Ki ben poli kistik overliyim.. İsim zor yani.
İcimi dokmek istedim.. İyi geceler herkese..
tatlım doğumdan önce korse almıştım belki dışarı çıkamam diye.Tatlım benim 1. Haftada 3 kilo gitmiş görünüyordu :)
Sonra birden iniyor merak etme..
Ben korse giymedim hiç giysem mi acaba :44:
gözünüz aydın tatlım. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah.Dogum yapanlar kervanina ben de dahil oldum ..
normal dogum bekleniyordu fakat olmadi 12 saatten fazla suni sanci verdiler acilmam olmadi dun oglen 1 de sezeryanla kizim dunyaya geldi .. biraz minik 2 900 simdi yogun bakimda tuktugunu yutamadi kahverengimsi bi tukruk geldi gozetim altina aldilar .. ins bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?