2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

GecmiS olsun.gozunu temiz bir mendili câya batirip ilik cayla sil.
Bebeklerde burun tıkanıklığı ciğerde hirilti yapıyor imiş Dr umiz öyle dedi.Bizde de hiriltili.

benim kızın gözüde 20 gündür capaklanıyor.ılık suyla siliyoruz tekrarlıyor.yarın dr kontrolünde onuda söyleyeceğim.belki iyi gelecek bi tavsiye yada ilac verir

en son cuma doktora gittim son gunlerim ama doktor on gun sonra gel dedi.. kendimi dinkemekten belki ama sanci gelir anlamam suyumu farketmem fln diye uyuyamiyorum bile..
herseyi okudum ettim herseyden haberim var ama basa gelince cahil oluyosun.. hareketleri normale dondu cok sukur.. ama bugun halsizim canim.sikkin bebegimi bu ruh haliyle karsilamak istemiyorum... dua etmem lazim terapi lazim sanirim.. gizel bi abdest alayim... Allah yardimcimiz olsun..

bugün doktor banada akıntıyı söyledi peyaz peynirimsi akıntı olur son günlerde dedi ama miktarı hakkında bişey demedi.enfeksiyon olabilir ama idrarda yanma gibi şikayetin yoksa ilaç yazmaya gerek yok dedi..

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün..

kızlar çapaklanma bizdede war, o hırıltı, garip sesler hepsi war..
kafayı yemeden yazı getirsek..

bu arada oğlumun resmini ekledim albümümde:)

bende her uykudan uyandığımda hareket bekliyorum gün içinde de hep tetikteyim bugün doktor kordon dolanmış dedi iyice panik halde beklerim artık bende sancı değil ama suyu biterde anlayamazsam diye korkuyorum.Allah bekleyen herkese hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

buzuki orhan'ın kolik'ini dinletiyom bizim sıpaya, uyudu kucağımda:)
ay hadi inşallahhh:))

Benim kızım da ankarali namigin dar geldi sana Ankara yi dinledi
Sevdi galiba gözlerini iyice açıp baktı :))
Abisi buldu cok favorimiz bu sarki

Kiz chosy senin fotolara bakınca benimkiler geldi aklıma
Benim kocam da kv benim yanıma sokulurken resmimizi çekmiş
Doğru "anne 3 cocugu ve kv " aile tablosu diye buna derim.
Kv birde klormatik gozlukle gelmiş ki off

Benim kızım da ankarali namigin dar geldi sana Ankara yi dinledi
Sevdi galiba gözlerini iyice açıp baktı :))
Abisi buldu cok favorimiz bu sarki

Kiz chosy senin fotolara bakınca benimkiler geldi aklıma
Benim kocam da kv benim yanıma sokulurken resmimizi çekmiş
Doğru "anne 3 cocugu ve kv " aile tablosu diye buna derim.
Kv birde klormatik gozlukle gelmiş ki off

kız voltaj, normal gülüşleri yapıyomda, bu kadar çok gülemiyom ben hala:))
bende roman havası mı açsam bi, zira bizim ön mahallede çok düğün olur yazın, şimdiden alışır hem

benimde ameliyata girmeden ablamla eşimle war yanyana normal pozlar, kv yanağını yanağıma dayamış,ıyy

Ayy ayyyy iyiki evlenince anneden ayrılma var (istisnalar disinda)yoksa nice olur halimiz hergun onla kahvaltı yemek yatak "emiyomu sütun yoksa hosaf kaynatim" furyası .
Hele "gobek dustu mu banyo ettirelim "
Gerçi esim bir kac gündür anasını arattirmiyor.

benim kızın gözüde 20 gündür capaklanıyor.ılık suyla siliyoruz tekrarlıyor.yarın dr kontrolünde onuda söyleyeceğim.belki iyi gelecek bi tavsiye yada ilac verir
canım ben çocuk druna götürdüm sonra içime sinmedi göz druna gittik .dr gözyaşı kanalında tıkanıklık var dedi.doğuştan oluyormuş damlalar verdi bide masaj şekli gösterdi genelde 1 yaşına kadar açılırmış ama olmaz ise onlar küçük bir müdahaleyle açıyorlarmış.inş ona gerek kalmaz bakalım dr un sana ne diyecek?

GecmiS olsun.gozunu temiz bir mendili câya batirip ilik cayla sil.
Bebeklerde burun tıkanıklığı ciğerde hirilti yapıyor imiş Dr umiz öyle dedi.Bizde de hiriltili.
canım bizimkinin hırıltı ciğerden gelmiyor burundan geliyor.bir kuutu serum fizyolojik bitirdik. ama geçmedi.bende birşey yapmamaya karar verdim yeni doğanlarda olabiliyormuş.

ayyy voltaj bana bugün telde dedi, zorlanıyosan gel die, çalışıyo bide:)

Aynisini kizimda yapiyor..normal galiba hatta gecenlerde uyurke sesli guldu ayni kahkaha atar gibi tirsmistim hatta:)
valla bende korkmuyo değilim ne oluyo bu çocuğa diye...
emerken benimkide boğuluyo bide devam ediyo emmeye, şaşkın oğlum ya :))
bu arada bebişi öpmüyoruz ama yanağı ergenlik dönemindekiler gibi sivilce doldu.
biz bi güzel öpüyoruz, bizimkide sivilcelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…