- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
kızlar canım çok sıkkın bebişim doğduğundan beri gözü çapaklanıyor antibiyotikli damlalar kullandık o an geçiyor ama damlayı bırakınca tekrar başlıyor.ben onun gözünü öyle çapaklı görünce çok üzülüyorum.masaj yapıyorum dr öle söyledi ve çapağını temizliyorum sürekli.bide burun hırıltısı var çokca bazen uyurken bu yüzden uyanıyor yavrucum onada serum fizyolojik kullanıyorum.ama hala hırıltısı var .. kızlar sizdede var mı böle sorunlar be çok üzülüyorum
kızlar canım çok sıkkın bebişim doğduğundan beri gözü çapaklanıyor antibiyotikli damlalar kullandık o an geçiyor ama damlayı bırakınca tekrar başlıyor.ben onun gözünü öyle çapaklı görünce çok üzülüyorum.masaj yapıyorum dr öle söyledi ve çapağını temizliyorum sürekli.bide burun hırıltısı var çokca bazen uyurken bu yüzden uyanıyor yavrucum onada serum fizyolojik kullanıyorum.ama hala hırıltısı var .. kızlar sizdede var mı böle sorunlar be çok üzülüyorum
en son cuma doktora gittim son gunlerim ama doktor on gun sonra gel dedi.. kendimi dinkemekten belki ama sanci gelir anlamam suyumu farketmem fln diye uyuyamiyorum bile..ben de ayni seyden korkuyorum sancim baslar ben anlayamazsam diye. 2 gecedir bel agrim oluyo, sabah geciyor. bugun nst'de 3 defa 120e cikti sanci ve ben sadece adet sancisi gibi hafif bel agrisi hissettim. sanirim oyle bisiy olacak ama dr duzenli olmasi lazim, dk tut mutlaka dedi. aksam tekrar nstye giricem.
kızlar dün gece biraz rahatsızlandım bel ağrısı ve karın ağrısı vardı bende.. tedirgin oldum çantamı fln topladı.. eşim biraz uzan dedi kızarak uzandım.. uyumuşum uyandığımda ağrılar azalmıştı.. ama ben tedirginim 39+3 deyim. beyaz peynirimsi akıntı var iki gündür çok yoğun.. acaba psikolojik mi kendimi mi çok dinliyorum.. doğum sancısı olacak doğum başlayacak ben anlamayacağım diye çok korkuyorum.. sabah bebek gec hareket etti, gitmedim çocugu kaybettim sandım.. şimdi hareketi var ama az.. depresyonda mıyım, takıntı mı ne bunun adı noluyoo.. bana yardım edin..
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün..Dogum yapanlar kervanina ben de dahil oldum ..
normal dogum bekleniyordu fakat olmadi 12 saatten fazla suni sanci verdiler acilmam olmadi dun oglen 1 de sezeryanla kizim dunyaya geldi .. biraz minik 2 900 simdi yogun bakimda tuktugunu yutamadi kahverengimsi bi tukruk geldi gozetim altina aldilar .. ins bisey cikmaz
en son cuma doktora gittim son gunlerim ama doktor on gun sonra gel dedi.. kendimi dinkemekten belki ama sanci gelir anlamam suyumu farketmem fln diye uyuyamiyorum bile..
herseyi okudum ettim herseyden haberim var ama basa gelince cahil oluyosun.. hareketleri normale dondu cok sukur.. ama bugun halsizim canim.sikkin bebegimi bu ruh haliyle karsilamak istemiyorum... dua etmem lazim terapi lazim sanirim.. gizel bi abdest alayim... Allah yardimcimiz olsun..
buzuki orhan'ın kolik'ini dinletiyom bizim sıpaya, uyudu kucağımda:)
ay hadi inşallahhh:))
Benim kızım da ankarali namigin dar geldi sana Ankara yi dinledi
Sevdi galiba gözlerini iyice açıp baktı :))
Abisi buldu cok favorimiz bu sarki
Kiz chosy senin fotolara bakınca benimkiler geldi aklıma
Benim kocam da kv benim yanıma sokulurken resmimizi çekmiş
Doğru "anne 3 cocugu ve kv " aile tablosu diye buna derim.
Kv birde klormatik gozlukle gelmiş ki off
kız voltaj, normal gülüşleri yapıyomda, bu kadar çok gülemiyom ben hala:))
bende roman havası mı açsam bi, zira bizim ön mahallede çok düğün olur yazın, şimdiden alışır hem
benimde ameliyata girmeden ablamla eşimle war yanyana normal pozlar, kv yanağını yanağıma dayamış,ıyy
canım ben çocuk druna götürdüm sonra içime sinmedi göz druna gittik .dr gözyaşı kanalında tıkanıklık var dedi.doğuştan oluyormuş damlalar verdi bide masaj şekli gösterdi genelde 1 yaşına kadar açılırmış ama olmaz ise onlar küçük bir müdahaleyle açıyorlarmış.inş ona gerek kalmaz bakalım dr un sana ne diyecek?benim kızın gözüde 20 gündür capaklanıyor.ılık suyla siliyoruz tekrarlıyor.yarın dr kontrolünde onuda söyleyeceğim.belki iyi gelecek bi tavsiye yada ilac verir
canım bizimkinin hırıltı ciğerden gelmiyor burundan geliyor.bir kuutu serum fizyolojik bitirdik. ama geçmedi.bende birşey yapmamaya karar verdim yeni doğanlarda olabiliyormuş.GecmiS olsun.gozunu temiz bir mendili câya batirip ilik cayla sil.
Bebeklerde burun tıkanıklığı ciğerde hirilti yapıyor imiş Dr umiz öyle dedi.Bizde de hiriltili.
Ayy ayyyyiyiki evlenince anneden ayrılma var (istisnalar disinda)yoksa nice olur halimiz hergun onla kahvaltı yemek yatak "emiyomu sütun yoksa hosaf kaynatim" furyası .
Hele "gobek dustu mu banyo ettirelim "
Gerçi esim bir kac gündür anasını arattirmiyor.
valla bende korkmuyo değilim ne oluyo bu çocuğa diye...Aynisini kizimda yapiyor..normal galiba hatta gecenlerde uyurke sesli guldu ayni kahkaha atar gibi tirsmistim hatta:)
emerken benimkide boğuluyo bide devam ediyo emmeye, şaşkın oğlum ya :))Bizimkide uyurken yada yarı uyurken nefes ritminin cok değişmesi, ağlama , inleme bir suru tuhaf ses cikartiyo.. Bazen panikliyorum sonra kendi kendine susuyor. Bir de benimki emerken cok boguluyo .. Sürekli çeviriyorum sırtına vuruyorum
biz bi güzel öpüyoruz, bizimkide sivilcelendi.bu arada bebişi öpmüyoruz ama yanağı ergenlik dönemindekiler gibi sivilce doldu.
bu arada bebişi öpmüyoruz ama yanağı ergenlik dönemindekiler gibi sivilce doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?