ay inşallah canım ya... gitmezse de çok önemli değil napalım sağlığımız yerinde olsun yeter ki...Cnm bendede sendeki gibi ödem coktu 1hafta sonra gecti..hormon degisikliginden olurmus ayaklarini havaya dikmeye bak bol bol iner yakinda insallah..inmesiylende kilonun gitmesi bir oldu bende!! Sendede oyle olur ins.
ay inşallah canım ya... gitmezse de çok önemli değil napalım sağlığımız yerinde olsun yeter ki...
oğlum uykusunda sürekli sesler çıkarıyo, ara sıra hızlı hızlı derin nefes alıyo doktor ona normal dedi.
bunun dışında ağlıyo gibi arada gülüyo gibi arada hırıltı gibi değişik değişik sesler çıkarıyo. bu gece resmen onun çıkardığı sesler yüzünden uyuyamadık. sizinkilerde yapıyo mu öyle?
Mezos benim kızımın doğduğu günden beri tıkanıyor burnu devamlı serumfizyolojik kullanıyoruz zaten başka birsey verilmiyor .Diğerlerinde Yasamadim boyle bir durum.Hatta gecen gün illa tonimer dedi Dr buruno vs kabul etmedi tonimer aradım öyle.gecer ama ilk uç ay boyle seyler normalmiş.
Birde ben kızımı genelde yuzustu yatırıyorum rahat uyuyor...
oğlum uykusunda sürekli sesler çıkarıyo, ara sıra hızlı hızlı derin nefes alıyo doktor ona normal dedi.
bunun dışında ağlıyo gibi arada gülüyo gibi arada hırıltı gibi değişik değişik sesler çıkarıyo. bu gece resmen onun çıkardığı sesler yüzünden uyuyamadık. sizinkilerde yapıyo mu öyle?
ARKADAŞLAR 200 ADET İHLAS EKSİĞİMİZ VAR.
hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................500*
Yüksek_Voltaj............................200
elkin ..........................................100*
cicikan .......................................200*
_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*
hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................800*......500 ?
esrasm.........................................200*
ildauni..........................................500*
zynpapatya...................................300*
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*
meryem38......................................300*
fareast...........................................500*
prensessena...................................200*
laterne..........................................1000*
Bebeci.............................................100*
dmt_...............................................250*
gulsevdam.......................................100*
gorkemre.........................................500*
Toplam: 9300 + 500?
Kalan: 200
kızlar dün gece biraz rahatsızlandım bel ağrısı ve karın ağrısı vardı bende.. tedirgin oldum çantamı fln topladı.. eşim biraz uzan dedi kızarak uzandım.. uyumuşum uyandığımda ağrılar azalmıştı.. ama ben tedirginim 39+3 deyim. beyaz peynirimsi akıntı var iki gündür çok yoğun.. acaba psikolojik mi kendimi mi çok dinliyorum.. doğum sancısı olacak doğum başlayacak ben anlamayacağım diye çok korkuyorum.. sabah bebek gec hareket etti, gitmedim çocugu kaybettim sandım.. şimdi hareketi var ama az.. depresyonda mıyım, takıntı mı ne bunun adı noluyoo.. bana yardım edin..
kızlar dün gece biraz rahatsızlandım bel ağrısı ve karın ağrısı vardı bende.. tedirgin oldum çantamı fln topladı.. eşim biraz uzan dedi kızarak uzandım.. uyumuşum uyandığımda ağrılar azalmıştı.. ama ben tedirginim 39+3 deyim. beyaz peynirimsi akıntı var iki gündür çok yoğun.. acaba psikolojik mi kendimi mi çok dinliyorum.. doğum sancısı olacak doğum başlayacak ben anlamayacağım diye çok korkuyorum.. sabah bebek gec hareket etti, gitmedim çocugu kaybettim sandım.. şimdi hareketi var ama az.. depresyonda mıyım, takıntı mı ne bunun adı noluyoo.. bana yardım edin..
baskasi almadiysa 200 ihlasi ben alayim, evde biraz isim var aksamustune kadar okur haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?