2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cnm bendede sendeki gibi ödem coktu 1hafta sonra gecti..hormon degisikliginden olurmus ayaklarini havaya dikmeye bak bol bol iner yakinda insallah..inmesiylende kilonun gitmesi bir oldu bende!! Sendede oyle olur ins.
ay inşallah canım ya... gitmezse de çok önemli değil napalım sağlığımız yerinde olsun yeter ki...

Dertsizim hayirlisi ile atlatirsiniz inşallah sarilik riskini.. emmesi normalse ve emmek icin kendiliginden uyaniyorsa sorun yoktur..
Bugün sınırın üstünde çıkmazsa atlattiniz demektir.olcumden donunce haber vermeyi unutma..

oğlum uykusunda sürekli sesler çıkarıyo, ara sıra hızlı hızlı derin nefes alıyo doktor ona normal dedi.
bunun dışında ağlıyo gibi arada gülüyo gibi arada hırıltı gibi değişik değişik sesler çıkarıyo. bu gece resmen onun çıkardığı sesler yüzünden uyuyamadık. sizinkilerde yapıyo mu öyle?

Günaydın .
Egomego dan haber yok hala
En cok merak ettigim ayazın Dr U burnu aspire ederken nasil farketmemiş bu durumu

Gulimieri de cok merak ediyorum ben
Ve secilceyi...

Tuncss,
O nedir canım benim cok gecmis olsun bir ağzının tadiyla uyuyamadin kalkamadin yani cok zor seyler yasıyorsun kolay değil Allah yardımcın olsun.adagin falan varsa yap bir an evvel(

Ay bunların yanında deve de kulak ama dişim öyle bir siski kabakulak gibiyim(muhtemelen antibiyotik verilecek Dr a gitmek benim için zulüm o vakit kendi kendime yanıp donmeliyim.

ARKADAŞLAR 200 ADET İHLAS EKSİĞİMİZ VAR.

hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................500*

Yüksek_Voltaj............................200
elkin ..........................................100*
cicikan .......................................200*

_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*

hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................800*......500 ?
esrasm.........................................200*
ildauni..........................................500*

zynpapatya...................................300*

Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*

meryem38......................................300*

fareast...........................................500*
prensessena...................................200*
laterne..........................................1000*
Bebeci.............................................100*
dmt_...............................................250*
gulsevdam.......................................100*
gorkemre.........................................500*

Toplam: 9300 + 500?

Kalan: 200

Son düzenleme:

Aynisini kizimda yapiyor..normal galiba hatta gecenlerde uyurke sesli guldu ayni kahkaha atar gibi tirsmistim hatta:)

Canim dun gece msj atmistim ki fazla varmis bekle diye gorustum simdi başlamamış .zaten musaitte olamamış sanırım dikişi tekrar açılacak bugun .
Bilmiyorum ben bu kez dua niye okuyamiyor ve okutamiyorum

Birde prensessena bugun doguma gitti
O belki gecmiste haber etmiştir

Bende tonimer kullanıyorum voltajim ama cok huysuzlaniyor üstelik hirilti kesilmiyor. Cuma kontrolde tekrar soracağım normal deyip dürüyor ama hır hır cocuk ya olmadı kbb ye gösteririm artık..
Göbek bir tuhaf oldu zaten ins başka birsey çıkmaz bu göbekten icim hic rahat değil.. Şimdi simsiyah oldu burustu iyice altı cok sert.. Hayırlısı..

Bizimkide uyurken yada yarı uyurken nefes ritminin cok değişmesi, ağlama , inleme bir suru tuhaf ses cikartiyo.. Bazen panikliyorum sonra kendi kendine susuyor. Bir de benimki emerken cok boguluyo .. Sürekli çeviriyorum sırtına vuruyorum

ben 200 tefriciye okudum. okumaya devam ediyorum 150 daha alayim bitince hbr veririm.
egomegoyu cok merak ediyorum hep aklimda insallah Ayaz bebek iyidir.

Son düzenleme:
Canım benim ya nedir bu bir türlü bitmedi. Voltajin dediği gibi adağın varsa yerine getir mutlaka.. Allah beterinden korusun ama sürekli olumsuz haberler geliyor senden.. Cok uzuldum.. Hem sen hem bebek sagliginiza kavusursunuz bir an once insallah bunlarla biter.. Cok gecmis olsun..

Allah Allah ihlasa ne oluyor boyle.
Canım ben o 500 taneyi okutayım istersen .
Öğleden sonra açılacakmış akşama okur.keske hic fazlaymis demeseydim

baskasi almadiysa 200 ihlasi ben alayim, evde biraz isim var aksamustune kadar okur haber veririm.

kızlar dün gece biraz rahatsızlandım bel ağrısı ve karın ağrısı vardı bende.. tedirgin oldum çantamı fln topladı.. eşim biraz uzan dedi kızarak uzandım.. uyumuşum uyandığımda ağrılar azalmıştı.. ama ben tedirginim 39+3 deyim. beyaz peynirimsi akıntı var iki gündür çok yoğun.. acaba psikolojik mi kendimi mi çok dinliyorum.. doğum sancısı olacak doğum başlayacak ben anlamayacağım diye çok korkuyorum.. sabah bebek gec hareket etti, gitmedim çocugu kaybettim sandım.. şimdi hareketi var ama az.. depresyonda mıyım, takıntı mı ne bunun adı noluyoo.. bana yardım edin..

Cnm sakin ol ve merak etme sancilari insan hemen farkediyor gelince:) ama bebisin hareketlerinde degisiklik varsa git doktora kafanda acabalar olacagina muane ol daha iyi.. Allah yardimcin olsun tez zamanda saglikla al kucagina yavrunu!!

off of sabahtan beri hastanedeyiz. kabizlik icin geldik. doktor tiroide bakilmasini istedi. kan verdik simdi rontgen bekliyoruz yalnizim bi de cok yoruldum. offff

ben de ayni seyden korkuyorum sancim baslar ben anlayamazsam diye. 2 gecedir bel agrim oluyo, sabah geciyor. bugun nst'de 3 defa 120e cikti sanci ve ben sadece adet sancisi gibi hafif bel agrisi hissettim. sanirim oyle bisiy olacak ama dr duzenli olmasi lazim, dk tut mutlaka dedi. aksam tekrar nstye giricem.

kızlar canım çok sıkkın bebişim doğduğundan beri gözü çapaklanıyor antibiyotikli damlalar kullandık o an geçiyor ama damlayı bırakınca tekrar başlıyor.ben onun gözünü öyle çapaklı görünce çok üzülüyorum. masaj yapıyorum dr öle söyledi ve çapağını temizliyorum sürekli.bide burun hırıltısı var çokca bazen uyurken bu yüzden uyanıyor yavrucum onada serum fizyolojik kullanıyorum.ama hala hırıltısı var .. kızlar sizdede var mı böle sorunlar be çok üzülüyorum

baskasi almadiysa 200 ihlasi ben alayim, evde biraz isim var aksamustune kadar okur haber veririm.

:) oyyy Bir karıştırmadan bitirirsek helal olsun.
KiZlar o vakit 400 ihlas var benimki baslanmadi cunku.okuyan kontrollu okusun aksam bakayım bitmediyse okutayım .
Suan iklem 200 demiş,

Kalan 200 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…