- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.961
Kızlar ben bugün kontrole gittim bana dedi kız ama ben hiç hala kız hissetmiyorum bilmiyorum bide dedi bebeğin midesi görünmüyor normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlete mi gittiniz?Kızlar ben bugün kontrole gittim bana dedi kız ama ben hiç hala kız hissetmiyorum bilmiyorum bide dedi bebeğin midesi görünmüyor normalmi
Yok özele gittim ama fazla doktor bana çok soğuk geldi bilmiyorumDevlete mi gittiniz?
Sigortanızı devam ettirdikten sonra raporlu olduğunuz süre boyunca da çalışan olarak görünüp işverenin sgk piriminizi yatırıyor olması gerekli. Yani başlarsanız bir yere ordan istifa ya da çıkarılma olmaması gerekiyor rapor bitimine kadarÇok teşekkür ederimbunu düşünmemiştik. Şimdi ayarlamaya çalışacağız. Doğum paramı almamak koyacaktı bana
Rahatladım
Benim ikili test orta riskli çıktı doktor fetal önerdi ama yaptirmiycam dedim dün kendiside bu testlerin 100 de 100 doğru çıkmıyor sağlıksız olcak anlamına gelmez dedi 3 lü zamanı şimdide dedi onuda düşünmüyorum dedim hayır benim anlamadığım doktorlarda bu testlere garanti vermiyorlar peki neden yaptırıyorlar ozaman anlamış degilim
Başka bir doktora daha git mutlaka canım midesinin görünmesi gerekir bildiğim kadarıyla doktor her bir noktasını tek tek gösteriyor her kontrole gittiğimde için rahat etsin diye diyorumKızlar ben bugün kontrole gittim bana dedi kız ama ben hiç hala kız hissetmiyorum bilmiyorum bide dedi bebeğin midesi görünmüyor normalmi
Kızlar bu ölçümler ne anlama geliyor anlayan varmı acaba
8-10 ay işsizlik almak daha karlı değil mi? bir hesaplamak lazım hangi koşullarda eline ne kadar para geçerÇok teşekkür ederimbunu düşünmemiştik. Şimdi ayarlamaya çalışacağız. Doğum paramı almamak koyacaktı bana
Rahatladım
Valla hiç sanmıyorum eşim götürsün onada zorumla gittim zaten zaten tek başıma da hayatta eşim bırakmaz ben on yıldır evliyim hastane annemlerin evi hariç hiçbir bir yere götürmez beni bırakmaz hiç bir erkek kuzenimle bile konisiyim kendime çocuklara hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum onu dahi ev adresine değil kendi iş yerine adresine gidiyorBaşka bir doktora daha git mutlaka canım midesinin görünmesi gerekir bildiğim kadarıyla doktor her bir noktasını tek tek gösteriyor her kontrole gittiğimde için rahat etsin diye diyorum
Bence buna sevinmelisin:)kızlar herkes ağrılarından kasıktaki batmalardan gerilmelerden bahsediyor. Bende hiçbiri yok muayene tarihime kadar tedirgin oluyorum. Herkeste mi şişlik batma ağrı gerilme vs hisleri var?
Allah eşinize akıl fikir size de selamet ve güç versinValla hiç sanmıyorum eşim götürsün onada zorumla gittim zaten zaten tek başıma da hayatta eşim bırakmaz ben on yıldır evliyim hastane annemlerin evi hariç hiçbir bir yere götürmez beni bırakmaz hiç bir erkek kuzenimle bile konisiyim kendime çocuklara hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum onu dahi ev adresine değil kendi iş yerine adresine gidiyor
Bende de yok canım ben de her seferinde korkuyorum ama herkeste olacak diye bi şey yok sanırımkızlar herkes ağrılarından kasıktaki batmalardan gerilmelerden bahsediyor. Bende hiçbiri yok muayene tarihime kadar tedirgin oluyorum. Herkeste mi şişlik batma ağrı gerilme vs hisleri var?
Sigortanızı devam ettirdikten sonra raporlu olduğunuz süre boyunca da çalışan olarak görünüp işverenin sgk piriminizi yatırıyor olması gerekli. Yani başlarsanız bir yere ordan istifa ya da çıkarılma olmaması gerekiyor rapor bitimine kadar
Teşekkür ederim.Halletmeye çalışacağız kızlar.8-10 ay işsizlik almak daha karlı değil mi? bir hesaplamak lazım hangi koşullarda eline ne kadar para geçer
Bende de yokkızlar herkes ağrılarından kasıktaki batmalardan gerilmelerden bahsediyor. Bende hiçbiri yok muayene tarihime kadar tedirgin oluyorum. Herkeste mi şişlik batma ağrı gerilme vs hisleri var?
Valla yaAllah eşinize akıl fikir size de selamet ve güç versinbaşka şeyler de yazacaktım ama koşullarınızı ve yaşam tarzınızı bilmediğinden yargılamak istemem
![]()
Valla yaşadığımız koşullarda herşey de var ama eşim her türlü kısıtlıyor hiç bir arkadaşım yok ilk defa böyle bir sayfaya üye oldum bunu dahil bilse ağzıma sıçar vallaAllah eşinize akıl fikir size de selamet ve güç versinbaşka şeyler de yazacaktım ama koşullarınızı ve yaşam tarzınızı bilmediğinden yargılamak istemem
![]()
ayyy iyi bari ya herkeste az da olsa ağrı sızı gerginlik kasılma vs var sanıyorum ben okuduklarıma göre :)Bende de yokAma geçen hafta gittik doktora bebek yerindeydi.
ama grupta hiç erkek yok?Valla ya
Valla yaşadığımız koşullarda herşey de var ama eşim her türlü kısıtlıyor hiç bir arkadaşım yok ilk defa böyle bir sayfaya üye oldum bunu dahil bilse ağzıma sıçar valla
Yok bünye ile alakalıymış. Bebek kız mı erkek mi?ayyy iyi bari ya herkeste az da olsa ağrı sızı gerginlik kasılma vs var sanıyorum ben okuduklarıma göre :)