2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tatlım nasıl takip edeceksin bilmiyorum ama 3 Yasin okundu. Annem, halam ve kv..

Her an her an aklımda sürekli duadayiz canım tez vakitte kucaklasmani diliyorum bebeginle..

rabbim şifasını versin ayaz paşanın.
şuan malum okuyamıyorum yasin, birilerine okutmaya çalışacağım.
güzel haberlerini bekliyoruz.

selam arkadaşlar bende doğum yaptım çok sükür 41+0 da.. doğumum ummuduğum ve hayal etttiğim gibi geçmedi çok acı cektim ve sonunda sezeyana alındım bebeğimde 3 gün yoğun bakımda kaldı şimdi evdeyiz çok sükür hastalara geçmiş olsun doğum yapanlara göz aydınlığı diliyorum...

tek sorunumuz bebeğim yoğun bakımda biberona alışmış mememi reddediyor 2 gündür sağıp sağıp veriyorum hep mama yedi yogun bakımda bugün silikon uc denedim mememe bantladım da öyle alıyor sizce onuda birgün aradan kaldırabilirmiyim çünkü bende uc yok ve almıyor mememi kesinlikle beslenemk her ikimiz içinde işkence oldu zorluyorum alsın diye sanki biyerini sıkıyormuşum işkence yapıyormuşum gibi ağlıyo dayanamıyorum bidaha sağıp veriyordum inş bu silikon ucuda kaldırırız aradan bunları yaşayan varmı lütfen bana yol gösterin ne yapmam lazım inatcı bir bebek

canim cok gecmis olsun bel fitigi bende de var tuttu mu oldurur insani corek otunu da hemen yarin deneyim bende gazdan cok dertliyiz maalesef

canim cok gecmis olsun bel fitigi bende de var tuttu mu oldurur insani corek otunu da hemen yarin deneyim bende gazdan cok dertliyiz maalesef

saol canım benim valla aynen öldürüyor bugün yakı vurdum hayatımda ilk defa kavuruyor iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..... gece uyumuyorsa şimdi yap rahatlar rahat uyur canım

tefrıcıye kaldı ise 150 daha cektım verebılırım ...
ayaz bebeğimiz tez vakit şifasını bulsun inşallah ...

Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200*
gulsevdam...................150*
gorkemre.....................100*
dmt_..........................500*
laterne........................200*.....100
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................300*
PeriLous......................200
dertsiz........................550*........414
vitamin87....................200
Yuksek_voltaj...............200*
meryem38....................300*
Mezopotamya82............200*

Paylaşılan:4444

Okunan: 3180
Kalan: 1264

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

slm annişler kızım bugün 31 günlük oldu doğduğunda çok zayıftı 2880 gr dı bugün 4400 gr olmuş. 1 ayda 1500 gr almış sizin bebişlerin kilo durumu ne alemde kac gr almış az mı sizce bizimki?

saol canım benim valla aynen öldürüyor bugün yakı vurdum hayatımda ilk defa kavuruyor iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..... gece uyumuyorsa şimdi yap rahatlar rahat uyur canım
insallahh iyi gelir cnm. benim de fitiktan sol bacagim kasiliyor bi kac gundur cok zorlayinca hareket edemez hale geliyorum pek zor Allah yardimcin olsun.
evde corek otu yok yarin aldircam esime insallah iyi gelir aksama kadar uyumadi gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…