2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım geçmiş olsun allah bebeğine uzun ömürler versin..
Benim de göğüs ucum küçük diye hastanede silikon kalkan verdiler bu sefer de beni biberon gibi kullandı uçsuz bas bas bağırıyordu kendi mememi tutmuyordu.. Çok küçük oldukları için saati gelince uyandırıyosun ya deli gibi aç oluyor bir anda saldırıyor biberondaki akışı bekliyor gelmeyince basıyor yaygarayı.. Ben önce kaşık biberonlar var onunla az miktarda 10mlgb karnını doyurup o hırçınlığı geçince memeye tuttum öyle öyle alıştı.. Ama 1 hafta uğraştım gündüzleri.. Allah yardımcın olsun..

günaydınnnn =)))
şimdi kızımı uyuttum kahvaltı yaptım gelebildim nihayet =)
doğum yaptım çok şükür 25 nisan perşembe saat 13.30 da zeynebim kucağımıza geldi =)
hikayemi detaylıca yazarım inşallah
o gün sabah doktor kontrolünde ne sancı ne bişi vardı geze geze eve geldik sonra öğlen yarım saat içinde sancılandım ağrıdan kığırdayamadım doktora gidelim derken asansörde suyum geldi hastaneye varınca 4cm ile doğumum başlamış meğer 1 saat içinde de tamamen açıldı ve doğum yaptım kendi sancımla. kızım 3330 kg ve 52 cm doğdu =) ikimiz de iyiyiz şükürler olsun ayaktayım duş falan alabiliyorum sadece 4 dikişim var kesi attılar çünkü o sızlama yapıyo ama doğum sancısını gördükten sonra artık o da vız gelir=) sütümüz de var
doğum yapmayan kaldıysa allahım yardımcısı olsun yeni doğum yapanların gözü aydın görüşmek üzere arkadaşlar =)

amanamazon, sersav sizde yavrularınıza kavuşmuşsunuz. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah.

kızlar benim canım çok sıkkın.
kardeşimin eşi de hamileydi 23. haftadaydı dün suyu gelmiş.
hastaneye yatırmışlar drlar net bişey söylemiyor.
annem bu sabah apar topar bursaya döndü.
ağlaya ağlaya gönderdim.
kayınvalidemler geliyor şimdide cümbür cemaat.(kv, kb,kayın)
offf her işimi kendim yapmak zorundayım artık.
annem hasta haliyle etrafımda dört dönüyordu.
misafirlerimde gelmeye başladı evi dağınık gördükçe cinnet geçiririm artık.
evi süpürde diyemem. her taraf kıl tüy içinde kalıyor.
belki uzun bir süre nete de giremeyebilirim.
kendinize iyi bakın, bebişlerinizle birlikte allaha emanet olun.
bu arada adliye nüfustaki memura dilekçe yazmış hakkınızda dava açıldı diye.
nüfusta yanlışlık bizden kaynaklandı diye yazı yazmış.
3 mayısta şahitlerle birlikte mahkemede isim değişikliği kararı çıkacak.

hanipeks tatlım benim tefriciyeler okundu. allah kabul etsin Ayaz bebeğimize şifa versin inşallah.

Cnm cok sevindim hayirli olsun..zeynep bebegi gule gule buyut insallah..hizli bir dogum olmus anlasilan:) dikislerinde agrisi gecer insallah :) baaak marta kalmadan dogum yaptin hihi:)

Allah gelininizin bebegini saglikla almayi nasip eder insallah cok zor bir durum..
Sen sIkma canini kvlere yaptir temizligini sen yeni dogum yaptin kendini yorma..bebeginle ilgilen..onlarda geliyorsa sana yardima geliyorlardir galiba..

Allah gelininizin bebegini saglikla almayi nasip eder insallah cok zor bir durum..
Sen sIkma canini kvlere yaptir temizligini sen yeni dogum yaptin kendini yorma..bebeginle ilgilen..onlarda geliyorsa sana yardima geliyorlardir galiba..
amin canım inşallah.
kv hastanede bile bir tarafını devirip yattı.
güya refakatçi kaldı yanımda.
1 gece annem 1 gece o kaldı.
aralarındaki gerginlikten dolayı annem ben kalıcam diyemedi bile.
kaldı ama sabaha kadarda uyudu.
migrenim var benim dayanam dedi.
aman eninde sonunda gelecekler gelsinlerde stres bitsin diyorum bir taraftan

ben de dun dogum yaptim. guzel bir hikayem yok maaselef. toplam 16 saat sanci cektim hastaneye geldigimde aciklik 3 cmdi, 14 saat daha siddetli sancim oldu ama en fazla 4 cm acildi. dr tercihi bana birakti ama dayanacak halim kalmayinca mecbur sezeryan istedim. ama bebegim iyi cok sukur. benim hem dikis agrilarim var hem de sancilardan dolayi surekli bakildigi icin asagi tarafim sizliyor

rabbim kalanlari saglikla kavustursun ins.

Sersav karcicegi İklem vee inanamıyorum ama
Amanamazon 👏👏👏
KiZlar gözleriniz Aydın huzurla saglikla büyütün bebekleri ...

Artık Nisan ,sancı... muhabbetleri bitti mı:)

Son düzenleme:
egomego tatlım ben toplam 66 yasin okuttum.

hanipeks, bebeci kızlar egomego giremiyor sanırım nete siz söyleyebilir misiniz?

amanamazon, iklem ve doğum yapan diğer arkadaşlar allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
biz felaket pişik olduk bez değitirdim ondan mı oldu bilmiyorum
tecrübeli anneler öneriniz var mı ben oğlumda hiç yaşamamıştım krem işe yaramadı

Islak mendil kullanıyor musunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız önce onu bırakın,ılık su-pamuk ile devam edin. Sebamed'in healing kremini kullanabilirsiniz ya da hametan. Onların öncesindeyse zeytinyağını öneririm. Bununla birlikte altını mümkün olduğunca açık bırakıp havalandırın hep kuru kalsın.Geçmiş olsun..

slm kızlar
egomego için eşime bir yasin okuttum ben kim ilgileniyor bilmediğim için özelden yazamadım
allah ayaz bebeğe şifa versin bende eşimde sürekli dua ediyoruz

Allah yardimcin olsun cnm..yazik gunah valla sonucta oda bir kadin seni en iyi onun anlamasi lazim!!

herkese merhabalar..uzun zamandır takıp edıyorum forumu ama yazamamıstım..nısan annesı olmayı planlıyordum ama 37. haftamda doğum yaptım kısmet mart annesı olmakmıs...22 martta 3500 gr 50 cm 37 haftalık sezeryan ıle doğum yaptım..annelığe ve ev hanmlığına alışma asamasındayız....

hanipeks canım 200 tefriciyeyi okudum rabbim dualarımızı kabul eylesin inş ayaz bebeğe şifa versin ins

ben de denedim ama geçmedi
emzirirken canım çok yanıyo
genel cerraha gitmem gerekiyomuş
ama o izinde olduğu için aile hekimine gitmek zorunda kaldım
antibiyotik verdi
geçmezse cerrahi müdahale yapılıyomuş

gözün aydın en sonunda geldi zeyneb analı babalı büyüsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah..seni çok bekletti ama çabucak da doğuvermiş gazsız ve sütlü günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…