selam arkadaşlar bende doğum yaptım çok sükür 41+0 da.. doğumum ummuduğum ve hayal etttiğim gibi geçmedi çok acı cektim ve sonunda sezeyana alındım bebeğimde 3 gün yoğun bakımda kaldı şimdi evdeyiz çok sükür hastalara geçmiş olsun doğum yapanlara göz aydınlığı diliyorum...
tek sorunumuz bebeğim yoğun bakımda biberona alışmış mememi reddediyor 2 gündür sağıp sağıp veriyorum hep mama yedi yogun bakımda bugün silikon uc denedim mememe bantladım da öyle alıyor sizce onuda birgün aradan kaldırabilirmiyim çünkü bende uc yok ve almıyor mememi kesinlikle beslenemk her ikimiz içinde işkence oldu zorluyorum alsın diye sanki biyerini sıkıyormuşum işkence yapıyormuşum gibi ağlıyo dayanamıyorum bidaha sağıp veriyordum inş bu silikon ucuda kaldırırız aradan bunları yaşayan varmı lütfen bana yol gösterin ne yapmam lazım inatcı bir bebek
günaydınnnn =)))
şimdi kızımı uyuttum kahvaltı yaptım gelebildim nihayet =)
doğum yaptım çok şükür 25 nisan perşembe saat 13.30 da zeynebim kucağımıza geldi =)
hikayemi detaylıca yazarım inşallah
o gün sabah doktor kontrolünde ne sancı ne bişi vardı geze geze eve geldik sonra öğlen yarım saat içinde sancılandım ağrıdan kığırdayamadım doktora gidelim derken asansörde suyum geldi hastaneye varınca 4cm ile doğumum başlamış meğer 1 saat içinde de tamamen açıldı ve doğum yaptım kendi sancımla. kızım 3330 kg ve 52 cm doğdu =) ikimiz de iyiyiz şükürler olsun ayaktayım duş falan alabiliyorum sadece 4 dikişim var kesi attılar çünkü o sızlama yapıyo ama doğum sancısını gördükten sonra artık o da vız gelir=) sütümüz de var
doğum yapmayan kaldıysa allahım yardımcısı olsun yeni doğum yapanların gözü aydın görüşmek üzere arkadaşlar =)
amanamazon, sersav sizde yavrularınıza kavuşmuşsunuz. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah.
kızlar benim canım çok sıkkın.
kardeşimin eşi de hamileydi 23. haftadaydı dün suyu gelmiş.
hastaneye yatırmışlar drlar net bişey söylemiyor.
annem bu sabah apar topar bursaya döndü.
ağlaya ağlaya gönderdim.
kayınvalidemler geliyor şimdide cümbür cemaat.(kv, kb,kayın)
offf her işimi kendim yapmak zorundayım artık.
annem hasta haliyle etrafımda dört dönüyordu.
misafirlerimde gelmeye başladı evi dağınık gördükçe cinnet geçiririm artık.
evi süpürde diyemem. her taraf kıl tüy içinde kalıyor.
belki uzun bir süre nete de giremeyebilirim.
kendinize iyi bakın, bebişlerinizle birlikte allaha emanet olun.
bu arada adliye nüfustaki memura dilekçe yazmış hakkınızda dava açıldı diye.
nüfusta yanlışlık bizden kaynaklandı diye yazı yazmış.
3 mayısta şahitlerle birlikte mahkemede isim değişikliği kararı çıkacak.
hanipeks tatlım benim tefriciyeler okundu. allah kabul etsin Ayaz bebeğimize şifa versin inşallah.
amin canım inşallah.Allah gelininizin bebegini saglikla almayi nasip eder insallah cok zor bir durum..
Sen sIkma canini kvlere yaptir temizligini sen yeni dogum yaptin kendini yorma..bebeginle ilgilen..onlarda geliyorsa sana yardima geliyorlardir galiba..
Sanırım yakında uykusuzluktan ölücem
amanamazon, iklem ve doğum yapan diğer arkadaşlar allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
biz felaket pişik olduk bez değitirdim ondan mı oldu bilmiyorum
tecrübeli anneler öneriniz var mı ben oğlumda hiç yaşamamıştım krem işe yaramadı
amin canım inşallah.
kv hastanede bile bir tarafını devirip yattı.
güya refakatçi kaldı yanımda.
1 gece annem 1 gece o kaldı.
aralarındaki gerginlikten dolayı annem ben kalıcam diyemedi bile.
kaldı ama sabaha kadarda uyudu.
migrenim var benim dayanam dedi.
aman eninde sonunda gelecekler gelsinlerde stres bitsin diyorum bir taraftan
Canım geçen gün benim göğsüm öyle sertleşti bebiş emdi sağdım duş aldım yine sağdım ettim olmadı en son ütüyle fazlaca ısıtılmış havluları koyduk o sert yerlere masaj yapa yapa sağdım baya bi vaktimi aldı ama foşur foşur süt geldi işe yaradı sertlikler geçti ben doğum yaptığım hastanedeki ebeyi aramıştım
günaydınnnn =)))
şimdi kızımı uyuttum kahvaltı yaptım gelebildim nihayet =)
doğum yaptım çok şükür 25 nisan perşembe saat 13.30 da zeynebim kucağımıza geldi =)
hikayemi detaylıca yazarım inşallah
o gün sabah doktor kontrolünde ne sancı ne bişi vardı geze geze eve geldik sonra öğlen yarım saat içinde sancılandım ağrıdan kığırdayamadım doktora gidelim derken asansörde suyum geldi hastaneye varınca 4cm ile doğumum başlamış meğer 1 saat içinde de tamamen açıldı ve doğum yaptım kendi sancımla. kızım 3330 kg ve 52 cm doğdu =) ikimiz de iyiyiz şükürler olsun ayaktayım duş falan alabiliyorum sadece 4 dikişim var kesi attılar çünkü o sızlama yapıyo ama doğum sancısını gördükten sonra artık o da vız gelir=) sütümüz de var
doğum yapmayan kaldıysa allahım yardımcısı olsun yeni doğum yapanların gözü aydın görüşmek üzere arkadaşlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?