2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
öncelikle tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bebişleriniz analı babalı sıhhatli büyüsün.bişey sormak istiyorum benim bebeğim 10 günlük oldu 2 gündür geceleri özelllikle sanki kaka yapmaya çalışır gibi ıkınıyor da ıkınıyor ve bu yüzden uyuyamıyor kuzucum ama kakasında sorun yok yapıyor gazı da çıkıyor, sadece ilk başta 6-7 kere yaparken şimdi4-5 kere yapıyor. niyeyse hala devam ediyor ıkınmaya anlam veremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

cnm hametan travazol ve cinko oksit bu uc kremi avucunda karistirip suruyorsun gunde dort kere cok iyi geliyor. zeytinyagi da iyi gelir ama bizde ise yaramamisti. bu uc kremi surdum hemen gecmisti
hi de oceral diye bi krem var gunde iki kez suruyorsun . bu da cok iyi geliyor

Son düzenleme:
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200*
gulsevdam...................150*
gorkemre.....................100*
dmt_..........................500*
laterne........................300*
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................300*
PeriLous......................200
dertsiz........................964*
vitamin87....................200*
Yuksek_voltaj...............200*
meryem38....................300*
Mezopotamya82............200*

Paylaşılan:4444

Okunan: 3894
Kalan: 550

bez değişikliğinden olabilir canım bence de...biz ilk başta bi bez kullanıyoduk,kızımın totişi hep kızarıyodu...sonra bezi değiştirdik,kızarıklık da kayboldu...belki yeni aldığın bez senin minnoşun totişe iyi gelmemiştir...

kızlar,egomegonun oğlundan haber var mı?
son durumlar nasıl acaba?
aklımdan çıkmıyo hiç,bu aralar bizim kız pek huysuz,dua da okuyamıyorum onun yüzünden
kızıma nazar mı değdi ne anlamadım...
gündüzleri emzirir yatağına koyardım,uyurdu...
2-3 gündür gündüz uykumuz yok...
bi rahatsızlığı var ama çözemedim...
eşim işten erken geldi dr'a götürelim diye,hanımın uyuyacağı tuttu
huysuzluk yapmaya başlayınca götürücez
iş bölümü yaptık eşimle...
o da olmasa napardım bilmiyorum...
o şimdi evi süpürüp silicek,bende yemek yapıcam...
allah yardımcı olan eşlerden razı olsun...

amanamazon doğum yapmışsın sonunda
doğum yapan tüm annelerin yavrularına allah sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah...
topikte doğum yapmayan kalmadı heralde

Gecmis olsun canım
İki cocuğumda da en büyük problemimiz pisikti.kizim+kabiz olmasına rağmen .
Bizde zeytinyağ fos ,hic bir ise yaramadı hatta hakiki yağı birde yakıp kullandık yok...

Oğluma en iyi margarin geldi.pisik yere sürüyordum :)

Kızıma ,
Sebamedin "pisik kremi" değil,
"pisik önleyici kremi"
Biraz da hametan ise yarardi.(bunlar su an için uygun sana)
İleri donemde ise,Genelde bizimkiler pisikten dolayı yanık olurdu ve "fito"krem şifanın dibidir...

Bez olarak ta sadece molfix yarıyor bize.prima sadece yeni doğduğunda sonra cirt ...

Belin ne alemde?

Son düzenleme:
Gecenlerde bir başka topicte kızının resmini gormuştum

Genelde foto koyunca bir kac gün sonra bebekler huysuzlaniyor.nazar mı ki?
Yada ben öyle bir izlenimde bulunuyorum bilemem:26:

bende zeytinyağı kullanıyorum tülbent ve ılık su ile temizliyorum bazen yıkıyorum asla ıslak mendil kulanmam bu dönem ama oldu.. dediğin kremleri deneyim.. teşekkür ederim..

saol canım benim fito dediğin kremi alıyım bari.. margarini deneyim zeytinyağını bende yaktım söylediler biraz rahatladı uyudu ama geçmedi.. bi akraba da pişik kremi varmış adı ne bilmiyorum almanyadan gelme onu paylaştık bez eski bezimize döndük rahatlayacaz inşallah.. belime dün yakı yapıştırdım kavruldum resmen 6 saat dayandım kaldı ki 2 gün imkansız ama biraz faydası oldu bi de sen dene istersen ama acıyı göze al valla boynuma da düşünüyorum ama gene 6 saat kavrula kavrula... senin bel ne alemde

Gecenlerde bir başka topicte kızının resmini gormuştum

Genelde foto koyunca bir kac gün sonra bebekler huysuzlaniyor.nazar mı ki?
Yada ben öyle bir izlenimde bulunuyorum bilemem:26:

sana katılıyorum canım çocuklar hi göze gelmiyor zavallılar.. benim oğlumada ebe nazar etti kiloyu tarttı sadece anne sütümü veriyon çok iyi kilo almış dedi 3 gün hastaneye taşınddık ağlamalardan.... voltaj bir soru humana pişik yapar mı? içinde çemen unu var ya o geldi aklıma de bakalım..

bebeğini sağlıkla büyüt öncelikle....
benim de bebeğim sürekli ıkınma halinde..gaz ve kaka sorunumuz olmadığı halde ıkınıyor.
bu yenıdoğanlarda normal bır durum...bebekler kaslarını geliştiriyorlar....ve ılk günlerde sık kaka yaptıkları ıcın hep oyle devam edeceğini sanıyorlar ve sürekli ıkınma halındeler.bebekler büyüdükçe günlük dıskılama sayıları da artıcak ve bu ıkınma hallaeri de azalacaktır...

çok teşekkürler cevabın için geceleri bizim için bi kabus oldu gaz için masaj tekniklerine bile giriştim gazı olmadığını bildiğim halde ama insan kendini çok çaresiz hissediyor..senin de bebeğini allah bağışlasın

tesekkur ederım.
endişelerini anlıyorum.ben hemşireyim.uzun zaman yenıdoğan yogun bakımda calıştım ama sımdı kendı bebeğimde sankı hıc bebek bakımı bılmıyomusum gıbı pankledıgım anlar oluyor:)

Selam herkese yazdiklarimi gondermemisim ya ben simdi fark ettim
Amanamazon sonunda kavusmussun bebeğine hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Sersav iklem karcicegi sizlere de hayirli olsun Allah uzun ömürler versin
Dogum yapmayan kalmadı sanırım hepimizin bebegine Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Karcicegi benim de sutum gelmeyince mamayi biberonla verdik ilk 3 gün şimdi ben de silikon ucla emziriyorum baska türlü emmiyor doktor emsin yeter ki onemli degil dedi
Idildeniz bizim de gece 9 10 gibi basliyor karnini ceke ceke saatlerce agliyor kolik dedi doktor
Drtsiz isim konusu inşallah bi an önce hallolur
Egomego anneme bir yasin okuttum

biz gece yarısı nöbete kalkıyoruz 3buçuk gibi o saatte kolik nöbeti olurmu ki yaaa((
insan kendi canından bi varlık olunca çok farklıymış gerçekten her şeyden şüphe ediyor.şimdiye kadar eşim polyanna derken ne kadar karamsarsın demeye başladı

bi sorum olacaktı kızlar kim olduğunu bilmiyorumda bi arkadaşla kilomuz aynıydı 86 kiloyla hamile kalmış 102 ile doğuma gitmişti kilo verdin mi diye soracaktım? ismini hatırlamıyorum ama bende aynı kiloyladım ikiside aynıydı onun için sordum

Canım Fıto ve margarin su an sana cok ağır
Sebamed ve hametan yeterli gelir ben ileri seviyesinden bahsettim.
Birde ben belimden tedavi gördüm canım sadece siyatigim var dmtin beli ağrıyordu
Ben humana bir kere ictim canım hastanede oda
O değilde bende feci bir acı ağrı var basur muyum diye korkudan öleceğim (
O sanırım ofelya idi:))
Tuncss ta olabilir:26:

tamam canım.. basura dikkat et bu dönem oluyor en çok kadınlarda... inşallah yoktur...

allahım
yardım 5 yaşına girecek olan oğlum tepemde diğeri kucağımda ağlıyor bu ne ya
adam der yemek nerde ben nerdeyim ya rabbi

canım bir süredir giremedim eksik olup olmadığını bilmediğimden okumadım hemen okumaya başlıyorum
benim bildiğim kadarı ile fito krem kortizon içeriyor benim kullandığımda yüzüm isilik olmuş gibiydi ve 1 kereden fazla kullanmamam söylenmişti bebeğin poposu emin ol benim yüzümden daha hassastır ben önermiyorum bu kremi

bizde ilk 3 gün hastanede olduğumuzdan ıslak mendil kullanmıştık uni baby nin yenidoğnını ve kızım 3 günde pişik olmuştu eve gelir gelmez pamuk suya dönmüştük dün 1 ayımız doldu ve hiç pişik olmadık deneme amaçlıda farklı bir bez aldık pişik yaparmı acaba die ama yapmadı çok şükür suyla temizlik en iyi önlem pişikte

egomegonun bebeği ne durumda kızlar biri söylese bana

slm annişler kızım bugün 31 günlük oldu doğduğunda çok zayıftı 2880 gr dı bugün 4400 gr olmuş. 1 ayda 1500 gr almış sizin bebişlerin kilo durumu ne alemde kac gr almış az mı sizce bizimki?

canım maşallah kuzuna çok iyi kilo almış ben bu konuda çok üzgünüm
kızım 2600 gr doğdu ve dün 1 ayımız doldu aşısını yaptırdık tarttılar 3300 gr benim kızım neden az kilo alıyor çok üzülüyorum kıyafetleri hala büyük geliyor bende istiyorum tombiş tombiş olsun kıyaetleri rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…