Benim bebeğimi ilk kv yıkadı öldüm korkudan bişey olacak diye kv dün gitti bugun annem dediki gün aşırı yıkanması gerekiyo neysebugunde annemler yıkadı
Çocuğun göğsü çarpıyo bugunden beri nefes alırken
korkuyorum hastamı oldu diye
Kv yıkayınca çok sarmştı bişi olmadı annem yıkadı sarmadı fazla çocuğu hava sıcakmış diye
Bende şaşırdım ne giydireceğimi
Siz banyo yap tırdığınız gün ne giydiriyosunuz
Evet cnm 500 kişi 500 yasin
Kimin duasının kabul olacağı bilinmediğinden ayrı ayrı kişiler okumalıymış
Gecmis olsun..aglarke normalmi agliyor ciglikmi atiyor?? Ciglik atarak agliyorsa biyeri agriyordur doktora gotur istersen..belkide kolik dir;( insallah sakinlesir bir an once..
Masallaaah:) bayilirim gamzelere..hamilelikte ayva yiyenin bebeginde olur demislerdi okadar yedim yine olmadi haha saglik olsun
Yok cnm nrmal aglıo kucaga alınca susuyo yerine bıraknca aglıo we ayaklarını cekio karnına. Cok ıkınıo emerkn bile ıkınıo memeyi bırakp aglıo
canım bende çok ayva yedim işe yaradı sanırım kızımın çenesinde ve sol tarafında gamzesi var.maşallah çok tatlı teyzesi:)
Yok cnm nrmal aglıo kucaga alınca susuyo yerine bıraknca aglıo we ayaklarını cekio karnına. Cok ıkınıo emerkn bile ıkınıo memeyi bırakp aglıo
çok büyük ihtimalle gaz sancısıdır bizimki doğduğundan beri top gibi duruyor dr gaz sancısı dedi benimki meme ağzındayken çekiştirerek ıkınmaya ve ağlamaya çalışıyor artık ne kadar sancısı var kim bilir normalde memedeyken çok sakin olması lazım((
kızlar cok fenayım 3 kutu tablet 40 tane igne antibiyotik hicbir ise yaramamis agir antibiyotikler verdi emzirme dedi kizim dun geceden beri sadece mamayla besleniyor kabız oldu kuzum surekli ikiniyor kizim gazini kendi cikariyordu cok rahat dayanamiyorum aci cekmesine ilaci icmemeyi dusunuyorum
geçmiş olsun peri... canım sen ilaçlarını kullanmalısın ki sağlına kavuşup yavruna yardımcı olasın.. içine arkadaşlar rezene falan katıyoruz diye anlatıyorlardı ama sadece biberonla verip bebeyi unutturma bence.. iyileşince tekrar emzirirsin memeyi unutmamış olur... moralini bozma çabuk toparla.. herşeyin başı stres biliyorsun...
ustune birde grip oldum bence tek sebebide antibiyotiklerin vucut direncimi zayiflatmasi sutumu sagip sagip döküyorum oyle zoruma gidiyorki anlatamam
kızlar cok fenayım 3 kutu tablet 40 tane igne antibiyotik hicbir ise yaramamis agir antibiyotikler verdi emzirme dedi kizim dun geceden beri sadece mamayla besleniyor kabız oldu kuzum surekli ikiniyor kizim gazini kendi cikariyordu cok rahat dayanamiyorum aci cekmesine ilaci icmemeyi dusunuyorum
2 tane de ben okudum ,şans eseri öğrendim Ayaz bebeği Yaradan ım hepimizin dualarını kabul edip Annesine babasına bağışlasın sağlıklısı ile
10 yasinde ben okudum laternecim ekler misin
Kızlar yardm edin bebegm ck aglıyo karnı tok altı temz her emmedn snra gazını cıkarym ama aglarkn ayaklarını karnına cekio anason werdim yok rezene werdm yoksab gaz ilacı werdm gene aynı. Karnına sogan koydm yok ayaklarına sıck su koydm fayda etmio.Alttanda üsttnde cıkarıo gazını ama her agladgnda backlarını karnına cekio doruduzgn uyumuo 5dk da bi uyanıo napcm sasirdm dündn beri uyumuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?