2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben aksamlari uyutmadan once yaptiriyorum.. Banyodan sonra pijamasini ve 1saat kadar kafasina sapka takiyorum..ustunude guzelce ortuyorum.okadar fazla giydirmiyorum yoksa vucudunda kirmizi noktalar cikiyor..

Gecmis olsun..aglarke normalmi agliyor ciglikmi atiyor?? Ciglik atarak agliyorsa biyeri agriyordur doktora gotur istersen..belkide kolik dir;( insallah sakinlesir bir an once..

Yok cnm nrmal aglıo kucaga alınca susuyo yerine bıraknca aglıo we ayaklarını cekio karnına. Cok ıkınıo emerkn bile ıkınıo memeyi bırakp aglıo

Masallaaah:) bayilirim gamzelere..hamilelikte ayva yiyenin bebeginde olur demislerdi okadar yedim yine olmadi haha saglik olsun

canım bende çok ayva yedim işe yaradı sanırım kızımın çenesinde ve sol tarafında gamzesi var.maşallah çok tatlı teyzesi:)

Yok cnm nrmal aglıo kucaga alınca susuyo yerine bıraknca aglıo we ayaklarını cekio karnına. Cok ıkınıo emerkn bile ıkınıo memeyi bırakp aglıo

Oyy kiyamam ;( cok icim gidiyo aglayinca..cnm bebegini soy masaj yagiyla iyice masaj yap karnina ayaklarina ellerine..insallah rahatlar..

selam güzel anneler. Allah herkese bir bebeği olmayı nasip etsin. ne kadar güzel sağlıcakla almışsınız mucizelerinizi kucaklarınıza. sağlıklı huzur içinde büyürler inş. ben ağustos ta anne olucam kısmet olursa. tecrübe edinmek için sayfanızı ziyaret ettim. sizden bir ricam var gerçekten de kayınvalideler için bir okuma düzenlensin bende dahil olmak istiyorum.. hergün bizde. birde doğum yapsam komple bize yerleşecek heralde

çok büyük ihtimalle gaz sancısıdır bizimki doğduğundan beri top gibi duruyor dr gaz sancısı dedi benimki meme ağzındayken çekiştirerek ıkınmaya ve ağlamaya çalışıyor artık ne kadar sancısı var kim bilir normalde memedeyken çok sakin olması lazım((

anlattığınız şeylerin aynısını benim oğlanda yapıyo. doktor 3ay devam eder dedi. gecelerimiz kabus oldu bu yüzden, yavrum sürekli acı çekiyomuş gibi sesler çıkarıyo:26:

kızlar cok fenayım 3 kutu tablet 40 tane igne antibiyotik hicbir ise yaramamis agir antibiyotikler verdi emzirme dedi kizim dun geceden beri sadece mamayla besleniyor kabız oldu kuzum surekli ikiniyor kizim gazini kendi cikariyordu cok rahat dayanamiyorum aci cekmesine ilaci icmemeyi dusunuyorum

geçmiş olsun peri... canım sen ilaçlarını kullanmalısın ki sağlına kavuşup yavruna yardımcı olasın.. içine arkadaşlar rezene falan katıyoruz diye anlatıyorlardı ama sadece biberonla verip bebeyi unutturma bence.. iyileşince tekrar emzirirsin memeyi unutmamış olur... moralini bozma çabuk toparla.. herşeyin başı stres biliyorsun...

ustune birde grip oldum bence tek sebebide antibiyotiklerin vucut direncimi zayiflatmasi sutumu sagip sagip döküyorum oyle zoruma gidiyorki anlatamam

ustune birde grip oldum bence tek sebebide antibiyotiklerin vucut direncimi zayiflatmasi sutumu sagip sagip döküyorum oyle zoruma gidiyorki anlatamam

canım benim yaa allah yardımcın olsun.. lohusa humması mı demiştin rahatsızlığına bitkilerle falan çözümü yokmuymuş üzüldüm sütünü de söyleyince rabbim şifa vers,n canım...

canim cok gecmis olsun cok uzuldum gecmemesine. ilaclarini mutlaka ic iyilesemezsen bebegine faydan olmaz.
hangi mamayi veriyorsun?

canım geçmiş olsun. öncelikle ilaçlarını kullanıp bian önce iyileşmen gerekiyor. iyileşme süresin ne kadar uzarsa bebeğin için o kadar kötü olur. sağlığına kavuştuktan sonra kızın için yeni bi düzen oturtursun.

Canım benim ya kiyamam ( ne bu böyle.. Baska bir Dr a göründün mü ? Ne geçmez şeymiş oyle. Allah şifa versin. Ama enfeksiyon varsa ilaçlarını almamak hata olabilir. Bence farklı bir göz görsün Dr değiştir istersen..bak benim el kadar kuzuma o kadar igne yaptılar şimdi cerrah gereksizmis o antibiyotik iğneler dedi

Perilous ilaclarini ihmal etme kuzum.
Enfeksiyon varsa sutunden bebegede gecer allah korusun.

Oglus,emerken uyudu kucagimda...
Ah birde ben uyuyabilsem cok uykum var

2 tane de ben okudum ,şans eseri öğrendim Ayaz bebeği Yaradan ım hepimizin dualarını kabul edip Annesine babasına bağışlasın sağlıklısı ile

10 yasinde ben okudum laternecim ekler misin

Allah kabul etsin kızlar, hanipeksin dediği gibi farklı kişiler olması lazım, öylemi sizinde, bir kişi bi yasin okucakmış..

ahh ah kollarım koptu gece 2den beri, hatta uyuştu sağ elim, zor kucağıma aldım düşürmeden..
11buçuktan beri uyuyo ama bende ne uyku kaldı ne hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…