kv ler gıtsın dıye de bır duaya cıkmak lazım galıba...herkes aynımıdır nedır..allah kolaylık versın...
bende bendeBir an once öğrenseler cok mutlu olacağım
Allah kabul etsin canım..AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........1
temmuz..........1
lena............1
7 daha ilave ettim benimki 13 oldu toplam..
Ayyy salarsak Cumartesi gitçekmiş :) az önce öyle dedi Rabbim sabırrr
ayol salın gitsin kadını, zorla tutuyosunuz
Kizlar sanirim benim oglusun gamzesi var, gitgide belirginlesiyor gibi.
Masallaaah:) bayilirim gamzelere..hamilelikte ayva yiyenin bebeginde olur demislerdi okadar yedim yine olmadi haha saglik olsun
AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........1
temmuz..........1
lena............1
7 daha ilave ettim benimki 13 oldu toplam..
Analar, bebişleriniz kaç saatte bir emiyor ya da mama yiyor ?
Benim tosun paşa 4 saatte bir uyanıyor toplam 120 cc falan içiyor ki onun 80-90'ı mama .
Memişleri ne kadar zorlarsam zorlayayım çıkmıyor
Genelde 2 saatte bir emziriliyor heralde benimki bana mı çekmiş ne uykusundan kalkamıyor
Kızlar yardm edin bebegm ck aglıyo karnı tok altı temz her emmedn snra gazını cıkarym ama aglarkn ayaklarını karnına cekio anason werdim yok rezene werdm yoksab gaz ilacı werdm gene aynı. Karnına sogan koydm yok ayaklarına sıck su koydm fayda etmio.Alttanda üsttnde cıkarıo gazını ama her agladgnda backlarını karnına cekio doruduzgn uyumuo 5dk da bi uyanıo napcm sasirdm dündn beri uyumuyoz
2 tane de ben okudum ,şans eseri öğrendim Ayaz bebeği Yaradan ım hepimizin dualarını kabul edip Annesine babasına bağışlasın sağlıklısı ile
Arkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.10 yasinde ben okudum laternecim ekler misin
Dr haftada 2 defa dedi ama benim gün aşırı yıkayasım var
Ben oglumu gun asiri yikiyorum kizlar doktorum hergun demisti oda sicakligi ve suyunu ayarladiginiz surece hergun de yikanir hatta daha iyi olur rahatlar
Bir de sizler oda ve su sicakligimi nasil ayarliyorsunuz benim ev sicak ama ben yine de ufo yakiyorum banyo esnasinda bir de suyu 37 derece
valla ben gün asırıyı gectım bazen hergun yıkıyorum.oyle daha rahat uyuyo.evımız sıcak 27-28 derece.su sıcaklıgını kara duzen ayarlıyom valla.burda su sıcaklıgı olcecek alet bulmak zor.bıde doktorumuz bıze suyu mutlaka kaynatıp sogutup yıkayın dedi.yutarsa ishal olurmuş diger turlu
Benim bebeğimi ilk kv yıkadı öldüm korkudan bişey olacak diye kv dün gitti bugun annem dediki gün aşırı yıkanması gerekiyo neysebugunde annemler yıkadıkizlar bende bebegimi her gun yikamak istiyorum ama yalniz yikayamiyorum. aksam esim geldiginde de buyuk oglum firsat vermiyor 3-4 gunu buluyoruz maalesef. yalniz yikamaya bi cesaret edebilsem oglusumda rahat edecek
Evet cnm 500 kişi 500 yasinArkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?