2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bir an once öğrenseler cok mutlu olacağım
bende bende

Allah kabul etsin canım..

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Analar, bebişleriniz kaç saatte bir emiyor ya da mama yiyor ?
Benim tosun paşa 4 saatte bir uyanıyor toplam 120 cc falan içiyor ki onun 80-90'ı mama .
Memişleri ne kadar zorlarsam zorlayayım çıkmıyor

Genelde 2 saatte bir emziriliyor heralde benimki bana mı çekmiş ne uykusundan kalkamıyor

Ben geldim.kizlar...

Bende durumlar karmasik.
Kv ben anneme gidince gitmedigi ablasina yiyenlerine gitmis.ne soyledi bilmiyoruz tum cevre bize tavirli.kendiside gorumceme gitti.
En son zaten bizden agliyarak cikmisti. Mutfak dolaplarimi pat gum carpip tencerelerini alarak.
Esimin teyesi bakicakti arasa guya kv ben sana darginim arasa bakcam dedin demis.dogal olarak teyzem de sen bakarsin demis.Esimide arayip evlatliktan red etti guya. Dedim kocise ah almiyalim yolculamaya evimize geldik. Hic bisi olmamis gibi davrandi biz sok.
Neyse akrabalar hala tavirli.kociste biz burda yapamayiz artik annenlerin oraya tasinalim dedi.
Temmuzda tasiniyoruz.herkesin derdi biz olduk anlicaniz.
Evlendigimizde nerdeydi bu millet bilmuyoruz.

Kocis net. Annem guzel bir oyun oynadi kaybetti beni.dio
.sen dikislisin 40 lisin hani bakicakdi nerde dio.
Bende annemlerle evim arasinda mekik dokuyorum.
Kocisde annemlere gelip gidiyor ayri.kalmiyoruz tek tesellim.o.

Ama cok.zor.kizlar. Bir annem bir evim.
Arasin bizim esyalar bir hafta orda bir hafta.burda.
Logusalik filan hic yasamadim anlicaniz.
Yinede bugunumuze sukur.
Allah razi olsun annemler destek.

2 tane de ben okudum ,şans eseri öğrendim Ayaz bebeği Yaradan ım hepimizin dualarını kabul edip Annesine babasına bağışlasın sağlıklısı ile

Oglusu uyuttu babasi.

Carsamba 40 imiz cikicak allahin izniyle.

Evde tek.olmak.zor annemlerde rahattim ne guzel.
yengem ameliyat olcak annemler onun kosturmasinda
Bnde kocis rahat gidip gelsin diye evimize tercih etti
Tek basima arasi yikadim. Cok.korktum ama basardim.

Dun cok gaz sancimiz.oldu. Elim ayagim dolandi..
Buyuk abdestini yapinca evin icinde sevinc cigliklari atasim geldii.
Anne olmak bole bisi galiba...

Kızlar yardm edin bebegm ck aglıyo karnı tok altı temz her emmedn snra gazını cıkarym ama aglarkn ayaklarını karnına cekio anason werdim yok rezene werdm yoksab gaz ilacı werdm gene aynı. Karnına sogan koydm yok ayaklarına sıck su koydm fayda etmio.Alttanda üsttnde cıkarıo gazını ama her agladgnda backlarını karnına cekio doruduzgn uyumuo 5dk da bi uyanıo napcm sasirdm dündn beri uyumuyoz

Benim kizda ayni:) 4saat sonra uyaniyor mamasini iciyor 120ml devam uyuyor masallah ..insallah bozulmaz bu ritimleri:)

Gecmis olsun..aglarke normalmi agliyor ciglikmi atiyor?? Ciglik atarak agliyorsa biyeri agriyordur doktora gotur istersen..belkide kolik dir;( insallah sakinlesir bir an once..

2 tane de ben okudum ,şans eseri öğrendim Ayaz bebeği Yaradan ım hepimizin dualarını kabul edip Annesine babasına bağışlasın sağlıklısı ile
10 yasinde ben okudum laternecim ekler misin
Arkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.

Dr haftada 2 defa dedi ama benim gün aşırı yıkayasım var

kizlar bende bebegimi her gun yikamak istiyorum ama yalniz yikayamiyorum. aksam esim geldiginde de buyuk oglum firsat vermiyor 3-4 gunu buluyoruz maalesef. yalniz yikamaya bi cesaret edebilsem oglusumda rahat edecek
Benim bebeğimi ilk kv yıkadı öldüm korkudan bişey olacak diye kv dün gitti bugun annem dediki gün aşırı yıkanması gerekiyo neysebugunde annemler yıkadı
Çocuğun göğsü çarpıyo bugunden beri nefes alırken
korkuyorum hastamı oldu diye
Kv yıkayınca çok sarmştı bişi olmadı annem yıkadı sarmadı fazla çocuğu hava sıcakmış diye
Bende şaşırdım ne giydireceğimi
Siz banyo yap tırdığınız gün ne giydiriyosunuz
Arkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.
Evet cnm 500 kişi 500 yasin
Kimin duasının kabul olacağı bilinmediğinden ayrı ayrı kişiler okumalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…