2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bagarsaklarina inmesin gazi!! Buna cok güldüm:) insallah 15 gun hemenciiiik gecer biteeerr

herkese cok tesekkur edrım..

bugun bıraz daha ıyıyım sukurler olsun..
esım evde ıse gıtmedı bebekle beraber ılgılenıyoruz..
gaz ve uyku problemı olmayan oğlum dunden beri hıc uyumuyor ve sureklı ağlıyor...
atesım dustu..boğaz aağrısı devam ama ayaklandım enazından.
dun hastaneye gıderken bırkac kısı ıle karsılastık esımın arkadası bız senı doğumda bıle bu kadar kkotu gormemıstık dedıler.
gercekten sezeryan sonrası bıle 1 gun yatmamıstım.mahvetti gribe yenık dustum..

allah yardımcın olsun canım.ınsan bırkez de sınır kaptı mı her dedıgıne gıcık oluyor her soyledıgı batıyor..ve gercekten herseye de karısmasın bır zahmet...

ıyı kıannen var.yoksa psıkolajık olarak daha da kotu hıssederdın.annenın olması sana destekdir.

kv ler gıtsın dıye de bır duaya cıkmak lazım galıba...herkes aynımıdır nedır..allah kolaylık versın...

sızı okadar ıı anlıyorum kı logusalıgımı aglıyarak gecırdım..kv sızın yasadıklarınızdan daha fazla ustume geldıı yada logsaykenn ben daha cok rahatsız oldumm esıme fısır fısır bıssıler soledı. suu an gerekmedıkce telde bıle konusmak ıstemıyorum.. esımın hatrına .. oyuzdenn sımdıden rahatsız oldugunuz seylerı soleyın kendınızı strese sokmayın sutunuz etkılenmesınn bebegınızde sızın stresınızı yasamasın.. hepınıze gazsızz bol sutlu gunler dılıyorum allah yardımcınız olsun.

yazmayı unutmusumm en sonunda bebegım 3 aylıkken sutumm azaldı mama vermeye basladık sureklı sutun yetmıyor yok yok deyıp durdugu ıcıun benı cok uzdu kendınızın uzulmesınee ızın vermeyın .. ben sımdıkı aklım olsa evden kovmustumm kızımda sutumu ıcıyor oluırdu kısmet deılmıs dıyorum ama bunun ustesındennn gelmem cok zor oldu

Son düzenleme:
kızlar, bebekleri 1 aylık olanlar diym
aşınızı yaptırdınızmı?
sağlık ocağındamı yaptırdınız?

kızlar nasıl özlemişim sizi yaaa... kusura bakmayın benim doğum sonrası yaşadıklarımdan sonra anca foruma girebiliyorum umarım herkes iyidir. tabi tüm geçmişi okuyamadım ama sanırım hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz hala Allah yardımcımız olsun. hepinizi öpüyorum.

kızlar bana akıl verin
sütüm yetmiyo galiba
kızım mamayı da içmiyo
ne zaman versem tükürüyo
sütüm olduğu zamanlarda da 5 dk çekip uykuya dalıyo
tabı kısa süreli oluyo uyuması, 10-15 dk sonra uyanıyo
şimdi emzik ağzında uyudu yine
arada ağlama krizi tutuyo, galiba açlıktan ağlıyo
ben napıcam?

benimkide çok huysuzlandı bugün ıhlamur verdik.

Baska marka mama dene istersen..birde emerke uyursa mumkunse uyandir..yoksa oyle alisabilir..

gercekten butun kv.ler ayni. ilk dogumumda delirtmisti beni bebek konusunda. hemde bende arti olarak kayinpeder de var. surekli altini aldin mi cocugun diye soruyordu kp. sanki salagim. kv. desen apayri
bu sefer kv. geldigi gun basladi sutun az ac bu cocuk mama ver demeye esiminde aklina girdi.
gazini cikarcam diye alip yarim saat kucakta uyumaya alistirdi.
hele buyuk oglumla ilgili kendi cocugu gibi konusmalarina deli oluyorum. uykusundan yemesine kadar her seye o karar veriyor gorseniz inanamazsiniz.
yani bebek buyudukce de devam ediyor bu halleri. ben esime bile fazla sikayetlenmedim. tavrimi koymadim tepeme cikti. size tavsiyem tatsizlik olmasin diye susmayin.
yoksa kendilerini gercekten anne saniyorlar.

ya bu mama takıntısı bizde de wardı
acaba bizi yetersiz mi görüyolar, göstermeye çalışıyolar anlamadım
benimki günde 50 kere soruyodu sütün geliyomu
bi 50 kerede mama vercenmi diyodu
bana elinden gelse kendi emzircek gibi gelmişti walla

ağladımı kız çok:) bizde perşembe gidicez

Yok cok enteresan ama cok az ağladı.. Uyuyordu hemsire uyandirdi. İgne batinca başladı ağlamaya iğneyi çekince sustu uyumaya devam etti :)) ama geceden cok uykusuzdu onsan sanırım :)) dün gece 12 de başladı ağlamaya sabah 6 da sustu uyudu ama ne ağlamak ortalığı inletti nasıl yorulmuyor oyle aglamaktan bilmiyorum

helal olsun sana ne diyeyim işin zor sağlıgında bozulmuş Allah yardımcın olsun eşinin arkadaşının karısını düşünmesine kızdım ben olsam tribin 1500ünü yaparım iyi sinirlenmiyorsun

demekki uykuları olunca iğne filan farketmiyomuş:)) bakalım bizimki ne yapıcak.
benimkide gündüz nası güzel uyuyo, korkup yanından ayrılamıyorum
gecede tam uyudu diyorum yatıyorum hemen başlıyo,
ne zaman öğrenicekler geceyi gündüzü

Bir an once öğrenseler cok mutlu olacağım

AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........1
temmuz..........1
lena............1

7 daha ilave ettim benimki 13 oldu toplam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…