2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gecmıs olsun..allah sifa versin biran once ıyıleşirsin insallah.

bir baska doktor daha dene ıstersen arkadasım belkı bakıs acısı ılacları daha farklı gelebılır..

herkese kucak dolusu sevgiler selamlar uzun zamandır giremedim internete geçmişede bakamadım bi ara bakacam inşallah 24 nisan çarşamba prensesimi kucağıma aldım çok şükür dua edendende edemeyendende Allah razı olsun 5 saatlik suni sancının ardından sezeryan oldu çok iyi bir doğum hikayem olmadığı için yazmıyorum annelik çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah doğum bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı doğumlar diliyorum...

bebeğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt..ben daha doğum yapmadım ama bebek hala yukarda cumaya kadar doğum olmazsa doktor suni sancı verip deneyecek.neden sezaryen oldu 5 saat sonra merak ettim.çünkü bazı insanlar suni sancıya gerek yok boşuna bağırtcak doktor sonra sezaryene alır diyor hiç doğumdan korkmayan ben tedirgin oluyorum...

geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin canım..sen bilirsin tabi ama ilaç konusunuda ihmal etme bence..için rahat değilse başka doktora git çünkü senin sağlığına bebeişinde sana ihtiyacı var

hayırlı olsun canım, Allah analı büyütsün inşallah..

canım ayaz bebeğin şifası için bir yasin de eşim okudu. Allah şifasını versin

cnm çok geçmiş olsun

güzel anneler bebekleriniz emiyor mu
benimki emiyor emiyor ama doymuyor
1 saat boyunca sürekli emdi amaağladı durdu geçen gün hastaneye gittik
meğer doymuyormuş
şimdide yarım saat felan emziriyorum gerisi ni sağdığım sütü biberonla yediyorum

nasıl emzirmeye tam olarak alıştıracağım bilemiyorum sizler ne alemdesiniz

canım benim yaa allah yardımcın olsun.. lohusa humması mı demiştin rahatsızlığına bitkilerle falan çözümü yokmuymuş üzüldüm sütünü de söyleyince rabbim şifa vers,n canım...

canim cok gecmis olsun cok uzuldum gecmemesine. ilaclarini mutlaka ic iyilesemezsen bebegine faydan olmaz.
hangi mamayi veriyorsun?

Perilous cok gecmis olsun ama ilaclari icmelisin yoksa iyilesemessin!! Rabbim sifa versin tez zamanda butun acilarin dinsin!!

Perilous ilaclarini ihmal etme kuzum.
Enfeksiyon varsa sutunden bebegede gecer allah korusun.

Oglus,emerken uyudu kucagimda...
Ah birde ben uyuyabilsem cok uykum var

perilous geçmiş olsun, ilaçlarını al bencede, bir an önce iyileş..

gecmıs olsun..allah sifa versin biran once ıyıleşirsin insallah.

bir baska doktor daha dene ıstersen arkadasım belkı bakıs acısı ılacları daha farklı gelebılır..

geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin canım..sen bilirsin tabi ama ilaç konusunuda ihmal etme bence..için rahat değilse başka doktora git çünkü senin sağlığına bebeişinde sana ihtiyacı var

hepinize teşekkür ederim kızlar bu kullanacağım son ilaçlar zaten dahada geçmezse başka doktora görüneceğim
mamamız sma gold ama aptamil conforil kabız yapmıyormuş onu deneyeceğiz artık
mezooom kurban olayım kuzuna ah yavrum ben dayanamıyorum antibiyotiklere o nasıl dayanıyor Allah tez zamanda şifasını verir inşallah
hanipeks 200 terficiyeyi okudum gç kaldım kusura bakmayın

Arkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.

Bilmiyordum canim. Ben tekrat niyet edip oyle okuyayim.

Oglus 3 saati geckin suredir uyuyo gece yine uyku yok bana :)
Nefes aliyo mu diye kontrol etmefen duramiyorum
Yarinda kirkimiz cikiyor teyzoslari hayirlisiyla.

kızlar bana çok dua edin nolur...

lohusalığın dibine vurmuş durumdayım...

iki çocukla çok yoruluyorum çok zorlanıyorum..
doğum hikayemi yazmaya da hiç gerek yok pek keyifli değil..

aylarca normal doğumun hayalini kurup, suyumun gelmesi ve 17 saat beklemenin sonunda hiç açılma olmayınca sezeryan oldum

kurdugum hayallerin hiçbiri olmadı velhasıl..

çok gergin ve mutsuzum.. canım evlatlarımın keyfini bile çıkaramıyroum... şoktayım..

duanıza beni de ekleyin nolur...

beebklerim doymuyor.. mama veriyorum.. buna da çok taktım kafayı.. günlerce ağladım mama veriyorum diye.. hipp veriyorum, siz neler kullanıyorsunuz, ve hangsinden memnunsunuz?
ben daha mamayla alakalı bir sıkıtnı pek yaşamadım sayılır ama iki gündür evlatlarım zor çıkıyor tuvalete.. mamadan mı acaba? rezene aldım
bu arada canımın içi kızım pişik oldu, çok kötü hem de( nasıl geçicek nolur bana yardım edin..
sudokrem aldım eczaneden arada onu sürüyorum arada zeytinyağı arada bepanthen merhem.. ama hala geçmedi.. soyulmaya devaöm ediyor.. yavrumun sesi de çoıkmıyor kimbilir ne kadar canı yanıyor...

çok kötüyüm nolur bana yardım edin...
kimsem de yok..
kv var ama günlük ev işleri dışında pek yardımcı olamıyor.. ağladıklarında da bakıyor sağolsun ama Pratik bilgiler konusunda pek başarılı değil o da ben gibi ((

akıl verin nolur.. deneyimli anneler... bu arada ben 7 nisan da doğum yaptım.. 3 haftamız doldu çok şükür.. çok zor geçti ama geçti...

ne kadar uzun ve dağınık yazdım ,

ruh halim de böyle işte (((

Allah yardımcın olsun cnm

Cnm allah yardimcin olsun..ama sakin ol bebislerinde etkilenmesin senin stressinden..bende hipp pre veriyorum gayette memnunum!! Arada icine rezene atiyorum mamanin daha rahat yapiyor!! Birde pisik icin baska bez dene belki bez iyi gelmiyordur!! Birde tr de varmi bilmiyorum ben INOTYOL diye krem kullaniyorum muhtesem kizimin poposu pamuk gibi..birde ben kreste calisirkende bu kremi kullaniyordum bebeklere!! Bir sor bakalim umarim bulursun!! Bir kac aya iyice duzen oturur sende iyice doya doya her anin tadini cikarirsin insallah!!

Sezeryan icin degisik sebepler olabilir genelde acilma olmadigindan sezeryan oluyor ama. Benim 9 saat sonunda acilmam 8 cm olmasina ragmen oglum yukarda oldugundan ve kafasi sismeye basladigindan sezeryanla aldilar oglumu
Suni sanci ile normal dogum yapan bircok kisi var sansa kalmis sanirim

lütfen ama lütfen senden ricam kendini salıverme..bak ne güzel evladını sağlıkla kucağına almışsın şükürler olsun.allah dermansız dertler vermesin.ben kendimi kısaca anlatayım sana.10 nisanda 12 saat suni sancı verilerek bağırma değil tamamen böğürmeyle(çünkü başka izahat bulamıyorum:))bir erkek bebek dünyaya getirdim.çok şükür sağlığı sıhhati yerinde.deneyimimden bahsedecek olursam benim bebişimde pişik oldu hemde resmen üst derisi kalkacak şekilde.ben baya bir azalttım.niveanın pişik kremini kullanıyorum ve kesinlikle ıslak mendil kullanma doktor ılık suya pamuğu bandırıp silmemi söyledi.mama olayınada gelince ben çok araştırdım sma gold anne sütüne en yakın olan mamaymış.arada sütüm yetmediğinde onu veriyorum.bende ilk zamanlar senin gibiydim.o yetersizlik duygusu beni bitirecekken o kabustan uyandım.çünkü evlatlarımızın bize ihtiyacı var.başka kimsecikleri yok yavrucakların o yüzden neolur sende toparlan.kuzucuklarınla ilgilen.duam seninle kardeşim allah yar ve yardımcın olsun

bende normal doğum istiyorum ama söylediğin gibi şansa kalmış sanırım..

şu emziği oğlumun ağzına yapıştırasım var

ya tam uyumak üzere zırt eli çarpıyo emzik düşüyo viyakkkkkkk diye bir ses ,

alıyorum tekrar veriyorum tam dalacak zırt bir daha

valla canım 41. haftamın dolduğu gün elimi kolumu sallaya sallaya gittim normal doğum çok istedim aslında herkes boşuna o acıyı yaşama dedi dinlemedim gerçi en azından normal doğumu denemedim demek istemedim ama suni sancı gerçekten pek hoş bişey değil bide yatağa nst ye bağlıyolar kıpırdayamıyosun daha kötü oluyor ama herkesin acı eşiği farklıdır tabi ben 5 saat dayanabildim 1.5 cm açılmayla giittm hiç ilerlemedi o yüzden sezeryan oldu yani karar sana bağlı
Rabbm inşallah kolay doğum nasip etsin ...

aysern cnm daha oncede sormustum okumadin sanirim yorumumu. Aldigin tefriciyeleri okudun mu? Haber vermedin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…