herkese kucak dolusu sevgiler selamlar uzun zamandır giremedim internete geçmişede bakamadım bi ara bakacam inşallah 24 nisan çarşamba prensesimi kucağıma aldım çok şükür dua edendende edemeyendende Allah razı olsun 5 saatlik suni sancının ardından sezeryan oldu çok iyi bir doğum hikayem olmadığı için yazmıyorum annelik çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah doğum bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı doğumlar diliyorum...
herkese kucak dolusu sevgiler selamlar uzun zamandır giremedim internete geçmişede bakamadım bi ara bakacam inşallah 24 nisan çarşamba prensesimi kucağıma aldım çok şükür dua edendende edemeyendende Allah razı olsun 5 saatlik suni sancının ardından sezeryan oldu çok iyi bir doğum hikayem olmadığı için yazmıyorum annelik çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah doğum bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı doğumlar diliyorum...
AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........6
merve...........1
temmuz..........1
lena............1
kızlar cok fenayım 3 kutu tablet 40 tane igne antibiyotik hicbir ise yaramamis agir antibiyotikler verdi emzirme dedi kizim dun geceden beri sadece mamayla besleniyor kabız oldu kuzum surekli ikiniyor kizim gazini kendi cikariyordu cok rahat dayanamiyorum aci cekmesine ilaci icmemeyi dusunuyorum
geçmiş olsun peri... canım sen ilaçlarını kullanmalısın ki sağlına kavuşup yavruna yardımcı olasın.. içine arkadaşlar rezene falan katıyoruz diye anlatıyorlardı ama sadece biberonla verip bebeyi unutturma bence.. iyileşince tekrar emzirirsin memeyi unutmamış olur... moralini bozma çabuk toparla.. herşeyin başı stres biliyorsun...
canım benim yaa allah yardımcın olsun.. lohusa humması mı demiştin rahatsızlığına bitkilerle falan çözümü yokmuymuş üzüldüm sütünü de söyleyince rabbim şifa vers,n canım...
canim cok gecmis olsun cok uzuldum gecmemesine. ilaclarini mutlaka ic iyilesemezsen bebegine faydan olmaz.
hangi mamayi veriyorsun?
Perilous cok gecmis olsun ama ilaclari icmelisin yoksa iyilesemessin!! Rabbim sifa versin tez zamanda butun acilarin dinsin!!
canım geçmiş olsun. öncelikle ilaçlarını kullanıp bian önce iyileşmen gerekiyor. iyileşme süresin ne kadar uzarsa bebeğin için o kadar kötü olur. sağlığına kavuştuktan sonra kızın için yeni bi düzen oturtursun.
Canım benim ya kiyamam( ne bu böyle.. Baska bir Dr a göründün mü ? Ne geçmez şeymiş oyle. Allah şifa versin. Ama enfeksiyon varsa ilaçlarını almamak hata olabilir. Bence farklı bir göz görsün Dr değiştir istersen..bak benim el kadar kuzuma o kadar igne yaptılar şimdi cerrah gereksizmis o antibiyotik iğneler dedi
Perilous ilaclarini ihmal etme kuzum.
Enfeksiyon varsa sutunden bebegede gecer allah korusun.
Oglus,emerken uyudu kucagimda...
Ah birde ben uyuyabilsem cok uykum var
perilous geçmiş olsun, ilaçlarını al bencede, bir an önce iyileş..
gecmıs olsun..allah sifa versin biran once ıyıleşirsin insallah.
bir baska doktor daha dene ıstersen arkadasım belkı bakıs acısı ılacları daha farklı gelebılır..
geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin canım..sen bilirsin tabi ama ilaç konusunuda ihmal etme bence..için rahat değilse başka doktora git çünkü senin sağlığına bebeişinde sana ihtiyacı var
hepinize teşekkür ederim kızlar bu kullanacağım son ilaçlar zaten dahada geçmezse başka doktora görüneceğimcnm çok geçmiş olsun
güzel anneler bebekleriniz emiyor mu
benimki emiyor emiyor ama doymuyor
1 saat boyunca sürekli emdi amaağladı durdu geçen gün hastaneye gittik
meğer doymuyormuş
şimdide yarım saat felan emziriyorum gerisi ni sağdığım sütü biberonla yediyorum
nasıl emzirmeye tam olarak alıştıracağım bilemiyorum sizler ne alemdesiniz
Arkadaslar bildigim kadariyla bir kisi bir yasin okumaliymis, yani 500 yasin 500 ayri kisiden olmali. Yanilmiyorsam tabi.
Allah yardımcın olsun cnmkızlar bana çok dua edin nolur...
lohusalığın dibine vurmuş durumdayım...
iki çocukla çok yoruluyorumçok zorlanıyorum..
doğum hikayemi yazmaya da hiç gerek yok pek keyifli değil..
aylarca normal doğumun hayalini kurup, suyumun gelmesi ve 17 saat beklemenin sonunda hiç açılma olmayınca sezeryan oldum
kurdugum hayallerin hiçbiri olmadı velhasıl..
çok gergin ve mutsuzum.. canım evlatlarımın keyfini bile çıkaramıyroum... şoktayım..
duanıza beni de ekleyin nolur...
beebklerim doymuyor.. mama veriyorum.. buna da çok taktım kafayı.. günlerce ağladım mama veriyorum diye.. hipp veriyorum, siz neler kullanıyorsunuz, ve hangsinden memnunsunuz?
ben daha mamayla alakalı bir sıkıtnı pek yaşamadım sayılır ama iki gündür evlatlarım zor çıkıyor tuvalete.. mamadan mı acaba? rezene aldım
bu arada canımın içi kızım pişik oldu, çok kötü hem de( nasıl geçicek nolur bana yardım edin..
sudokrem aldım eczaneden arada onu sürüyorum arada zeytinyağı arada bepanthen merhem.. ama hala geçmedi.. soyulmaya devaöm ediyor.. yavrumun sesi de çoıkmıyor kimbilir ne kadar canı yanıyor...
çok kötüyüm nolur bana yardım edin...
kimsem de yok..
kv var ama günlük ev işleri dışında pek yardımcı olamıyor.. ağladıklarında da bakıyor sağolsun ama Pratik bilgiler konusunda pek başarılı değil o da ben gibi((
akıl verin nolur.. deneyimli anneler... bu arada ben 7 nisan da doğum yaptım.. 3 haftamız doldu çok şükür.. çok zor geçti ama geçti...
ne kadar uzun ve dağınık yazdım,
ruh halim de böyle işte(((
kızlar bana çok dua edin nolur...
aylarca normal doğumun hayalini kurup, suyumun gelmesi ve 17 saat beklemenin sonunda hiç açılma olmayınca sezeryan oldum
çok gergin ve mutsuzum.. canım evlatlarımın keyfini bile çıkaramıyroum... şoktayım..
beebklerim doymuyor.. mama veriyorum.. buna da çok taktım kafayı.. günlerce ağladım mama veriyorum diye.. hipp veriyorum, siz neler kullanıyorsunuz, ve hangsinden memnunsunuz?
ben daha mamayla alakalı bir sıkıtnı pek yaşamadım sayılır ama iki gündür evlatlarım zor çıkıyor tuvalete.. mamadan mı acaba? rezene aldım
bu arada canımın içi kızım pişik oldu, çok kötü hem de( nasıl geçicek nolur bana yardım edin..
sudokrem aldım eczaneden arada onu sürüyorum arada zeytinyağı arada bepanthen merhem.. ama hala geçmedi.. soyulmaya devaöm ediyor.. yavrumun sesi de çoıkmıyor kimbilir ne kadar canı yanıyor...
kimsem de yok..
kv var ama günlük ev işleri dışında pek yardımcı olamıyor.. ağladıklarında da bakıyor sağolsun ama Pratik bilgiler konusunda pek başarılı değil o da ben gibi((
akıl verin nolur.. deneyimli anneler... bu arada ben 7 nisan da doğum yaptım.. 3 haftamız doldu çok şükür.. çok zor geçti ama geçti...
bebeğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt..ben daha doğum yapmadım ama bebek hala yukarda cumaya kadar doğum olmazsa doktor suni sancı verip deneyecek.neden sezaryen oldu 5 saat sonra merak ettim.çünkü bazı insanlar suni sancıya gerek yok boşuna bağırtcak doktor sonra sezaryene alır diyor hiç doğumdan korkmayan ben tedirgin oluyorum...
kızlar bana çok dua edin nolur...
kimsem de yok..
Sezeryan icin degisik sebepler olabilir genelde acilma olmadigindan sezeryan oluyor ama. Benim 9 saat sonunda acilmam 8 cm olmasina ragmen oglum yukarda oldugundan ve kafasi sismeye basladigindan sezeryanla aldilar oglumu
Suni sanci ile normal dogum yapan bircok kisi var sansa kalmis sanirim
bebeğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt..ben daha doğum yapmadım ama bebek hala yukarda cumaya kadar doğum olmazsa doktor suni sancı verip deneyecek.neden sezaryen oldu 5 saat sonra merak ettim.çünkü bazı insanlar suni sancıya gerek yok boşuna bağırtcak doktor sonra sezaryene alır diyor hiç doğumdan korkmayan ben tedirgin oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?