Beni bezdiren ne kaka ne gaz ne uyku... Su terlemek yok mu su terlemekuykularim bolunuyor surekli ustumu degistiriyorum pijamalarim yetmiyor atletler yine oyle!! Tshirt giysem usuyorum ustumu ortsem yaniyorum disari cikicam hazirlaniyorum basliyorum bir anda terlemeye hadi yine ust degistir :/ ne zaman biter bu ter
Arkadaslar sutu sizan var mi? Zaten sutum az mi doymuyo mu diye dertlenirken gunde neredeyse 20 ml sutum siziyor ve ben cok uzuluyorum. Ozellikle bir gogsumu emzirirken digeri hemen akmaya basliyor
Bende yastigimin uzerine havlu koyuyorum su gb , bir de farkli bir koku var hastane kokusu gb degisik birsey senin memleket daha sicak daha beterdirAllahim ayni dert artik atlet kalmiyor hasta olcam diye korkuyorum nevresim yorgan suyunu sıksan cikar,
Ayaz bebek için 1 yasin daha okuttum toplamda 2 yasin oldu
Allah kabul etsin
terbiyesiz adam...ne demek sana gerek yok? onun için mi doğurmuşsun çocuğu...çok istiyosa karısı doğursun bi tane...Selam canlar..
Herkesler iyidir insallah.. Ben Emir kuzusundan firsat bulamiyorum. Firsat bulup gelenlere de bravo diyorum.. Pazar gunu evimize donuyoruz biz.. Bakalim nasil adapta olucaz.. İbsalah kolay olur..
Benim sorunlarim hala devam ediyor.. Bacagimda pihti var diye uzulurken simdi de kurtaj olmam gerekecek sanirim.. Rahim duvarim hic incelmemis. Dr ilac berdi onunla yogunbir kanama gorecekmisim. Ve sonrasinda hala kallinsa duvar kurtaj olmam gerekiyormus. Bu arda bugun 41. Gunumuz ve ben ilk kez pedi cikardim.. Dune kadar kanamam vardi.. Delirmek uzereyi... Rabbim beterinden korusun diyorum surekli ama ne kadar terslendi isim..
Neyse buna da sukur..
41 gunde beni sadece 3 kez arayip ainir eden kaynana ve kayinpeder de cabasi.. Hele son konusma igrencti.. Adam emiri ve oglumu yolla sen orda kalmaya devam et dedi.. Delirdim!! Oglum bensiz duramaz dedim. Ne dese begenirsiniz; sana ihtiyaci yok ki emmiyo bile!!! Ne diyecegimi bilemedim duymamazliktan geldim ve bir kez daha nefret ettim(
İste boyle.. Cok ozledim sizleri. Evimize gittigimizde daha cok gorusebiliriz insallah..
Kendinize dikkat edin..
** mezosum hemsom sana soracagim birsey vardi ama arkadas olmadan msj atamiyormusun ki sen benm arkadasim degilmissin yeni farkettim :)
Sen sallanan yatak olan mama sandalyelerinden almistin dimi? Bnm oglan sallanmak istiyo surekli. Nasil bisey memnunmusun? Markasi neydi filan falan... Bilgilendirsene kuzum beni yaa. Fiyat filan da yazarsan sevinirim :))
dün gece benimki de çok az uyudu...her gece babamız uyanır yardım ederdi,dün gece o da uyanamadı...kollarım koptu pışpışlamaktan...allahtan kuzum çok fazla ağlamadı...ama sancıdan inleyip durduçook kötü bi akşam geçirdim.gaz sancıları bizi mahvetti yine kimyon denedim olmadı acı elma yağı denedim olmadı salladım, ninni söledim, emzirdim yok yok yok!!!sonunda teslim olup doktora götürdüm kuzumu tabiki doktor yapcak bişey yok dedi bi gaz ilacı verdi pek de işe yaramaz diyerek. kuzum yorgun düştü ağlamaktan uyuyakaldı en sonunda.doktor gazı var yumuşak yumuşak vurma sert vur sırtına diyerek bi vurdu bi vurdu içim parçalandı ooofff napcaz bu gazla her akşam her akşam..çok mutsuz oldum yaaaa(((
Beni bezdiren ne kaka ne gaz ne uyku... Su terlemek yok mu su terlemekuykularim bolunuyor surekli ustumu degistiriyorum pijamalarim yetmiyor atletler yine oyle!! Tshirt giysem usuyorum ustumu ortsem yaniyorum disari cikicam hazirlaniyorum basliyorum bir anda terlemeye hadi yine ust degistir :/ ne zaman biter bu ter
benim de aynısı oluyo...bu gece ped koymadım,yaralarım geçmiyo diye...sabah bi uyandım üstüm başım sırılsıklam,ikisinden de süt sızmış...kızım içseydi diye iç çektimArkadaslar sutu sizan var mi? Zaten sutum az mi doymuyo mu diye dertlenirken gunde neredeyse 20 ml sutum siziyor ve ben cok uzuluyorum. Ozellikle bir gogsumu emzirirken digeri hemen akmaya basliyor
benimki 25 günlük oldu...daha hiç kendim yıkamadım...yarın denicem,inşallah becerebilirimkizlar oglumu ilk kez yalniz yikadim. buyuk oglumu ilk yalniz yikadigimda 11 aylikti. hic cesaret edememistim. simdi nasil ettim hala soktayim :)
Ben salincak olarak graco elektrikli aldim 6 hiz ayari kalp atisi su sesi orman sesi gb dogal sesler var ayrica klasik muzikler. Koyuyorum gunduzleri icine emzik agzinda uyuyor iyi ki almisim dedigim seylerin basinda geliyor emzik de bizim kankamiz her an elimizin altinda temislz olsun diye 4 tane var avent kullaniyorum verir vermez almisti bir de su penye battaniyeler ne laZimmis arkadas 3 tane vardi yetmedi 2 tane dsha aldim daha da olsa alinir yani. Muslin kumSlardan da aldim tavsoye ederim hem besik ici carsaf hem kundak icin ideal.
Gece kocasiyla bebegini battanoye arasonda sallayan pldu mu cok merak ediyorum:)
Benim bebegm sallanmaya alıstı onu sallarken bütün işlerm kalıyo bizde salınck düşünüyoruz senin aldgn graco mama sandlysi olarkta kullanılabilrmi ilerde ? We fiyatı nedir benimde acil almam lazm :/
vilin benimde sağ göğsümdeki yara geçmedi, sıra ona gelicek diye aklım çıkıyo:))
Graco Lovin Hug Salıncak Hoops | joker.
Canim ben buradan aldım dikkat et daha ucuzları var onlar pilli, pil yetişmez bundan al hazır indirime de girmiş
Bu elektrikli fişe takiyorsun cocuk kendinden geçiyor zaten takılıyor üstünde
Mama tepsisini ben çıkardım şimdilik birşeyler yemeye başlayınca takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?