2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çook kötü bi akşam geçirdim.gaz sancıları bizi mahvetti yine kimyon denedim olmadı acı elma yağı denedim olmadı salladım, ninni söledim, emzirdim yok yok yok!!!sonunda teslim olup doktora götürdüm kuzumu tabiki doktor yapcak bişey yok dedi bi gaz ilacı verdi pek de işe yaramaz diyerek. kuzum yorgun düştü ağlamaktan uyuyakaldı en sonunda.doktor gazı var yumuşak yumuşak vurma sert vur sırtına diyerek bi vurdu bi vurdu içim parçalandı ooofff napcaz bu gazla her akşam her akşam..çok mutsuz oldum yaaaa(((

Beni bezdiren ne kaka ne gaz ne uyku... Su terlemek yok mu su terlemek uykularim bolunuyor surekli ustumu degistiriyorum pijamalarim yetmiyor atletler yine oyle!! Tshirt giysem usuyorum ustumu ortsem yaniyorum disari cikicam hazirlaniyorum basliyorum bir anda terlemeye hadi yine ust degistir :/ ne zaman biter bu ter

Allahim ayni dert artik atlet kalmiyor hasta olcam diye korkuyorum nevresim yorgan suyunu sıksan cikar,

Ben salincak olarak graco elektrikli aldim 6 hiz ayari kalp atisi su sesi orman sesi gb dogal sesler var ayrica klasik muzikler. Koyuyorum gunduzleri icine emzik agzinda uyuyor iyi ki almisim dedigim seylerin basinda geliyor emzik de bizim kankamiz her an elimizin altinda temislz olsun diye 4 tane var avent kullaniyorum verir vermez almisti bir de su penye battaniyeler ne laZimmis arkadas 3 tane vardi yetmedi 2 tane dsha aldim daha da olsa alinir yani. Muslin kumSlardan da aldim tavsoye ederim hem besik ici carsaf hem kundak icin ideal.

Gece kocasiyla bebegini battanoye arasonda sallayan pldu mu cok merak ediyorum:)

Arkadaslar sutu sizan var mi? Zaten sutum az mi doymuyo mu diye dertlenirken gunde neredeyse 20 ml sutum siziyor ve ben cok uzuluyorum. Ozellikle bir gogsumu emzirirken digeri hemen akmaya basliyor

Arkadaslar sutu sizan var mi? Zaten sutum az mi doymuyo mu diye dertlenirken gunde neredeyse 20 ml sutum siziyor ve ben cok uzuluyorum. Ozellikle bir gogsumu emzirirken digeri hemen akmaya basliyor

Slm cnm benim de siziyor ilk oglumdada boyleydi bende kahroluyorum bosa akiyor gogus pedi dayandiramiorum galiba olusum boyle dolsun dolmasin surekli akiyor....

slm.arkadaslar bebeklerınız gunde kac kez kaka yapıyorlar.benım oğlum 2 gun onceye kadar 7-8 kez yapıyordu.su ıkı gundur 3-4 kez yapıyor.

dün 40.gunumuzdu...esımle banya yoptırdık.netten butun kırk ucurma adetlerını okuduk.cok komıktı hepsını de uyguladık.
yıkama suyumuza tas,altın,yumurta kabugu gıbı seyler attık.basından kırk fıncan su doktuk.
oğlum da banyoda cok keyflıydı.hıc ağlamadı.

banyodan sonra guzel bır uyku cektı bebeğim.uyanınca da kırkımızı ucurmak ıcın dısarı cıktık.
arkadslarım oğluma yumurta ve hedıyeler hazırlamıslar.yumurtalarımızı renklı kalemlerle suslemısler.cok eglencelıydı.
yumurtalarımızı da topladık ve kırk ucurma olaymızı de esım,ben ve oğlum gelenek ve goreneklerımıze uyarak:) tamamlamıs olduk....

darıısı bekleyen sızlere olsun:)

Ayaz bebek için 1 yasin daha okuttum toplamda 2 yasin oldu
Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canım..

AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........2
temmuz..........1
lena............1
aysre...........2 ????
ruveyda12.......1

önemli : her yasin ayrı kişiler tarafından okunmalı

kizlar oglumu ilk kez yalniz yikadim. buyuk oglumu ilk yalniz yikadigimda 11 aylikti. hic cesaret edememistim. simdi nasil ettim hala soktayim :)

terbiyesiz adam...ne demek sana gerek yok? onun için mi doğurmuşsun çocuğu...çok istiyosa karısı doğursun bi tane...
allah akıl fikir versin yaaa...

dün gece benimki de çok az uyudu...her gece babamız uyanır yardım ederdi,dün gece o da uyanamadı...kollarım koptu pışpışlamaktan...allahtan kuzum çok fazla ağlamadı...ama sancıdan inleyip durdu insanın içi parçalanıyo

benim de aynısı oluyo...bu gece ped koymadım,yaralarım geçmiyo diye...sabah bi uyandım üstüm başım sırılsıklam,ikisinden de süt sızmış...kızım içseydi diye iç çektim

kizlar oglumu ilk kez yalniz yikadim. buyuk oglumu ilk yalniz yikadigimda 11 aylikti. hic cesaret edememistim. simdi nasil ettim hala soktayim :)
benimki 25 günlük oldu...daha hiç kendim yıkamadım...yarın denicem,inşallah becerebilirim
her seferinde başkalarından medet ummak istemiyorum...alışmam lazım

kızlar 25 günoldu,göğsümdeki yaralar geçmedi...kızım uyanıp da emmek isticek diye aklım çıkıyo halbuki sütüm de var...napıcam bu memiktoları

Dün annem dedi ki " kızım yeni aldığın yumuşataci hiç güzel degil br daha alma" şaşırdım çünkü ben yeni yumuşatıci almamıştım :)) hangisi dedim beyaz olan demez mı bende jeton düştü Gülmeye başladım hani bizim meşhur Bingo yüzey temizliyicimiz var ya annem onu yumuşatıcı sanmış bebek patigi falan görünce, yazliklar da çıkmıştı nevresimler yıkanmıştı hepsi yüzey temizliyicisinin ellerinden öpmüş meger Yüksek voltaj kulakların çınlasin sahii nerelerdesin ???

Benim bebegm sallanmaya alıstı onu sallarken bütün işlerm kalıyo bizde salınck düşünüyoruz senin aldgn graco mama sandlysi olarkta kullanılabilrmi ilerde ? We fiyatı nedir benimde acil almam lazm :/

Benim bebegm sallanmaya alıstı onu sallarken bütün işlerm kalıyo bizde salınck düşünüyoruz senin aldgn graco mama sandlysi olarkta kullanılabilrmi ilerde ? We fiyatı nedir benimde acil almam lazm :/

Graco Lovin Hug Salıncak Hoops | joker.

Canim ben buradan aldım dikkat et daha ucuzları var onlar pilli, pil yetişmez bundan al hazır indirime de girmiş
Bu elektrikli fişe takiyorsun cocuk kendinden geçiyor zaten takılıyor üstünde
Mama tepsisini ben çıkardım şimdilik birşeyler yemeye başlayınca takarım

Biraz önce kaynatilmak üzere ocağa konulan tüm biberonlarimiz yandı
Avent kullanıyordum akısı cok kolaydı Dr browns kullananlar memnun musunuz ? O da cog cog emiliyor mü hemen?
Ben istiyorum ki içerken zorlansın ki kolaya alışmasın tavsiyeye ihtiyacım var

Çok saqol cnm bska renkleri warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…