- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Herseyi boşver ve sadece dogum yap ve sadece yat tuvalet ve yemek dısında kalkmaBen haziran anne adayıyım
bunları okudukca dogumdan degıl ama sonrasındna korkuyorum
(
kızlar azıcık akıl verın
yenı dogum yaptınız
nelere dıkkat edıyım
gazıdır, uykusudur, alınması gerelen ama alınmayanlardır
fazla gelenlerdır
ınsan ılıskılerıdır
dogum sonrası nelere dıkkat etmelıyım
fıkırlerınıze ıhtıyacım var((
sıcaktan mı oldu yoksa muck muck öpüp duruyodum ondan mı oldu bilmiyorum. en iyisi diye mustela aldım yoksa omu alerji yaptı. bian önce geçse bari...
Herseyi boşver ve sadece dogum yap ve sadece yat tuvalet ve yemek dısında kalkma
Başka cocuğun varsa anneanne ve babaanne varsa baksın
Hatta birileri cocuklara birileri sana baksın.
Kimse yoksa ye ye yat...birde yaz bebeği sadece body çorap giyer.daha fazla detaya inemiyorum.sıkıldım,bıktım,Kusasim geliyor
Ben haziran anne adayıyım
(
kızlar azıcık akıl verın
yenı dogum yaptınız
nelere dıkkat edıyım
fazla gelenlerdır
ınsan ılıskılerıdır
Sakal Bıyık değerse yapar babası dedesi...
Ben hic mustela kullanmadım ama kremle falan gözenek kapama zaten gözenek kapalı olunca oluyor
Ilık suyla yıka sadece canım narin kurula sicaklamis seninki.erkek cocuk sıcağı sever ama sen ne ettiysen :)
mustela kullanıyoruz canım bugün 21günlük olduk ilk zamandan beri onu kullanıyoruz sonradan alerji yapar mı acaba??
mezopotamya bu arada dünden beri senin önerini de uyguluyorum canım, şimdilik bi değişiklik yok. yüzüne baktıkça kötü oluyorum kıpkırmızı oldu yavrum.
Kuzum gecmis olsun cok sıcak oldu buralar etkisi olabilir benim kız güneş gören odada uyumuyor..mustela kullanıyoruz canım bugün 21günlük olduk ilk zamandan beri onu kullanıyoruz sonradan alerji yapar mı acaba??
mezopotamya bu arada dünden beri senin önerini de uyguluyorum canım, şimdilik bi değişiklik yok. yüzüne baktıkça kötü oluyorum kıpkırmızı oldu yavrum.
Üzgün mutsuz agrili uykusuz evim pislik icinde ortada çamaşırlar nevresimler mutfakta öğle yemeğinin sofrası yatağım acik...
Cok perisan ve acı içindeyim.
Kızımın göbeği yumuşak ve esnekmis cok ağlarsa ikinirsa fıtık olurmuş.Bitkinim.
En önemlisi
Çaresiz...
Benim daha bu terden kurtulmama 16 gün mü var yani off mezos offf bu arada battaniyenin ise yaramamasina üzüldüm bir çay kasığı anne sütüne bir cimdik kimyon denedin mı ???
mezoş,gaz sancısına metsil kullanıyorum ben,bizim kıza iyi geldi canım,istersen sen de dene...ama her damla her çocuğa fayda etmeyebiliyo...düzenli kullanınca metsil çok iyi...
Ben haziran anne adayıyım
(
kızlar azıcık akıl verın
yenı dogum yaptınız
nelere dıkkat edıyım
fazla gelenlerdır
ınsan ılıskılerıdır
ne marka sampuan kullanıyorsun?sampuan alerjı yapmıstır benım kızımında olmustu.sebamede gectım doktorumuzun onerısıyle hemen gectı mucıze gıbı
kızlar nolur dua edinde kv gitsin.
yoksa ben deliricem. dün misafr vardı. 4 kişi yatılı geldiler.
hazırlık falan derken çok sinirlendrdi beni kv.
nevresimler falan allahım çıldırıcam.
karşı kanepede oturuyor 1 karış suratla ben de öyleyim.
konuşmuyoruz patlamaya hazır bomba gibiyiz
oğlum dün ağlayınca "dertsiz mi dövdü seni. ben de onu döverim"
deyince cinler tepeme çıktı.evde patates yokmuş niye yok diye bir çıkıştı bana
ne kadar varsa o kadar yap dedim bende.
ameliyat yeri uyuşuk mu sizde? benim uyuşuk ve çok sancım var
temizlik yapıyorum hergün ayaktayım ondan mı ki?
kızlar doğumum zor olunca sezaryen olmadığıma pişmaan olmuştum ama hala dikiş yerlerinizde sorun var :26: benim dikişlerden yana pek sıkıntım kalmadı çok şükür...hemde 2 haftadır tek olmama ve ayakta kalmama rağmen...ama ilk zamanlar annem yanımdayken iyi dinlendim ben...ilk günler yatmıyordum,dikişlerim sızlayınca geçmez diye korkup yattım,onun çok faydası oldu...bence sizinki de dinlenemediğinizden geçmemiş olabilirgöğüslerimden dikişlerimden daha çok çektim
bi de göğüs kalkanı koymayı deniyim bakim geçicek mi...olmazsa balmumunu denerim...
mezoş,gaz sancısına metsil kullanıyorum ben,bizim kıza iyi geldi canım,istersen sen de dene...ama her damla her çocuğa fayda etmeyebiliyo...düzenli kullanınca metsil çok iyi...bizim kızın gaz sancısı sürekli olmuyo diye ben her zaman kullanmıyorum,ama sancısı olunca veriyorum hemen,bi kaç saat içinde etkisini gösteriyo...dün sancısı var diye kullanmaya başladım yine,bugün pek rahat yavrum,sabahtan beri 2-2,5 saat uyuyup emip geri yatıyo...
kızlar bi şey sorcam: dr 1 ay olunca dikişlerim için kontrole çağırmıştı...alttan mı muayene eder acaba :26: eğer öyleyse gitmicemzaten doğumda gelene geçene aça aça bi hal oldum,artık açmak istemiyorum...bi de yakın zamanda ağda yapabilir miyim bilmiyorum...her ne kadar acımasa da ağda zarar verebilir :18:
voltajım sakın ihmal etme doktora git ben zamanında gitmeme rağmen ne hale geldin antibiyotik manyağı oldum dişlerim dökülüverecekmi gibi geliyor ağzım yara 2 gece önce sinirlerim boşaldı acilde aldık soluğu hiç böyle olmamıştım hastanenin ortasında böğüre böğüre ağladım ki ben kolay kolay kimseye gözyaşımı göstermem tanımadığım bir kadın gelip boynuma sarıldı ağlama yavrum iyileşeceksin diye teselli etmeye çalıştı beni eşim ne yapacağını şaşırdı aldığım antibiyotik yüzünden kızımı emziremiyorum hergün sütümü sağıp ağlama krizi ile lavaboya döküyorumKiZlar bugun bir aylık asımızı olduk
Birde benim şikayetlerim vardı iste klasik.
Dikislerimin iki yanında sizlama göbek deliğinin altından dikişe kadar sizi belimde agri(ağrımıyor dedim ya) egilince tam duzelemiyorum falan.birde cok detaya inecegim ama kanamam olmayinca t.kagidi koymustum cok hafif saridan yesile calan bir renk gordum.halsizlik kucuk tansiyon cok dusuk dediler v vs
Dr bir panik bir acayiplik var.
Antibiyotik sute gectiginden vermedi,Bir ovul verdi 7 tane.ama benim icim rahat değil ben sanırım iyi değilim .icimde acıyan bir yer var.uyusuklugun disinda aci.kordon bağlandığından mı diye soruyorum kimi evet oda baska bir ameliyatti diyor kimi hayir ...
canım ben dr browns aldım az akıyo dıgerlerı gıbı deıl.hatta benım kız ondan baska bıberon almıyo.dıgerlerı cok aktıgı ıcın ıctıgını anlamıyo yuzune gozune dokuyo bogazına kacırıyo.ama alısan cocuk alısıyo.benımkı emmıyo.alıstı hazıra.2 saaatte bır sagmaktan mahvoldum goguslerım yara ıcındeBiraz önce kaynatilmak üzere ocağa konulan tüm biberonlarimiz yandı
Avent kullanıyordum akısı cok kolaydı Dr browns kullananlar memnun musunuz ? O da cog cog emiliyor mü hemen?
Ben istiyorum ki içerken zorlansın ki kolaya alışmasın tavsiyeye ihtiyacım var
herşeyden nefret ediyorum lanet olsun özellikle bu eşimden allah belasını versin
boşnamanın eşiğine geldik ne olur dua edin..
beni benim ailemden geçirmeye çalışıyor
şişko ile yatıp piçle kalkıyorum yalvarırım dua edin ne olur
lohusa halimle beni deli etti
2 çocuk allahım yardım et bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?