2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herseyi boşver ve sadece dogum yap ve sadece yat tuvalet ve yemek dısında kalkma
Başka cocuğun varsa anneanne ve babaanne varsa baksın
Hatta birileri cocuklara birileri sana baksın.
Kimse yoksa ye ye yat...birde yaz bebeği sadece body çorap giyer.daha fazla detaya inemiyorum.sıkıldım,bıktım,Kusasim geliyor

sıcaktan mı oldu yoksa muck muck öpüp duruyodum ondan mı oldu bilmiyorum. en iyisi diye mustela aldım yoksa omu alerji yaptı. bian önce geçse bari...

Sakal Bıyık değerse yapar babası dedesi...
Ben hic mustela kullanmadım ama kremle falan gözenek kapama zaten gözenek kapalı olunca oluyor
Ilık suyla yıka sadece canım narin kurula sicaklamis seninki.erkek cocuk sıcağı sever ama sen ne ettiysen :)

cnm benim seni çok iyi anlıyorum
şu an çok bunaldıgının farkındayım
ama ıste bosvermedıgımız ıcın yasıyoruz bırcok sorunu
bız hatunlar ılle evımızde ıs kalmıcak,
misafire mahcup olmıcaz, derken kendımıze bakamıyoruz
bu onerını dıkkate almaya calısacagım...
sen de bıraz sakınleşmeye calıs
bu gunler gelıp gececek,
camdan dısarı bak, derin bir nefes al
sen anne olma sansına sahıp oldun
gerısı teferruat olmalı..

Canım 23 günlük tecrübeme istinaden tek bacağı çıtçıtlı tulum sakın alma tulumların iki bacağıda komple açılsın
Pişik kremi DESİTİN süper bişey tavsiye ederim
Hastanede kullanım için sezeryan sonrası gecelik 10 numara rahat çünkü tuvalet sonrası ben eğilemedim
Sondada takıldığı için %100 tavsiye ederim
Çoğu hastane emzik ve biberon getirme diyor ben yinede çantamıza koymuştum ki kullandımda
Eğer sütün yetmezse mama vermekten çekinme sarılık kakayla atılıyormuş bol bol beslediler kızımı 1 hafta içinde sarılığımız geçti
Sezeryan olacaksan sakın korkma ben çok korkmuştum ameliyathanede zaten birşey anlamıyorsun ilk gece biraz ağrın oluyor sonrası çekilmicek birşey değil ki unutuluyor zaten o ağrılarda hemde kısa sürede bak 23 gün oldu :)

diğer mesajlarına istinaden...
bunalımın geçmemiş belli, eşinde bi değişiklik yok mu?? kendine işkence etme artık.

annem sayesinde haşlandı çocuk. neyseki 2gündür attık battaniye ve şapkayı, kıyafetide tek kata düşürdük.

aynı sorun bedede var sivilce ve kızarıklık 2ay olunca geçer dediler dr alerji dedi hematen krem verdi sürünce geçiyo ama emzirince gene çıkyor

merhaba kızlar ben Rabbim nasip ederse ağustos annesi olacağım arada gelip sizi okuyorum bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah hepinize dua ediyorum Rabbim kolaylık versin diye sadece küçük nacizane bi tafsiyem olacak ben kızımda evimin toplu olması gelen gidene mahcup olmayayım birde herşeye yetişebilen kadın olmalıyım diye dogru düzgün o günlerin tadını çıkaramadım içimde hep bi sızı kaldı kızımın bebekliğini doyasıya yaşayamadım bundan dolayı oldugu kadar yapın herşeye yetişemezsiniz bu çok normal demesi kolay biliyorum içiniz rahat etmiyor ama inan ki bugünleri özleyeceğiniz zamanlarınız gelecek

Kuzum gecmis olsun cok sıcak oldu buralar etkisi olabilir benim kız güneş gören odada uyumuyor..

Voltajim kiyamammmm ya sana.. Cok cok yoruldun baska birşey yok.. Sen iki gun dinlenebilsen uykunu alabilsen hiçbirşeyin kalmayacak.. İki gun uyumadım yüzüm gözüm şişti her yanım ucukladi.. zangir zangir titredim..
Ya varya yakın olsak keske, bir yükünü bile alsak kolay olurdu.. kötü hissediyorum kendimi. Bir yardım eden olsun sen iyi olacaksın

Benim daha bu terden kurtulmama 16 gün mü var yani off mezos offf bu arada battaniyenin ise yaramamasina üzüldüm bir çay kasığı anne sütüne bir cimdik kimyon denedin mı ???

Onu da verdim zaten yüzü bin şekil aldı yutana kadar

mezoş,gaz sancısına metsil kullanıyorum ben,bizim kıza iyi geldi canım,istersen sen de dene...ama her damla her çocuğa fayda etmeyebiliyo...düzenli kullanınca metsil çok iyi...

Metsil ise yaramadı canım bizde.. Zinco iyi geliyo gibi ama bakalım..onu da vermek işkence

Uyu sadece arkadasım bol bol uyu
Doğumdan sonra da yanında sinirini bozacak kimseyi bulundurma.. Sana yardımcı olacak nazini cekeçek biri olsun yanında

Son düzenleme:
benim kızım mart bebeğiydi üşümesin diye kat kat giydirmekten bebek isilik olmuştu yüzünde kırmızı sivilce gibi top top kızarıklıklar vardı doktorum odaya bi derece al 23-25 dereceyi geçmesin odanın ısısı demişti birde kendin ne giyersen sadece 1 fazlasını giydir demişti yıkama suyuna tuz atmakta isilikte işe yarıyor isilik bebegi çok rahatsız eden bişey huysuzluklar ondan da olabiliyor

inşallah en kısa zamanda gider canım, sen sakinliğini korumaya çalış, kendi kendine ne yaparsa yapsın
uyuşukluk bende azaldı ama hala war, sancı ayakta kaldığından olabilir, bi dra danış istersen
iç dikişlerde bi sorun olmasın

benim dr 40ın çıkınca gel rahime bakıcaz, bi sorun oluşmuşmu, bide doğum kontrolü ve o işle ilgili konuşcaz dedi (o iş demedi de ben burda alenen diyemedim:)
benimde ağdaya gitmem lazım dra gitmeden, hem tırsıyorum dikiş war diye
hemde bebeğe kim bakıcak
azıcak büyük olsa oyalar ordaki kızlar ama

bizde bugün aşımızı olduk, ben nası dayanıcam bu aşılara, bakmak istemiyom, yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo bakmazsam, ama bakıncada içim gidiyo
12 haziranda çağırdılar 3 tane warmış yine
eşim ben gelmem dayanamıyorum diyo
3240 doğmuştu, 4200 olmuş
ama kıyafetle ölçüyolar, 200 gr kıyafet darasını almışlar
iyimiki?
3 cm uzamış bide
bana hiç değişmemiş gibi geliyodu ama büyümüş galiba kerata:)

voltaj Allah yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyo
keşke bişe yapabilsem
inşallah hiç ummadığın yerden bi kapı açılır
içini ferahlatır..

AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........2
temmuz..........1
lena............1
aysre...........2 ???
ersnil..........10
ruveyda12.......1

önemli : her yasin ayrı kişiler tarafından okunmalı

voltajım sakın ihmal etme doktora git ben zamanında gitmeme rağmen ne hale geldin antibiyotik manyağı oldum dişlerim dökülüverecekmi gibi geliyor ağzım yara 2 gece önce sinirlerim boşaldı acilde aldık soluğu hiç böyle olmamıştım hastanenin ortasında böğüre böğüre ağladım ki ben kolay kolay kimseye gözyaşımı göstermem tanımadığım bir kadın gelip boynuma sarıldı ağlama yavrum iyileşeceksin diye teselli etmeye çalıştı beni eşim ne yapacağını şaşırdı aldığım antibiyotik yüzünden kızımı emziremiyorum hergün sütümü sağıp ağlama krizi ile lavaboya döküyorum demem o ki eğerki bişe varsa en erken zamanda müdahale edilmeli emzirirken ullanabileceklerinde var

Voltajım komşum Allah yardımcın olsun, bir bebek beni benden aldı, şaftım kaydı, sen ne kadar yoruldum, daraldım desen hakkın.
Seni merak ettim demişsin geçen günlerde, cevap veremedim, tam gaz kızıma kilo aldırmaya çalışıyorum, sanırım mama vermek işe yaradı.
Evdeki tartıda önce kendimi tartıyorum, sonra da bebekle çıkıyorum, bu kaba hesapla aldığını anladım.
Yarın da doktora gidicez, hem aşımız var hemde gelişimine bakılacak.

Normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda?
Bugün bir ay oldu, hala tam anlamıyla iyileşmedi benimkiler.
Geçenlerde bir bakayım dedim, dıştakiler düşmüşlerdi zaten ama iç dikişler tamamen duruyor. Sizde de öyle mi?

Detayları paylaşamamıştım sizinle, benim doğumda biraz zor oldu.
Hem kesi, hem yırtıklar oluştu malesef. Kanama durmadı, 2 kere daha doğumhaneye alındım, dikişler dikişler...
Bu sebeple mi acaba iyileşme süreci uzadı, yada normali mi bu da ben tezcanlılık mı yapıyorum, hemen eski halime döneyim istiyorum.

Bir sorum daha olacak, ben korse giyiyorum göbek toparlansın diye, daha ne kadar göbeği sıkmamız gerek?
Siz sarmaya yada korseye devam ediyor musunuz hala?

canım ben dr browns aldım az akıyo dıgerlerı gıbı deıl.hatta benım kız ondan baska bıberon almıyo.dıgerlerı cok aktıgı ıcın ıctıgını anlamıyo yuzune gozune dokuyo bogazına kacırıyo.ama alısan cocuk alısıyo.benımkı emmıyo.alıstı hazıra.2 saaatte bır sagmaktan mahvoldum goguslerım yara ıcınde

herşeyden nefret ediyorum lanet olsun özellikle bu eşimden allah belasını versin
boşnamanın eşiğine geldik ne olur dua edin..
beni benim ailemden geçirmeye çalışıyor
şişko ile yatıp piçle kalkıyorum yalvarırım dua edin ne olur
lohusa halimle beni deli etti
2 çocuk allahım yardım et bana..

Avent aldım yine yeni cikmis anne memesine benziyor uçları inşallah iyidir
Kadın dedi ki kaynatmayin kaynamış suyun icine atıp 5 dk bekletin
Ben bildigin ocağın üstünde 20 dk kaynatiyordum bu yüzden yaktık ya:26:

Dur kuzum sakın ol ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…