2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
güzel anneler merhaba...bende mart annesi olmayı beklerken 2 nisanda doğum yaparak nisan annesi oldum..:)okuduğum kadarıyla çoğunlukla göğüslerdeki çatlaklardan yakınan var..bende yaklaşık bir haftaya kadar ağlayarak emziriyordum denemediğim bişey kalmadı en son balmumunda buldum çözümü:::) bi tatlı kaşığı balmumunu eritip ılıkken göğüs pedine koyun ve göğsünüze kapatın valla bende mucize gibi iki günde dindirdi bütün ağrıyı acıyı..inşallah sizde de etkili olur..

bizimki nuk, eşim ayrıca kauçuk uç almış, onun deliği çok küçük, mamayı çok zor çekiyo, yorulup kalıyodu, kullanmıyorum artık, kendi ucu daha rahat.

benim ikisi de çok feci 20 günden fazla oldu hala geçmedi...bi an önce geçse de kızımı emzirmenin tadını çıkarsam

sorma, sol göğsümle bi rahat bi rahat, hiç bırakmasın istiyorum:)

Sorun yaşayan anneler bizimde pişiğimizi hiç bişey geçirmedi Almanya'dan bir yakınım getirdi panaten krem var mavi kutulu üzerinde çoban resmi var mucize gibi hemen geçti internettede satılıyor fiyatıda uygun.

canım nerden buldun balmumunu başıma gelirse aklımda bulunsun:26:

kızlar ya oğlumun yüzü kırmızı nokta nokta kabarcık oldu, isilik galiba. tüm yüzünü kapladı ya baktıkça kötü oluyorum.

kızlar nolur dua edinde kv gitsin.
yoksa ben deliricem. dün misafr vardı. 4 kişi yatılı geldiler.
hazırlık falan derken çok sinirlendrdi beni kv.
nevresimler falan allahım çıldırıcam.
karşı kanepede oturuyor 1 karış suratla ben de öyleyim.
konuşmuyoruz patlamaya hazır bomba gibiyiz
oğlum dün ağlayınca "dertsiz mi dövdü seni. ben de onu döverim"
deyince cinler tepeme çıktı.evde patates yokmuş niye yok diye bir çıkıştı bana
ne kadar varsa o kadar yap dedim bende.

ameliyat yeri uyuşuk mu sizde? benim uyuşuk ve çok sancım var
temizlik yapıyorum hergün ayaktayım ondan mı ki?

kızlar ya oğlumun yüzü kırmızı nokta nokta kabarcık oldu, isilik galiba. tüm yüzünü kapladı ya baktıkça kötü oluyorum.

ne marka sampuan kullanıyorsun?sampuan alerjı yapmıstır benım kızımında olmustu.sebamede gectım doktorumuzun onerısıyle hemen gectı mucıze gıbı

ayakta oldugundan canım dıkkat et mıkropta kapmıs olabılırsın dınlenmen gerekıyor.bendede olmustu kızım yogunbakımda oldugu ıcın hatanedeydım sureklı ayaktaydım.doktorum ılac verdı dınlen dedı gectı

Hepsini yazdım özelden tatlım..

Ya benimde giyecek birsey kalmıyor hergun mecburen makina calistir çamaşır as ütü yap Kırktan sonra bitiyormuş :26:
Gece kocasiyla bebegini battanoye arasonda sallayan pldu mu cok merak ediyorum:)
Biz denedik ise yaramadı

kizlar oglumu ilk kez yalniz yikadim. buyuk oglumu ilk yalniz yikadigimda 11 aylikti. hic cesaret edememistim. simdi nasil ettim hala soktayim :)
Nasıl yıkıyorsunuz tek bana su dökecek biri mutlaka lazım oluyo
vilin benimde sağ göğsümdeki yara geçmedi, sıra ona gelicek diye aklım çıkıyo:))

Kızlar benim göğüslerimde kötüydü. Yikayip kurutup İlacı sürdükten sonra göğüs kalkanı koyuyorum üzerine elbiseyle temas etmeyince ilaç etki ediyor. Deneyin. İyi geldi

Ben kullanıyorum Dr browns ama hızlı akıyor çabuk bitiyor .. Doğal akis sözde hatta boğulur gibi bile oluyo..
kızlar nolur dua edinde kv gitsin.

ameliyat yeri uyuşuk mu sizde? benim uyuşuk ve çok sancım var
temizlik yapıyorum hergün ayaktayım ondan mı ki?

Dua ediyorum hem benimki gitsin hem seninki :)))
Benimde uyuşuk dikişlerin çevresi ama normalmiş hatta cok uzun sürenler varmış. Normal demişti Dr . Ama sanci ayakta kalmandan olabilir

ne marka sampuan kullanıyorsun?sampuan alerjı yapmıstır benım kızımında olmustu.sebamede gectım doktorumuzun onerısıyle hemen gectı mucıze gıbı

mustela kullanıyoruz canım bugün 21günlük olduk ilk zamandan beri onu kullanıyoruz sonradan alerji yapar mı acaba??

mezopotamya bu arada dünden beri senin önerini de uyguluyorum canım, şimdilik bi değişiklik yok. yüzüne baktıkça kötü oluyorum kıpkırmızı oldu yavrum.

KiZlar bugun bir aylık asımızı olduk
Birde benim şikayetlerim vardı iste klasik.
Dikislerimin iki yanında sizlama göbek deliğinin altından dikişe kadar sizi belimde agri(ağrımıyor dedim ya) egilince tam duzelemiyorum falan.birde cok detaya inecegim ama kanamam olmayinca t.kagidi koymustum cok hafif saridan yesile calan bir renk gordum.halsizlik kucuk tansiyon cok dusuk dediler v vs
Dr bir panik bir acayiplik var.

Antibiyotik sute gectiginden vermedi,Bir ovul verdi 7 tane.ama benim icim rahat değil ben sanırım iyi değilim .icimde acıyan bir yer var.uyusuklugun disinda aci.kordon bağlandığından mı diye soruyorum kimi evet oda baska bir ameliyatti diyor kimi hayir ...

Benim yengemin 6 ay his olmamış dikiş yerinde , ne güzel acı hissetmesiniz ben kalkarken hala ağrı oluyo yeni yeni yan yatmaya başladım ben.
Bende ikinma hissi yok o ne olcak , kukuma kuşu gibiyim Wcde bekle gelirse gelmeyen de kalıyor öyle cok mü detay oldu :26:

Benim daha bu terden kurtulmama 16 gün mü var yani off mezos offf bu arada battaniyenin ise yaramamasina üzüldüm bir çay kasığı anne sütüne bir cimdik kimyon denedin mı ???

Voltajim gelmiş nasılsın ?...

Üzgün mutsuz agrili uykusuz evim pislik icinde ortada çamaşırlar nevresimler mutfakta öğle yemeğinin sofrası yatağım acik...
Cok perisan ve acı içindeyim.
Kızımın göbeği yumuşak ve esnekmis cok ağlarsa ikinirsa fıtık olurmuş.Bitkinim.

En önemlisi
Çaresiz...

kızlar doğumum zor olunca sezaryen olmadığıma pişmaan olmuştum ama hala dikiş yerlerinizde sorun var :26: benim dikişlerden yana pek sıkıntım kalmadı çok şükür...hemde 2 haftadır tek olmama ve ayakta kalmama rağmen...ama ilk zamanlar annem yanımdayken iyi dinlendim ben...ilk günler yatmıyordum,dikişlerim sızlayınca geçmez diye korkup yattım,onun çok faydası oldu...bence sizinki de dinlenemediğinizden geçmemiş olabilir göğüslerimden dikişlerimden daha çok çektim
bi de göğüs kalkanı koymayı deniyim bakim geçicek mi...olmazsa balmumunu denerim...
mezoş,gaz sancısına metsil kullanıyorum ben,bizim kıza iyi geldi canım,istersen sen de dene...ama her damla her çocuğa fayda etmeyebiliyo...düzenli kullanınca metsil çok iyi...bizim kızın gaz sancısı sürekli olmuyo diye ben her zaman kullanmıyorum,ama sancısı olunca veriyorum hemen,bi kaç saat içinde etkisini gösteriyo...dün sancısı var diye kullanmaya başladım yine,bugün pek rahat yavrum,sabahtan beri 2-2,5 saat uyuyup emip geri yatıyo...
kızlar bi şey sorcam: dr 1 ay olunca dikişlerim için kontrole çağırmıştı...alttan mı muayene eder acaba :26: eğer öyleyse gitmicem zaten doğumda gelene geçene aça aça bi hal oldum,artık açmak istemiyorum...bi de yakın zamanda ağda yapabilir miyim bilmiyorum...her ne kadar acımasa da ağda zarar verebilir :18:

Ben haziran anne adayıyım
bunları okudukca dogumdan degıl ama sonrasındna korkuyorum
(
kızlar azıcık akıl verın
yenı dogum yaptınız
nelere dıkkat edıyım
gazıdır, uykusudur, alınması gerelen ama alınmayanlardır
fazla gelenlerdır
ınsan ılıskılerıdır
dogum sonrası nelere dıkkat etmelıyım
fıkırlerınıze ıhtıyacım var ((

Sebamed iyidir ama pisik ve isilikte dalın sampuan da iyi gelir.
Cok sicaklatma ama onlar kasinir.ince giydirmeli birde yüzünde coksa şapka takma.
Öyle iste Temmuz Ya

Sebamed iyidir ama pisik ve isilikte dalın sampuan da iyi gelir.
Cok sicaklatma ama onlar kasinir.ince giydirmeli birde yüzünde coksa şapka takma.
Öyle iste Temmuz Ya
sıcaktan mı oldu yoksa muck muck öpüp duruyodum ondan mı oldu bilmiyorum. en iyisi diye mustela aldım yoksa omu alerji yaptı. bian önce geçse bari...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…