Biraz önce kaynatilmak üzere ocağa konulan tüm biberonlarimiz yandı
Avent kullanıyordum akısı cok kolaydı Dr browns kullananlar memnun musunuz ? O da cog cog emiliyor mü hemen?
Ben istiyorum ki içerken zorlansın ki kolaya alışmasın tavsiyeye ihtiyacım var
benim ikisi de çok feci20 günden fazla oldu hala geçmedi...bi an önce geçse de kızımı emzirmenin tadını çıkarsam
güzel anneler merhaba...bende mart annesi olmayı beklerken 2 nisanda doğum yaparak nisan annesi oldum..:)okuduğum kadarıyla çoğunlukla göğüslerdeki çatlaklardan yakınan var..bende yaklaşık bir haftaya kadar ağlayarak emziriyordum denemediğim bişey kalmadı en son balmumunda buldum çözümü:::) bi tatlı kaşığı balmumunu eritip ılıkken göğüs pedine koyun ve göğsünüze kapatın valla bende mucize gibi iki günde dindirdi bütün ağrıyı acıyı..inşallah sizde de etkili olur..
valla ben artık ağlamaktan helak olunca kayınvalidem dayanamadı aldı getirdi ..zannediyorum aktardan almışcanım nerden buldun balmumunu başıma gelirse aklımda bulunsun:26:
kızlar ya oğlumun yüzü kırmızı nokta nokta kabarcık oldu, isilik galiba. tüm yüzünü kapladı ya baktıkça kötü oluyorum.
kızlar nolur dua edinde kv gitsin.
yoksa ben deliricem. dün misafr vardı. 4 kişi yatılı geldiler.
hazırlık falan derken çok sinirlendrdi beni kv.
nevresimler falan allahım çıldırıcam.
karşı kanepede oturuyor 1 karış suratla ben de öyleyim.
konuşmuyoruz patlamaya hazır bomba gibiyiz
oğlum dün ağlayınca "dertsiz mi dövdü seni. ben de onu döverim"
deyince cinler tepeme çıktı.evde patates yokmuş niye yok diye bir çıkıştı bana
ne kadar varsa o kadar yap dedim bende.
ameliyat yeri uyuşuk mu sizde? benim uyuşuk ve çok sancım var
temizlik yapıyorum hergün ayaktayım ondan mı ki?
Selam canlar..
** mezosum hemsom sana soracagim birsey vardi ama arkadas olmadan msj atamiyormusun ki sen benm arkadasim degilmissin yeni farkettim :)
Sen sallanan yatak olan mama sandalyelerinden almistin dimi? Bnm oglan sallanmak istiyo surekli. Nasil bisey memnunmusun? Markasi neydi filan falan... Bilgilendirsene kuzum beni yaa. Fiyat filan da yazarsan sevinirim :))
Beni bezdiren ne kaka ne gaz ne uyku... Su terlemek yok mu su terlemekuykularim bolunuyor surekli ustumu degistiriyorum pijamalarim yetmiyor atletler yine oyle!! Tshirt giysem usuyorum ustumu ortsem yaniyorum disari cikicam hazirlaniyorum basliyorum bir anda terlemeye hadi yine ust degistir :/ ne zaman biter bu ter
Biz denedik ise yaramadıGece kocasiyla bebegini battanoye arasonda sallayan pldu mu cok merak ediyorum:)
Nasıl yıkıyorsunuz tek bana su dökecek biri mutlaka lazım oluyokizlar oglumu ilk kez yalniz yikadim. buyuk oglumu ilk yalniz yikadigimda 11 aylikti. hic cesaret edememistim. simdi nasil ettim hala soktayim :)
vilin benimde sağ göğsümdeki yara geçmedi, sıra ona gelicek diye aklım çıkıyo:))
Ben kullanıyorum Dr browns ama hızlı akıyor çabuk bitiyor .. Doğal akis sözde hatta boğulur gibi bile oluyo..Biraz önce kaynatilmak üzere ocağa konulan tüm biberonlarimiz yandı
Avent kullanıyordum akısı cok kolaydı Dr browns kullananlar memnun musunuz ? O da cog cog emiliyor mü hemen?
Ben istiyorum ki içerken zorlansın ki kolaya alışmasın tavsiyeye ihtiyacım var
kızlar nolur dua edinde kv gitsin.
ameliyat yeri uyuşuk mu sizde? benim uyuşuk ve çok sancım var
temizlik yapıyorum hergün ayaktayım ondan mı ki?
ne marka sampuan kullanıyorsun?sampuan alerjı yapmıstır benım kızımında olmustu.sebamede gectım doktorumuzun onerısıyle hemen gectı mucıze gıbı
Voltajim gelmişnasılsın ?...
Üzgün mutsuz agrili uykusuz evim pislik icinde ortada çamaşırlar nevresimler mutfakta öğle yemeğinin sofrası yatağım acik...
Cok perisan ve acı içindeyim.
Kızımın göbeği yumuşak ve esnekmis cok ağlarsa ikinirsa fıtık olurmuş.Bitkinim.
En önemlisi
Çaresiz...
kızlar ya oğlumun yüzü kırmızı nokta nokta kabarcık oldu, isilik galiba. tüm yüzünü kapladı ya baktıkça kötü oluyorum.
sıcaktan mı oldu yoksa muck muck öpüp duruyodum ondan mı oldu bilmiyorum. en iyisi diye mustela aldım yoksa omu alerji yaptı. bian önce geçse bari...Sebamed iyidir ama pisik ve isilikte dalın sampuan da iyi gelir.
Cok sicaklatma ama onlar kasinir.ince giydirmeli birde yüzünde coksa şapka takma.
Öyle iste Temmuz Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?