herşeyden nefret ediyorum lanet olsun özellikle bu eşimden allah belasını versin
boşnamanın eşiğine geldik ne olur dua edin..
beni benim ailemden geçirmeye çalışıyor
şişko ile yatıp piçle kalkıyorum yalvarırım dua edin ne olur
lohusa halimle beni deli etti
2 çocuk allahım yardım et bana..
herşeyden nefret ediyorum lanet olsun özellikle bu eşimden allah belasını versin
ayyy desene yine alttan muayene :18:benim dr 40ın çıkınca gel rahime bakıcaz, bi sorun oluşmuşmu, bide doğum kontrolü ve o işle ilgili konuşcaz dedi (o iş demedi de ben burda alenen diyemedim:)
benimde ağdaya gitmem lazım dra gitmeden, hem tırsıyorum dikiş war diye
hemde bebeğe kim bakıcak
azıcak büyük olsa oyalar ordaki kızlar ama
maşallah, 1 kilo almışbizde bugün aşımızı olduk, ben nası dayanıcam bu aşılara, bakmak istemiyom, yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo bakmazsam, ama bakıncada içim gidiyo
12 haziranda çağırdılar 3 tane warmış yine
eşim ben gelmem dayanamıyorum diyo
3240 doğmuştu, 4200 olmuş
ama kıyafetle ölçüyolar, 200 gr kıyafet darasını almışlar
iyimiki?
3 cm uzamış bide
bana hiç değişmemiş gibi geliyodu ama büyümüş galiba kerata:)
canım yaaa allah tez zamanda şifa versin inşallah :26:voltajım sakın ihmal etme doktora git ben zamanında gitmeme rağmen ne hale geldin antibiyotik manyağı oldum dişlerim dökülüverecekmi gibi geliyor ağzım yara 2 gece önce sinirlerim boşaldı acilde aldık soluğu hiç böyle olmamıştım hastanenin ortasında böğüre böğüre ağladım ki ben kolay kolay kimseye gözyaşımı göstermem tanımadığım bir kadın gelip boynuma sarıldı ağlama yavrum iyileşeceksin diye teselli etmeye çalıştı beni eşim ne yapacağını şaşırdı aldığım antibiyotik yüzünden kızımı emziremiyorum hergün sütümü sağıp ağlama krizi ile lavaboya döküyorumdemem o ki eğerki bişe varsa en erken zamanda müdahale edilmeli emzirirken ullanabileceklerinde var
benim doğum yapalı 25 gün oldu canım...dıştaki dikişlerim döküleli çok oldu...içtekileri bilmiyorum ama :26: sen içteki dikişlere nasıl baktın :26: artık rahatça oturup kalkabiliyorum,dikişlerden yana pek sıkıntım kalmadı sayılır...Voltajım komşum Allah yardımcın olsun, bir bebek beni benden aldı, şaftım kaydı, sen ne kadar yoruldum, daraldım desen hakkın.
Seni merak ettim demişsin geçen günlerde, cevap veremedim, tam gaz kızıma kilo aldırmaya çalışıyorum, sanırım mama vermek işe yaradı.
Evdeki tartıda önce kendimi tartıyorum, sonra da bebekle çıkıyorum, bu kaba hesapla aldığını anladım.
Yarın da doktora gidicez, hem aşımız var hemde gelişimine bakılacak.
Normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda?
Bugün bir ay oldu, hala tam anlamıyla iyileşmedi benimkiler.
Geçenlerde bir bakayım dedim, dıştakiler düşmüşlerdi zaten ama iç dikişler tamamen duruyor. Sizde de öyle mi?
Detayları paylaşamamıştım sizinle, benim doğumda biraz zor oldu.
Hem kesi, hem yırtıklar oluştu malesef. Kanama durmadı, 2 kere daha doğumhaneye alındım, dikişler dikişler...
Bu sebeple mi acaba iyileşme süreci uzadı, yada normali mi bu da ben tezcanlılık mı yapıyorum, hemen eski halime döneyim istiyorum.
Bir sorum daha olacak, ben korse giyiyorum göbek toparlansın diye, daha ne kadar göbeği sıkmamız gerek?
Siz sarmaya yada korseye devam ediyor musunuz hala?
ne çektik bu yaralı göğüslerden yaacanım ben dr browns aldım az akıyo dıgerlerı gıbı deıl.hatta benım kız ondan baska bıberon almıyo.dıgerlerı cok aktıgı ıcın ıctıgını anlamıyo yuzune gozune dokuyo bogazına kacırıyo.ama alısan cocuk alısıyo.benımkı emmıyo.alıstı hazıra.2 saaatte bır sagmaktan mahvoldum goguslerım yara ıcınde
canım benim noldu böyle yaa :26:herşeyden nefret ediyorum lanet olsun özellikle bu eşimden allah belasını versin
Ahh bebeci ahh.
Kilolar hamilelikten hatıra kaldı, göbek desen indi biraz ama hala duruyor.
Giyecek kıyafet hatta ayakkabı bile bulamıyorum. Ayaklarım büyümüş sanırım, kalıcı olmamasını umut ediyorum.
Alt taraf toparlanacak mı diye müthiş endişeleniyorum.
Eşimi hiç kıskanmazdım, özgüven eksikliğinden kıskançlık krizlerine giriyorum kendi çapımda.
Seni öyle iyi anlıyorum ki 20 kilo aldım gide gide 7 kilo gitti 13 kilo bende
Kalçalarım inanılmaz genişlemiş 38 beden giyen ben 42 beden pantolonlara giremedim dün
Göbeğim Bingil Bingil, o hamilelik cizgisi hala duruyor tüyler de cabası
Aman dağıldım resmen yakında saclarım da dökülür hamilelikte kendine gelen tek şey saçlarımdi yine başladılar tek tük
Yakında iyice baslar , kocamı düşünecek halde değilim su terleme olayından dolayı ne bulursam giyiyorum
Bir sabah aynaya bir baktım paçaları kısa pembe pijama yüklü çoraplar üstümde esimin uzun kollu bluzu saclar kıvırcık karmancorman!! Anneme dedim koca beni boşar yakında , kocam oradan duymuş ben senin bu hallerini de seviyorum dedi ya ne kadar doğru bilemem hoş sevmese de onu düşüncem halde değilim ben kendim için üzülüyorum
birisi sanki bana yakın seyler anlatmıs.....
benım de kılolarımdan sadece 7 kılo gıttı..eskı kıyafetlerımden gıyıyorum ama aynaya bakamıyorumgobeğim de cabası...
çatlaklarım olmasın dıye surdugumuz kremler de tuylenme ve kararma yaptı göbeğimde.çatlak yok sukur kı...
süreklı terlıyorum ya da oğlum uzerıme kusuyor...
41 gun oldu sureklı emzırıyorum ekmek hıc yemıyorum uykusuzluk ama gram kılo vermek yok...
hangi mucize damlaymış o bizimki pek işe yaramıyor sanki acı çığlıklara alıştım gibi((
canım esim cok birsey yapamaz Zaten 9'30 da geliyor cocuklar ya uyumuş ya uyuyacak oluyor yada esim uyuyor süpürge açamaz birsey yapamazsın.diğer mesajlarına istinaden...
bunalımın geçmemiş belli, eşinde bi değişiklik yok mu?? kendine işkence etme artık
annem sayesinde haşlandı çocuk. neyseki 2gündür attık battaniye ve şapkayı, kıyafetide tek kata düşürdük.
Bende onu istiyorum mezosumVoltajim kiyamammmm ya sana.. Cok cok yoruldun baska birşey yok.. Sen iki gun dinlenebilsen uykunu alabilsen hiçbirşeyin kalmayacak.. İki gun uyumadım yüzüm gözüm şişti her yanım ucukladi.. zangir zangir titredim..
Ya varya yakın olsak keske, bir yükünü bile alsak kolay olurdu.. kötü hissediyorum kendimi. Bir yardım eden olsun sen iyi olurdum
Âmin insallah insallahvoltaj Allah yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyo
keşke bişe yapabilsem
inşallah hiç ummadığın yerden bi kapı açılır
içini ferahlatır..
Bende öyle istiyorum bir teyze gelsin bana sarılsın desin bunlar geçecek ...voltajım sakın ihmal etme doktora git ben zamanında gitmeme rağmen ne hale geldin antibiyotik manyağı oldum dişlerim dökülüverecekmi gibi geliyor ağzım yara 2 gece önce sinirlerim boşaldı acilde aldık soluğu hiç böyle olmamıştım hastanenin ortasında böğüre böğüre ağladım ki ben kolay kolay kimseye gözyaşımı göstermem tanımadığım bir kadın gelip boynuma sarıldı ağlama yavrum iyileşeceksin diye teselli etmeye çalıştı beni eşim ne yapacağını şaşırdı aldığım antibiyotik yüzünden kızımı emziremiyorum hergün sütümü sağıp ağlama krizi ile lavaboya döküyorumdemem o ki eğerki bişe varsa en erken zamanda müdahale edilmeli emzirirken ullanabileceklerinde var
Cok yorgunum komşum fena.serce parmağımdan kulak kikirdagima kadar hissediyorum ağrıyı.Voltajım komşum Allah yardımcın olsun, bir bebek beni benden aldı, şaftım kaydı, sen ne kadar yoruldum, daraldım desen hakkın.
Seni merak ettim demişsin geçen günlerde, cevap veremedim, tam gaz kızıma kilo aldırmaya çalışıyorum, sanırım mama vermek işe yaradı.
Evdeki tartıda önce kendimi tartıyorum, sonra da bebekle çıkıyorum, bu kaba hesapla aldığını anladım.
Yarın da doktora gidicez, hem aşımız var hemde gelişimine bakılacak.
Normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda?
Bugün bir ay oldu, hala tam anlamıyla iyileşmedi benimkiler.
Geçenlerde bir bakayım dedim, dıştakiler düşmüşlerdi zaten ama iç dikişler tamamen duruyor. Sizde de öyle mi?
Detayları paylaşamamıştım sizinle, benim doğumda biraz zor oldu.
Hem kesi, hem yırtıklar oluştu malesef. Kanama durmadı, 2 kere daha doğumhaneye alındım, dikişler dikişler...
Bu sebeple mi acaba iyileşme süreci uzadı, yada normali mi bu da ben tezcanlılık mı yapıyorum, hemen eski halime döneyim istiyorum.
Bir sorum daha olacak, ben korse giyiyorum göbek toparlansın diye, daha ne kadar göbeği sıkmamız gerek?
Siz sarmaya yada korseye devam ediyor musunuz hala?
Pembe hala burda misin bilmiyorum ama "garmastan" krem bana cok iyi geldi...
o acı çığlıkları bi kere duyduk biz,onda da soluğu acilde aldık zaten...
önce zinco kullanıyoduk ama faydasını göremedik biz...her bebek farklı,mezoşda zinco iyi geldi yazmış...şimdi metsil kullanıyoruz...onun faydasını gördük canım...ama senin kuzuna da iyi gelir mi bilmem...göğüslerim yara olduğu için gece dinlendiriyim diye 1 ya da 2 kez mama veriyorum...onu da vermesem pek sancısı olmicak aslında...mama yaramıyo kuzuma...
allah yardımcın olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?