2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canim nedir sorun bu lohusa halinle neden eziyet ediyor ki sana

Yüksek voltaj perilous ve limonlu pare gecmis olsun hepinize
Cok zor bu haller ya , çocukla mı uğraşacaksın kendinle mı
Benim iltihap aktı bitti dedik kurtulduk dedik ama hala o kose sis
Br turlu iyi oldum diyemedim korkuyorum artık bu dikişlerden
Spira yaptırmayı düşünüyordum sırf yine vücudum iltihap yapar diye korkuyorum

Yüksek Vol inşallah birşey yoktur o göbek deliğimden dikişe doğru yanma gerilme iğne batması bende de oluyor ama
Yorulduğumda özellikle kıyafetlerine sürtüyor krem sürüyorum rahatlıyorum biraz inşallah normal birşeydir

Perilous bende iltihap için iki kutu antibiyotik ictim dişlerimi dün fircaladiktan sonra gördüm ki tüm dişlerim sarı hele öncekinde koyü br sarı leke bile olmuş sanki hiç dısını fircalamazsin da tortu kalır onun gibi tüm moralim bozuk

Zaten tüylerim de fena yuzumdekiler atak yaptılar resmen aliyorum çıkıyor 3 yıl lazere getmiştim halbuki tuyler ciliz oldugu icin uzun surmustu bende ne kasindiysam illa yaptirmisken tam yaptirayim dedim olmayan yeri de azdirdim daha beter oldular hamilelikte offf iyice çirkin oldum ben kaslarım da döküldü nasıl is bu anlamadım

Dertsizim su kayınvalidenden tez zamanda kurtulursun inşallah ne bicim insanlar bunlar ya bir kasık suda boğulmalik
Nefretlikler !!!!
Rabbim bizi bunlara benzetmesin benim kv Pazartesiden beri gelmiyor kapıyı cat diye açınca tersledim
Çamaşır ütüyü bahane ediyor gelmiyor kaç Gündür ne iyi ediyor cocuktan önce cok severdim kendisini ama simdi yaptıkları
Aklıma geldikçe sınır oluyorum sütüm yeterdi günde defalarca kaka yapan cocuğa yine mama takviyesine başladım sütüm azaldı demek ki günahı boynuna !!!

allah yardımcın olsun canım.rabbım sana peygamber sabrı versın

ayyy desene yine alttan muayene :18:
bıktım yaaa...
ben gitmem belki de...
zaten o doktora götürür mü eşim bilmiyorum,doğumda kavga etmişti yaa
burda forumlardan araştırdım,kırkı çıkanlardan bazıları ağda yapmış,bi şey olmamış...
ama herkesin dikişi falan farklı tabi

maşallah, 1 kilo almış
eşim de ben bakamam aşı olurken diyo...
adam 2 haftadır aşı konusunu düşünüyo...
salı günüde biz gidicez...
bakalım bizim minnoş ne kadar büyümüş

canım yaaa allah tez zamanda şifa versin inşallah :26:

benim doğum yapalı 25 gün oldu canım...dıştaki dikişlerim döküleli çok oldu...içtekileri bilmiyorum ama :26: sen içteki dikişlere nasıl baktın :26: artık rahatça oturup kalkabiliyorum,dikişlerden yana pek sıkıntım kalmadı sayılır...
şu anda eski kilomdan 4 kilo fazlam var...onunda çoğu göbekte...arada korse takıyorum...ama çevremden duyduklarıma göre göbek zamanla toparlıyomuş kendini...

ne çektik bu yaralı göğüslerden yaa
doğumdan sonra annemin kıymetini daha iyi anladım,canım annem yaa

canım benim noldu böyle yaa :26:
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
allah yardımcın olsun canım

bizim minik 1 saattir uyuyo...
daha 1-1,5 saat daha uyur...
o uyurken ben de biraz uyuyayım

Ahh bebeci ahh.
Kilolar hamilelikten hatıra kaldı, göbek desen indi biraz ama hala duruyor.
Giyecek kıyafet hatta ayakkabı bile bulamıyorum. Ayaklarım büyümüş sanırım, kalıcı olmamasını umut ediyorum.
Alt taraf toparlanacak mı diye müthiş endişeleniyorum.
Eşimi hiç kıskanmazdım, özgüven eksikliğinden kıskançlık krizlerine giriyorum kendi çapımda.

Seni öyle iyi anlıyorum ki 20 kilo aldım gide gide 7 kilo gitti 13 kilo bende
Kalçalarım inanılmaz genişlemiş 38 beden giyen ben 42 beden pantolonlara giremedim dün
Göbeğim Bingil Bingil, o hamilelik cizgisi hala duruyor tüyler de cabası
Aman dağıldım resmen yakında saclarım da dökülür hamilelikte kendine gelen tek şey saçlarımdi yine başladılar tek tük
Yakında iyice baslar , kocamı düşünecek halde değilim su terleme olayından dolayı ne bulursam giyiyorum
Bir sabah aynaya bir baktım paçaları kısa pembe pijama yüklü çoraplar üstümde esimin uzun kollu bluzu saclar kıvırcık karmancorman!! Anneme dedim koca beni boşar yakında , kocam oradan duymuş ben senin bu hallerini de seviyorum dedi ya ne kadar doğru bilemem hoş sevmese de onu düşüncem halde değilim ben kendim için üzülüyorum

birisi sanki bana yakın seyler anlatmıs.....
benım de kılolarımdan sadece 7 kılo gıttı..eskı kıyafetlerımden gıyıyorum ama aynaya bakamıyorumgobeğim de cabası...
çatlaklarım olmasın dıye surdugumuz kremler de tuylenme ve kararma yaptı göbeğimde.çatlak yok sukur kı...
süreklı terlıyorum ya da oğlum uzerıme kusuyor...
41 gun oldu sureklı emzırıyorum ekmek hıc yemıyorum uykusuzluk ama gram kılo vermek yok...

Ayy kararma kremden mı oluyormuş mustela kullandım ben çatlak olmadı evet ama estetik namına hiçbir şey yok

Kızlar selamlar.Ben de nisan annesiyim , prensesimi 25'inde aldım kucağıma Kilolardan bahsetmişsiniz benim de hiçbir kıyafetim olmuyor ne oluyorsa üstüme onu geçiriyorum haliyle ortaya çirkin bi görüntü çıkıyor kilolarımı takmıyorum ama gelen kıyafetlerim olsaydı daha mutlu olurdum sanki Havalar da aşırı sıcak gidiyor zaten bebeğime de ne giydireceğimi şaşırdım kendim de :26: Biraz grip gibi bile olmuşum bu havada

herkese günaydın
bu gece kuzum beni hiç yormadı...
allah o gaz damlalarını icat edenlerden razı olsun
uykumu aldım
şimdi de uyuyo minnoşum...
o uyurken kahvaltımızı yaptık,eşimi gönderdim,bende evimi topliciiiiim

hangi mucize damlaymış o bizimki pek işe yaramıyor sanki acı çığlıklara alıştım gibi((

hangi mucize damlaymış o bizimki pek işe yaramıyor sanki acı çığlıklara alıştım gibi((

o acı çığlıkları bi kere duyduk biz,onda da soluğu acilde aldık zaten...
önce zinco kullanıyoduk ama faydasını göremedik biz...her bebek farklı,mezoşda zinco iyi geldi yazmış...şimdi metsil kullanıyoruz...onun faydasını gördük canım...ama senin kuzuna da iyi gelir mi bilmem...göğüslerim yara olduğu için gece dinlendiriyim diye 1 ya da 2 kez mama veriyorum...onu da vermesem pek sancısı olmicak aslında...mama yaramıyo kuzuma...
allah yardımcın olsun canım...

kızlar sanırım en son ben haber veriyorum 25 nisanda epidural sezeryan oldum... bebeğimi elif sevde mi kucağıma aldım cok şükür... 8 günlük olduk... iyiyiz çok şükür... benim meme ucları çok kötü napcam bilmiyorum geçmişte vardır soran belki ama okumaya vaktim yok kızımı uyuttum komşuya nete yazmaya geldim... napayım göğsüme yardım edin... lanolin kullanıyorum ama faydası yok sanıyorum...

oğlum bazı günler sadece 6-8 saat uyuyor, ben ev işi. kendime zaman ayırma falan derken daha az uyuyorum. yavrum kesintisiz saatlerce ağlıyor bazen. hatta 2 gece önce acile götürdüm.bu kısım herkeste aynıdır sanırım.

dün göbeğim soyuldu, nemlendirici sürdüm, deri elime geldi, yılanların kabuk değiştirmesi gibi, ince çorap gibi soyuldu. dikiş yerlerimin sağı incecik bir çizgi solu engebeli eğri büğrü bir çizgi. çatlaklarım hala simsiyah, aynaya bakamaz oldum.göbeğimin içinde sert bir şeyler var hala ve içerdeki dikişlerimi hissedebiliyorum yani o düz şişlik dikişlerimse. oğlum tamamen kucak çocuğu olduğundan kollarım, sırtım dikişlerim ağrıyor. eşimle dün gece konuşmaya bile mecalimiz olmadığından gözlerimizle kavga ettik, alınganlıklarımız dile getirdik. ben ondan yardım beklerken onun benden anlayış beklemesi, yapamıyorum deyip bebeğe elini bile sürmemesi... bu kısım da çoğunlukta aynıdır.

büyük çoğunluğumuz aynı durumdayız diye düşündüğümden ve halim olmadığından kaçıyorum. pazartesi bu ruh halinden çıkmayı planlıyorum. kızlar yanınızda bebek için size yardım eden birileri varsa değerlerini bilin(kv'ler hariç)

hepimizin allah yardımcısı olsun

canım esim cok birsey yapamaz Zaten 9'30 da geliyor cocuklar ya uyumuş ya uyuyacak oluyor yada esim uyuyor süpürge açamaz birsey yapamazsın.
Bende onu istiyorum mezosum
Benim yengem teyzem Yeğenim .
Nerde bu insanlar...
Arkadasım memlekete gitti kardesi askere gidiyor birinin annesi hasta.
Komşu sıfır zaten biri var ne zaman isim olsa geliyor cogunca acmıyorum
Gecen kızı emzirirken çaldı kapı yarım actım baktım bu kusura bakma emziriyorum vs dedi kapıyı iteledi girdi içeri.mutfak falan dandini.tek tek girdi bir bahane.hic konusmayip odama gittim kızımı ytirdim bende kalkayım dedi ilgilenmedim kalktı ve gitti.sizofren misin dengesiz misin

voltaj Allah yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyo
keşke bişe yapabilsem
inşallah hiç ummadığın yerden bi kapı açılır
içini ferahlatır..
Âmin insallah insallah
Benim kızda o kadar uzamış 200 de bizden düştüler kilonuz iyi maşallah.
Bende öyle istiyorum bir teyze gelsin bana sarılsın desin bunlar geçecek ...
Ben kendimden geçmeden .
Canımın yanması isim oldukça artıyor.
Cok yorgunum komşum fena.serce parmağımdan kulak kikirdagima kadar hissediyorum ağrıyı.
Ben benim Dr kasap gibi eli agirdi diyordum ama çaprazım senin orda doğurmuş megada bu neyin nesi dedi iki ay olmuş hala acı icinde.
Neyin nesi ya bu .

Pembe hala burda misin bilmiyorum ama "garmastan" krem bana cok iyi geldi...

Esın ailenden ayırmak yerine
Sana hakaret ediyor

Esine birsey diyemem çünkü ben esime hersey derim kimseye dedirtmem .
Bela okuma canim belki sana veya cocuklara deger.müşkülün ne ise Rabbim derman versin care olsun.zor zamanlar

benim de sütüm yağlıymış ondan çok gaz oluyormuş gazdan dolayı uyusa bile ıkınarak uyanıyor ya da kusuyor nurse harveys verdi dr ama yine de içtiği gaz oluyor kuzumun bi de çok zor geçiyoruz uykuya iki emme arası iki saat ama bir saati benim kucağımda emmesi gazını alması uyutması bir saati buluyor hatta bazen birleştiriyoruz uyuyana kadar iki saat geçiyor neyse şikayet değildi bunlar çaresi varsa bulayım diye yazdım Rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat versin sana da kolaylıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…