2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızımın kulaginda bir akıntı var böyle birsey yaşayan oldu muuuu aranızda. Cok korktum ama her defasında kucaklayip doktora koşmaktan yoruldum.. Var mı böyle birsey yaşayan ?

Son düzenleme:
Kızımın kulaginda bir akıntı var böyle birsey yaşayan oldu muuuu aranızda. Cok korktum ama her defasında kucaklayip doktora koşmaktan yoruldum.. Var mı böyle birsey yaşayan ?
Hayatım kulağından bahsediyorsun,ne demek.

*Sütun veya maması degilse Yada dun yikayip yatırdı isen su akmış olabilir

*Ama ozellikle sarı renkli ise götür .
Bazı cocukların" kulağı akar onun" dedikleri kulak iltihabı oluyor.

Kızlar benim kız fön makinasına bağımlı oldu ya (( fön sesini açmadan uyumuyo napcam ben (

Evet evet hani pantolon Yada çamaşırını siyirirrken göbeğine surtuyor o an iste.bunda yasadım boyle saçma bir duyguyu aciyı .

Benim kaslarım da cok döküldü ama hamileyken.en son alındığında ince alındı kv diyor bebeğin kası bile senden cok.benimkide kv den cok nasil?
Hemen kısır döngüye soktum sevmediğim insanı.
Dun kuaföre gittim guzelce aldırdım ben kas bıyık neyim parladım.
Birde saclarım malum yarım çıktı sackiran hasebiylen.
Çıkan yerler beyaz hep.Allah'tan kapalıyım.yuzum 25 sacla bakarsan ömrümüzün son demi diye başlarsın.
Kuaförde Zehra'ya dedi sacını keseyim mı oda demesin mı büyükannem dediki sacın cok çirkin olmuş.ben o an uçtum.hele demişti sacına nasil kıydın da kestin voltaaajjj diye.
Halbuki kutten uzun öyle kisa değil .

hayırlı cumalar dilerim bana da hayırlı bir gündür..
dünden beri gözlerim ağlamaktan tamamen şiş bir halde
güya çocukları düşünüyor ama beni üzüp sütümün gideceği umrunda bile değil.. annem babam yaşlı 6 yıldır onların yaşlı olması benim başımın kakışı oldu onlar yaşlı diye beni bugün annemlere götürecekti orda kalacaktım kendi şehir dışına gitti
geri bir sürü aileme hakaret sonra bana..
sahipsiz hissediyorum kendimi.sabah annesini aradım anlattım bana çocuklarımı versin gidiyim dedim o da öyle şey olmaz dedi
ve ben bu adam için istifa ettim devletten çalışmamı istemedi oğlunu büyüt dedi... şimdi halime bak...

Kızlar merhaba. Normal tarihim 16 Nisan dü fakat tansiyon sebebiyle kızımın gelişimi yavaşladığı için 25 Mart'ta epidural sezeryanla doğum yaptım. Kızım Melis 2.480 kg ve 46cm doğdu. Benim gibi 1.83 bir hatundan minnak bir kız çıktı ))) Baştan beri sizi hep takip ettim fakat aktif bir yazıcı olamadım maalesef ...
Gazlı bir bebeğe sahip olduğumdan bu problemleri yaşayan arkadaşlara nacizane kendi yöntemlerimizi aktarmak istedim. Malum YAŞAYAN BİLİYOR...
Melis i 2 kere haricinde emziremedim kriz halinde 7-8 saat geçirdik sütüm yaramadı korkunçtu Dr le ortak karar alarak mamaya geçtik. Oda humana nın anti kolik maması ona rağmen anne sütünde olduğu kadar olmasada gaz problemi devam etti. Orhan buzuki nin antikolikler için hazırladığı cd gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.dr nin verdiği 2 damla ve 1 şurup içirmeye başladık fakat farkettikki bunlar çocukta devamlı ıkınma hissi oluşturuyor ve onla gelen ağlamaları arttırıyor . Eşimle beraber internetten yaptığımız araştırmalar ve Dr tavsiyesiyle 2 gündür biraz rahata kavuştuk sanki. Papatya, rezene ve melisa çayı ... Fakat hazır olanlar değil kendiniz demliceksiniz. Hazırlarda şeker çok yoğun oluyor . Melis son zamanlarda gündüz neredeyse hiç uyumamaya başlamıştı. Uyumadığındada ne yapacağını şaşırıp devamlı mama istiyor yedikçe gaz geliyor gaz geldikçe hıçkırık tutuyor kaka yapıyor gene mama istiyor falan kısır döngüye girip uyuyamıyordu. 2 gündür akşamları yıkadığımız suya papatya demliyip ekliyoruz ve her mamadan önce rezene ve papatya karışımı çaydan birkaç kaşık sonrasında da melisa papatya karışımı çaydan birkaç kaşık veriyoruz. Sanki bu biraz bizi rahatlattı hem gaz açısından hem uyku açısından. Denemenizde fayda var ben damla ve şurubu bıraktım artık vermiyorum sonuçta ilaç fakat bunlar doğal ve sanki daha faydalı. İstedimki bu yaşadıklarımızı sizle paylaşayım sonuçta hepimiz aynı süreçten geçiyoruz bir faydasını görürseniz ne mutlu . Biraz uzun oldu ama ))) sağlıkla kalın ...

voltaj cnm Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin bu zor gunleri.
meryem cnm esin hep boyle miydi yoksa bi sorunu mu var senin ailenle ilgili. keske isine geri donebilsen.

aksama misafir var geceden uykusuz yorgunum evde yapilacak seyler var daha utu yemek isini hallettim. kek yapilacak. aksam misafirle sohbet edecek halim olacak mi? ustelik oglum hemen her aksam 7den 10a aglayip duruyor uyku yok emmek yok. misafirin yaninda da yapar mi ?
bu yorgunlugun ustune gece cocuklarla ilgilenmek cok zor geliyor. sagolsun esim yastiga bes kala uyuyor. bi gece de ben bakayim demez dese yarim agiz soyler ben daha cok dellenirim. kendimi odama kapatasim var

Canım ya dün gece banyo yaptırıp yatırmıştım.. Ama sarı renkli. Bilemiyorum cok yogun kusmuştu o da kaçmış olabilir kulağına. Takip edeceğim devam ederse götüreceğim..

Meryem canım Allah sabır versin, dua et.. Yuvan huzura kavuşur inşallah bu mübarek günde.. Rabbim esinden cocuklarından ayrı bırakmasın.. Kötü seyler düşünme ne olur. Su an ruh halimiz berbat üzerine de olumsuz seyler yasayinca cok kötü ya offf dilerim esin insafa gelir

canım,banyo falan yaptırırken su kaçırmış olmayasınız :26:
eğer öyleyse ağrımıştır,kuzucuk ondan da ağlıyo olabilir :26:

canım,bebeklere verilen damlalar da organik ki...çeşitli yağların karışımından oluşuyor...ve senin verdiğin çay karışımlarından daha az veriliyor...bence yeni doğmuş bi bebeğe bu kadar çay vermen doğru diil...her seferinde 3-4 kaşık çay çok gibi geldi bana :26: ben damlayı bile mide gelişimine zararı olur diye korkarak veriyorum,hem de günde 3 sefer ve 3'er damla olmasına rağmen...

keşke yine ağlasa da lohusa bi insana misafirliğe gitmek kadar yanlış bi şey olmadığını anlasalar...
keyif zamanı mı şimdi?
haa bebek görmeye geliyolarsa aceleleri ne?
günler çuvala mı girdi?
allah yardımcın olsun canım...

kızlar sağlık ocağından devit verdiler mi?

canım,banyo falan yaptırırken su kaçırmış olmayasınız :26:
eğer öyleyse ağrımıştır,kuzucuk ondan da ağlıyo olabilir :26:

Takip ediyorum canım devam ederse Dr a götüreceğim..

Devit icin Bize saglık ocağı elimizde kalmadı dedi. Biz eczaneden aldık..

benımkıde ılk zamanlar alerjı yapmadı 10gun gectı sonra alerjı yaptı doktora gosterdım sebamed sampuan al dedı gectı sımdı bırde hametan krem vermıstı
benim kızım dada var sebamed kullanıyorum zaten kuzum kıpkırmızı ve sivilceli başka bişeye alerjisi var ama neye bi bisem
olabılır mama verıyorsan sute alerjısı olur.

ben de kızıma 8 aydır avent kullanıyorum cok memnunum.ama kaynar suda bıraz fazla beklettıgınde bıle hemen yumusuyor

Arkadaşım tabiki herkezin kendi fikri ve görüşüsonuçta ben bize faydalı gelen bir yöntemi başkalarınada belki fayda sağlar diye paylaşmak istedim. Ayrıca ambalajlanmış ve uzun kullanım süresi olan hiç bir ürün ve ilaç yüzde yüz doğal olamaz...

ben sadece fikrimi söyledim canım...sinirlenmene gerek yoktu...
senin bebeğin sonuçta ne istersen onu kullanırsın...
ben tereddütümü dile getirmiştim sadece...

bana doktor acd3 diye bi damla verdi sağlık ocağı da onu kullan dedi bitince verecekmiş de yanlış hatırlıyorsam beni düzeltin şu sağlık ocağından verilen devitlerle ilgili şaibeli haberler çıkmamışmıydı?emin olamadım yanlış mı hatırlıyorum

İTİRAFIMDIR: 9 aydır aklıma gelmeyen sigara doğumdan beri aklımda sürekli çok direniyorum ama günde bi tane içiyorum yaaa..çok suçlu hissediyorum kendimi gelip burda günah çıkartıyorum ama napıyım(((

devitle ilgili saibeli haberler mi... bizede devit verdi doktor.
bi arkadaşım acd3ün çok iyi olduğunu söylemişti. kaç gündür ismini hatırlamaya çalışıyodum iyi oldu yazdığın.
itirafımdır 1hafta kadar önce 1tane içtim ama o eski tadı bulamadım. inşallah başlamam bi daha...

oğlum eskisi kadar çok süt içmiyor. geceleri sağarak verdiğimden ne kadar içtiğini görebiliyorum. eskiden geceleri 2-3 saatte bir 80-90 ml içerdi bi kaçgündür 40-50 ml ancak içiyor. acaba doyduğunu mu öğrendi yoksa iştahımı kesildi. bi kaç gün önceye kadar biberon bitene kadar içerdi üstüne emzik dayardım ağzına, şimdi 40-50 ml i zorla içiriyorum.

bugün 22.günümüz benim dikişin başlangıç ve bitiş noktasında çok az kan oluyo çamaşırıma bulaşıyo hatta. estetik dikişle sezeryan olanlar sizde de oldu mu? kötü bişey mi ki normal mi bilemedim.

hiç duymamıştım ben yazdığın iyi oldu canım...vermişlerdi ama kullanmamıştım,artık hiç kullanmam...salı günü aşımız var,gidince dr'a sorarım,illa d vitamini kullan derse acd3 alırım ben de...sağ ol canım...

a aaa niye öyle oldu ki,ben de merak ettim...yarı yarıya azalmış resmen içtiği süt...
sen sağarak veriyosun canım,senin de mi göğüslerin yara yoksa :18:

a aaa niye öyle oldu ki,ben de merak ettim...yarı yarıya azalmış resmen içtiği süt...
sen sağarak veriyosun canım,senin de mi göğüslerin yara yoksa :18:

başta yaradan ve oğlum sütü yeterince çekemediği için almıştık sağma makinasını, yaralarıma iyi geldi ve özellikle geceleri zamandan tasarruf oluyor kullanmaya devam ediyorum.
içtiği süt çok azaldı evet anlamadım bende 2,5 saat uyudu az önce uyandı 15dk kadar emdi yine uyuyup kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…