devitle ilgili saibeli haberler mi... bizede devit verdi doktor.
bi arkadaşım acd3ün çok iyi olduğunu söylemişti. kaç gündür ismini hatırlamaya çalışıyodum iyi oldu yazdığın.
itirafımdır 1hafta kadar önce 1tane içtimama o eski tadı bulamadım. inşallah başlamam bi daha...
hiç duymamıştım ben yazdığın iyi oldu canım...vermişlerdi ama kullanmamıştım,artık hiç kullanmam...salı günü aşımız var,gidince dr'a sorarım,illa d vitamini kullan derse acd3 alırım ben de...sağ ol canım...
a aaa niye öyle oldu ki,ben de merak ettim...yarı yarıya azalmış resmen içtiği süt...
sen sağarak veriyosun canım,senin de mi göğüslerin yara yoksa :18:
:))) yirim aygizi.allahtan başka bir sese alışmamış kiz bas mı dayanır benim migren hoplar valla.Kızlar benim kız fön makinasına bağımlı oldu ya(( fön sesini açmadan uyumuyo napcam ben (
Allah yardımcın olsun canımhayırlı cumalar dilerim bana da hayırlı bir gündür..
dünden beri gözlerim ağlamaktan tamamen şiş bir halde
güya çocukları düşünüyor ama beni üzüp sütümün gideceği umrunda bile değil.. annem babam yaşlı 6 yıldır onların yaşlı olması benim başımın kakışı oldu onlar yaşlı diye beni bugün annemlere götürecekti orda kalacaktım kendi şehir dışına gitti
geri bir sürü aileme hakaret sonra bana..
sahipsiz hissediyorum kendimi.sabah annesini aradım anlattım bana çocuklarımı versin gidiyim dedim o da öyle şey olmaz dedi
ve ben bu adam için istifa ettim devletten çalışmamı istemedi oğlunu büyüt dedi... şimdi halime bak...
Sagol canım benim este genelde aynı şekildirvoltaj cnm Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin bu zor gunleri.
meryem cnm esin hep boyle miydi yoksa bi sorunu mu var senin ailenle ilgili. keske isine geri donebilsen.
aksama misafir var geceden uykusuz yorgunum evde yapilacak seyler var daha utu yemek isini hallettim. kek yapilacak. aksam misafirle sohbet edecek halim olacak mi? ustelik oglum hemen her aksam 7den 10a aglayip duruyor uyku yok emmek yok. misafirin yaninda da yapar mi ?
bu yorgunlugun ustune gece cocuklarla ilgilenmek cok zor geliyor. sagolsun esim yastiga bes kala uyuyor. bi gece de ben bakayim demez dese yarim agiz soyler ben daha cok dellenirim. kendimi odama kapatasim var
Aaa aaaİTİRAFIMDIR: 9 aydır aklıma gelmeyen sigara doğumdan beri aklımda sürekli çok direniyorum ama günde bi tane içiyorum yaaa..çok suçlu hissediyorum kendimi gelip burda günah çıkartıyorum ama napıyım(((
devitle ilgili saibeli haberler mi... bizede devit verdi doktor.
bi arkadaşım acd3ün çok iyi olduğunu söylemişti. kaç gündür ismini hatırlamaya çalışıyodum iyi oldu yazdığın....
bugün 22.günümüz benim dikişin başlangıç ve bitiş noktasında çok az kan oluyo çamaşırıma bulaşıyo hatta. estetik dikişle sezeryan olanlar sizde de oldu mu? kötü bişey mi ki normal mi bilemedim.
Kızına maşallah subhanallah şapka diyor ben çirkinim kiz diyor ben...kiz aldın mı ordun mü .
Basur benim kabusum hatta oyleki sabah uyanıyorum gece yatiyorum aklımda Toto'm.ikinma hissi yok zaten .ben birde ameliyat eldiveni takip Toto'nu tutarak yapıyorum yoksa tirsiyorum bağırsaklar çıkacak diye
Şükür biraz iyi oldu.
Kuzum canım o nasıl birsey oyle.. Yerim kızını..Bittim ya.. Sen mı yaptin o başındakini :))
Tatlım ya üzüldüm zor geçmesine ama su tatlı şey icin değiyor herseye..
selam kızlar, hepinizi çok özledim, ama fırsat olmadı girdim baktım ara ara ama olabildiğince yazmaya fırsatım olmadı
22 günlük olduk bugün, doğduğundan beri kilosuyla sarılığıyla uğraştım, içerde kilo aldıramadığım kızım dışarda da almadı doğru dürüst, bağıra bağıra ağladım mama vermiycem diye ama olmadı, daha beter oldu, sarılığı geçsin diye başladığımız mamaya devam hala, çünkü sırf anne sütüyle zayıfladı yavrum, ben streslendikçe sütüm azaldı, sütüm azaldıça herşey daha kötüye gitti neyse sonuçta 20günlüktü 2620 doğan kızım ancak 2640 olabildi, o da ben bittim öle oldu ancak,
eve gelen yenidoğan hemşiresi bebek ememiyo, sütün var ama ememiyo o yüzden azalıyo dedi en son, günde 4 kere 30 cc hipp organik devam sütü veriyorum, biberona alışmasın diye yapmadığım cambazlık aramadığım biberon kalmadı,bebeci de sormuştu galiba, dr browsu beenmedim, çok kolay akıyo, nuby doğal dokunuş var onla verdim 1-2, çok güzel aslında bebek emdikçe geliyo ama benim uyanık kızım memeyi yadırgadı , ben de korktum, önce kaşıkla , sonra çok zor olduğu için, ilaç ölçekleri var ya, hani öksürük şuruplarının tepesinde olur falan , onla veriyorum, döke şaça yiyo ama içim rahat en azından, 45 cc hazırlıyorum mamayı, döken saçan çıkınca 30u buluyodur diorum, ama eşim de annem de veremiyo onla , yani dinlenmeye hiç vaktim yok, çünkü kızım 4-5 gündür doğru dürüst emmiyo da, 3-5 dk emiyo uykuya dalıyo, koltuğa koyuyprum ağlamaya başlıyo alıyorum tekrar 5 dk emiyo tekrar uyku , doktor en az 20 dk emicek dedi, o dolana kadar iki göğüsten 2 saat geçiyosebebini bilen varsa sölesin??
sonra mama hazırla ver yarım saat ee tekrar başa dönmüş buluyorum kendimi1 saat uyku hakkı tanıyorum ona da kendime de ama yavrum 1 saat yetmiyoki ona uyanamıyo bi türlü, gecenin bi yarısı onu uyandırmaya çalışmak tam bi işkence, ağlıyorum sürekli sinirimden, kendimi yırttım anne sütü diye, göğüs yaraları bilmemne ( bu arada garmestanla bepanteni karıştırıp sürün göğüs koruyucuyla hemen geçicek görüceksiniz) ağlaya ağlaya emzirdim, yok yavru kuşum almadı işte kilo böle uğraşıyorum, hala da çok geride
eşimi dürtüklemesem hayatta aklına gelmiyo yardım etmek, oysa ne çok bunaldım, hele sürekli doktor tartı kontrolü, hiç girmiyorum artık tartı odasına, en sonunda 5 günde 200 gr aldı diye dünyalar benim oldu,
annem sabah gelip akşam gidiyo, saolsun yemeğimi temizliğimi yapıyo ama çok yoruluyo, bi de ben bakamıyomuşum gibi, her çok ağladığında hemen tepemde ver bana ver bana
evet hamileliğin izleri her yerimde 9 kilom duruyo belki de 10 oldugöbeğimi görmek istemiyorum, sarkık, inanılmaz çatlak böle torba gibi bişe eşime kontrol ettiryorum bazen dikişlerimi de utanıyorum hiç bi kıyafetim olmuyo, girmeye çalışyorum bi de içlerine hepsinde aynı şok bacaklarıma ne oldu:)
ve basur Allah'ım ayakta emziriyorum bazen o nası bi acı, sölemesi ayıp ama her büyük tuvalet işkence, etrafı sıka sıka acıdan, her defasında kanama, doktora gidemem şimdi, ilaçlara bakıyorum süte geçer yazıyo falan onla uğraşıcak halim de yok ama oturamıyorumdün gece kzıı emzirdim verdim mamasını gözümden uyku akıyo ama uyumak mümkün değil, sıcak su oturma banyosu yaptım gecenin 4ünde kızı da ana kucağına aldım tuvaletin önüne
gaz sancıları da başladı 2 gündür dün o yüzden hiç uyumadı, doktor inatla ilaç vermedi ama çocuk çatlıycaktı artık bugün eczacıya sordum bio gaia aldım verdim bilmyorum işe yarıycakmı
kalktı yavrum yine gelirim inş. kızlar öptüm hepinizi
bu da kızım ama
bilmiyorum oldumu kucağımda emerken Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874
oğlum eskisi kadar çok süt içmiyor. geceleri sağarak verdiğimden ne kadar içtiğini görebiliyorum. eskiden geceleri 2-3 saatte bir 80-90 ml içerdi bi kaçgündür 40-50 ml ancak içiyor. acaba doyduğunu mu öğrendi yoksa iştahımı kesildi. bi kaç gün önceye kadar biberon bitene kadar içerdi üstüne emzik dayardım ağzına, şimdi 40-50 ml i zorla içiriyorum.
bugün 22.günümüz benim dikişin başlangıç ve bitiş noktasında çok az kan oluyo çamaşırıma bulaşıyo hatta. estetik dikişle sezeryan olanlar sizde de oldu mu? kötü bişey mi ki normal mi bilemedim.
Ay cok kotu bir yöntem kizteşekkür ederiz teyzesi hastanede taktı fotoğrafçı öle çektirdik,
valla kalmadı yırtıldı kesin benimki de
bi de ben yapmadım ama voltajım ameliyat eldivenine sıcak su doldurup parmaklı kısımları oraya gelicek şeklde koyun diolar
Mezosum modeli aldım ben harosa,Kuzum canım o nasıl birsey oyle.. Yerim kızını..Bittim ya.. Sen mı yaptin o başındakini :))
Tatlım ya üzüldüm zor geçmesine ama su tatlı şey icin değiyor herseye..
İkiside zor.ikisinde de insanı kesip bicip yarım yamalak hale getiriyorlarOfelyam maşallah kızına bu kız nasıl güzel allah nazarlardan sakinsin sapkaya bayıldım çok güzelmiş
Kızlar ben normal dogum yaptım ve alt tarafta mezo var ve 21 gündür iyileşmedi dıştaki dikişlerim düzeldi ama içteki düzelmedi ve çok acı çekiyorum nasıl düzelir benimle ayni durumda olan varmı doktor krem bişey de vermedi nasıl iyilesecek ya üzerimde geceligim altımda çamaşır yok öylece uzaniyorum artık geçsin istiyorum sezeryan mi zor normal doğum mu bilemedim
Bildim uyusturuyor hafif.kizlar basura zeytinyagi iyi geliyor tuvalete girerken ve sonrasinda surerseniz cok rahatlatiyor. bi de kabizlik devam ettikce iyilesmiyor kabizligin caresine bakmak lazim. bi de anestol diye bi krem var emrede popo catlagi oldugunda vermisti doktor basurda da kullaniliyor cok iyi geliyor
benimde sol göğsüm çok yaraydı...dr emzirme sağ dedi...sağdıkça o göğsümdeki süt azaldı,yarası da geçmedi...sütü azaldığı için o göğsü yeniden emzirmeye başladım...bu kez de kızım almak istemedi ama zorla verdim...hala o göğsümde süt çok az...tek göğüsle idare ediyorum resmen ama günde 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum...hem süt biriksin diye hem de her iki göğsüm de çok yara,biraz dinlensinler diye...başta yaradan ve oğlum sütü yeterince çekemediği için almıştık sağma makinasını, yaralarıma iyi geldi ve özellikle geceleri zamandan tasarruf oluyor kullanmaya devam ediyorum.
içtiği süt çok azaldı evet anlamadım bende 2,5 saat uyudu az önce uyandı 15dk kadar emdi yine uyuyup kaldı.
canım yaaa allah yardımcın olsun inşallah...ama bu fıstık için her şeye değer annesi...allah yavrunu nazarlardan korusun,maşallah canım...selam kızlar, hepinizi çok özledim, ama fırsat olmadı girdim baktım ara ara ama olabildiğince yazmaya fırsatım olmadı
22 günlük olduk bugün, doğduğundan beri kilosuyla sarılığıyla uğraştım, içerde kilo aldıramadığım kızım dışarda da almadı doğru dürüst, bağıra bağıra ağladım mama vermiycem diye ama olmadı, daha beter oldu, sarılığı geçsin diye başladığımız mamaya devam hala, çünkü sırf anne sütüyle zayıfladı yavrum, ben streslendikçe sütüm azaldı, sütüm azaldıça herşey daha kötüye gitti neyse sonuçta 20günlüktü 2620 doğan kızım ancak 2640 olabildi, o da ben bittim öle oldu ancak,
eve gelen yenidoğan hemşiresi bebek ememiyo, sütün var ama ememiyo o yüzden azalıyo dedi en son, günde 4 kere 30 cc hipp organik devam sütü veriyorum, biberona alışmasın diye yapmadığım cambazlık aramadığım biberon kalmadı,bebeci de sormuştu galiba, dr browsu beenmedim, çok kolay akıyo, nuby doğal dokunuş var onla verdim 1-2, çok güzel aslında bebek emdikçe geliyo ama benim uyanık kızım memeyi yadırgadı , ben de korktum, önce kaşıkla , sonra çok zor olduğu için, ilaç ölçekleri var ya, hani öksürük şuruplarının tepesinde olur falan , onla veriyorum, döke şaça yiyo ama içim rahat en azından, 45 cc hazırlıyorum mamayı, döken saçan çıkınca 30u buluyodur diorum, ama eşim de annem de veremiyo onla , yani dinlenmeye hiç vaktim yok, çünkü kızım 4-5 gündür doğru dürüst emmiyo da, 3-5 dk emiyo uykuya dalıyo, koltuğa koyuyprum ağlamaya başlıyo alıyorum tekrar 5 dk emiyo tekrar uyku , doktor en az 20 dk emicek dedi, o dolana kadar iki göğüsten 2 saat geçiyosebebini bilen varsa sölesin??
sonra mama hazırla ver yarım saat ee tekrar başa dönmüş buluyorum kendimi1 saat uyku hakkı tanıyorum ona da kendime de ama yavrum 1 saat yetmiyoki ona uyanamıyo bi türlü, gecenin bi yarısı onu uyandırmaya çalışmak tam bi işkence, ağlıyorum sürekli sinirimden, kendimi yırttım anne sütü diye, göğüs yaraları bilmemne ( bu arada garmestanla bepanteni karıştırıp sürün göğüs koruyucuyla hemen geçicek görüceksiniz) ağlaya ağlaya emzirdim, yok yavru kuşum almadı işte kilo böle uğraşıyorum, hala da çok geride
eşimi dürtüklemesem hayatta aklına gelmiyo yardım etmek, oysa ne çok bunaldım, hele sürekli doktor tartı kontrolü, hiç girmiyorum artık tartı odasına, en sonunda 5 günde 200 gr aldı diye dünyalar benim oldu,
annem sabah gelip akşam gidiyo, saolsun yemeğimi temizliğimi yapıyo ama çok yoruluyo, bi de ben bakamıyomuşum gibi, her çok ağladığında hemen tepemde ver bana ver bana
evet hamileliğin izleri her yerimde 9 kilom duruyo belki de 10 oldugöbeğimi görmek istemiyorum, sarkık, inanılmaz çatlak böle torba gibi bişe eşime kontrol ettiryorum bazen dikişlerimi de utanıyorum hiç bi kıyafetim olmuyo, girmeye çalışyorum bi de içlerine hepsinde aynı şok bacaklarıma ne oldu:)
ve basur Allah'ım ayakta emziriyorum bazen o nası bi acı, sölemesi ayıp ama her büyük tuvalet işkence, etrafı sıka sıka acıdan, her defasında kanama, doktora gidemem şimdi, ilaçlara bakıyorum süte geçer yazıyo falan onla uğraşıcak halim de yok ama oturamıyorumdün gece kzıı emzirdim verdim mamasını gözümden uyku akıyo ama uyumak mümkün değil, sıcak su oturma banyosu yaptım gecenin 4ünde kızı da ana kucağına aldım tuvaletin önüne
gaz sancıları da başladı 2 gündür dün o yüzden hiç uyumadı, doktor inatla ilaç vermedi ama çocuk çatlıycaktı artık bugün eczacıya sordum bio gaia aldım verdim bilmyorum işe yarıycakmı
kalktı yavrum yine gelirim inş. kızlar öptüm hepinizi
bu da kızım ama
bilmiyorum oldumu kucağımda emerken Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874
bana da krem vermemişti dr canım...baticon sürüyodum her tuvalete gidişimde...sonra pedden tahriş oldu...o geçti derken dikişler iyileşmeye başlayınca çok gerdirdi...eşim eczaneden krem aldı dikişlerime sürmem için...onu kullandım...dıştakiler çabuk geçti...içtekileri bilmiyorum ne alemdeler ama sanırım geçmek üzereler çünkü beni pek rahatsız etmiyolar...ilk zamanlar ben de iç çamaşırımı çıkarıp yatıyodum(anneciğim varken) o çok rahatlatıyodu...fazla gezelememeye çalış canım...gezeledikçe sızlamıştı ilk zamanlar benim dikişlerim...Kızlar ben normal dogum yaptım ve alt tarafta mezo var ve 21 gündür iyileşmedi dıştaki dikişlerim düzeldi ama içteki düzelmedi ve çok acı çekiyorum nasıl düzelir benimle ayni durumda olan varmı doktor krem bişey de vermedi nasıl iyilesecek ya üzerimde geceligim altımda çamaşır yok öylece uzaniyorum artık geçsin istiyorum sezeryan mi zor normal doğum mu bilemedim
Ay cok kotu bir yöntem kiz
Deneme sakıncocuk mü tutacağız eldiveni mı .
Mezosum modeli aldım ben harosa,
Örgüm iyi sayılır buna benzer çıkarabilirim ama yapmak için müsait olduğumda aysem ilkokula baslar zaar.
İkiside zor.ikisinde de insanı kesip bicip yarım yamalak hale getiriyorlar
Hatta ben icimde dalagimi ciğerimi rahime yama yaptıklarını düşünüyorum .basur olmuştum ciğerim sızlıyordu.akvaryum gibiydi karnım hersey aheste aheste dalgalandı.
Dikişi parfenin de acıyor oda normal yapmıştı.insallah bir yol bulmuştur da sana der.
Bildim uyusturuyor hafif.
Şükür hayatım benim ki gecti sayılır cok ugrastim ama ya.kicinin derdine duş diye buna diyorlar galiba.
Misafir ne oldu
KiZlar bu göğüs yarası ,
Bebek yanlış tutarsa da geçmez .
Acıyacak diye sakinip eğilip bukuldukce tutar öylece .
Göğüs yaraları kabuk tuttu ve islakken kabuk kalkıyorsa toplayın.kuruyup yapisip tekrar kavliyor oda acitiyor.
Ben size en cok bunu derdim:) cok eskiden ama hani hamileyken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?