Aptamil pre kullanıyorum bende çok memnunum gün içinde de 2-3 bardak rezene içiyorum sütümden o da geciyor rahat gaz cıkartıyor canım aklında olsunCok yorgunum bacilar
Oglus hem emiyor hemde mama takviyesi aliyor.
Doktor dedi diye hero baby kullaniyordum.
40 i cikdiktan sonra oglusun mamayi yedikce kusmaya basladi.
Once usuttu sandim. Sonra sutumu sagdim biberonla verdim kusmadi.
Arastirdim hero baby kusma yapmus bir cok bebekde.
Benim.oglusada yaramadi kanimca.
Yiyor kusuyor yine,acikiyor yine yiyor yine kusuyor.
Gunde kac def Uzerini degistiriyorum.bilmiyorum.
Dun artik yine kudunca basladim aglamaya.
Bugun 42 gunluguz 3 gundur moralim cok bozuk.
Az once nobetci eczanefen aptamil aldik.
Kocis de oglusda uyuyor.ins kusmaz...
Cok ozledim sizi. Butun gun ede yanlizim.
Lousalik bitti bende depresyonu yeni etki gosteriyor.
Aynı şeyler.. Bende resmen çocuktan sonra eşimden soğudum.. Eve gelir 5 dk çocuga bakar sonra elinde tlf sığır gibi saatlerce onunla oynar ne bı sorar akşama kdr ne yaptın yoruldun mu iki laf etmez sonra da oturma odasına gider yatar sabaha kadar leş gibi.. Bu hafta sonu konuşucam anladığım kadarıyla sana hiçbir sekilde ihtiyacım yokevleri ayıralım haftada bir sevmeye gelirsin diycem o derece gerginim!!!Uykusuzluk bir dert, sorumluluk ayri bir dert bir de yalnizlik bambaska bir dert... Sutu sagdim, antibiyotigimiz var zamaninda verilmesi gerekiyor onu soyledim, esime dedim kinsen halleder misin? Tamam diyor uyuyor, bagir cagir uyandiramiyorum adami, yoruluyorum gunde birkac saatlik uykuyla duruyorum,azcik ilgilen diyorum tamam diyor ama sozunde durmuyor ayakta uyuyor.
Sonra isten geliyor ben oglumu cok ozledim falan filan bu ne ya oyle bebek herkes sever hicbiseyiyle ilgilenme, sadece agucu diye sev, ben de severim oyle ne var. Kayin Pederimde telefon acmis ogluma dort dortluk bakin diyor, sen demesen bakmicaktim diyesim geldi,safmilar bu insanlar ya, cocuga oyuncak muamelesi yapiyolar, kendi cocugunun yuzune bakmamis dove dove hal etmis simdi bana anne babalik egitimi veriyorlar, Allah im cok zor bu isler.
Bebegime odaklanamiyorum bile, bazen cok yoruldugumu hissedip dikislerim agriyor diyorum esime ilgi istiyorsun ama kusura bakma ben de yorgunum sana simdi ilgi gosteremem diyor, dunyanin en anlayisli erkegi dedigim insandan hergun biraz daha uzaklasiyorum.Babalik sorumlulugunu kaldiramiuor,ben hamileyken bana soz verdi cocuk dogunca sigarayi birakicam diye ondan bile vazgecemedi.O kadar zayif karakterli geliyor ki bana cok zorlaniyorum coookk(
Aynı şeyler.. Bende resmen çocuktan sonra eşimden soğudum.. Eve gelir 5 dk çocuga bakar sonra elinde tlf sığır gibi saatlerce onunla oynar ne bı sorar akşama kdr ne yaptın yoruldun mu iki laf etmez sonra da oturma odasına gider yatar sabaha kadar leş gibi.. Bu hafta sonu konuşucam anladığım kadarıyla sana hiçbir sekilde ihtiyacım yokevleri ayıralım haftada bir sevmeye gelirsin diycem o derece gerginim!!!
bebek mecburen yanlış tutuyo...benimkilerin ucu çok küçüktü...birisi az da olsa büyüdü ama sağdığımın ucu o kadar küçük ki tutamıyo kuzum...tutamadıkça da sinirlenip hırpalıyoKiZlar bu göğüs yarası ,
Bebek yanlış tutarsa da geçmez .
Acıyacak diye sakinip eğilip bukuldukce tutar öylece .
Göğüs yaraları kabuk tuttu ve islakken kabuk kalkıyorsa toplayın.kuruyup yapisip tekrar kavliyor oda acitiyor.
Ben size en cok bunu derdim:) cok eskiden ama hani hamileyken...
ben de mama veriyorum günde 2 kez...kızım hiç istemiyo...mamayı genelde kusuyo...Cok yorgunum bacilar
Oglus hem emiyor hemde mama takviyesi aliyor.
Doktor dedi diye hero baby kullaniyordum.
40 i cikdiktan sonra oglusun mamayi yedikce kusmaya basladi.
Once usuttu sandim. Sonra sutumu sagdim biberonla verdim kusmadi.
Arastirdim hero baby kusma yapmus bir cok bebekde.
Benim.oglusada yaramadi kanimca.
Yiyor kusuyor yine,acikiyor yine yiyor yine kusuyor.
Gunde kac def Uzerini degistiriyorum.bilmiyorum.
Dun artik yine kudunca basladim aglamaya.
Bugun 42 gunluguz 3 gundur moralim cok bozuk.
Az once nobetci eczanefen aptamil aldik.
Kocis de oglusda uyuyor.ins kusmaz...
Cok ozledim sizi. Butun gun ede yanlizim.
Lousalik bitti bende depresyonu yeni etki gosteriyor.
selam kızlar, hepinizi çok özledim, ama fırsat olmadı girdim baktım ara ara ama olabildiğince yazmaya fırsatım olmadı
22 günlük olduk bugün, doğduğundan beri kilosuyla sarılığıyla uğraştım, içerde kilo aldıramadığım kızım dışarda da almadı doğru dürüst, bağıra bağıra ağladım mama vermiycem diye ama olmadı, daha beter oldu, sarılığı geçsin diye başladığımız mamaya devam hala, çünkü sırf anne sütüyle zayıfladı yavrum, ben streslendikçe sütüm azaldı, sütüm azaldıça herşey daha kötüye gitti neyse sonuçta 20günlüktü 2620 doğan kızım ancak 2640 olabildi, o da ben bittim öle oldu ancak,
eve gelen yenidoğan hemşiresi bebek ememiyo, sütün var ama ememiyo o yüzden azalıyo dedi en son, günde 4 kere 30 cc hipp organik devam sütü veriyorum, biberona alışmasın diye yapmadığım cambazlık aramadığım biberon kalmadı,bebeci de sormuştu galiba, dr browsu beenmedim, çok kolay akıyo, nuby doğal dokunuş var onla verdim 1-2, çok güzel aslında bebek emdikçe geliyo ama benim uyanık kızım memeyi yadırgadı , ben de korktum, önce kaşıkla , sonra çok zor olduğu için, ilaç ölçekleri var ya, hani öksürük şuruplarının tepesinde olur falan , onla veriyorum, döke şaça yiyo ama içim rahat en azından, 45 cc hazırlıyorum mamayı, döken saçan çıkınca 30u buluyodur diorum, ama eşim de annem de veremiyo onla , yani dinlenmeye hiç vaktim yok, çünkü kızım 4-5 gündür doğru dürüst emmiyo da, 3-5 dk emiyo uykuya dalıyo, koltuğa koyuyprum ağlamaya başlıyo alıyorum tekrar 5 dk emiyo tekrar uyku , doktor en az 20 dk emicek dedi, o dolana kadar iki göğüsten 2 saat geçiyosebebini bilen varsa sölesin??
sonra mama hazırla ver yarım saat ee tekrar başa dönmüş buluyorum kendimi1 saat uyku hakkı tanıyorum ona da kendime de ama yavrum 1 saat yetmiyoki ona uyanamıyo bi türlü, gecenin bi yarısı onu uyandırmaya çalışmak tam bi işkence, ağlıyorum sürekli sinirimden, kendimi yırttım anne sütü diye, göğüs yaraları bilmemne ( bu arada garmestanla bepanteni karıştırıp sürün göğüs koruyucuyla hemen geçicek görüceksiniz) ağlaya ağlaya emzirdim, yok yavru kuşum almadı işte kilo böle uğraşıyorum, hala da çok geride
eşimi dürtüklemesem hayatta aklına gelmiyo yardım etmek, oysa ne çok bunaldım, hele sürekli doktor tartı kontrolü, hiç girmiyorum artık tartı odasına, en sonunda 5 günde 200 gr aldı diye dünyalar benim oldu,
annem sabah gelip akşam gidiyo, saolsun yemeğimi temizliğimi yapıyo ama çok yoruluyo, bi de ben bakamıyomuşum gibi, her çok ağladığında hemen tepemde ver bana ver bana
evet hamileliğin izleri her yerimde 9 kilom duruyo belki de 10 oldugöbeğimi görmek istemiyorum, sarkık, inanılmaz çatlak böle torba gibi bişe eşime kontrol ettiryorum bazen dikişlerimi de utanıyorum hiç bi kıyafetim olmuyo, girmeye çalışyorum bi de içlerine hepsinde aynı şok bacaklarıma ne oldu:)
ve basur Allah'ım ayakta emziriyorum bazen o nası bi acı, sölemesi ayıp ama her büyük tuvalet işkence, etrafı sıka sıka acıdan, her defasında kanama, doktora gidemem şimdi, ilaçlara bakıyorum süte geçer yazıyo falan onla uğraşıcak halim de yok ama oturamıyorumdün gece kzıı emzirdim verdim mamasını gözümden uyku akıyo ama uyumak mümkün değil, sıcak su oturma banyosu yaptım gecenin 4ünde kızı da ana kucağına aldım tuvaletin önüne
gaz sancıları da başladı 2 gündür dün o yüzden hiç uyumadı, doktor inatla ilaç vermedi ama çocuk çatlıycaktı artık bugün eczacıya sordum bio gaia aldım verdim bilmyorum işe yarıycakmı
kalktı yavrum yine gelirim inş. kızlar öptüm hepinizi
bu da kızım ama
bilmiyorum oldumu kucağımda emerken Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874 Eki Görüntüle 701874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?