- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
kizlar acil yardim istiyorum kizim kabiz oldu kivranip duruyor şurup ismi verin bana z.yagi ise yaramadi
Voltaj canim cinar yine kilo almamis persembe gunu kontrol vardi. 22 gunluk olduk 18 gundur 3850 de takildik kaldik. Sutum mu yetmiyor acaba dedim dr yetiyor ama bize daha fazlasi lazim dedi. İc organlarinin ve beyninin buyuyup gelismesi icin dedi. Ama voltaj canim albumu de sildim ben ama amaherkes 3850 cok iyi uzulme diyor ama elde degil.
merhaba arkadaşlar ben de ağustos anneleri üyesiyim. forumunuzu okuyup bir taraftan nelerle karşılaşacağım konusunda fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Tüm sıkıntılarınız en kısa zamanda çözülür inş. bu arada aras bebeği merak ettim rahatsızlığı neydi. Allah en kısa sürede şifa verir inşallah
hemen deniyorum. inşallah bana da faydası olur. dayanılacak gibi değil gerçekten.Tahinin üstündeki yağ birikintisi oluyor ya onun yağını ayırıp sürdüm gögsümün ucuna geçirdi birkaç güne. Hatta biri iltihaplıydı yara kabukları kalkıyordu çocugun agzına gelmesin diye soymuştum
Bu arada daha once konusulmustur muhakkak ama ben yine de sorayim sezeryanda dikisler kendiliginden mi dusecek yoksa aldirmaya gidiliyor mu bilen var mi?
kızlar benim kız da mecb.ur mama + meme şeklinde gidiyor gaz filan... kendimi fecii eksik hissettiriyor... biliyorum çok zor ama yine de kızlar şükredelim halimize. bakın ben doğumdan sonra iki ameliyat geçirdim iki aşamada rahmim alındı. bir de nekahat dönemim karıştı lohusalığıma.. siz vakitsizlikten wc ye gidemiyorsunuz belki ben istesem de zor zahmet topallaya topallaya... bugünlerimize şükür.
kızlar benim kız da mecb.ur mama + meme şeklinde gidiyor gaz filan... kendimi fecii eksik hissettiriyor... biliyorum çok zor ama yine de kızlar şükredelim halimize. bakın ben doğumdan sonra iki ameliyat geçirdim iki aşamada rahmim alındı. bir de nekahat dönemim karıştı lohusalığıma.. siz vakitsizlikten wc ye gidemiyorsunuz belki ben istesem de zor zahmet topallaya topallaya... bugünlerimize şükür.
canım çok geçmiş olsun
ben de senin gibi doğumdan hemen sonra tekrar ameliyata alındım ve benim de rahmim alındı
her günüm yaşadığıma şükretmekle geçiyor,artık iyiyim.. inşallah sende tez vakitte sağlığına kavuşur evladının tadını çıkarmaya başlarsın..
ben de sma gold alıcam...Dr iyi desin yeter oran var % sine bakar der.dr da tirsitmasa hemen beyni organi falan diye.
milupayi Dr mü dedi sana ver diye.ablam hep sma ve hipp verdi hatta bir sma26 galiba ,birde sma gold vardı gold cok iyi gelmişti ,Anne sütüne cok yakınmış
tee anam bile kardesime 27 sene evvel sma vermiş :) ne mamaymis karaborsa tabi.
Canım benim illa burdan değil sizlerin bile hemen nazarı deger.
Benim kizim gayet cool esim gelince deliriyor kivraniyor birseyler oluyor
Esimi evden kovmam için iyi bahane aslında :)
çok geçmiş olsun canım...inşallah tez vakitte toparlanırsın...kızlar benim kız da mecb.ur mama + meme şeklinde gidiyor gaz filan... kendimi fecii eksik hissettiriyor... biliyorum çok zor ama yine de kızlar şükredelim halimize. bakın ben doğumdan sonra iki ameliyat geçirdim iki aşamada rahmim alındı. bir de nekahat dönemim karıştı lohusalığıma.. siz vakitsizlikten wc ye gidemiyorsunuz belki ben istesem de zor zahmet topallaya topallaya... bugünlerimize şükür.
buraya daha önce yazmamıştn değil mi?canım çok geçmiş olsun
ben de senin gibi doğumdan hemen sonra tekrar ameliyata alındım ve benim de rahmim alındı
her günüm yaşadığıma şükretmekle geçiyor,artık iyiyim.. inşallah sende tez vakitte sağlığına kavuşur evladının tadını çıkarmaya başlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?