2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dr iyi desin yeter oran var % sine bakar der.dr da tirsitmasa hemen beyni organi falan diye.
milupayi Dr mü dedi sana ver diye.ablam hep sma ve hipp verdi hatta bir sma26 galiba ,birde sma gold vardı gold cok iyi gelmişti ,Anne sütüne cok yakınmış
tee anam bile kardesime 27 sene evvel sma vermiş :) ne mamaymis karaborsa tabi.
Canım benim illa burdan değil sizlerin bile hemen nazarı deger.
Benim kizim gayet cool esim gelince deliriyor kivraniyor birseyler oluyor
Esimi evden kovmam için iyi bahane aslında :)

KiZlar birde hazır hızınıza yetisemezken sorayım
Bu devit olayı nedir ne şaibesi falan
Hayir diğer ikisine kullandım buna vermeyim mı
Birde devlet veriyor asm vs aracılığı ile
Devlet süt verdi okullarda cocuklar hasta olunca değiştirdi firmayı
Sizce bebeklerde es geçerler mı dersiniz? Varsa boyle birsey hemen sikayet edelim zira 18 gündür veriyorum kızıma
Diğer iki cocuğum da cabası...

Cnm seni de allah zamanında ağrısız sızısuz bir avazda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar benim kız da mecb.ur mama + meme şeklinde gidiyor gaz filan... kendimi fecii eksik hissettiriyor... biliyorum çok zor ama yine de kızlar şükredelim halimize. bakın ben doğumdan sonra iki ameliyat geçirdim iki aşamada rahmim alındı. bir de nekahat dönemim karıştı lohusalığıma.. siz vakitsizlikten wc ye gidemiyorsunuz belki ben istesem de zor zahmet topallaya topallaya... bugünlerimize şükür.

gece sikayet ettim adam gunduz yuzumu kara cikardi.Bir ilgi bir alaka sabahtan beri bebekle o ilgileniyor bana sadece emzirmeden emzirmeye getiriyor, uzun zaman sonra soyle 3 saat falan uyumusum.Simdi de evi supuruyor, masallah diyeyim daglara taslara. Anladim ki konusmaya calismalar falan ise yaramiyor onun yerine gayet soguk nevale gibi takilinca anladi ki eksik birseyler var ve duruma el atti. Cok sukur hafta sonu da olsa azcik olsun dinlenmek paha bicilmezmis..
Ayrica benim de hemoroid problemim azdi, doktor hamileligimin son doneminde bir krem vermisti gunde bir kez onu kullaniyorum, bir de kabiz olmayayim diye kuru meyvelerle komposto yapiyorum, hem sute de faydasi oluyor aklinizda olsun. Bende ise yaradi, insallah sizde de yarar.

Bu arada daha once konusulmustur muhakkak ama ben yine de sorayim sezeryanda dikisler kendiliginden mi dusecek yoksa aldirmaya gidiliyor mu bilen var mi?

Bir de avrupa yakasinda cocuk doktoru ariyorum, sisli, mecidiyekoy, caglayan, kagithane civarinda, tavsiyesi olan var mi?

Son olarak kim yazmisti hatirlamiyorum ama oto koltugu olarak kullanilan ana kucaklari hakkinda bebeklerin buzustuklerinden rahat edemediklerinden bahsetmisler, ben de ilk 20 gun feci slklnti cektim cocugun altina battaniye falan koydum boynu yamuluyordu, sonra ogrendimki koltugun icindeki aparat tam kafanin etrafina getirilecek ve emniyet kilitleri takilacak, bizimki cok rahatladi odur budur eziyet sona erdi, keyif basladi.

Son düzenleme:
AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........13
merve...........2
temmuz..........1
lena............1
aysre...........3
ruveyda12.......1
chosy...........13

önemli : her yasin ayrı kişiler tarafından okunmalı

kızlar pişik kremi olarak krem sera tavsiye ederim size 2 günde geçti bizim pişiğimiz bu krem sayesinde sonrasında ara ara kullanmaya devam ederek olmamasını engelliyorum

hemen deniyorum. inşallah bana da faydası olur. dayanılacak gibi değil gerçekten.

Bu arada daha once konusulmustur muhakkak ama ben yine de sorayim sezeryanda dikisler kendiliginden mi dusecek yoksa aldirmaya gidiliyor mu bilen var mi?

benim dikişlerim 10. gün alındı, doktor alıyor.

Canımm çok geçmiş olsun bilmiyordum neden rahmin alındı bir problem mi oldu:26:

geçmiş olsun canım, bende bilmiyodum, haklısın halimize şükretmemiz gerekiyor..

canım çok geçmiş olsun
ben de senin gibi doğumdan hemen sonra tekrar ameliyata alındım ve benim de rahmim alındı
her günüm yaşadığıma şükretmekle geçiyor,artık iyiyim.. inşallah sende tez vakitte sağlığına kavuşur evladının tadını çıkarmaya başlarsın..

sipsezan ve laterne ikinize de cok gecmis olsun Allah acil sifalsr versin canlarim.
kizlar ayaz bebekten haberi olan yok mu?

pratik olduğu için doğumdan beri ancak cepten giriyorum internete,laptop'tan girmek ne büyük lüksmüş meğer :)
sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim
egomegodan haber alan yok mu

bak benim bundan da haberim yoktu, geçmiş olsun canım çok..

hemen selam verip kaçıcam sanki,az vaktim var zira..benimki uyanmak üzre.

anne sütüyle sarılığın geçmediğini iddia eden kimse çok yanlış.. emzirip su takviyesi yapınca gayet güzel de geçiyor..süt yetersizse mama takviyesi yapılmalı bence..

oto koltuğu olarak ta kullanılan ana kucaklarına gelince..onlar için özellikle öyle üretiliyor zaten..bebek anne karnında da iki büklüm yatmıyor mu?
benim kız çok seviyor,hatta yatağında uyutamadığım zamanlarda onda uyutuyorum...elde taşımak zor oluyorsa onlara monte edilen bebek arabaları var..ben paylaşmıştım albümümde,siz de öyle alırsanız çok rahat edersiniz..
biz pazartesi hastanede çok rahat ettik..işitme testini bile onun içindeyken yaptılar,uyuyordu mis gibi..

bizde bir mevlüt kargaşası var ki sonu nereye varacak göreceğiz..kayınvalide bir triplerde gene..bakalım sonumuz hayır ola..

geceleri non stop uykusuzluğa devam,gaz sıkıntımız hep gece tutuyor..şu an uyumak yerine pc de takılmamın bedelini ağır ödeyeceğim az sonra..

işte benimkinin çığlığı inletiyor..bayyy

Ne kadar üzüldüm
Hic demedin sadece doğurdum demiştin ne kötüyüm dedin ne hasta(
Ben bile 3. Dogun ve kordon olayından sonra zor toparlıyorum .birde duydum ya iki gundur atarlaniyorum hem ameliyat oldum hem dogurdum diye,sen neler yasadın 2.asamali almalar neler neler ((
Can'ım benim Allah yardımcın olsun.

Tuna kiz sen hızla yazmissin bende hızla okudum :)
Sarılık olayina bende öyle bakıyorum ve o şekil atlattık ucunu de.artik Dr lar tuhaf yonlendiriyor.kimi asla diyor kimi ver...
Birde koltuklar Zehra'nın koltuğu farklı idi ama bu kızımın ki evet daha egimli ama arabaya koyunca daha yatar konumda .
Bende yine ateş basması ter nöbeti başladı sonumuz hayrolsun.

ben de sma gold alıcam...
burda okudum geçen gün,araştırdım,kullananlar pek memnun...
ama adını unutmuştum...
hatırlattın :13:

çok geçmiş olsun canım...inşallah tez vakitte toparlanırsın...

buraya daha önce yazmamıştn değil mi?
okuduğumu hatırlamıyorum...
çok geçmiş olsun canım...

bugün hem öğlen hem de akşam misafir ağırladım...
dondurucumdakiler olmasa napardım...
iyi ki yapıp da koymuşum...
dün gece mışıl mışıl uyuyan kızımın gündüz huysuzluğu tuttu,evi zor topladım...
ama akşam misafirlerin yanında uyudu,onlar kapıdan çıkar çıkmaz uyandı...
sanki öğretmişiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…