2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kizlar acil yardim istiyorum kizim kabiz oldu kivranip duruyor şurup ismi verin bana z.yagi ise yaramadi

Bebeğin altını açıp ayaklarını karnına doğru dikkatli şekilde kaldırıp indir, hatta bir süre havada tut ve bekle.. Yine yapamadıysa kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp hafif şekilde poposunu uyarabilirsin.. Dün gece benim kız da kıvranıp duruyordu.. Altını açıp bacakları havaya diktim ve bayağı bekledim yapması için.. Sonunda yaptı kerata ama üstümü de batırdı :) inşallah sende de işe yarar bu yöntem.. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikinize de.. Sizi üzer mi bahsetmek bilmiyorum ama neden böyle bir durum oldu anlayamadım

2 arkadaşımız okuyup okumadığını bildirmedi. Nasıl yapalım arkadaşlar? Artık bağışlasaydık iyiydi.

Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200*
gulsevdam...................150*
gorkemre.....................100*
dmt_..........................500*
laterne........................300*
aysun20......................200
aysern........................100*
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................300*
PeriLous......................200*
dertsiz........................964*
vitamin87....................200*
Yuksek_voltaj...............200*
meryem38....................300*
Mezopotamya82............200*

Paylaşılan:4444

Okunan: 4194
Kalan: 250

[SIZE=3[B]]çıldırmakla çıldırmamak arasındaki o ince çizgideyim imdat!!![/B][/SIZE]

Arkadaşlar oğluşum beni delirtmeye karar vermiş

Birkaç gündür uyku problemimiz var zaten uykusunda sürekli mırıldanıyor geriniyor bazen ağlıyor...

Bugün sabah 7 'de uyandı yedirdim altını değiştim ve uyutmaya çalıştım saat 14.00'a kadar tam 1 saat uyudu. Durmuyor da sürekli ağlıyor, mızıldanıyor.

Böyle durumlarda ne yapmak lazım bilemiyorum, bilen varsa lütfen söylesin.

canım gaz yada kaka yüzünden sıkıntıda olabilir mi?? bizde çoğu zaman yaşıyoruz aynı problemi, henüz bi çare bulamadık. en çok banyo yaptırınca rahatlıyor, nerdeyse günde 2 defa banyo yaptıracağız.

kakadan yana maşallahımız var ya günde 5-6-7-8 rekora gidiyoz :)

gazdan olabilir diyorum ben de ama yedikten sonra gazını çıkartıyo yine de sıvazlıyoz ayaklarını karnına itiyoruz hatta hafiften egzersiz falan da yaptırıyoruz ayakları-kolları germe-çekme :)

ne bileyim ... of pof afra tafraaaa yanii

hamilelikte ufak tefek bazı sıkıntılar yaşanıyor ya bende de oldu tabi. Doktoruma ne desem normal diyordu.

En sonunda dedim ki doktoruma "yani ölsem normal diyceksiniz" , doktorum baya gülmüştü

Şimdi de çocuk doktorumuz aynı :)

Oğlum ağlıyor-normal
Çok kaka yapıyor-normal
Az kaka yapıyor-o da normal
Çok uyuyor- normal
Az uyuyor - o da normal

Ne iştir arkadaş yaw :)

devitle ilgili şaibeden ben bahsetmiştim emin olmayarak 2 sene kadar önce devitle ilgili haberler çıkmıştı bakan bişey varsa toplatırız demişti internette haberleri var ama şu an için bi problem varmı bilmiyorum doktor bana başka bişey verdi onu kullanıyorum ama o bitince asm devit vercem dedi alsam mı bilemediğim, emin olamadığım için yazdım benden daha fazla bilgisi olan vardır diye..bi deli kuyuya taş atmış hesabı oldu galiba :)))) ortalık karıştırmayayım da

Son düzenleme:
yaa benim oğlum da sürekli mıkırdama halinde sinir bozucu bişey oldu sanıp zıplıyorum gece sürekli ıkınma gerinme mıkır mıkır..ben yatana kadar sessiz uyuyo ben yatıyorum ıkınmalar başlıyo bana inat yapıo galiba:)))))))))))

Biz de de oluyor bazen herzaman hersey ise yaramiyor ama buldugum tekniklerden bazilari sunlar, baby got colic( white noise for babies) diye bir video var youtube da ordaki sesler anne karni seslerini taklid ediyormus videosu biraz urkutucu geldi bana ama sesler yuksek sesle dinletince garip bir sekilde sakinlestiriyor bebegimi.
ikinci yontem kucagima alip sesten ve yuksek isiktan daha los bir ortama goturuyorum ve hafifce kollarimda salliyorum.
ucuncu olarak da sut icmek istemiyor sinirden memeden o zamanda sagdigim sutten veriyorum biberonla o da susturuyor.

Aslinda biryerde okudum siralamaya koyun karni tok mu alti temiz mi, gazi var mi gibi ve sonrada her agladiginda bu siralamayi takip edin diyor. ben de deniyorum bu yontemi. Umarim ise yarar saydiklarim.

kesinlikle inat:)
bende kestiriym bi 10-15 dk dedim eşime bıraktım
tam daldım başladı bizimki
,kalktım emzirdim
şimdi kucağımda uyuyo, babası duşta, herkesin keyfi yerinde:)
ama ben uyuyamadım

merhaba kızlar,

nasılsınız? umarım herkes iyidir. en çok Ayaz bebeği ve egomegomu merak ediyorum. inşallah iyileşmeye başlamıştır.
ben çok sıkıntılı günler geçirdim. çok şükür kayınvalidem biraz önce gitti.
kayınvalidemle tartıştık. her hareketi batıyordu birde üstüne yatılı misafir gelince çıldırdım.
herşeyi benden bekledi ayakçı gbi ortalıkta dolaştırdı beni.
bende hiç yapmadığım birşeyi yaptım misafire ister istemez surat astım. (biliyorum hatalıyım)
çocuk bir taraftan ağlıyor, kv dertsiz çorba pişti blenderdan geçir diyor, evi süpüremedin daha yetişmicek diyor
yemeğe patates az gelmiş, başka patates yok diye sinirli bir şekilde bana söyleniyor.velhasıl en sonunda patladık.
oğlum ağlıyor gelen misafirlerin yanında dertsiz mi seni dövdü oğlum gel sen bana diyor.
oğlum ağlayınca onun göğsü sızlıyormuş, süt geliyor mu diye bile bakmış daha neler neler....
bunların sonucunda sütüm azaldı. oğlum açlıktan susmadı.

neyse iyi haber vereyim ismimize ikinci ismi ekledik.duruşmamız geçen hafta pazartesi yapıldı.
ama istemediğim bir isimle oğluma seslenilmesi hiç hoş olmuyormuş.
kv burda hem kayınbabamın ismini hem de 2. ismi birlikte söyledi ona da uyuz oldum.

canim gozun aydin sonucta gitmis kurtulmussun cok sukur sutun de cogalir artik gitti ya rahatlarsin.
isim meselesine cok sevindim.
benim buyuk oglumunda iki isim biri kp.in ismi ben isteyerek koydum ama tavrina o kadar sinir oldum ki hep tek isim soyledim kac defa uyardi beni hatta trip atti koymasaydiniz vs dedi hic sallamadim. simdi herkes tek isim soyluyor kv. dahil :)

gözün aydın canım:)
bende sürekli giriyorum foruma egomego için ama burda bi haber yok
inşallah iyilerdir..

benim kvde bana sütümü sorup sorup kendi göğüslerini yokluyodu, hepsi aynı gerçekten çok ilginç:)
bu halde seni bu kadar üzmüş, koşturmuş ya Allaha havale etmeli..

isim işinin hallolmasınada sevindim çok..

Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyor su vermeme gerek var mı yanımda da kalan yok bilemedim versem mi

Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyor su vermeme gerek var mı yanımda da kalan yok bilemedim versem mi

Veren var ama doktorlar sadece anne sutu diyor. Ben de simdilik vermiyorum. Sarilik icin bi kere sekerli su verdim. Gaz sancisi yapti.

Bu arada selam anneler. Biz de 14 gunluk olduk. Gobegimiz dustu. İlk haftada kontrolde sariligimiz 14 cikti dr atlatir dedi. Tam gecmedi ama hala biraz var gibi.. Ayrica epidural normal dogum yaptim. Zorlanmadan sanirim. Kafasinda odem olmus. Sislik var. Ona da gecer dediler henuz gecmedi. Bu sorunlari yasayan var mi. Ne zaman gecer bunlar

DERTSİZ cnm çok sevindim isim konusunda istediğin olduğuna :)

DOCALAN cnm ben su veriyorum birkaç yudum günde...

Kızım 2 saattir kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor...
kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor...
?!?!?! ((( ağlıycam...

bugün kızım kakasını yapamadı
akşama kadar o ağladı ben ağladım
evde yalnızdım elim ayağıma dolaştı
akşama da banyo yaptırdık ama ne banyo
yine çok ağladı ya
her şeyi denedik ama yokk yapamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…