kizlar acil yardim istiyorum kizim kabiz oldu kivranip duruyor şurup ismi verin bana z.yagi ise yaramadi
canım çok geçmiş olsun
ben de senin gibi doğumdan hemen sonra tekrar ameliyata alındım ve benim de rahmim alındı
her günüm yaşadığıma şükretmekle geçiyor,artık iyiyim.. inşallah sende tez vakitte sağlığına kavuşur evladının tadını çıkarmaya başlarsın..
[SIZE=3[B]]çıldırmakla çıldırmamak arasındaki o ince çizgideyim imdat!!![/B][/SIZE]
Arkadaşlar oğluşum beni delirtmeye karar vermiş
Birkaç gündür uyku problemimiz var zaten uykusunda sürekli mırıldanıyor geriniyor bazen ağlıyor...
Bugün sabah 7 'de uyandı yedirdim altını değiştim ve uyutmaya çalıştım saat 14.00'a kadar tam 1 saat uyudu. Durmuyor da sürekli ağlıyor, mızıldanıyor.
Böyle durumlarda ne yapmak lazım bilemiyorum, bilen varsa lütfen söylesin.
canım gaz yada kaka yüzünden sıkıntıda olabilir mi?? bizde çoğu zaman yaşıyoruz aynı problemi, henüz bi çare bulamadık. en çok banyo yaptırınca rahatlıyor, nerdeyse günde 2 defa banyo yaptıracağız.
KiZlar birde hazır hızınıza yetisemezken sorayım
Bu devit olayı nedir ne şaibesi falan
Hayir diğer ikisine kullandım buna vermeyim mı
Birde devlet veriyor asm vs aracılığı ile
Devlet süt verdi okullarda cocuklar hasta olunca değiştirdi firmayı
Sizce bebeklerde es geçerler mı dersiniz? Varsa boyle birsey hemen sikayet edelim zira 18 gündür veriyorum kızıma
Diğer iki cocuğum da cabası...
yaa benim oğlum da sürekli mıkırdama halinde sinir bozucu bişey oldu sanıp zıplıyorum gece sürekli ıkınma gerinme mıkır mıkır..ben yatana kadar sessiz uyuyo ben yatıyorum ıkınmalar başlıyo bana inat yapıo galiba:)))))))))))[SIZE=3[B]]çıldırmakla çıldırmamak arasındaki o ince çizgideyim imdat!!![/B][/SIZE]
Birkaç gündür uyku problemimiz var zaten uykusunda sürekli mırıldanıyor geriniyor bazen ağlıyor...
Bugün sabah 7 'de uyandı yedirdim altını değiştim ve uyutmaya çalıştım saat 14.00'a kadar tam 1 saat uyudu. Durmuyor da sürekli ağlıyor, mızıldanıyor.
[SIZE=3[B]]çıldırmakla çıldırmamak arasındaki o ince çizgideyim imdat!!![/B][/SIZE]
yaa benim oğlum da sürekli mıkırdama halinde sinir bozucu bişey oldu sanıp zıplıyorum gece sürekli ıkınma gerinme mıkır mıkır..ben yatana kadar sessiz uyuyo ben yatıyorum ıkınmalar başlıyo bana inat yapıo galiba:)))))))))))
merhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes iyidir. en çok Ayaz bebeği ve egomegomu merak ediyorum. inşallah iyileşmeye başlamıştır.
ben çok sıkıntılı günler geçirdim. çok şükür kayınvalidem biraz önce gitti.
kayınvalidemle tartıştık. her hareketi batıyordu birde üstüne yatılı misafir gelince çıldırdım.
herşeyi benden bekledi ayakçı gbi ortalıkta dolaştırdı beni.
bende hiç yapmadığım birşeyi yaptım misafire ister istemez surat astım. (biliyorum hatalıyım)
çocuk bir taraftan ağlıyor, kv dertsiz çorba pişti blenderdan geçir diyor, evi süpüremedin daha yetişmicek diyor
yemeğe patates az gelmiş, başka patates yok diye sinirli bir şekilde bana söyleniyor.velhasıl en sonunda patladık.
oğlum ağlıyor gelen misafirlerin yanında dertsiz mi seni dövdü oğlum gel sen bana diyor.
oğlum ağlayınca onun göğsü sızlıyormuş, süt geliyor mu diye bile bakmış daha neler neler....
bunların sonucunda sütüm azaldı. oğlum açlıktan susmadı.
neyse iyi haber vereyim ismimize ikinci ismi ekledik.duruşmamız geçen hafta pazartesi yapıldı.
ama istemediğim bir isimle oğluma seslenilmesi hiç hoş olmuyormuş.
kv burda hem kayınbabamın ismini hem de 2. ismi birlikte söyledi ona da uyuz oldum.
merhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes iyidir. en çok Ayaz bebeği ve egomegomu merak ediyorum. inşallah iyileşmeye başlamıştır.
ben çok sıkıntılı günler geçirdim. çok şükür kayınvalidem biraz önce gitti.
kayınvalidemle tartıştık. her hareketi batıyordu birde üstüne yatılı misafir gelince çıldırdım.
herşeyi benden bekledi ayakçı gbi ortalıkta dolaştırdı beni.
bende hiç yapmadığım birşeyi yaptım misafire ister istemez surat astım. (biliyorum hatalıyım)
çocuk bir taraftan ağlıyor, kv dertsiz çorba pişti blenderdan geçir diyor, evi süpüremedin daha yetişmicek diyor
yemeğe patates az gelmiş, başka patates yok diye sinirli bir şekilde bana söyleniyor.velhasıl en sonunda patladık.
oğlum ağlıyor gelen misafirlerin yanında dertsiz mi seni dövdü oğlum gel sen bana diyor.
oğlum ağlayınca onun göğsü sızlıyormuş, süt geliyor mu diye bile bakmış daha neler neler....
bunların sonucunda sütüm azaldı. oğlum açlıktan susmadı.
neyse iyi haber vereyim ismimize ikinci ismi ekledik.duruşmamız geçen hafta pazartesi yapıldı.
ama istemediğim bir isimle oğluma seslenilmesi hiç hoş olmuyormuş.
kv burda hem kayınbabamın ismini hem de 2. ismi birlikte söyledi ona da uyuz oldum.
Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyor su vermeme gerek var mı yanımda da kalan yok bilemedim versem mi
Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyor su vermeme gerek var mı yanımda da kalan yok bilemedim versem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?