merhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes iyidir. en çok Ayaz bebeği ve egomegomu merak ediyorum. inşallah iyileşmeye başlamıştır.
ben çok sıkıntılı günler geçirdim. çok şükür kayınvalidem biraz önce gitti.
kayınvalidemle tartıştık. her hareketi batıyordu birde üstüne yatılı misafir gelince çıldırdım.
herşeyi benden bekledi ayakçı gbi ortalıkta dolaştırdı beni.
bende hiç yapmadığım birşeyi yaptım misafire ister istemez surat astım. (biliyorum hatalıyım)
çocuk bir taraftan ağlıyor, kv dertsiz çorba pişti blenderdan geçir diyor, evi süpüremedin daha yetişmicek diyor
yemeğe patates az gelmiş, başka patates yok diye sinirli bir şekilde bana söyleniyor.velhasıl en sonunda patladık.
oğlum ağlıyor gelen misafirlerin yanında dertsiz mi seni dövdü oğlum gel sen bana diyor.
oğlum ağlayınca onun göğsü sızlıyormuş, süt geliyor mu diye bile bakmış daha neler neler....
bunların sonucunda sütüm azaldı. oğlum açlıktan susmadı.
neyse iyi haber vereyim ismimize ikinci ismi ekledik.duruşmamız geçen hafta pazartesi yapıldı.
ama istemediğim bir isimle oğluma seslenilmesi hiç hoş olmuyormuş.
kv burda hem kayınbabamın ismini hem de 2. ismi birlikte söyledi ona da uyuz oldum.
Kızlar benim bebeğim sadece anne sütü alıyor su vermeme gerek var mı yanımda da kalan yok bilemedim versem mi
bugün kızım kakasını yapamadı
akşama kadar o ağladı ben ağladım
evde yalnızdım elim ayağıma dolaştı
akşama da banyo yaptırdık ama ne banyo
yine çok ağladı ya
her şeyi denedik ama yokk yapamıyo
Bugun ilk kez kalabalik bir otama girdik..birsuru tanidik gordum ve hepsinin ilk sorusu emziriyormusun bende her ikisi dedigimde herkezin cvp ayniydi: ahhh yazik yavrucaga anne sutunden mahrum birakiorsun kesinlikle mama verme obur olur sisman olur!! Aglasada emziiir!! Cok morelim bozuldu bayagi agladim!! Kizim cok usluydu orda ve eve geldigimizden beri ciglik cigligaydi ilk defa !!! Allahtan demin uyudu! Uzun sure kalabaliga girmem artik!! Gicik oluyorum su milletin cok bilmisligine!!!!
Normal dogum yapan bi arkadas sormustu dikisler aciyormu diye..benim dikisler hic acimiyor ayin 11 de dogum yaptim..ama berbaaat halde kuyruk sokumum agriyor lutfen soyleyin sizlerdede varmi?? Sanki ordaki kemik cikmista batiyor gibi!! Ayakta oldukca problem yok Ama duz uzun sure oturunca aklim cikiyor!! Acaba kemikmi zedelendi?? Doktora hic gidesim yok;(
Kızlar çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ikinize de.. Sizi üzer mi bahsetmek bilmiyorum ama neden böyle bir durum oldu anlayamadım
Kısaca ne olduğunu anlatayım;Kızlar niye rahimleriniz alındı ne oluyor yahu??
Geçmiş olsun
Cnm benimde aynı şekilde oradaki kemik kırılmış gibi kızımda hiç yatmadığı için sürekli oturarak emziriyorum daha da fena oluyorum
Benim birde vajinanın üstkısmında akıntı oluyo böyle iltihap gibi birde pişikde oldum kızım susmadığı için tuvalete bile zor giriyorum
Şimdi kızımı uyuttum ama odada sivrisinek var kapıyı kapattım dışarı çıkmasın öldüreyim diye sinek yok oldu sanki
Bende kızımın tepesinde nöbet tutuyorum ısırmasın diye off
Uykusuzluktan bayılmak üzereyüm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Al benden de o kadarrrrr canım ya
Sinir olmayacağım diyorum ama olmuyor zaten hormonlar düzene girmedi, bir kurtulamadım şu ağlama krizlerinden , etrafımızdaki angutlar da cabası.....
Daha ek gıdaya geçince göreceksin yorumları.corba ver sunu ver hele cocuk bir ortamda es kaza pasta yesin ne bileyim meyve suyu veya kola icsin aaaaaaa ne pis o içme yeme derler cocuk ağlar sen dellenirsin...Bugun ilk kez kalabalik bir otama girdik..birsuru tanidik gordum ve hepsinin ilk sorusu emziriyormusun bende her ikisi dedigimde herkezin cvp ayniydi: ahhh yazik yavrucaga anne sutunden mahrum birakiorsun kesinlikle mama verme obur olur sisman olur!! Aglasada emziiir!! Cok morelim bozuldu bayagi agladim!! Kizim cok usluydu orda ve eve geldigimizden beri ciglik cigligaydi ilk defa !!! Allahtan demin uyudu! Uzun sure kalabaliga girmem artik!! Gicik oluyorum su milletin cok bilmisligine!!!!
Voltaj geçmiş olsun, dikiş yerlerin ağrıyormuş, gittin mi doktora? kendini çok gördüğün zaman da ağrıyor, dinlenmeye bak biraz,bak bakalim geciyor mu..
Benim kizce memefe uyudu,inanmiycaksiniz 11 fen beri kriz halinde surekli memedeydi, şimdi ağzında uyuyakaldi,uyanmasin diye gazini bile cikarmadim,azcik uyumak istiyorum..
Ayaz bebekten haber varmi?
Dertsiz kv.dene gıcık oldum bende, isim olayına sevindim..
Ben yatıyorum, gelirim gene..öptüm
canim gozun aydin sonucta gitmis kurtulmussun cok sukur sutun de cogalir artik gitti ya rahatlarsin.
isim meselesine cok sevindim.
benim buyuk oglumunda iki isim biri kp.in ismi ben isteyerek koydum ama tavrina o kadar sinir oldum ki hep tek isim soyledim kac defa uyardi beni hatta trip atti koymasaydiniz vs dedi hic sallamadim. simdi herkes tek isim soyluyor kv. dahil :)
gözün aydın canım:)
bende sürekli giriyorum foruma egomego için ama burda bi haber yok
inşallah iyilerdir..
benim kvde bana sütümü sorup sorup kendi göğüslerini yokluyodu, hepsi aynı gerçekten çok ilginç:)
bu halde seni bu kadar üzmüş, koşturmuş ya Allaha havale etmeli..
isim işinin hallolmasınada sevindim çok..
DERTSİZ cnm çok sevindim isim konusunda istediğin olduğuna :)
DOCALAN cnm ben su veriyorum birkaç yudum günde...
Kızım 2 saattir kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor...
kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor...
?!?!?!((( ağlıycam...
Gozun aydin gitmis sonunda:) sen anlattikca ben gicik oldum kvne:)
çok sağolun kızlar bakalım tek başıma altından kalkabilecek miyim herşeyin?Voltaj geçmiş olsun, dikiş yerlerin ağrıyormuş, gittin mi doktora? kendini çok gördüğün zaman da ağrıyor, dinlenmeye bak biraz,bak bakalim geciyor mu..
Benim kizce memefe uyudu,inanmiycaksiniz 11 fen beri kriz halinde surekli memedeydi, şimdi ağzında uyuyakaldi,uyanmasin diye gazini bile cikarmadim,azcik uyumak istiyorum..
Ayaz bebekten haber varmi?
Dertsiz kv.dene gıcık oldum bende, isim olayına sevindim..
Ben yatıyorum, gelirim gene..öptüm
voltajım geçmiş olsun. inşallah dediğin gibi 1 yıl kadar sürmez. allah yardımcın olsun canım benim.Yok canım ya tam olarak dikiş yeri değil hatta tek acımayan yerim dikiş.
Benim içten acıyor kimi iç dikiş kimi kordondan diyor.bir yila kadar ancak geciyormus.dr um disinda herkes kordondan diyor .hepsinin teknigi farkliymis kimi halka takiyor kimi kesip birakiyor mus.benim ki nasil sormadım hicbirde soğuk yere falan basınca ta ciğerim üşüyor cok asiri terliyorum falan filan.su ilk uç ay bir gecseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?