2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Gozun aydin gitmis sonunda:) sen anlattikca ben gicik oldum kvne:)

Normal dogum yapan bi arkadas sormustu dikisler aciyormu diye..benim dikisler hic acimiyor ayin 11 de dogum yaptim..ama berbaaat halde kuyruk sokumum agriyor lutfen soyleyin sizlerdede varmi?? Sanki ordaki kemik cikmista batiyor gibi!! Ayakta oldukca problem yok Ama duz uzun sure oturunca aklim cikiyor!! Acaba kemikmi zedelendi?? Doktora hic gidesim yok;(

Bugun ilk kez kalabalik bir otama girdik..birsuru tanidik gordum ve hepsinin ilk sorusu emziriyormusun bende her ikisi dedigimde herkezin cvp ayniydi: ahhh yazik yavrucaga anne sutunden mahrum birakiorsun kesinlikle mama verme obur olur sisman olur!! Aglasada emziiir!! Cok morelim bozuldu bayagi agladim!! Kizim cok usluydu orda ve eve geldigimizden beri ciglik cigligaydi ilk defa !!! Allahtan demin uyudu! Uzun sure kalabaliga girmem artik!! Gicik oluyorum su milletin cok bilmisligine!!!!

Sabahlari ac karnina cay versen belki iyi gelir..insallah en kisa zamanda duzelir cok cok gecmis olsun..

selam kızlar bugün bizde bayağı görenlenler oldu ve bi akraba dua tavsiye etti nazara birebirmiş çıkmadan okuyun üstüne ya da eve gelince.. 7 ayetel kürsi,7 felak,7 nas, 7 tebbet, 7 fatiha, 7 ihlas , 7 elif lam mim okunacak 7 kere mutlaka allah yavrularımızı ve bizi nazardan korusun..

unuttum ve biri görünce yada bir yerden gelince nazara karşı ya yüzünü yıkayacakmışız ya da banyo yaptıracakmışız nazarı su alırmış
dikkat edelim inşallah nazar olmasınlar..

Al benden de o kadarrrrr canım ya

Sinir olmayacağım diyorum ama olmuyor zaten hormonlar düzene girmedi, bir kurtulamadım şu ağlama krizlerinden , etrafımızdaki angutlar da cabası.....

Voltaj geçmiş olsun, dikiş yerlerin ağrıyormuş, gittin mi doktora? kendini çok gördüğün zaman da ağrıyor, dinlenmeye bak biraz,bak bakalim geciyor mu..

Benim kizce memefe uyudu,inanmiycaksiniz 11 fen beri kriz halinde surekli memedeydi, şimdi ağzında uyuyakaldi,uyanmasin diye gazini bile cikarmadim,azcik uyumak istiyorum..

Ayaz bebekten haber varmi?

Dertsiz kv.dene gıcık oldum bende, isim olayına sevindim..

Ben yatıyorum, gelirim gene..öptüm

Cnm benimde aynı şekilde oradaki kemik kırılmış gibi kızımda hiç yatmadığı için sürekli oturarak emziriyorum daha da fena oluyorum
Benim birde vajinanın üstkısmında akıntı oluyo böyle iltihap gibi birde pişikde oldum kızım susmadığı için tuvalete bile zor giriyorum
Şimdi kızımı uyuttum ama odada sivrisinek var kapıyı kapattım dışarı çıkmasın öldüreyim diye sinek yok oldu sanki
Bende kızımın tepesinde nöbet tutuyorum ısırmasın diye off
Uykusuzluktan bayılmak üzereyüm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikinize de.. Sizi üzer mi bahsetmek bilmiyorum ama neden böyle bir durum oldu anlayamadım

Kızlar niye rahimleriniz alındı ne oluyor yahu??
Geçmiş olsun
Kısaca ne olduğunu anlatayım;
Normal dogum icin sabahtan hastaneye yattim suni sanci verdiler.. aksama kadar acilmamda hic degisiklik olmadi; sabaha kadar devam
edelim olmazsa sezeryan dedi dr; olmadi 20 saat suni sanciya ragmen acilmadim sezeryana alindim
Doğum sırasında açılmama engel olan seyin buyuk bir miyom olduğu görüldü;müdehale edilmedi birkac ay sonra ameliyat edecegiz dedi dr..
Dogum bitti odaya ciktim oğlumu emzirdim hemşire muayeneye geldi; kanamami farketti..
Dr'um geldi hemen ama kanamam kontrolden çıkmıştı biranda çok kan kaybettim ve acil ameliyata alındım..
Dr ameliyata giderken rahmimin alınacağını söyledi yapmayın dedim ama o telaşı, kosturmayi gorup;ameliyathanede hakkımda konusulanlari
duyunca durumumun ciddiyetini anladım
Bir gün yogun bakimda kaldım;6 unite kan 6 unite plazma aldim ve birsürü baska şey
Kurtulacagima inanmiyordum bayilana dek(ki hickimse inanmiyormus); cok aci çektim zor iyilestim..
Uzuluyor muyum? Asla..
Rabbime cok şükür evlatlarimla alacak nefesim varmis ki hayattayim; Allah yavrularima uzun omur versin inşallah..

Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah..

Amin... Demekki normal evet oturunca cok fena oluyor;( yatarak emzirmeyi dene cok daha rahat..acaba sen enfeksionmu kaptinki?? Ihmal etme bol bol papatya cayiyla yika cok iyi geliyor..sivri sinege bak sen:) annelik iste sinek icin nöbet tutturuyor..

Son düzenleme:
Daha ek gıdaya geçince göreceksin yorumları.corba ver sunu ver hele cocuk bir ortamda es kaza pasta yesin ne bileyim meyve suyu veya kola icsin aaaaaaa ne pis o içme yeme derler cocuk ağlar sen dellenirsin...
Bende tam tersi sarılık döneminde illa mamasiz geçmez diye zitlasan insanlara uyuz oldum.mama vermedim hep emzirdim
"yaptım ,oldu"
Digerlerine de bu şekil yaptım.simdi tutarken emzirirken hava alıyor mü burnu kapalı mı soyle tutsan vs diyorlar .her cocuk bir değil iste.senin cocuğun öyle benim ki boyle.su bize iyi geldi dene demezler.hayir onu kullanma sunu ver derler.niye ki bana iyi geldi iste.kimi iyi niyetten kimi yardım olsun diye.kinamamak gerekir.ama sabır kalmıyor.

Yok canım ya tam olarak dikiş yeri değil hatta tek acımayan yerim dikiş.
Benim içten acıyor kimi iç dikiş kimi kordondan diyor.bir yila kadar ancak geciyormus.dr um disinda herkes kordondan diyor .hepsinin teknigi farkliymis kimi halka takiyor kimi kesip birakiyor mus.benim ki nasil sormadım hicbirde soğuk yere falan basınca ta ciğerim üşüyor cok asiri terliyorum falan filan.su ilk uç ay bir gecseydi...

Gozun aydin gitmis sonunda:) sen anlattikca ben gicik oldum kvne:)

çok sağolun kızlar bakalım tek başıma altından kalkabilecek miyim herşeyin?
bugün uykusuz olsamda çok keyifli uyandım. kv kalktı kalk kahvaltı hazırla derdi yok.
ohh çay yapıcam şimdi nefis bir kahvaltı sonrasında temizlik tabi oğlum izin verirse.

bu arada eşim kv bırakıp geldi akşamdan beri suratı 1 karış. ne konuşular bilmiyorum.
aman banane takmıcam valla ister surat yapsın ister konuşsun umrumda değil.

kv hastanede iki taraftanda kimse yatılı gelmesin dönsünler dedi.
benim kardeşimle hamile eşi bile 4 saatlik yoldan 11de gelip 3te döndüler.
tartıştığımızda böyle söylemiştin noldu dedim.
o da beni eşime şikayet edecek ya...
akşam yemeğinde bidaha buraya kimse gelmesin dicem gelen izine geldiğinizde bize gelsin dedi.
eşimde ehhh der gibi başını yana çevirdi. eşimin neden demesini bekledi o da öyle deyince sustu pustu oturdu.

voltajım geçmiş olsun. inşallah dediğin gibi 1 yıl kadar sürmez. allah yardımcın olsun canım benim.

sipsezan canım geçmiş olsun. doğumum kötü geçti dediğinde nedenini niye yazmıyorsun, böyle olunca daha çok merak ediyorum diye yazmıştım canım. söyleyince çok üzüldüm laternamla birlikte neler atlattınız öyle.

benimde rahim duvarına yapışıp ultrasonda farkedilmeyen kistlerim varmış. her şerde bir hayır var diye boşuna demiyorlar. normal doğum olsaydı dr sıkıntı olabilirdi dedi.kırkımız çıkınca ilaç tedavisine başlayacağız bizde.

Kv gitmiş gözün Aydın.
Sadece kalabalık ve sadece cene.
Gidince bile hala stresi geçmiyor herseyde bir ani kalıyor.mesela benim mutfak halımda bir anısı kalmış yağ sıçramıştı yıkamaya verdim çıkmamış.ne kızıyorum "Allah'ın cezası" onlar...

Birine ah edeceksen kv ile yasa de zaten ha kanser ha kv ile yasamak.
Benim müzelik akrabalarını çağırmış bizde ertesi gun erkenden taburcu olduk geldim bu onları bekliyor beni görünce bozuldu çeşit.onlarin yanında söyle tutta falan(aslinda diyemez ama sahip cikiyor gibi gorunecek ya)diyordu gelen kadın da ebe
Sacmalama abla voltajin üçüncü dedi.
Hala benle yarışta ,benimkiler böyleydi şurası şöyleydi.hep birilerine benzetiyorlar falan o ara erkek kardesimi aradım Emre kafası aynı senin kafa hemen whatsapptan fotoları yolladım filan hasetten Öldü yarıldı çatladı .Birde bunun kası kirpigi digerlerini bastıracak diyor .benimkiler kasli kirpikli herkes hayran zaten ona bile haset.
"öbürlerini görmedin ki"dedim indi aşağı al iste.6 yıl kus kaldik sonra ilk kez gördü oğlumu cocuk anaokuluna gidiyordu.kizi 6 aylikken.

Birde esim şirketi kurarken herkesten helallik isteyerek aramış falan.her defasında diyor ki ***** benden müsaade istedi ...elli sefer dedi ahdim var bir kez daha derse"sizden müsaade istemek için benden müsaade aldı"diyeceğim .🔫

Bak iste bende hala anıları Taptaze .
Birde ikinci isim ne oldu
Egemen mı Enes mı?
Egemenden nasil vazgeçtin sen uzun diye mı ? İlk isim hangisi?
Okulda ilk isim söyleniyor çünkü
Bu sorularımı aydinlat dertsiz cok meraktayim.💋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…