- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
günaydın yorgun olup kimselere anlatamayan arkadaşlarım
aranızda kanguru alan ya da kullanacak olan var mı bizim bücürük tam bir kucak çocuğu oldu hareketsiz de durmak istemiiyor gazı olduğu için galiba kanguru kullanabilir miyim size bi sorayım dedim
bi de geçmişi okumadım ayaz oğlanın durumundan haber var mı yasin okunmaya deam ediyorsa benim kırkım çıktı okuyabilirim
Voltaj canım 2. ismimiz Enes oldu.2 isim olunca egemen uzun olacaktı. hem de Kur'an-ı Kerimden isim olsun istedik. 2. ismi ben seçtim. ilk isim kb ismi oldu iki isim birleşince anlamı müslüman olan insan anlamına geliyormuş. aman neyse ikinci isim kondu ya oğlum istemezse bidaha dava açarız nolcak.
eşim annem burdayken çok yardımcı oluyordu.altını değiştirirken üstünü değiştirirken o da yardım ediyordu bana. annem sadece ev işi ve yemeğe bakıyordu. çok rahattım o zaman. suyumu bile ayağıma getiriyordu annem. eeee eşimde 2 anne arasındaki farkı gördü.
hee bu arada kb gramse midir nedir ondan taktı.
senin kvde tam pişkin. hepsi aynı bunların ya.
kızlar bana gaz ve kaka sorunu için acil öneri lazım. zinko ve kimyonlu rezene kullanıyoruz ama bi faydasını görmedim. oğlum çok kötü durumda sabahtır ağlıyor, benim ise kafamı kaldıracak halim kalmadı.
Amin... Demekki normal evet oturunca cok fena oluyor;( yatarak emzirmeyi dene cok daha rahat..acaba sen enfeksionmu kaptinki?? Ihmal etme bol bol papatya cayiyla yika cok iyi geliyor..sivri sinege bak sen:) annelik iste sinek icin nöbet tutturuyor..
Cnm yatarak emzirmekten korkuyorum çok uykusuz kaldığım için dalıyorum hemen
Bnm doğumun üzerinden 17 gün geçti ama makattaki ağrı devam ediyr hala batikonla gazlı bez kullanıyorum Allah şifamızı versin
Papatya çayıyla nasıl yıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?