canım çok geçmiş olsun artık geçmişi okuyamadığım için haberim olmadı kusura bakmacanım çok geçmiş olsun
ben de senin gibi doğumdan hemen sonra tekrar ameliyata alındım ve benim de rahmim alındı
her günüm yaşadığıma şükretmekle geçiyor,artık iyiyim.. inşallah sende tez vakitte sağlığına kavuşur evladının tadını çıkarmaya başlarsın..
bian sanki kendim yazmışım sandım canım senin yazdıklarınımerhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes iyidir. en çok Ayaz bebeği ve egomegomu merak ediyorum. inşallah iyileşmeye başlamıştır.
ben çok sıkıntılı günler geçirdim. çok şükür kayınvalidem biraz önce gitti.
kayınvalidemle tartıştık. her hareketi batıyordu birde üstüne yatılı misafir gelince çıldırdım.
herşeyi benden bekledi ayakçı gbi ortalıkta dolaştırdı beni.
bende hiç yapmadığım birşeyi yaptım misafire ister istemez surat astım. (biliyorum hatalıyım)
çocuk bir taraftan ağlıyor, kv dertsiz çorba pişti blenderdan geçir diyor, evi süpüremedin daha yetişmicek diyor
yemeğe patates az gelmiş, başka patates yok diye sinirli bir şekilde bana söyleniyor.velhasıl en sonunda patladık.
oğlum ağlıyor gelen misafirlerin yanında dertsiz mi seni dövdü oğlum gel sen bana diyor.
oğlum ağlayınca onun göğsü sızlıyormuş, süt geliyor mu diye bile bakmış daha neler neler....
bunların sonucunda sütüm azaldı. oğlum açlıktan susmadı.
neyse iyi haber vereyim ismimize ikinci ismi ekledik.duruşmamız geçen hafta pazartesi yapıldı.
ama istemediğim bir isimle oğluma seslenilmesi hiç hoş olmuyormuş.
kv burda hem kayınbabamın ismini hem de 2. ismi birlikte söyledi ona da uyuz oldum.
41 kere maşallah canımmmmm
Kızlar çok endişeliyim bugun dr a gittik kızıma işitme testi yapılmamıştı
Bugun yaptılar sol kulakta bişey yok ama sağ kulaktan bir türlü cevap alamadı
Dedi yakın zaman da yıkadınızmı dün yıkamıştık kulağından pislik çıktı dedi su kaçmş olabilir o yuzden olabilir dedi
Bir daha yapacklar testi ama ayın 18 inde 3 gün yıkamadan götüreceğim kurumuş olsun diye kulağı
Sizede böyle oldumu yani işitme testini sonradan yaptıranlarda
maşallah çok tatlı canım.allah nazardan saklasın.
canım çok şükür bebeğimiz iyi. su sızıntısı da geçti ama takip ediliyor.amanamazon, sersav, gulumier,eozlem ve unuttuklarim varsa hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun. biraz gec oldu ama anca bakabildim.
ozlemin kizin nasil simdi? cok gecmis olsun.
ayaz bebekten haber goremedim son bikac sayfada Allahim sifa versin. dua filan okuyacak misiniz tekrardan?
amanamazon maasAllah dogumun cok kisa surede gerceklesmis nasilsiniz simdi bayadir girmemissin sende ama cok sukur sagliginiz yerindeymis sutunde varmis.
dertsiz kardesinin esinin erken bi haftada suyu gelmisti yanlis hatirlamiyorsam o nasil oldu?
laterne,sipsezan sizlerede cok gecmis olsun.
yuksek voltaj sanada gecmis olsun ins bi an once atlatirsin.
gorkemremaasAllah kizina kucucuk ya ne tatli
birde cocuklarin bulundugu odanin 18-20 derece sicaklik arasi olmasi lazim normalde.29 derecede kisa kolluyla yatirabilirsin normalde.sen kendin ne ile yatiyosun?
bu arada ne guzel vakit bulup girebiliyorsunuz, ben hic vakit bulamiyorum.biraz okuyum die ya acarken oglum aglar ya okumaya basllayinca :)
biz 5 haftamizi doldurduk, kiyafetlerimize sigmiyoruz artik, birde sizlerinde bebisleriniz ilk haftalara gore cok uyanik kalmaya basladimi?
bizim oğlanların huyu aynı Allah yardımcımız olsun.yaaaa benim bu oğluş gündüzleri sessizce uyuyor geceleri mıkırdıyor sinir oldum yaa sabaha kadar neden gündüz bişey yok da geceleri coşuyor anlayamadım bi de damla verince burnu tıkalı gibi fıkırtılar gelio ama onun dışında hiçbi şey yok benim tuhaf huylu oğlumun....var mı bi fikriniz????
bende yavaş yavaş düşünmeye başladım ama biraz daha bekleyeceğim.Kizlarrrrr bu tuyler uzadi yine yahunapcaz agda mi jilet mi offff offff
ay o ter kokusu bende de var. terlediğimi hiç bilmem ben. ama şimdi kokuyorum yaaaa. parfüm sürsemde roll on kullansamda yok yok koku gitmiyorKizlar benim kızda sırt üstü yatarsa ikiniyor sikiniyor bir haller gicirtilar
Yüz üstü yatarsa daha iyi ablasida böyleydi genetik mikirti fisirti zaar
Birde tüyler benim hala cok az çıktı ne birakmaklik ne yolmalik
Ama ter kokusu hakİkaten zorluyor beni devamlı üst değişiyorum dıştan çıktığımda bile koku sinmiş gibi geliyor
Arkadasım gelmişti bugun sarılıyor dedim cok terliyim falan( kokmuyor falan dedi ama hadi len.bir çözüm deyin hele niye var
Bu doğum izninden hala haber yok..işyeri de erken doğum yaptığım için doğum öncesi uç haftamı yakıyor..ben araştırdım torba yasayla kabul edilen son haline göre yanmıyor..şimdi bakalım ne olacak, yoksa 30 mayısta iznim bitiyor..senelik izin,rapor ile biraz uzuyor ama yeterince değil..o uç hafta bana lazım..
Allah kabul etsin canım, ekledim listeye.merhaba kizlar AYAZ bebek icin bende bir yasin okudum allahim kabul etsin ins kisa zamanda annesinin kucaginda olsun kucuk melek
Kısaca ne olduğunu anlatayım;
Normal dogum icin sabahtan hastaneye yattim suni sanci verdiler.. aksama kadar acilmamda hic degisiklik olmadi; sabaha kadar devam
edelim olmazsa sezeryan dedi dr; olmadi 20 saat suni sanciya ragmen acilmadim sezeryana alindim
Doğum sırasında açılmama engel olan seyin buyuk bir miyom olduğu görüldü;müdehale edilmedi birkac ay sonra ameliyat edecegiz dedi dr..
Dogum bitti odaya ciktim oğlumu emzirdim hemşire muayeneye geldi; kanamami farketti..
Dr'um geldi hemen ama kanamam kontrolden çıkmıştı biranda çok kan kaybettim ve acil ameliyata alındım..
Dr ameliyata giderken rahmimin alınacağını söyledi yapmayın dedim ama o telaşı, kosturmayi gorup;ameliyathanede hakkımda konusulanlari
duyunca durumumun ciddiyetini anladım
Bir gün yogun bakimda kaldım;6 unite kan 6 unite plazma aldim ve birsürü baska şey
Kurtulacagima inanmiyordum bayilana dek(ki hickimse inanmiyormus); cok aci çektim zor iyilestim..
Uzuluyor muyum? Asla..
Rabbime cok şükür evlatlarimla alacak nefesim varmis ki hayattayim; Allah yavrularima uzun omur versin inşallah..
Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah..
maşallah canım, nazar değmesin..
amanamazon, sersav, gulumier,eozlem ve unuttuklarim varsa hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun. biraz gec oldu ama anca bakabildim.
ozlemin kizin nasil simdi? cok gecmis olsun.
ayaz bebekten haber goremedim son bikac sayfada Allahim sifa versin. dua filan okuyacak misiniz tekrardan?
amanamazon maasAllah dogumun cok kisa surede gerceklesmis nasilsiniz simdi bayadir girmemissin sende ama cok sukur sagliginiz yerindeymis sutunde varmis.
dertsiz kardesinin esinin erken bi haftada suyu gelmisti yanlis hatirlamiyorsam o nasil oldu?
laterne,sipsezan sizlerede cok gecmis olsun.
yuksek voltaj sanada gecmis olsun ins bi an once atlatirsin.
gorkemremaasAllah kizina kucucuk ya ne tatli
birde cocuklarin bulundugu odanin 18-20 derece sicaklik arasi olmasi lazim normalde.29 derecede kisa kolluyla yatirabilirsin normalde.sen kendin ne ile yatiyosun?
bu arada ne guzel vakit bulup girebiliyorsunuz, ben hic vakit bulamiyorum.biraz okuyum die ya acarken oglum aglar ya okumaya basllayinca :)
biz 5 haftamizi doldurduk, kiyafetlerimize sigmiyoruz artik, birde sizlerinde bebisleriniz ilk haftalara gore cok uyanik kalmaya basladimi?
bebeğim bugün 12 günlük oldu ama bni neredeyse hiç emmedi deniyorum ama gögüsüme geldimi basıyo cığlıgı sağıp veriyorum ve mamada veriyorum bni emmesini nasıl sağlayabilirim yardım edin lütfen kafayı yiyecem
Bu doğum izninden hala haber yok..işyeri de erken doğum yaptığım için doğum öncesi uç haftamı yakıyor..ben araştırdım torba yasayla kabul edilen son haline göre yanmıyor..şimdi bakalım ne olacak, yoksa 30 mayısta iznim bitiyor..senelik izin,rapor ile biraz uzuyor ama yeterince değil..o uç hafta bana lazım..
günaydın yorgun olup kimselere anlatamayan arkadaşlarım
aranızda kanguru alan ya da kullanacak olan var mı bizim bücürük tam bir kucak çocuğu oldu hareketsiz de durmak istemiiyor gazı olduğu için galiba kanguru kullanabilir miyim size bi sorayım dedim
bi de geçmişi okumadım ayaz oğlanın durumundan haber var mı yasin okunmaya deam ediyorsa benim kırkım çıktı okuyabilirim
daha önceden almayıp da doğum sonrası ihtiyaç duyduğunuz birşeyler aldınız mı?
yolculukta falan lazm olur diye emzirme önlüğü almayı düşünüyorum da.
peki ana dizi veya emzirme yastığı,minderi alıp memnun olan var mı.
bazı şeyler çok gereksiz miş gibi geliyor. mesela bebek megafon vs.aklıma gelen bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?