2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
telsiz bende de war ama bi güvenemiyorum, yanıma alıyorum balkona çıkıyorum, acaba çalışıyomu, ya bozulursa, bağırırsa duymazsam vs vs. hemen geliyorum yanına:)

En acik sozlu benimki galiba!! Haydi inegin geldi git em kizim sirf o laf yuzunden sevmeyerekk emzirmeye basladim!!

Kızlar benim kız geceleri emdiğini kusuyor gaz nedeniyle...bazen sadece gazını çıkarmaya uğraşırken kusuyor..sizde var mi boyle bir, durum..oğlanda bu derece değildi benim..

Üçüncü tişörtüm bu değiştirdim..

kizlar 10 gune yakindir bebelac kullaniyoruz ve oglum kakasini kendi yapiyordu cok mutlu olmustum ama son iki gundur falan yapamamaya basladi. yine sertlesti kakasi bi de. acaba mamasini tekrar mi degistirsem.
sık mama degistirmenin cocuga zarari falan olur mu ki?

Son düzenleme:
neredese 20 saattir uykusuz olan, ağlayıp zırlayan oğlum şu an fön makinesi sesi eşliğinde uykuya dalmak üzere. Kapatınca uyanıyor. Hayır bişe değil motoru faln yanacak neredeyse. Yarın 8-10 tane fön makinesi almam gerekecek galiba

Allah kolaylik versin cnm..insallah yakinda uyku duzeniniz oturur!

Elektrik süpürgesinde de susuyorlar onu dene:) allah kolaylık versin

kızlar benim oğlan geceleri hiç uyumuyo, bazen gündüz uyuyo ama dün mesela gündüz de yarım yamalak uyudu
benim sinirlerim çok yıpranmaya başladı
kollarım koptu artık uyutmaya çalışmaktan
kucağıma alıyorum bakınıyo, bıkıyorum artık yatırıyorum beşiğine bakınsın diye ağlıyo
ne denediysem uyumadı
uyku ilacı olsa vericektim artık
gazıda yok, öle gaz sancısı gibi bağırmıyorda
gözleri kapanır gibi oluyo heh diyorum gidiyo, pat açıyo sonuna kadar
emerken uyurdu, oda uyumaya çalışıyo heralde bi hırsla emiyo ama uyumuyo
göğüslerimin ucundan tır geçmiş gibi, yara değil ama feci acıyo
bazen uyuyo gibi oluyo, yatırıyorum, 5 dk sora başlıyo ağlamaya
gece olmasından korkuyorum artık
her gece umutla yatırıyorum ama hiç iyileşmedi
bugün iyice umutsuzluğa düştüm..

Ama album boş görünüyor, telefondan girdigim içinmi acep...

nerde nerde? ben göremedim
Aksam tekrar kaldırdım ,kiz cocugu ,gece gece burda kalmasınlar dedim.
Eklediğimde chosy sen burda gorunuyordun tabi survivora dalıp gittin.bileydim titreşim yollardim.esimin tlf dan yükledim ama görseydi aile faciasına kurban gidebilme ihtimalim yüksekti.

Karanlıkta mı yatırıyorsun aydınlıkta mı babasında duruyor mü
Sese alışık mı anlat bakım derdini

gece lambası war, loş ışık yani
gündüz oturma odasında tv açık sese alışık sanırım
babasında da aynı bendeki gibi, mızık mızık
çok bağırmıyor ama sessizde değil

"duyguya dalmışımdır akşam, o kızı bi yolsam uyku muyku kalmıcak, öle sinirleniyom:)"

Hersey normal peki derdi ney
Su veriyor musun?
Birde kalça usg gittin mı
Birde son birdem bak
Aksam burda olursan eklicem saatlerimizi ayarlayalım
Tamm

Hersey normal peki derdi ney
Su veriyor musun?
Birde kalça usg gittin mı
Birde son birdem bak
Aksam burda olursan eklicem saatlerimizi ayarlayalım
Tamm

kalça usgsı 17sine gün verdiler, sanırım 17siydi
su bazen veriyorum, kusunca, mamadan sora bi kaç kaşık
en büyük korkum fizyolojik bi sorun çıkması
amaaaaaa çıkmazsaaaaa : hiç bu kadar huysuz bi bebeğim olacağını düşünmemiştim

akşam burdayım, kaçta eklicenki?

Bizde aynı.. Dr gazdan dedi. Bazen göğsümdeyken fiskirtiyo.. Kendi üstü benimki batıyoruz.. Makina manyak oldu yıkamaktan
Bende cok yorgunun mutsuzum umutsuzum.. Dün gündüz 6 saat aynı döngüyü yasadım birlikte ağladık.. Kucakta daliyo koy beşiğe cildirlyo.. Ağzıma lokma koyamadim aksama kadar en son esimi aradım dedim saatlerdir durmuyo adam isten geldi o kapıdan girdi bizimki uyudu adam diyo beni kekliyorsun.. Yemek yedim bu ise dondü.. Yemin ediyorum asansör daha zemin kata inmeden bu çığlık atmaya başladı. Delirdim..Kimse inanmaz

Aksam hepsini uyutunca insallah.
Ben biliyordum senin oglunu.cunku uykuyu dinginligi seven insanin bebisi genelde boyle.Ya fizyolojik değildir insallah dur hele.bazi bebekler kucağa ve anne kokusuna alışık oluyor.benim oglan bir donem hep sabah pijamami çıkarıp yanına koydum öyle uyudu.cunku her gık dediğinde bakmıştım bilmiyordum.

Ağrısı yoksa özellikle gaz ve kulak ağrısı ,Doyup Gazi çıkınca altıda temizse ya bakar Yada uyur :)

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin.

Son düzenleme:

Oglun acliktan agliyor olabilirmi?? Birde okut bol bol :) allah yardimcin olsun!!birde aksamlari hep ayni duzeni tut alisir zamanla..biz saat 20 gibi banyo yaptiriyoruz sonra 20.30 mamasini iciyor en gec 21.00 yatagina koyuyorum ve uyuyor..birde gunduzleri disariya cikariyormusun?? Belki hava almak istiordur?? Yada cok giydiriyorsun??aklima tek bunlar geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…