Aksam hepsini uyutunca insallah.
Ben biliyordum senin oglunu.cunku uykuyu dinginligi seven insanin bebisi genelde boyle.Ya fizyolojik değildir insallah dur hele.bazi bebekler kucağa ve anne kokusuna alışık oluyor.benim oglan bir donem hep sabah pijamami çıkarıp yanına koydum öyle uyudu.cunku her gık dediğinde bakmıştım bilmiyordum.
Ağrısı yoksa özellikle gaz ve kulak ağrısı ,Doyup Gazi çıkınca altıda temizse ya bakar Yada uyur :)
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin.
Ben kanguru aldim kraft .. Ama kizim hic sevmedi durmuyor icinde. Bir de kafayı sürekli vuruyor saga sola dik tutamıyor bir türlü..deneyip alın bence..
Evet doğru mesela bizim derdimiz kulakmis. Ama ne çığlıklar atıldı bunun icin.. Dış kulak iltihabı( ilaç kullanıyoruz şimdi
kulağını tutuyor muydu nasıl anladınız
kızlar ne zaman bitecek bu anlam yükleyemediğimiz ağlamalar, uykusuz geceler... dün ben perişandım bugün iyiyim çok şükür.
egemen bi gün benle bigün annemle yatıyo. birlikte yattığımız geceler işkence annemle yattığı geceler uyanınca sütü sağıp kapıdan veriyorum, gerisini o hallediyo. süper oluyoannemler cuma günü gidiyo kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl başa çıkarım diye
Bizde aynı.. Dr gazdan dedi. Bazen göğsümdeyken fiskirtiyo.. Kendi üstü benimki batıyoruz.. Makina manyak oldu yıkamaktan
Bende cok yorgunun mutsuzum umutsuzum.. Dün gündüz 6 saat aynı döngüyü yasadım birlikte ağladık.. Kucakta daliyo koy beşiğe cildirlyo.. Ağzıma lokma koyamadim aksama kadar en son esimi aradım dedim saatlerdir durmuyo adam isten geldi o kapıdan girdi bizimki uyuduadam diyo beni kekliyorsun.. Yemek yedim bu ise dondü.. Yemin ediyorum asansör daha zemin kata inmeden bu çığlık atmaya başladı. Delirdim..Kimse inanmaz
Evet doğru mesela bizim derdimiz kulakmis. Ama ne çığlıklar atıldı bunun icin.. Dış kulak iltihabı( ilaç kullanıyoruz şimdi
Ben hem mama hem anne sütü veriyorum diye su gerekmez diyordum yanlış mı düşünüyorum sarılık döneminde veriyordum bıraktım hata mı yaptı. :26:
Voltaj canim cinar yine kilo almamis persembe gunu kontrol vardi. 22 gunluk olduk 18 gundur 3850 de takildik kaldik. Sutum mu yetmiyor acaba dedim dr yetiyor ama bize daha fazlasi lazim dedi. İc organlarinin ve beyninin buyuyup gelismesi icin dedi. Ama voltaj canim albumu de sildim ben ama amaherkes 3850 cok iyi uzulme diyor ama elde degil.
Seninle yazisirken benimki emiyordu gazı çıkarttım uyudu , uyusun Kuzucuklar kardes kardes :) su verelim bacım bakalım belki kaka sayısı ondan düştü nasıl vericez peki ne kadar ???Ay emzirdim uyuttum kuzuu. Ben de sadece meme ve mama veriyorum su da mi versek ki?
Oncelikle merhaba , hosgeldin nisan annesi.kuru Gün kayısısını bilir mısın ?? Sarı olan degil koyü kahve , 250gr al canim küçük küçük dogra bir ya da 1,5 litre suyla kaynat bir tane de icine çubuk tarcin at günde bir bardak iç ben içmediğim gün kabiz gb oluyorum ve basur varmış gb canim acıyor ama içtiğim zaman süper rahatımmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler
Ben hem mama hem anne sütü veriyorum diye su gerekmez diyordum yanlış mı düşünüyorum sarılık döneminde veriyordum bıraktım hata mı yaptı. :26:
sizin adak var mı Yada akika kestirdiniz mı?Evet doğru mesela bizim derdimiz kulakmis. Ama ne çığlıklar atıldı bunun icin.. Dış kulak iltihabı( ilaç kullanıyoruz şimdi
benimkide bir ara öyleydi makina tezgahın altına sigmasi için üst kapak cikarmislardi Zehra ordan kendi elbise askısını atmış ...bende sevinmiştim bozuldu yenisini alcaz deyüCanim cok gecmis olsun tez zamanda iyi olur inşallah
bu arada makinası bozulan tek ben degilmiştim daha 10 aylık makina kendini kaybetti sessiz çalışırdı fena ses yapıyor bir de eski makinalar gb yerinden kopup gelecek salona sıkma yaparken
ben veriyorum kiZlarAy emzirdim uyuttum kuzuu. Ben de sadece meme ve mama veriyorum su da mi versek ki?
Ben dogum yaptım mı yapmadım mı bazen şüpheleniyorummerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler
Sütun cok yağlı olabilir canımbenim kızım 25 günlük sadece anne sütü alıyor günde 2-3 kez zorlanarak kaka yapıyor sizinkiler kaç kez yapıyor acaba ?
Haklısınİki arkadasimiz henuz bildirmedi okuyup okumadigini. Toplamda 250 adet. Biz bugun paylasip bagislayalim o zaman.
Canim cok gecmis olsun tez zamanda iyi olur inşallah
bu arada makinası bozulan tek ben degilmiştim daha 10 aylık makina kendini kaybetti sessiz çalışırdı fena ses yapıyor bir de eski makinalar gb yerinden kopup gelecek salona sıkma yaparken
geceleri uykusuzluk,sebebini anlayamadığımız mızmızlanmaları,emzirme ardından gaz sorunu hepimizin yaşadığı ortak sorunlar.
allah sağlık versin ,dermansız dert vermesin de bu günler de geçer elbett.
benimki gündüz pek güzel uyuyor da geceleri bizi uykusuz bırakıyor.bazı geceler rezene çayını veriyorum. bazen de mama. o zaman biraz rahat ediyoruz.
mama verince su vermeyi de unutmayalım kızlar.mama alan çocuk kabız da oluyor. belki zeytin yağı vermek faydalı olur. ben ilk oğlumda veriyordum.
bizim kinde aşırı gaz sorunu var.hem bağırsak hem mide sorununda gaz sıkıştırıyor.metsil damla veriyom bazen.faydası var mı bilmiyorum.
bebeklerimiz bu durumdayken peki bizler ne alemdeyiz.
ben pek kilo veremedim. kendimi deniz anası gibi hissediyorum. böyle yanlamasına iyice yayılmışım.hemoroid de sıkıntı oldu.bel,sırt ağrısına da çözüm bulamadım.
sezeryan göbeği desen aynı yerinde duruyor.hamile giyimden başka kıyafet de olmuyor .sinirlerim bozulu yaaaaa.
sizin nasıl durumlar?
sizin adak var mı Yada akika kestirdiniz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?