2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Araba mucize gibi bisey:) daha kemerini baglar baglamaz uyuyor gunluk turluyoruz kizimla:) yarinda anneanneye kahvaltiya gidicez yol 1saat insallah okadarda durur :)

Bizimkide oyle :) bindiği gibi kapatıyor gözünü. Hafta sonu uzun yolda da denedik aynı. Emmek icin bile zor uyandırdım emerken uyuyordu :))

Böyle olunca tatile çıkmayı düşünmeye başladık :)

bende de durum aynı. kızımı aşıya götürdük bugün. ne giyeceğimi bilemedim. hiç bir kıyafetim olmuyo. hamileliklerle çıkmak zorunda kaldım artık. eşim de baya takılıyo. eskiden göbeğime laf atıyodu. ben de bebek o bebek diyodum. şimdi bi bebek daha mı var diyo :)
yürüyüş bandı alıcaz ama eşim henüz bana güvenmiyomuş. tam iyileş ondan sonra alalım yoksa sen durmazsın spor yapıcam diye daha kötü olursun diyo. haklı da. 1 ay olmasına rağmen hala dikişlerim ağrıyo. bazen bel ağrısından kızımı kucağımda taşıyamıyorum.

Dualarimizi nasil bagislayalim kizlar? Tamamlandi dualarimiz.
Abdestli olan kim varsa Allah rızası için bagislasin kiZlar ,
Su an egomego dualarimizla rahatlıyor destek alıyor.

Dualar cok sarkıyor uzuyor.
Keske boyle olmasa.
Yasin konusunda yardımcı olamıyorum çünkü tüm okuyacak kisiler umrede gorevde vs.
Yapabilsem topic topic gezip Yasin isteyeceğim .Reddeder ,umursamaz veya garip karşılarlar diye tirsiyorum.

Rabbim yardımcısı olsun egomuzun...

Çok saldım kendimi, bugün..kolum kalkmıyor..sabah uyucaktım annem gelince,kayınvalide on kere geldi..mevlüt yapıcaz ya,ayaralamalar sorular filan..mevlüdü biz yapıyoruz ama o yapıyormuş havalarında..acaba o mu yapıvercek.. fena olmaz hani..

Voltajjj ben laptopumu açtım sırf senin için( ki kol kalkmıyor durumunu belirttim az evvel..ona rağmen) ve seennn sadece chosy gacısıyla randevulaşıyorsun,şifreli falan..çok kırıldım çok..zor yaparsın gönlümü..hıh..

inşallah iyi olacak ayazımız..

aynen biz de böyleyiz..benim tişörtler,eşiminkiler,annemin gündüz tişörtüne de kusmuş haiften gaz çıkarırken bir kaç kwere,kadın hep öyle gezmiş akşamında da..:) yastıklar çarşaflar,bebeğin kendi üstü..ama gazdan işte hepsi..yapacak bişey yok sanırım..üstelik sadece geceleri oluyor,buna da şükür..

bizim de bugün kırkımız bitti..Ben de vucut ölçülerimden memnun değilim..eşofmanlarım ve tişörtlerim oluyor üstüme onun dışındaki gömlekler,pantalonlar çok komik duruyor..hele üst kısım dehşet..hollanda ineklerini andırıyorum ki,oğlumdan beri eşimin bana taktığı lakap budur..sağımlık ineklerden farkım yok..mahallede giyim sorun değil,tayt ve tişört iyi duruyor gibi ama bir yere giderken çok korkuyorum giyim konusunda..dehşet bir durum..

dertsiz canım su ver mutlaka ama şekerli su sadece geçici çözüm verirmiş,daha kötü sonuçlanabilimiş onunla..emziriyrorsan yeterli ve su ver arada..canını sıkma bizim de sarılığımız tam geçmemişti geçen kontrolde,yüzünde vardı hala biraz,14 ünde tekrar gideceğiz..ben emziriyorum ve su veriyoruz..düşüş durumu iyi..eltim mama vermesine rağmen hastanede yatmışlardı..bizim geç geçiyor ama geçiyor işte..sende sor bakalım doktoruna..

bir de ağır iş yaparsan veya gezerken bile yorulursan kanaman kesilse de o gün başlar tekrar..benim böyle olmuştu..tam kesildi derken,gezmeye gittiğim zaman tekrar oldu,ev işi yaptığımda da..2 haftadır yok,kesildi artık damla yok..bitti sanırım benim..

Ben tlf dan giriyorum hemen gecmis bir sayfa açılıyor 02.01.2013 te 09:55 te yollamış...
Ben kahroldum
Gerisi yok.

canım benim geç yazıyorum kusuruma bakma, kızım saolsun beş dk bırakmıyor bana. canım anlatırsam herşeyi doğum yapmamış arkadaşları korkuturum da haklarına girerim diye korktum. ama yazmasam haber vermesem de bu sefer doğurdu gitti, gibi olacaktı. ondan yazamadım herşeyi canım. zaten haber verdikten sonra hiç girmedim kim ne yazmış diye. kusuruma bakma noolursun

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler

merhaba doğumumuz aynı günmüş bende 10 nisanda normal doğum yapım.duphalac diye bir şurup verdi dpktor bana doğum yaptığım gün kabızlık için.o baya bir rahatlatıyor.ayrıca kendin yapabilirsen eğer yada birinden yardım al.benim ablam hemşire o yapmıştı.evde lavman yapabilirsin ismi kansilak kullanımı da çok kolay.geçmiş olsun..

Kac gunluk oglun?? Kime birakacaksin?? Cok zor cok;(

işe başladığımda 39 günlük olacak oğlum, müdürüm 1 hafta daha izin verdi Allah'tan yoksa bu hafta başlayacaktım.
Kv bakacak kuzuma- Allah'tan çok iyi, hiçbir şeye karışmaz, yemek,temizlik ondan sorulur, nazar olmasn- ama kp'e karşı nedense çok kılım bu aralar. Kv bende kaldığı için o da kalıyor maalesef. Dayanmaya çalışıyorum...

sabır sabır ya sabır...

Oyy yavrucak cok ufak daha;( aman masallah kvne:) bende dogumdan once peeek bi severdim..kizim dogali bi tuhaflastilar..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler

benim dr bana kabızlık için ilaç yazdı taburcu olacağım gün ve çok faydası oldu hala gaz rahatsız ediyor o yüzden devam ediyorum...

ya voltaj nasıl denk geldin o mesaja..okudum bende,tüylerim diken diken...ooff yaa..

Ayaz bebeğimiz iyi olacak inşallah,kıracak bu talihsiz durumu,annesinin kucağına gelecek mis kokusuyla..hissediyorum,inanıyorum...dua ediyorum en içten..

iyi akşamlar kızlar..
Doğum yaptıktan sonra doğru düzgün giremedim siteye.. Tahmin edersinizki 3 çocukla artık imkansızz.. Ama başıma gelmedik kalmadı artık hastanelerde gezmekten yoruldum.. Bebeğimin ilk haftalarında sarılık nedeniyle gittik geldik dr lara.. Allaha şükür iyileşti derken sağlık ocağında alınan topuk kanında problem çıkmışş TSH değeri yüksek hemen hastaneye götürün dediler.. Allah korusun Zihinsel ve fiziksel gelişimine engel olan bi hastalıkmışş.. Ne hale geledim inanamazsınız.. Bendeki kv o kadar illetki hastanelerde 3 çocukla per perişan gezdim demediki 2 sini bana bırakda öyle git.. Çocuklarımın biri 3, öbürü 2 yaşında.. Bebeğiminde c.tesi günü 40ı çıktı Allaha şükür.. 1 aydır hastaneye gidip gelip kan werioruz we Allahıma şükür TSH değeri normale doğru iniyo.. Hemen hemen bütün bebek bekleyen annelerimiz doğum yapmış sanırımm.. ALLAH hepimize bebeklerimizle beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin.. Geçmişi hiç okuyamadım.. Evimdeki leptopum bozuldu.. Şimdi annemlere geldik.. 3 çocukla evden çıkmak ne zor yaa heleki küçük olunca.. 1 hafta burdayım burdan takip edicem gidene kadar sonra yine giremicem.. Bugünde dr muayenesine gittim.. Sprial (inş böyle yazılıodur :)) taktırmak için.. Ama yaram olduğunu we takamıcanı söledi.. Simir (İnş buda böyle yazılıodur :) ) testi yaptı sonucunu alıcam eğer iyi çıkarsa yarayı yakıcaklarmış falan filan.. Oooofffff Allah hastanelere düşürmesin ama doktorsuzda bırakmasın.. Bıktım walla bisürü ıvır zıvır anlattı yara iyi çıkarsa yakıolarmış öyle spiral takıolarmış eğer kötü çıkarsada başka şekilde tedawisi oluyomuş.. Anlicanızz tek güvendiğim spiraldi oda olmadıı.. Ben heralde 4. çocuğa doğru yola çıkıcam gibime gelioo .. Çünkü eşime qüwendimm 2 çocuk daha doğurdumm.. Ben artık iflah olmamm

canım ne zor günler yaşamışsın..kayınvaliden de kaideyi bozmamış..pes..yavrularınla sana uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim..

ayaz bebekten haber varmi diye butun gecmisi okudum. ins iyi haberlerini aliriz.

kizlar siz bebeklerinizi nasil uyutuyosunuz. benim kiz memede uyuyo, karni tok olsa bile illa meme alacak agzina. beni emzik niyetine kullaniyo. emzik de vermek istemiyorum daha 12 gunluk.

boyle yataga koyunca kendi kendine uyuyan bebek hayal mi ya??

bende bu sabah utanmadım hüngür hüngür ağladım, oğlumda kucağımda sustu bana bakıyo:) delirdi kadın demiştir:)

benim bi arkadaş war kendisi ve eşi çok mülayim, bende onlara dediydim o zaman, sizin oğlan kesin yaramaz olur diye, dilimi ısırsaymışım iyiymiş..

açlıktan değil tam tersi tokluktan olabilir:) ben süt artı mama veriyodum. 2. haftasında sırf anne sütüle 140 gr almıştı, dr günde 3 defa birer ölçek mama ver demişti, bugün kesebilirsin mamayı dedi ki ben cumadan düne kadar acaba mama mı dokunuyo diye vermemiştim. cuma gecesi çok iyiydi, pazar akşamda fena değildi, yine 1saat filan uyumuştu. dün akşam 2 ölçek verdim, dün gece hiç uyumadı. belki de hazımsızlık yaptı. banyoyu sık yaptıramıyorum zaten bizim çocuk banyodan sora hiç uyumuyo bide hala serin buralar, evimiz dahada serin, gece hiç yıkamıyorum üşitmiy diye.. 2 gündür de dışardayız:)

fön makinesi, netteki beyaz gürültüler, kolik müzikleri... ı ıh:)

Kizlar bugun ust komsum bana muskat almis, gaz icin iyi geliyormus ve kilo icin iyiymis . Henuz kullanmadim cunku gaz sorunumuz yok.

Gazi olanlar arastirabilir, anne sutu ile veriliyor minnacik bir cimdik atiliyor sute. Fazlasi zararmis halisulasyon vb yan etkileri varmis. Bi sorun sorusturun bakalim.

Biz iki gundur kaka yapmadik, gaz cikariyoruz. Aglamiyor da. İns yarin yapar.

arkadaşlar merhaba,
uykusuz geçen geceler ortak noktamız,
voltaj bu uykusuz geceler ne kadar sürecek?
içimizdeki en tecrübeli anne sensin.
benim oğluşla biz hala anne karnında gibiyiz
yapışık durum doğumdan sonra da devam ediyor.

mama veren arkadaşlar ben de mama veriyorum ama
günde 1 defa 2 ölçek, siz ne kadar mama veriyorsunuz? mama yediği gün kabız oluyor yavrucak
poposuna zeytin yağı sürüyorum öyle yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…