Araba mucize gibi bisey:) daha kemerini baglar baglamaz uyuyor gunluk turluyoruz kizimla:) yarinda anneanneye kahvaltiya gidicez yol 1saat insallah okadarda durur :)
nasılsınız anneler.ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum içimde hala bebek varmış gibi bir göbek karnımdan diz kapağımın aşağısına kadar uzayıp giden çatlaklarım çok kötü görünüyolar ve giyecek bişey bulamadığım gardrobum .dün babam bile yüzüme karşı söledi canım kızım yemek yemenden kes demiyorum ama bi sporamı başlasan ne dedidün annemle kuaföre saçlarımı kestirdim biraz olsun rahatladım ohhh.ama beni en düşündüren 25 haziranda işe başlama raporumun süresi doluyor kızım o zaman 2 ay 22 günlük oluyor nasıl onu bırakıp ta çalışıcam offff offff...şu 6 ay yasası ne vakit çıkacak ya
Bizimkide oyle :) bindiği gibi kapatıyor gözünü. Hafta sonu uzun yolda da denedik aynı. Emmek icin bile zor uyandırdım emerken uyuyordu :))
Böyle olunca tatile çıkmayı düşünmeye başladık :)
Abdestli olan kim varsa Allah rızası için bagislasin kiZlar ,Dualarimizi nasil bagislayalim kizlar? Tamamlandi dualarimiz.
Bu arada ayaz oğlanda bir gelişme yok pes etmiyor doktorlarda pes etmeseler keske
Doktoru bu tabloyu açıklayamiyorum diyormuş ne olduğunu bulamadılar bir türlü
Ankara'ya gidecekti Hacettepe kabul etmemiş bizim de yapacağımız testler bunlar bosuna getirmeyin demişler
Ben fotografını gördüm kuvozepde kuzu , kanlı canlı bebek iste masallah kilomda alıyor ama komadan çıkmıyor
Bir çözülse , tip degil dualar şifa olacak inşallah tefriciyeler ne oldu arkadaslar
Cok normal bazen günde 4 kez çalıştırıyorum.. Ben feci terliyorum gecede uç kez üst değiştiriyorum tabi yastık çarşafda değişiyor sabah.. Kız sürekli kusuyor.. Esim bir giydiğini bir daha giymiyor.. Havlular battaniyeler vsİyi dayanıyor yine.. Ben asmaktan utulemekten bıktım .. Bugün kadın geldi diyorum fazladan vereyim ütü yap ben beceremem diyo ( ütüden nefret ediyorum
Benimde durum can sıkıcı kendimi hic beğenmiyorum artık.. Bugün kırk bitti.. Yarın gidip sacımı kestirecegim belki biraz iyi hissettirir.. Kiyafetlerim hala olmuyo. Tüm pantolonları denedim. Hiçbirinin fermuar kısmı kapanmıyor.
Üstlerde de göğüs kısmı problemli.. Tipsiz duruyo bu koca goguslerle.. Ayyy cok çirkinim ya( sac kas kıl tüy offff
arkadaşlar oğlum bugün 20 günlük oldu ama sarılığı geçmedi. gözlerinin içi hala sarı baktıkça içim gidiyor. dr düşmeye başlamış düşer, 1 ayda geçen sarılık bile var demişti. ama burdan takip ettiğim kadarıyla sarılığı devam eden yok. bir tek biz varız galiba.nette araştırdım biraz korkmaya başladım. sadece anne sütü alıyor, şekerli suda veriyorum(hergün vermedim) ama tamamen atlatamadık.
bi de benim bugün çok yoğun kanamam var ve simsiyah geliyor. korkmalı mıyım voltaj?
giribim geçti baliko dün oğlumun odası geldi teyzesi o biraz moralimi düzeltti sonra rüyam aklıma geldi rüyamda oğlumu allah korusun tabi kaybediomuşum odasına bakıp ağlıyorum o biraz moralimi bozdu gece uyuyamadım ama sabah kalkıp ilk odasına gittim içim bir garip oldu hani sanki orda yatıyormuş gibi sonra bi tekme yedim anne hala buradayım tekmesiydi sanırım =)iyi olmaya gayret ediyorum işte canım saç baş makyajla kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ya giydiğim yakışmıyor gibi sanki böyle bi garip hissediyordum giribim de geçti şükür
voltajım geçmiş olsun. inşallah dediğin gibi 1 yıl kadar sürmez. allah yardımcın olsun canım benim.
sipsezan canım geçmiş olsun. doğumum kötü geçti dediğinde nedenini niye yazmıyorsun, böyle olunca daha çok merak ediyorum diye yazmıştım canım. söyleyince çok üzüldüm laternamla birlikte neler atlattınız öyle.
benimde rahim duvarına yapışıp ultrasonda farkedilmeyen kistlerim varmış. her şerde bir hayır var diye boşuna demiyorlar. normal doğum olsaydı dr sıkıntı olabilirdi dedi.kırkımız çıkınca ilaç tedavisine başlayacağız bizde.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler
Kac gunluk oglun?? Kime birakacaksin?? Cok zor cok;(
işe başladığımda 39 günlük olacak oğlum, müdürüm 1 hafta daha izin verdi Allah'tan yoksa bu hafta başlayacaktım.
Kv bakacak kuzuma- Allah'tan çok iyi, hiçbir şeye karışmaz, yemek,temizlik ondan sorulur, nazar olmasn- ama kp'e karşı nedense çok kılım bu aralar. Kv bende kaldığı için o da kalıyor maalesef. Dayanmaya çalışıyorum...
sabır sabır ya sabır...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler
iyi akşamlar kızlar..
Doğum yaptıktan sonra doğru düzgün giremedim siteye.. Tahmin edersinizki 3 çocukla artık imkansızz.. Ama başıma gelmedik kalmadı artık hastanelerde gezmekten yoruldum.. Bebeğimin ilk haftalarında sarılık nedeniyle gittik geldik dr lara.. Allaha şükür iyileşti derken sağlık ocağında alınan topuk kanında problem çıkmışş TSH değeri yüksek hemen hastaneye götürün dediler.. Allah korusun Zihinsel ve fiziksel gelişimine engel olan bi hastalıkmışş.. Ne hale geledim inanamazsınız.. Bendeki kv o kadar illetki hastanelerde 3 çocukla per perişan gezdim demediki 2 sini bana bırakda öyle git.. Çocuklarımın biri 3, öbürü 2 yaşında.. Bebeğiminde c.tesi günü 40ı çıktı Allaha şükür.. 1 aydır hastaneye gidip gelip kan werioruz we Allahıma şükür TSH değeri normale doğru iniyo.. Hemen hemen bütün bebek bekleyen annelerimiz doğum yapmış sanırımm.. ALLAH hepimize bebeklerimizle beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin.. Geçmişi hiç okuyamadım.. Evimdeki leptopum bozuldu.. Şimdi annemlere geldik.. 3 çocukla evden çıkmak ne zor yaa heleki küçük olunca.. 1 hafta burdayım burdan takip edicem gidene kadar sonra yine giremicem.. Bugünde dr muayenesine gittim.. Sprial (inş böyle yazılıodur :)) taktırmak için.. Ama yaram olduğunu we takamıcanı söledi.. Simir (İnş buda böyle yazılıodur :) ) testi yaptı sonucunu alıcam eğer iyi çıkarsa yarayı yakıcaklarmış falan filan.. Oooofffff Allah hastanelere düşürmesin ama doktorsuzda bırakmasın.. Bıktım walla bisürü ıvır zıvır anlattı yara iyi çıkarsa yakıolarmış öyle spiral takıolarmış eğer kötü çıkarsada başka şekilde tedawisi oluyomuş.. Anlicanızz tek güvendiğim spiraldi oda olmadıı.. Ben heralde 4. çocuğa doğru yola çıkıcam gibime gelioo .. Çünkü eşime qüwendimm 2 çocuk daha doğurdumm.. Ben artık iflah olmamm
Bizde aynı.. Dr gazdan dedi. Bazen göğsümdeyken fiskirtiyo.. Kendi üstü benimki batıyoruz.. Makina manyak oldu yıkamaktan
Bende cok yorgunun mutsuzum umutsuzum.. Dün gündüz 6 saat aynı döngüyü yasadım birlikte ağladık.. Kucakta daliyo koy beşiğe cildirlyo.. Ağzıma lokma koyamadim aksama kadar en son esimi aradım dedim saatlerdir durmuyo adam isten geldi o kapıdan girdi bizimki uyuduadam diyo beni kekliyorsun.. Yemek yedim bu ise dondü.. Yemin ediyorum asansör daha zemin kata inmeden bu çığlık atmaya başladı. Delirdim..Kimse inanmaz
Aksam hepsini uyutunca insallah.
Ben biliyordum senin oglunu.cunku uykuyu dinginligi seven insanin bebisi genelde boyle.Ya fizyolojik değildir insallah dur hele.bazi bebekler kucağa ve anne kokusuna alışık oluyor.benim oglan bir donem hep sabah pijamami çıkarıp yanına koydum öyle uyudu.cunku her gık dediğinde bakmıştım bilmiyordum.
Ağrısı yoksa özellikle gaz ve kulak ağrısı ,Doyup Gazi çıkınca altıda temizse ya bakar Yada uyur :)
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin.
Oglun acliktan agliyor olabilirmi?? Birde okut bol bol :) allah yardimcin olsun!!birde aksamlari hep ayni duzeni tut alisir zamanla..biz saat 20 gibi banyo yaptiriyoruz sonra 20.30 mamasini iciyor en gec 21.00 yatagina koyuyorum ve uyuyor..birde gunduzleri disariya cikariyormusun?? Belki hava almak istiordur?? Yada cok giydiriyorsun??aklima tek bunlar geliyor..
Canım ben de aynı dertten dara düşmüştüm, o ağlıyor ben ağlıyorum sinirlerim bozulmuştu.
bu gece sabaha karşı fön makinesini açtım uyudu ya şaka gibi
Hatta makine çok ısındı diye youtubeden açtım "kolik bebek müzikleri saç kurutma makinesi" sesini uyuya kaldı çok şükür sen de dene belki sende de işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?