2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar oğlum bugün 20 günlük oldu ama sarılığı geçmedi. gözlerinin içi hala sarı baktıkça içim gidiyor. dr düşmeye başlamış düşer, 1 ayda geçen sarılık bile var demişti. ama burdan takip ettiğim kadarıyla sarılığı devam eden yok. bir tek biz varız galiba.nette araştırdım biraz korkmaya başladım. sadece anne sütü alıyor, şekerli suda veriyorum(hergün vermedim) ama tamamen atlatamadık.

bi de benim bugün çok yoğun kanamam var ve simsiyah geliyor. korkmalı mıyım voltaj?

Son düzenleme:
Bende 50 okudum tirstim hemen girdim fazla okumuş olmayim diye
Birde sayı bildirmemisim simdi hanipeks saydirmasin bana dedim di

Dertsiz benim oglum ve kizim kırkına yakın iyileşti
Bu kızımın da bu haftaya dek hafif göz beyazlarında kalmıştı
Şekerli suyu ben vermiyorum oğlumda denemiştim fis.
Mama vermiyorsan korkma ama su ver.

Kanama bende de yirmi günden sonra coştu
Hatta bazen yeşil akıntı oldu 30, güne yakın bazen kokulu iğrenç birseydi zaten ter kokusu cabası.

Dr bir fitil verdi 5 gün kullan dedi .bugun son gün ,3 gün boyunca koyunca hep yandı icim sabaha feci bir akıntı oldu ama cok korktum 3 gün öyle idi simdi ne koku ne kanama ne akıntı
Pırıl pırıl ama nadiren kanama oluyor da az.

*bu Msj daha değişmem

Son düzenleme:
sağol canım ya senin tecrübelerin beni rahatlatıyor.
kaç gündür benimde kanamam yoktu. bugün koltuk ittim çektim falan ondan mı oldu bilemedim.
1 saat bile sürmeden ped doldu o kadar yoğundu.

cumartesi oğlum için kontrole gidicez bakalım kilo almış mı, anne sütü yetiyor mu bakıcaz
suyu içmiyor canım zorla veriyorum silikon kaşıkla. ağzını bi kapatıyor açmıyor bidaha babası gibi inat
kafasındada iki tane döneri var inat derler ya 2 döneri olanlar için benim oğlumda öyle.

nasılsınız anneler.ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum içimde hala bebek varmış gibi bir göbek karnımdan diz kapağımın aşağısına kadar uzayıp giden çatlaklarım çok kötü görünüyolar ve giyecek bişey bulamadığım gardrobum .dün babam bile yüzüme karşı söledi canım kızım yemek yemenden kes demiyorum ama bi sporamı başlasan ne dedi dün annemle kuaföre saçlarımı kestirdim biraz olsun rahatladım ohhh.ama beni en düşündüren 25 haziranda işe başlama raporumun süresi doluyor kızım o zaman 2 ay 22 günlük oluyor nasıl onu bırakıp ta çalışıcam offff offff...şu 6 ay yasası ne vakit çıkacak ya

Canım ben de aynı dertten dara düşmüştüm, o ağlıyor ben ağlıyorum sinirlerim bozulmuştu.
bu gece sabaha karşı fön makinesini açtım uyudu ya şaka gibi
Hatta makine çok ısındı diye youtubeden açtım "kolik bebek müzikleri saç kurutma makinesi" sesini uyuya kaldı çok şükür sen de dene belki sende de işe yarar.

canım şu anda sakın spora falan başlama hatta başlamayı düşünme. emziriyor musun bilmiyorum ama diğer arkadaşlar için de söylemiş olayım. spor yaparken vücudumuz laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bozulan sütüde bebek emmiyormuş. spor yapmayın arkadaşlar.

saol canım söylediğin için bunu bilmiyodum.evet Allaha şükür emziriyorum sütümün bozulmasını istemem

Evet öyleymiş bir de arabayla gezdirmek

Vakit uygunsa en çok arabayla gezdirmeyi tercih edicem çok ihtiyacım var gezmeye bahanem olur hiç değilseee

Araba mucize gibi bisey:) daha kemerini baglar baglamaz uyuyor gunluk turluyoruz kizimla:) yarinda anneanneye kahvaltiya gidicez yol 1saat insallah okadarda durur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…