sağol canım ya senin tecrübelerin beni rahatlatıyor.Dertsiz benim oglum ve kizim kırkına yakın iyileşti
Bu kızımın da bu haftaya dek hafif göz beyazlarında kalmıştı
Şekerli suyu ben vermiyorum oğlumda denemiştim fis.
Mama vermiyorsan korkma ama su ver.
Kanama bende de yirmi günden sonra coştu
Hatta bazen yeşil akıntı oldu 30, güne yakın bazen kokulu iğrenç birseydi zaten ter kokusu cabası.
Dr bir fitil verdi 5 gün kullanacakmisim bu son gün 3 gün boyunca hep yandı icim sabaha feci bir akıntı oldu ama cok korktum 3 gün öyle idi simdi ne koku ne kanama ne akıntı
Pırıl pırıl ama nadiren kanama oluyor da az.
kızlar benim oğlan geceleri hiç uyumuyo, bazen gündüz uyuyo ama dün mesela gündüz de yarım yamalak uyudu
benim sinirlerim çok yıpranmaya başladı
kollarım koptu artık uyutmaya çalışmaktan
kucağıma alıyorum bakınıyo, bıkıyorum artık yatırıyorum beşiğine bakınsın diye ağlıyo
ne denediysem uyumadı
uyku ilacı olsa vericektim artık
gazıda yok, öle gaz sancısı gibi bağırmıyorda
gözleri kapanır gibi oluyo heh diyorum gidiyo, pat açıyo sonuna kadar
emerken uyurdu, oda uyumaya çalışıyo heralde bi hırsla emiyo ama uyumuyo
göğüslerimin ucundan tır geçmiş gibi, yara değil ama feci acıyo
bazen uyuyo gibi oluyo, yatırıyorum, 5 dk sora başlıyo ağlamaya
gece olmasından korkuyorum artık
her gece umutla yatırıyorum ama hiç iyileşmedi
bugün iyice umutsuzluğa düştüm..
canım şu anda sakın spora falan başlama hatta başlamayı düşünme. emziriyor musun bilmiyorum ama diğer arkadaşlar için de söylemiş olayım. spor yaparken vücudumuz laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bozulan sütüde bebek emmiyormuş. spor yapmayın arkadaşlar.nasılsınız anneler.ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum içimde hala bebek varmış gibi bir göbek karnımdan diz kapağımın aşağısına kadar uzayıp giden çatlaklarım çok kötü görünüyolar ve giyecek bişey bulamadığım gardrobum .dün babam bile yüzüme karşı söledi canım kızım yemek yemenden kes demiyorum ama bi sporamı başlasan ne dedidün annemle kuaföre saçlarımı kestirdim biraz olsun rahatladım ohhh.ama beni en düşündüren 25 haziranda işe başlama raporumun süresi doluyor kızım o zaman 2 ay 22 günlük oluyor nasıl onu bırakıp ta çalışıcam offff offff...şu 6 ay yasası ne vakit çıkacak ya
Allah kolaylik versin cnm..insallah yakinda uyku duzeniniz oturur!
Elektrik süpürgesinde de susuyorlar onu dene:) allah kolaylık versin
canım şu anda sakın spora falan başlama hatta başlamayı düşünme. emziriyor musun bilmiyorum ama diğer arkadaşlar için de söylemiş olayım. spor yaparken vücudumuz laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bozulan sütüde bebek emmiyormuş. spor yapmayın arkadaşlar.
Mezos Ben bebekli hayattan cok terden kıldan göbekten gezdim !!!
50 daHa okudum 50 kaldı okuyan ??
Kuzum dur bakalım kırkta bitiyor dediler benim kırk bugün doldu bakalım bitiyor mu
Ben aldım tmm
İnşallah canım valla pazartesi işe de başlıyorum maalesef, gündüz iş yoracak. Gece de oğlum durmazsa yandım ki ne yandım
Evet öyleymiş bir de arabayla gezdirmek
Vakit uygunsa en çok arabayla gezdirmeyi tercih edicem çok ihtiyacım var gezmeye bahanem olur hiç değilseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?