2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

amin inşallah..
bu topic gezme işini ben bi düşiniym:)

Ben tlf dan giriyorum hemen gecmis bir sayfa açılıyor 02.01.2013 te 09:55 te yollamış...
Ben kahroldum
Gerisi yok.
ay voltajjj, kıs hakkaten nerden denk geldi, Allah korusun

bi ara benimkide öyleydi , şimdi kar etmiyor, uyuyamadıkça deli gibi saldırıyo:)

Merhabalar, ben de temmuz annesi olacağım allahın izni ile. Öncelikle allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. ayaz bebeğin durumunu buradan öğrendim ve çok çok üzüldüm hergün aklımdan geçiyor dua ediyorum elimizden gelen ancak bu..bugün kalp gözü açık birisine danıştım durumunu anlattım bebeğin, hiçbirşeyi yok ama komada imiş dedim. adını sordu. "ayaz" deyince, bu tip isimler pek hoş değil, kuru soğuk , var gibi ama yok gibi aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. rüzgar için de aynı örneği verdi mesela. ve bazı bebekleri bu tip isimler daha da etkiler dedi. yapabiliyorlarsa kuranda geçen ve "can, canlılık, hayat" anlamına gelen bir isim koysunlar dedi. aranızda egomego ile telefonla görüşenler var sanırım, iletebilirseniz çok sevinirim. eminim daha önce buna benzer şeyler söylenmiştir ona da ama ben de üzerimde kalmasın hemen söyliyim istedim çünkü gerçekten bebişin durumunda tıbbın açıklayabildiği hiçbişey yok. belki bişeyler yapılır düzelir yeni ismiyle hayata döner diye düşündüm. inşallah hepimizin duaları kabul olsun çok teşekkürler şimdiden...

kızlar sonunda internete kavuştum, haber vereyim dedim.

ben de oğluşuma kavuştum, 19 nisan cuma günü (39+1) sabah saat 10:00 da sezeryanla dünyaya geldi bebeğim. ameliyatım spinal oldu. doktorumun eli çok hafifti, oğlum da gayet sağlıklı:)) adı UMUT ARAS.

şimdi göğüs yaraları ile uğraşıyorum. ilk oğlumda 4 ay çekmiştim, inşallah bu sefer o kadar uzun sürmez.

herkesin bebişi iyidir umarım. sevgiler..

kv en son gözlerindeki sarılık gider vücudunda o kadar yok demişti ama bana sarı geliyor hala. bi de çok uyuyor o da sarılıktan sanırım. uyandırıp emziriyorum bakalım drumuz ne diyecek.

canım sen şu an iyiysen sorun yok. daha öncede yazmıştım benim gittiğim hastane butik hastaneydi. 10 odalı küçücük kadın doğum ve tüp bebek hastanesi. bir komplikasyon olursa ne yaparız diye düşünüyordum merakım o yüzdendi. korktuğum başıma geldi doğumda boş oda yoktu allahtan başka hastaneye göndermedi doktorum.

egomego hiç aklımızdan çıkmıyor. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

voltaj foto yükledin mi bende merak ediyorum cimcimeleri.

maaşallah ona..allah bağışlasın meleğini nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömürler diliyorum onaaa

Masallah masallah cok gzl bir bebek:) nekadar huzurlu duruyorlar uyurke:) allah bagaslasin!

maşallah çok tatlı canım.allah nazardan saklasın.

canım çok şükür bebeğimiz iyi. su sızıntısı da geçti ama takip ediliyor.

Teşekkür ederim kızlar herkese Allah evlatlarimizi bize bagislasin
Laterne sipsezan cok gecmis olsun
Egomegodan inşallah iyi haberler alicaz inşallah ayaz bebek iyilesecek her gun faceden takip ediyoeum birsey paylasmis mi diye iyi haber gelir bi an once inşallah

kv en son gözlerindeki sarılık gider vücudunda o kadar yok demişti ama bana sarı geliyor hala. bi de çok uyuyor o da sarılıktan sanırım. uyandırıp emziriyorum bakalım drumuz ne diyecek.

.

deme öle dertsizim maşallah bebeğine
uyusun uyusun bırak

vol-taj re-sim
vol-taj re-sim

Ben uzun zamandır yoktum.. Ayaz bebek hanqi arkadaşımızın bebeği we nesi war arkadaşlar yaa (( Çok üzüldümm.. Allah bebeğini ona bağışlasınn

Dur yettim
Uyumadılar kiz hala pispislaniyor
Nefesler tutulsun.
Tarihi an.
Burdasin insallah

bu arada bugün dr gece uykusu için 3 saatte bi emzir dedi
nası bekliceksek 3 saati, oyalayın evde dolaştırın dio:)
ne kadar kolaymış, hıh

bide kalça usgsi bugünmüş meğer
bişe çıkmadı

dr bile oğluma ne yaygaracısın sen dedi
oğlum çıkarken hastaneden herkese kendini farkettirdi
koç burcu bebeklerinde yazıyodu zaten
dikkati çekmek için herşeyi yapar die

bide colispas die bi şurup verdi
ama bizimki sevmedi, kaç kaşık verdiysem çıkardı hepsini
gaz içinmiş

anneemm kııısss
zehra tam bi afet olucak, şimdi de öle ama, havalı olucak
diğeri dalgacı, şimdiden belli, dil çıkarmış:))
benim oğlanlada dalga geçer kııss
maşallah ikisinede, nazar değmesin..

Son düzenleme:

Evet hatta orda Eren'e sarki söylüyorduk
Sarı pipi çamaşır ipi ... Lölö etti yavuklusuna.
Kiz bu seferde görmeseydin 🔫🔫🔫

Evet hatta orda Eren'e sarki söylüyorduk
Sarı pipi çamaşır ipi ... Lölö etti yavuklusuna.
Kiz bu seferde görmeseydin 

:)))))))))

benim eşimin ananesi eşime sarı t..., abisinede kara t... dermiş
ilk gittim evlerine nişanlıyız bana bunu anlattı:)
aklıma geldi sen şey diince

bizim ailede hiç öle muhabbetler olmaz
kv de 11 yaşındaki ablamın kızına, benim oğlan için, açalım mı altını takımlarını görcenmi dedi
yeğen hı hı, yani kıyafetlerini demi diyo:)

bizimde size şarkı bulmamız lazım

iyi akşamlar kızlar bende Allah nasip ederse ağustos annesi olacagım sık sık gelip sizi takip ediyorum ayaz bebeğin durumunu merak ediyorum Rabbim inşallah biran önce saglıgına kavuştursun anne babasına bağışlasın onu.bence topiclerde yasin veya ayatelkürsi dağıtabilirsiniz kimin duasının Allah katında makbul olacagı belli olmazmış.

chosy ben yine b12 almalıyım
İkinci okuyuşumda anladım diyorum Altin için takım almış acacak

Bazı yaşlılar allahım affetsin ama cok dengesiz ya dem derken güm demiş kocaman evlenecek adam.hic yadirgamadim benim baba tarafım öyledir kv de cok meraklı o tur seylere ama kb muftu engel var .yoksa hala bu gelişinde oğlumu yıkamak için fir dondü serseri.

Ya kiZlar bunlarıda yasamak cok sıkıcı
Banyo yaptırıp dur bamyayi yıkayalım Yada söyle boyle yapalım.sinir oluyorsunuz .benim oglumu bir defa kv yıkadı onda da camasiriyla yıkandı kadın resmen çıldırdı iste bamya diye.
Tıkanıyorum ...
Şarkım gelsin!!!

Ama ama cok ayip voltaj cok ayip , chosy sen de bu duruma goz yumuyodun ask olsun. Ben de gormek istiyorum guzelleri, biz senin arkadasin degil miyik ha soyle degil miyik? Degiliz madem ozelden mesajlasin resimleri ozelden gostertin

aa bak aklıma geldi, kv de ben altını alırken pipini yiyyim diye seviyodu
bencede sıkıcı, rahatsız edici, iğreti..
erkek kız farketmez..

b12nin bana faydası perçem oldu kıs, sanki kuaförde perçem kestirmişim gibi saç çıktı, alnıma dökülüyor

zehranın kaşlar sanamı çekmiş bu arada:)

Ama ama cok ayip voltaj cok ayip , chosy sen de bu duruma goz yumuyodun ask olsun. Ben de gormek istiyorum guzelleri, biz senin arkadasin degil miyik ha soyle degil miyik? Degiliz madem ozelden mesajlasin resimleri ozelden gostertin
Değil miyik
Kiz cok tirsiyorum .ben bas bas söyledim ama aksam ekleyim diye
Sonradan cok hoş resimlerini buldum bak onda ucu de var ama yavru ağladığı için yüzü pek belli değil (sanki resim ortada açıklıyorum :))
Ben sana ozelliklen gostertceem.
Tam 3. Ay bitimine yakın evin her köşesinden sac toplayacaksin.yaprak gibi dökülecek iğrenç bir sekilde.
Gözleri bana benziyor cocukların geri kalan her yan babalari.
Birde gamzeleri bana zehra çift gamzeli ama hepimiz tek:26:

Bu arada tam laylay birsey yazayım
Sanki egomego okuyor da ben ne haldeyim ya siz diyormuş Gibi kotu oluyorum.
Araf denilen durum bu olsa gerek.
Ne bebeklerimizin mutluluğunu yaşayabiliyoruz nede ayazın mutsuzluğunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…