Abdestli olan kim varsa Allah rızası için bagislasin kiZlar ,
Su an egomego dualarimizla rahatlıyor destek alıyor.
Dualar cok sarkıyor uzuyor.
Keske boyle olmasa.
Yasin konusunda yardımcı olamıyorum çünkü tüm okuyacak kisiler umrede gorevde vs.
Yapabilsem topic topic gezip Yasin isteyeceğim .Reddeder ,umursamaz veya garip karşılarlar diye tirsiyorum.
Rabbim yardımcısı olsun egomuzun...
ay voltajjj, kıs hakkaten nerden denk geldi, Allah korusunBen tlf dan giriyorum hemen gecmis bir sayfa açılıyor 02.01.2013 te 09:55 te yollamış...
Ben kahroldum
Gerisi yok.
ayaz bebekten haber varmi diye butun gecmisi okudum. ins iyi haberlerini aliriz.
kizlar siz bebeklerinizi nasil uyutuyosunuz. benim kiz memede uyuyo, karni tok olsa bile illa meme alacak agzina. beni emzik niyetine kullaniyo. emzik de vermek istemiyorum daha 12 gunluk.
boyle yataga koyunca kendi kendine uyuyan bebek hayal mi ya??
kv en son gözlerindeki sarılık gider vücudunda o kadar yok demişti ama bana sarı geliyor hala. bi de çok uyuyor o da sarılıktan sanırım. uyandırıp emziriyorum bakalım drumuz ne diyecek.Çok saldım kendimi, bugün..kolum kalkmıyor..sabah uyucaktım annem gelince,kayınvalide on kere geldi..mevlüt yapıcaz ya,ayaralamalar sorular filan..mevlüdü biz yapıyoruz ama o yapıyormuş havalarında..acaba o mu yapıvercek..fena olmaz hani..
Voltajjj ben laptopumu açtım sırf senin için( ki kol kalkmıyor durumunu belirttim az evvel..ona rağmen) ve seennn sadece chosy gacısıyla randevulaşıyorsun,şifreli falan..çok kırıldım çok..zor yaparsın gönlümü..hıh..
inşallah iyi olacak ayazımız..
aynen biz de böyleyiz..benim tişörtler,eşiminkiler,annemin gündüz tişörtüne de kusmuş haiften gaz çıkarırken bir kaç kwere,kadın hep öyle gezmiş akşamında da..:) yastıklar çarşaflar,bebeğin kendi üstü..ama gazdan işte hepsi..yapacak bişey yok sanırım..üstelik sadece geceleri oluyor,buna da şükür..
bizim de bugün kırkımız bitti..Ben de vucut ölçülerimden memnun değilim..eşofmanlarım ve tişörtlerim oluyor üstüme onun dışındaki gömlekler,pantalonlar çok komik duruyor..hele üst kısım dehşet..hollanda ineklerini andırıyorum ki,oğlumdan beri eşimin bana taktığı lakap budur..sağımlık ineklerden farkım yok..mahallede giyim sorun değil,tayt ve tişört iyi duruyor gibi ama bir yere giderken çok korkuyorum giyim konusunda..dehşet bir durum..
dertsiz canım su ver mutlaka ama şekerli su sadece geçici çözüm verirmiş,daha kötü sonuçlanabilimiş onunla..emziriyrorsan yeterli ve su ver arada..canını sıkma bizim de sarılığımız tam geçmemişti geçen kontrolde,yüzünde vardı hala biraz,14 ünde tekrar gideceğiz..ben emziriyorum ve su veriyoruz..düşüş durumu iyi..eltim mama vermesine rağmen hastanede yatmışlardı..bizim geç geçiyor ama geçiyor işte..sende sor bakalım doktoruna..
bir de ağır iş yaparsan veya gezerken bile yorulursan kanaman kesilse de o gün başlar tekrar..benim böyle olmuştu..tam kesildi derken,gezmeye gittiğim zaman tekrar oldu,ev işi yaptığımda da..2 haftadır yok,kesildi artık damla yok..bitti sanırım benim..
canım sen şu an iyiysen sorun yok. daha öncede yazmıştım benim gittiğim hastane butik hastaneydi. 10 odalı küçücük kadın doğum ve tüp bebek hastanesi. bir komplikasyon olursa ne yaparız diye düşünüyordum merakım o yüzdendi. korktuğum başıma geldi doğumda boş oda yoktu allahtan başka hastaneye göndermedi doktorum.canım benim geç yazıyorum kusuruma bakma, kızım saolsun beş dk bırakmıyor bana. canım anlatırsam herşeyi doğum yapmamış arkadaşları korkuturum da haklarına girerim diye korktum. ama yazmasam haber vermesem de bu sefer doğurdu gitti, gibi olacaktı. ondan yazamadım herşeyi canım. zaten haber verdikten sonra hiç girmedim kim ne yazmış diye. kusuruma bakma noolursun
maaşallah ona..allah bağışlasın meleğini nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömürler diliyorum onaaa
Masallah masallah cok gzl bir bebek:) nekadar huzurlu duruyorlar uyurke:) allah bagaslasin!
amanamazon, sersav, gulumier,eozlem ve unuttuklarim varsa hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun. biraz gec oldu ama anca bakabildim.
ozlemin kizin nasil simdi? cok gecmis olsun.
ayaz bebekten haber goremedim son bikac sayfada Allahim sifa versin. dua filan okuyacak misiniz tekrardan?
amanamazon maasAllah dogumun cok kisa surede gerceklesmis nasilsiniz simdi bayadir girmemissin sende ama cok sukur sagliginiz yerindeymis sutunde varmis.
dertsiz kardesinin esinin erken bi haftada suyu gelmisti yanlis hatirlamiyorsam o nasil oldu?
laterne,sipsezan sizlerede cok gecmis olsun.
yuksek voltaj sanada gecmis olsun ins bi an once atlatirsin.
gorkemremaasAllah kizina kucucuk ya ne tatli
birde cocuklarin bulundugu odanin 18-20 derece sicaklik arasi olmasi lazim normalde.29 derecede kisa kolluyla yatirabilirsin normalde.sen kendin ne ile yatiyosun?
bu arada ne guzel vakit bulup girebiliyorsunuz, ben hic vakit bulamiyorum.biraz okuyum die ya acarken oglum aglar ya okumaya basllayinca :)
biz 5 haftamizi doldurduk, kiyafetlerimize sigmiyoruz artik, birde sizlerinde bebisleriniz ilk haftalara gore cok uyanik kalmaya basladimi?
canım çok geçmiş olsun artık geçmişi okuyamadığım için haberim olmadı kusura bakma
bian sanki kendim yazmışım sandım canım senin yazdıklarını
benimde en sinir olduğum cümleydi annesi ne yapmış oğluma bir sustum iki sustum en sonunda bende fena patladım.
o günden sonra herşey daha iyi artık oğlumun hiçbirşeyine karışmıyorbana da laf edemiyor demekki bi patlamak lazımmış isim olayını çözmenizede çok sevindim
41 kere maşallah canımmmmmçok tatlı çok
canım bizim doğumdan 1 hafta sonrası bakıldı ve çok şükür geçmişti.
ama abimin bebeğinde oldu aynı senin ki gibi birinden geçemedi 1 ay sonraki kontrolünde geçti oda olur yani böyle şeyler takma kafana dediği gibi kulağı aktığı içindir
maşallah çok tatlı canım.allah nazardan saklasın.
canım çok şükür bebeğimiz iyi. su sızıntısı da geçti ama takip ediliyor.
Allah kabul etsin canım, ekledim listeye.
Çok şükür atlatmışsın o günleri, ne zor anlar yaşamışsınız, çok geçmiş olsun tekrar..
maşallah canım, nazar değmesin..
oda ısısını 22-24 diye biliyorum ben
bide uyku konusu hemde nası uykusuz, büyümicek bizim çocuk zannederim, hiç uyku yok, kucakta belki biraz
böle diyolar ya forumlarda filan 3-4 saat uyuyomuş kimi bebekler,
ben 1,5 saatten fazla uyumadım hiç
gündüz uyurdu, bu ara oda yok
başlarda benide emmiyodu, göğüs ucuma mama damlata damlata emmeye başladı
kv en son gözlerindeki sarılık gider vücudunda o kadar yok demişti ama bana sarı geliyor hala. bi de çok uyuyor o da sarılıktan sanırım. uyandırıp emziriyorum bakalım drumuz ne diyecek.
.
Dur yettim
Uyumadılar kiz hala pispislaniyor
Nefesler tutulsun.
Tarihi an.
Burdasin insallah
anneemm kııısss
zehra tam bi afet olucak, şimdi de öle ama, havalı olucak
diğeri dalgacı, şimdiden belli, dil çıkarmış:))
benim oğlanlada dalga geçer kııss
maşallah ikisinede, nazar değmesin..
Evet hatta orda Eren'e sarki söylüyorduk
Sarı pipi çamaşır ipi ... Lölö etti yavuklusuna.
Kiz bu seferde görmeseydin 
:)))))))))
benim eşimin ananesi eşime sarı t..., abisinede kara t... dermiş
ilk gittim evlerine nişanlıyız bana bunu anlattı:)
aklıma geldi sen şey diince
bizim ailede hiç öle muhabbetler olmaz
kv de 11 yaşındaki ablamın kızına, benim oğlan için, açalım mı altını takımlarını görcenmi dedi
yeğen hı hı, yani kıyafetlerini demi diyo:)
bizimde size şarkı bulmamız lazım
chosy ben yine b12 almalıyım
İkinci okuyuşumda anladım diyorum Altin için takım almış acacak
Bazı yaşlılar allahım affetsin ama cok dengesiz ya dem derken güm demiş kocaman evlenecek adam.hic yadirgamadim benim baba tarafım öyledir kv de cok meraklı o tur seylere ama kb muftu engel var .yoksa hala bu gelişinde oğlumu yıkamak için fir dondü serseri.
Ya kiZlar bunlarıda yasamak cok sıkıcı
Banyo yaptırıp dur bamyayi yıkayalım Yada söyle boyle yapalım.sinir oluyorsunuz .benim oglumu bir defa kv yıkadı onda da camasiriyla yıkandı kadın resmen çıldırdı iste bamya diye.
Tıkanıyorum ...
Şarkım gelsin!!!
Değil miyikAma ama cok ayip voltaj cok ayip , chosy sen de bu duruma goz yumuyodun ask olsun. Ben de gormek istiyorum guzelleri, biz senin arkadasin degil miyik ha soyle degil miyik? Degiliz madem ozelden mesajlasin resimleri ozelden gostertin
Tam 3. Ay bitimine yakın evin her köşesinden sac toplayacaksin.yaprak gibi dökülecek iğrenç bir sekilde.aa bak aklıma geldi, kv de ben altını alırken pipini yiyyim diye seviyodu
bencede sıkıcı, rahatsız edici, iğreti..
erkek kız farketmez..
b12nin bana faydası perçem oldu kıs, sanki kuaförde perçem kestirmişim gibi saç çıktı, alnıma dökülüyor
zehranın kaşlar sanamı çekmiş bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?