2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

HAKLISIN CNM GALİBA İŞTE İNSANOĞLU MERAK EDİO YAWRUMUN Bİ KİMLİK SIFATI BİLEM YOK:d

canım sana da minik kızına da 41 kere maşallah ismiyle yaşasın kızın,Allah ona sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin,bahtı da adı gibi güzel olsun inşallah..
inşallah sen de günden güne daha iyi olursun artık

kuzum benim çok sevindim walla allah tamamına erdirsin inş

​Amin canım. Maşallah bebişine. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip ederi inşallah. Çok değişik duygular bunlar, yaşamayan anlamaz, bilemez. Allahım isteyen herkese tattırır inş anneliği.

maşallah canım çok sevindim bak Allah sıkıntılarının ve emeklerinin karşılığını veriyor görüyor musun. Canım benim yaaa Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh.

ohhh ohhh iyi ol biz de iyiyiz çok şükür canım

meraba güzel nisan anneleri nasılsınız.biz çok şükür iyiyiz bebeğimle:)

olsun bişey olmaz canım yiyince içince herkes öyle çıkar.

ne şanslısın tatlım yaa; ben de dün 1 kilo fazla çıktım normalden
geç saatte gittiğim için tüm gün yediğim içtiğim kilo olarak yazıldı kartıma,çok moralim bozuldu

mezopotamyanın sevinç çığlıklarını tee burdan hissettim..sağlıcakla al kucagına bebeğini canım..Allah mutlulugunu ve sağlığını daim etsin..

canım benim senin adına çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen yinede kendini çok yorma tamammı benim bebeğimde çok sakin anası gibi sanırım hiç rahatsızlık vermiyor çok şükür benim kontrolüm 13 ekim sabırsızlanıyorum onu tekrar görebilmek için

ha ha aha aha aha ah çok güldüm yaaaa llah ta seni güldürsün canım çok komiksin iç içe artistik hareket ha hahahahahahahah :)

Okudum okudum hatta yorum yazıyordum, birden game i görünce bıraktım. Ben de naza bak çoklu alıntı yapmayı öğrendiği yetmedi bir de iç içe yazabiliyor, artistik hareketler yapıyor dicektim

Laterne, hanipeks, sedagg, naz, katinamm hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.. Yakınlarda olsaydinizda keske hepinizin boynuna atlasaydim :))) az önce dışarı çıktım herkese gülümsüyorum ağzım kulaklarımda deli oldugumu dusunduklerine eminim ve bu benim umrumda bile degill !!!
:))))
İyiki siz varsiniz kizlarrr :)))

kardeşine üzüldüm rabbim ona rahat çalışabileceği güzel bir iş versin işallah bahtı kaderi güzel olsun onlarda evlenip bizler gibi mutlu yuvaya sahip olsunlar

meraba güzel nisan anneleri nasılsınız.biz çok şükür iyiyiz bebeğimle:)

merhaba ne güzel iyisin iyiliklerin devamı gelsin :)

kızın adıyla büyüsün hayırlı iyi bir evlat olsun senin ne kadar zor geçmiş umarım bu zorluklar azalır rahatlarsın ne güzel kızını görmüşsün bende cumartesi göreceğim ama merak içindeyim iyi mi nasıl diye keşke hareketlerini hissetsem

anneciğimmm bu nasıl bir gök gürlemesi

izmirde hava güzel sen hangi şehirdesin? bitki çayı yap uzat ayakları keyif yap

Geçen ben de nisan 2012 annelerini okudum, tablolarına bir baktım annelerin hemen hemen hepsi martta doğum yapmış, en çok da sezeryanlara şaşırdım. 8 aylıkken hemen hemen çoğu sezeryan olmuş. Neden acaba? Bu sabah da mart 2013 e selam vereyim dedim. günaydın felan filan yazdım ama biri de çıkıp sana da günaydın yazmadı Çok da lazım değiller bana zaten [/QUOTE]

Ay Hanipeks koptum :) alemsin

doktor ''şimdilik sana diyet vermiyorum,canının istediği her şeyi yiyip içebilirsin'' dedi.. sadece unlu-tuzlu-şekerli şeyler yasak dedi :) peynirin bile az tuzlusunu tüketecekmişim
naz sormuştu gerçi ama nesfit ve cornflaksi bir umut dedim bende sordum :kesinlikle tüketme hatta evine bile sokma çocuğunda yemesin dedi..
2 buçuk litre suyu her defasında söylüyor zaten ama bu defa markada verdi bir kaçtane ''saka,damla,vb. ph değeri 8'in üstünde olanları tercih et''dedi..
saç boyası son aya kadar kesinlikle yasakmış;iyi bir hamile olursam doğumdan önce olabilirmiş..
çok çalışmam lazım çoook

Insallah Canim hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi.. Insallah dogduktan sonra sakin olur anasi gibi de Cok yormaz annesini :) Su yeni reklam varya bebekler icin burun acici. O Anne gecede bes kez gelecek arkadas diyen sevimli sey her izledigimde korkutuyo beni :) bizimkiler sakin olsun, sessiz olsun, akilli olsun

zapzup ben eskişehir'deyim canım.. bir saat öncesine kadar burası da çok güzeldi ama şimdi sanki akşam oldu

Manken olacak bizim kız desene :)) erkek anneleri bilmiyorum artık o elini dize koyup poz vermeler falan :) maşallah kızımıza nazar değmesin

CNM SENİ ANLAYABİLİORUM DÜN BENDE NERDEYSE BEBEĞİN ULTRASON RESMİNİ KARNIMA YAPIŞTIRIP GEZESİM GELDİ YANİ:d

CNM ÇOK HOŞ YA BEN KESİN ACIBADEME GEÇİORUM ADAM BANA İLAÇLARIMI BİLE SORMADI SEN SAÇ BOYASI HAKKINDA KONUŞUYORSUN BEKLE BENİ ACIBADEM :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…