acıbadem tatlımhangi hastane canım ?
zapzup geçmiş olsun tatlım,biraz korkmuşsun ama Allaha şükür bebişimiz iyiymiş,maşallah onadikkat et kendine
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benim moralim çok bozuk kardeşime çok üzülüyorum dün akşam annemlere uğradım onu öyle görünce daha kötü oldum kardeşim özürlü ama kötü değil çalışabilir kendi işini görebilir durumda hatta nişanlı ama iş bulamıyor daha önce bir iki işe girdi onunla dalga geçtiler bu yüzden içine kapanık hamilelirn duası kabul olurmuş sizden ricam kardeşim için dua edebilirmisiniz bir işe girsin işe girince evlenecek ve bu onu çok mutlu edecek artık onu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum onun mutlu olmasını istiyorum o benim bitanecik kardeşim
herkese merhaba
topiğe geç gelmek hiç iyi olmuyor yaaa geçmişi okurken yeni konuları kaçıyorum
eskiden sıkıntıdan mart annelerini okurdum,41 kere maşallah şimdi kendimizin kini zor yetiştiriyorum valla
teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyorum evdeherşeyi eşim yapıyor annem yemek yapıp getiriyor allah başımızdan eksik etmesin onları ben kendi kendime nazar ettim herhalde iyiyim kolay geöiyor hamilelik diye işallah toparlarım da bu sıkıntılar geçer
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benim moralim çok bozuk kardeşime çok üzülüyorum dün akşam annemlere uğradım onu öyle görünce daha kötü oldum kardeşim özürlü ama kötü değil çalışabilir kendi işini görebilir durumda hatta nişanlı ama iş bulamıyor daha önce bir iki işe girdi onunla dalga geçtiler bu yüzden içine kapanık hamilelirn duası kabul olurmuş sizden ricam kardeşim için dua edebilirmisiniz bir işe girsin işe girince evlenecek ve bu onu çok mutlu edecek artık onu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum onun mutlu olmasını istiyorum o benim bitanecik kardeşim
Ben de 3 okudum Yasin Allah'ın izniyle , hadi mergen ya da laterne acın kızlar ben nasıl açılır bilmiyorum
Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz.
Herkese afiyet olsun.Güzel güzel doyurun yiyenlerimi :)
istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:
Etmez miyiz canım yaa dualarımız onunla, Allah gönlüne göre verir inşallah..
Ne sıfatsız insanlar var ben yolda yürürken sıkıntısı olan birini görmemezlikten gelip geçiyorum kendisi yada ailesinden biri rahatsız olmasın diye.. Bazen insanlar çok acımasız oluyor.. Acaba akıllarına gelmiyor mu kendi çocuklarında yada en basiti karşıdan karşıya geçerken aynı duruma gelebileceklerini..
Bu arada hangi şehirdesiniz ve ne tür bir iş arıyor kardeşin?
hiç sorma ben de bir fena oldum okumaya başlayınca Allah korusun yaaa çok hassasız ya ondan oluyor. Aman sonuçlar iyi olsun da. Benim de kilomu sormadı bile ben yiyeceklerle ilgili birşeyler soracaktım diyetisyene git dedi. örnek liste falan vermedi yani istediğim halde.
tünaydın canım sana da :) Bebişine de :) benim de iş yapasın yok valla.
inşallah öyledir canım çok mecbur kalmadıkça insan değiştirmek istemiyor açıkçası. Bizimkilere de yani ben kendi adıma konuşayım ben soruyorum da anca öyle söylüyorkendimi sürekli araştırmak soruşturmak zorunda hissetmek çok kötü. Bir de dalga geçer gibi maşallah çok bilinçlisiniz herşeyi biliyorsunuz demez mi bozuluyor insan vallahi yaaa. acaba diyorum daha ilk randevunun heyecanı ile ben çok konuştum da ndan fırsat mı bulamadı diyorum. bu sefer ben hiçbirşey demicem kağıdımı sorularımı açmıcam önüme bana ne diyecekse desin kendi sorsun kendi söylesin söyledikleri benim sorularımın cevabını karşılamaz ise soracağım.
eeee kaç yaşına da gelse çocuk çocuktur anneannem rahmetli 90 yaşşındayken hala anneme ve teyzelerime cacık yaparken salatalıkları yıkadınız mı diye soruyordu ha ha ahaaha :)
tatlım doğum koçluğu veya doğuma hazırlık diye bir hazırlık bölümü var ama bakmadım ben henüz
birlikte bakarız belki :)
Amin canım benim.Ben şanslı çalışan anne adayıyım :)
Eşim saolsun her konuda yardımcı bana.Ütüyü zaten pek sevmezdim nerdeyse 15 gündür eşim kendi ütülüyor gömleklerini:)
Kıyamam ben kocişime ya.Akşam ütüliyimde sevinsin :)
Yüce Rabbim tez zamanda etrafında iyi insanların olduğu is nasip etsin kardeşine inşallah, nişanlısıyla evlenip mutlu olsun inşallah
evet ne yapalım?dün akşam bende 2 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah
hanipeks canım vde durumlar düzelde değil mi çok şükür? hepimizin evinde neler oluyor bunlar önemsiz şeyler ALLAHIM ÖNEMLİ SORUNLAR VERMESİN.
herkese merhaba
topiğe geç gelmek hiç iyi olmuyor yaaa geçmişi okurken yeni konuları kaçıyorum
eskiden sıkıntıdan mart annelerini okurdum,41 kere maşallah şimdi kendimizin kini zor yetiştiriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?