2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks canım vde durumlar düzelde değil mi çok şükür? hepimizin evinde neler oluyor bunlar önemsiz şeyler ALLAHIM ÖNEMLİ SORUNLAR VERMESİN.

herkese merhaba
topiğe geç gelmek hiç iyi olmuyor yaaa geçmişi okurken yeni konuları kaçıyorum
eskiden sıkıntıdan mart annelerini okurdum,41 kere maşallah şimdi kendimizin kini zor yetiştiriyorum valla

zapzup geçmiş olsun tatlım,biraz korkmuşsun ama Allaha şükür bebişimiz iyiymiş,maşallah ona dikkat et kendine

teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyorum evdeherşeyi eşim yapıyor annem yemek yapıp getiriyor allah başımızdan eksik etmesin onları ben kendi kendime nazar ettim herhalde iyiyim kolay geöiyor hamilelik diye işallah toparlarım da bu sıkıntılar geçer

Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz.
Herkese afiyet olsun.Güzel güzel doyurun yiyenlerimi :)

Ben de 3 okudum Yasin Allah'ın izniyle , hadi mergen ya da laterne acın kızlar ben nasıl açılır bilmiyorum

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benim moralim çok bozuk kardeşime çok üzülüyorum dün akşam annemlere uğradım onu öyle görünce daha kötü oldum kardeşim özürlü ama kötü değil çalışabilir kendi işini görebilir durumda hatta nişanlı ama iş bulamıyor daha önce bir iki işe girdi onunla dalga geçtiler bu yüzden içine kapanık hamilelirn duası kabul olurmuş sizden ricam kardeşim için dua edebilirmisiniz bir işe girsin işe girince evlenecek ve bu onu çok mutlu edecek artık onu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum onun mutlu olmasını istiyorum o benim bitanecik kardeşim

Etmez miyiz canım yaa dualarımız onunla, Allah gönlüne göre verir inşallah..
Ne sıfatsız insanlar var ben yolda yürürken sıkıntısı olan birini görmemezlikten gelip geçiyorum kendisi yada ailesinden biri rahatsız olmasın diye.. Bazen insanlar çok acımasız oluyor.. Acaba akıllarına gelmiyor mu kendi çocuklarında yada en basiti karşıdan karşıya geçerken aynı duruma gelebileceklerini..
Bu arada hangi şehirdesiniz ve ne tür bir iş arıyor kardeşin?

herkese merhaba
eskiden sıkıntıdan mart annelerini okurdum,41 kere maşallah şimdi kendimizin kini zor yetiştiriyorum valla

ha ah aha ahaa ha mart annelerini mi okuyodun sıkıntıdan ben size zor yetişiyorum ha aha ah çok güldüm yaaaaa :)

evet yaaa aman dikkat et insnın en çok kendi kendine nazarı değer zaten vallahi. Ben de nezaman tövbe yarabbim kendimle ilgili iyi birşey söylesem tersi olur. Allah korusun.

ah canım yaaa ne demek tabiki ederiz. Allah'ım inşallah ne muradı varsa versin kardeşinin bundan sonra bahtından güldürsün. O dalga geçenlere ben birşey söylücem ama madem dualarımız kabul oluyor beddualarımız da olur diye korkumdan söyleyemiyorum burda. Hepimiz ama hepimiz birer adayız Allah korusun o dalga geçenler acaba hiç düşünmüyorlar mı yarın öbürgün doğacak çocukları yeğenleri nasıl olacak hiçbirşeyin hiçkmsenin garantisi var mı yaaa bu dünyada. Allah hepinizin yardımcısı olsun ben çok üzülürüm böyle şeylere gözlerim doldu acıma değil asla yanlış anlama sadece böyle haksızlıklara gelemiyorum ben. İnşallah tez zamanda bir iş bulur ve evlenir çok mu çok mutlu olur. Moralini bozma canım her işyeri çalıştırmak zorunda değil mi? iş bulma kurumuna gitti mi gitsin onlar mutlaka yerleştirirler biryere. ben eminim.

Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz.
Herkese afiyet olsun.Güzel güzel doyurun yiyenlerimi :)

afiyet olsun canım hepinize yarasın bebeklerinize ve sizlere. ben de bugün de yemek faslını atlattım çok şükür. Ben hala çok ama çok iştahsızım kızlar Allahın gücüne gitmesin ama herşey gözümde büyüyor.

Yüce Rabbim tez zamanda etrafında iyi insanların olduğu is nasip etsin kardeşine inşallah, nişanlısıyla evlenip mutlu olsun inşallah

istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:

Canım ben Anadolu yakasında Buyaka içindeki GEBE Mağazası'ndan aldım birkaç parça . Evet pahalı ama gercekten çok güzel çok sık duruyor kıyafetleri. İki elbise bir de kot aldım birde hırka aldım. Özellikle kot kesimleri çok hoşuma gitti. Elbiseleri de öyle. Fiyatlar parça basına 90-130 arası ama bence deger çok güzel hissettiriyorlar :)) hem cogumuzun ilk gebeliği nasip olursa sonrakilerde de kullanırız inşallah :)

çok saol canım duların için rabbim evladına sağlık sıhhat versin şanlıurfadayız kardeşimin sırtında problem var sırtındaki kamburluk yüzünden iç organları gelimedi yani anlıycan çok ağır işler yapamıyorum ama ne iş olsa yaparım diyor yeterki iş olsun diyor işte bende bakınıyorum ne bilim odacı işi falan urfadaki iş kura gidiyor garibim iş yok deyip gönderiyorlar artık kovulmaktan bıktım deyip gitmiyor

kızlar kusura bakmayın nolur sizleri korkutmak istemedim ama kendimi cinsiyeti öğreneceğim die şartladım bu seferde moralim bozuldu nolur kusura bakmayın bebem çok iyi teyzeleri dün eller havadaydı maşallah

tatlım doğum koçluğu veya doğuma hazırlık diye bir hazırlık bölümü var ama bakmadım ben henüz
birlikte bakarız belki :)

ay inşallah walla olurmu olur ama gerçekten acıbadem benim için en iyi olan eve işe yakın bide genel anestezide varmış daha ne isterim

ya bnm kocişim tek erkek we gerçekten çok kıymetli,sülalede erkek ewlat war ama bnm kociş çok kıymetli anlatsam sayfalar yetmez tüm kayseri / talas bilir o derece

o yüzden bacım imkansız ütülemez aslında onun adına karar werdim ama şimdiye kadar da hiç teklif etmedim ya da laf arasında ütülermisin diye de sormadm akşam sorsam mıı şansımı deneyim ya tutarsaaaaaaaaaaaaa

ztn akşama kadar koşturuyo bi de bnde kıyamıyorum ki :26:

evet ne yapalım?dün akşam bende 2 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah

Allah kabul etsin canım. Amin. Hoşgeldin bu arada.

hanipeks canım vde durumlar düzelde değil mi çok şükür? hepimizin evinde neler oluyor bunlar önemsiz şeyler ALLAHIM ÖNEMLİ SORUNLAR VERMESİN.

Dün akşam hiçbir şey olmamış gibi davrandım. O da geldi öptü, sonra bebeği öptü onunla konuştu, yumuşadım hemen.

herkese merhaba

Geçen ben de nisan 2012 annelerini okudum, tablolarına bir baktım annelerin hemen hemen hepsi martta doğum yapmış, en çok da sezeryanlara şaşırdım. 8 aylıkken hemen hemen çoğu sezeryan olmuş. Neden acaba? Bu sabah da mart 2013 e selam vereyim dedim. günaydın felan filan yazdım ama biri de çıkıp sana da günaydın yazmadı Çok da lazım değiller bana zaten

kızlar bu arada ben 600 gr zayıflamışım doktorun tartısına göre yada benim evdeki tartı fazla tartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…