2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çok sevindim canım, en kısa zamanda müjdeni bekliyoruz.

Benim mart olmaz heralde çünkü nisan sonuyum. Sizi de kıskanıyorum bu yüzden.

ne güzel en azından nisanda doğurucagın kesin kız..neyimizi kıskanıyosun..bende nisan da yapmayı çok istiyorum aslında..

Kızlar öğlen yemeğinde iyi de yesem bu saatlerde acıkmaya başlıyorum.
Bide iş yerinde yiyecek birşey bulamıyorum genelde abur cubur yiyorum.
Siz de durumlar nasıl? Bir de ara öğün tavsiyeleriniz var mı?

ne kadar geç olursa hem bebek için hem bizim için iyi olur, havalarda biraz ısınır bebişlerimiz hasta olmaz.

katinamm, laterne, wosgi+, hanipeks+, nil_82, Bebeci, Whitesheep, semerta, bycsrmgnl, Mezopotamya82, lais

semerta, bycsrmgnl, siz ikiniz neden konusmuyosunuz kızlar..gelinde sohbet edelim

iş yerindeki arkadaşlar iyi bakıyorlar bana meyve yiyoruz,kuru üzüm aldım çekirdekli bikaç tanesi yeterli oluyor.

kızlar öğlen yemeğinde iyi de yesem bu saatlerde acıkmaya başlıyorum.

ben evden meyve fln alıyorum yanıma bu saatlerde yiyorum

tatlım yanında elma gibi sert meyvelerden götür ara öğün olarak tüketebilirsin..
biraz ceviz,badem,fındık bulundur hep..
küçük süt al birde yanına..

ben bunu bilen bi arkadasa sordugumda abdestli iyi olur abdestli okumaya bundan sonra dikkat edersin dedi..

canım din bilgini değilim ama benim bildiğim günah kurana abdestsiz dokunmak bile günah diye biliyorum

tatlım ezberden okursan olurmuş ama,çok bilmiyorum açıkcası

İşyerinde olduğum için o anda yani okumayı istediğim anda abdest alamadım. Kuranımız'a el sürmeden internetten okudum. Evde olsam muhakkak dikkat ederim. içimden okumak geldi ve bu isteğimi geri çevirmek istemedim

ne güzel en azından nisanda doğurucagın kesin kız..neyimizi kıskanıyosun..bende nisan da yapmayı çok istiyorum aslında..

​Bebeğinize daha çabuk kavuşacaksınız diye kıskanıyorum :)

Meyve ye canım bol bol, sabah evden çıkarken at çantana, ya da iş yerin müsaitse kilo ile al koy heran elinin altında olursa aksatmadan yersin.

ben evden meyve getiriyorum meyve yoksa evde atıstırmalık ne varsa onu getiriyorum..
bugun incir getirdim..bide kayısı..
ama genelde elma getiriyorum.. hem tok tutuyo hemde hazmı kolaylaştırıyo..
mesela evden salatalık domates getirebilirsin..onları tabaga doğrayıp tuzlayıp yiyebilirsin..
ben kahvaltıma kadar evden getiriyorum..

cnm ben merdivenlerden düştüm allahtan yakın bi yer çalıştığım yere koştur koştur gittim hemen bu doktorda çok ilgili hemen hemen gel dedi 12 haftalık olmuş sadece folik asit olmaz dedi elevit yazdı bebişin kıza benzio dedi artık kararımı verdim akşam eşimlede konuşcam hem bu semt poliklinikliğine devam etcem hem acıbademe karar verdim bu arada korkmayın kızlar bebişim sağ salim yatıo cadı kızım benim

KONUŞUYORUZ İŞTE OZMN Bİ KONU BULALIM ONUN HAKKINDA KONUŞALIM

UZUN ZAMANDIR AKLIMDA SİZLEREDE SORMAK İSTİYORUM OĞLUMUN ADI AVNİ EFE KARDEŞİNİN ADINI ONA UYGUN BİRŞEY KOYMAK İSTİYORUM EFE YE UYGUN YANİ CİNSİYET BELLİ DEĞİL KIZ ERKEK İSİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Allah kabul etsin canım..içinden gelip okuduysan ne güzel..keşke şartlar mümkün olsa namazlarımızıda kılsak..bebişlerle daha iyi ilgilensek..
güzel ahlaklı olmasını şimdi bile aşılayabilirz..okudugumuz dualarla yasinlerle..ama düşüyoruz dünya telaşına işte..eve git ütü yap yemegini yap yat uyu işe gel..sıradan herşey..O yüzden Allah bizi affetsin bizde yapabildigimiz kadar yapıyoruz bazı şeyleri..

katinamm, laterne, wosgi+, hanipeks+, nil_82, Bebeci, Whitesheep, semerta, bycsrmgnl, Mezopotamya82, lais

semerta, bycsrmgnl, siz ikiniz neden konusmuyosunuz kızlar..gelinde sohbet edelim

Bira içen tipler müthiş ama

​Elmadan ziyade armut da yiyebilirsiniz. Bağırsakları çalıştırıyor.

ay tatlım okurken çok korktum çok çok geçmiş olsun;Allah korumuş resmen.başın mı döndü nasıl düştün öyle?ilk fırsatta sadaka ver tatlım ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…