doktor ''şimdilik sana diyet vermiyorum,canının istediği her şeyi yiyip içebilirsin'' dedi.. sadece unlu-tuzlu-şekerli şeyler yasak dedi :) peynirin bile az tuzlusunu tüketecekmişim
naz sormuştu gerçi ama nesfit ve cornflaksi bir umut dedim bende sordum :kesinlikle tüketme hatta evine bile sokma çocuğunda yemesin dedi..
2 buçuk litre suyu her defasında söylüyor zaten ama bu defa markada verdi bir kaçtane ''saka,damla,vb. ph değeri 8'in üstünde olanları tercih et''dedi..
saç boyası son aya kadar kesinlikle yasakmış;iyi bir hamile olursam doğumdan önce olabilirmiş..
çok çalışmam lazım çoook
Manken olacak bizim kız desene :)) erkek anneleri bilmiyorum artık o elini dize koyup poz vermeler falan :) maşallah kızımıza nazar değmesin
Kızlar sizce neden 8 aylıkken sezeryan olmayı tercih etmiş bu geçen seneki anneler?
slm kızlar yazdıklarınızı ancak bitirebildimNe güzel bir gün böyle mutluluk haberleri sardı etrafımızı hep böyle oluruz inş. Güzel enerjiler dolaşsın aramızda...
sen nerelerdeydin canım..
bazı annelerin ağrıları çok oluyor dayanamıyorlar gece uyku uyuyamıyorlar o yüzden sezeryan olmak zorunda kalıyorlar
game83 nasılsın tatlım?
doktor ''şimdilik sana diyet vermiyorum,canının istediği her şeyi yiyip içebilirsin'' dedi.. sadece unlu-tuzlu-şekerli şeyler yasak dedi :) peynirin bile az tuzlusunu tüketecekmişim
naz sormuştu gerçi ama nesfit ve cornflaksi bir umut dedim bende sordum :kesinlikle tüketme hatta evine bile sokma çocuğunda yemesin dedi..
2 buçuk litre suyu her defasında söylüyor zaten ama bu defa markada verdi bir kaçtane ''saka,damla,vb. ph değeri 8'in üstünde olanları tercih et''dedi..
saç boyası son aya kadar kesinlikle yasakmış;iyi bir hamile olursam doğumdan önce olabilirmiş..
çok çalışmam lazım çoook
Sağlığım iyi şükürler olsun ki..
Ben de hepinizin ve bebişlerinizin iyi olmasına çokk çok seviniyorum.
Sizin yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum, aynı şeyleri ben de yaşıyormuş
gibi hayal kuruyorum:))
CNM ÇOK HOŞ YA BEN KESİN ACIBADEME GEÇİORUM ADAM BANA İLAÇLARIMI BİLE SORMADI SEN SAÇ BOYASI HAKKINDA KONUŞUYORSUN BEKLE BENİ ACIBADEM :d
işlerim vardı onlarla uğraştım sonrada yemeğe gittim anca geldim 1 saatirde okumaya çalışıorum yoruldum valla ama bitirdim.
işin komik tarafı saç boyasını sorayım diye not bile almıştım ama unutmuşum :) kendisi söyledi :)
doktor gerçekten çok iyi tatlım,eşim benden bile memnun;ama çok yoğun oluyor bunu bilmende fayda var..
ben süt tüketmek sırf dün nesfit aldım..neyse yemiyelim bari..
sağol laternem..
su 2,5 litremi 1 litre tüketirsem ne mutlu bana diyorum
aman iyi olun da..herkes iyi olsun..
hanipek geçen bende farkettim bunu..tüm nisan anneleri martta doğum yapmıstı..doğum tarihleri bizim bdt ile 15 gün önce arasında gerçekleşirmiş..
bende martta doğum yapıcam diye şartladım kendimi şimdiden..
ama sezeryan konusunda ufacık bi fikrim yok..yasaklandı nasıl olsa biz normal yaparız inşallah..
Sağlığım iyi şükürler olsun ki..
Ben de hepinizin ve bebişlerinizin iyi olmasına çokk çok seviniyorum.
Sizin yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum, aynı şeyleri ben de yaşıyormuş
gibi hayal kuruyorum:))
aman iyi olun da..herkes iyi olsun..
hanipek geçen bende farkettim bunu..tüm nisan anneleri martta doğum yapmıstı..doğum tarihleri bizim bdt ile 15 gün önce arasında gerçekleşirmiş..
bende martta doğum yapıcam diye şartladım kendimi şimdiden..
ama sezeryan konusunda ufacık bi fikrim yok..yasaklandı nasıl olsa biz normal yaparız inşallah..
amin canım en büyük isteğim sağlıklı hamilelik ve normal doğum inşallah..BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM MART DA DOĞAR FLN DİYE NASİP TABİ BELLİ OLMAZ ALLAH HEPİMİZE DOĞAL YOLLA DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİNBİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH
ben de senin gibi düşünüyordum tatlım,hem süt tüketmiş oluyorsun hemde çok hızlı bir kahvaltı oluyor ( ben kahvaltı etmeyi pek sevmem ) ama ne yazık ki artık yasak
bulantıların olduğu için içemiyorsan üzülme yakında kendini daha normal hissetmeye başlarsın Allah'ın izniyle;ozaman içersin.. ama mutlaka alıştır kendini su gerçekten çok önemli
normal doğum en sağlıksıymış bu yüzden normal doğum istiyorum ama çok acı çekmeden olsa iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?