2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben süt tüketmek sırf dün nesfit aldım..neyse yemiyelim bari..
sağol laternem..
su 2,5 litremi 1 litre tüketirsem ne mutlu bana diyorum

slm kızlar yazdıklarınızı ancak bitirebildim Ne güzel bir gün böyle mutluluk haberleri sardı etrafımızı hep böyle oluruz inş. Güzel enerjiler dolaşsın aramızda...

Manken olacak bizim kız desene :)) erkek anneleri bilmiyorum artık o elini dize koyup poz vermeler falan :) maşallah kızımıza nazar değmesin

kimselere veremem kızımı bennnn teyzesiiiii :))) annem beni çok zor vermişti gurbete gelin geleceğim için.. bende kızmıstım tek kızı olan sensin sanki abartma demiştim.. kızın olunca anlarsın demişti.. ben bugunden havaya girdim veremem edemem diye cok komik ya :)
teşekkür ederim canım sana da :) hepimizinkini korusun Allah nazardan ve her türlü kötülükten

bazı annelerin ağrıları çok oluyor dayanamıyorlar gece uyku uyuyamıyorlar o yüzden sezeryan olmak zorunda kalıyorlar

son zamanlarda çevremde en sık gördüğüm bebeğin suyu azalmış hayati tehlikesi var deniyo.. bu şekilde birkaç arkadaşım 8 aylıkken sezeryan oldu.. tabi ağrı çektiği için dayanamayan da az değil..

harikasın ya yeğimde büyüyünce çok çalışmam lazım annne çok der inşallah:)

kuzum iyi olmana sevindim inşallah en kısa zamnada aramıza katılmanı diliyorum kendine iyi bak çok öptüm

CNM ÇOK HOŞ YA BEN KESİN ACIBADEME GEÇİORUM ADAM BANA İLAÇLARIMI BİLE SORMADI SEN SAÇ BOYASI HAKKINDA KONUŞUYORSUN BEKLE BENİ ACIBADEM :d

işin komik tarafı saç boyasını sorayım diye not bile almıştım ama unutmuşum :) kendisi söyledi :)
doktor gerçekten çok iyi tatlım,eşim benden bile memnun;ama çok yoğun oluyor bunu bilmende fayda var..

işlerim vardı onlarla uğraştım sonrada yemeğe gittim anca geldim 1 saatirde okumaya çalışıorum yoruldum valla ama bitirdim.

aman iyi olun da..herkes iyi olsun..
hanipek geçen bende farkettim bunu..tüm nisan anneleri martta doğum yapmıstı..doğum tarihleri bizim bdt ile 15 gün önce arasında gerçekleşirmiş..
bende martta doğum yapıcam diye şartladım kendimi şimdiden..
ama sezeryan konusunda ufacık bi fikrim yok..yasaklandı nasıl olsa biz normal yaparız inşallah..

muayenesi ne kadr canım..
bide doğum fiyatlarını sordunmu..:26:

artık bende avr.yakasında hastane bakıcamda ..

ben süt tüketmek sırf dün nesfit aldım..neyse yemiyelim bari..
sağol laternem..
su 2,5 litremi 1 litre tüketirsem ne mutlu bana diyorum

ben de senin gibi düşünüyordum tatlım,hem süt tüketmiş oluyorsun hemde çok hızlı bir kahvaltı oluyor ( ben kahvaltı etmeyi pek sevmem ) ama ne yazık ki artık yasak
bulantıların olduğu için içemiyorsan üzülme yakında kendini daha normal hissetmeye başlarsın Allah'ın izniyle;ozaman içersin.. ama mutlaka alıştır kendini su gerçekten çok önemli

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM MART DA DOĞAR FLN DİYE NASİP TABİ BELLİ OLMAZ ALLAH HEPİMİZE DOĞAL YOLLA DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH

Çok sevindim canım, en kısa zamanda müjdeni bekliyoruz.

Benim mart olmaz heralde çünkü nisan sonuyum. Sizi de kıskanıyorum bu yüzden.

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM MART DA DOĞAR FLN DİYE NASİP TABİ BELLİ OLMAZ ALLAH HEPİMİZE DOĞAL YOLLA DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH
amin canım en büyük isteğim sağlıklı hamilelik ve normal doğum inşallah..

nedense canım ne süt istiyor ne ceviz ne su..
hayatımda olmasada olur dediklerim bunlar su hariç tabi ama çokda içemiyorum nedense..bugun daha fazla tüketmeye dikkat ediyorum ama ..umarım bu istikrarda giderim

normal doğum en sağlıksıymış bu yüzden normal doğum istiyorum ama çok acı çekmeden olsa iyi olurdu

İNAN VARYA O MİS KOKULU MELEĞİ KUCAĞINA VERİYORLARYA ACI SANCI HİÇ BİRŞEY KALMIO DÜNYADA SENDEN MUTLU İNSAN YOK SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORSUN BENCE SAĞLIĞIN EL VERİRSE NORMAL OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…