2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
AH CANIM BENİM YAAAAAA ÜZÜLDÜM HERKESİ ÖYLE KAPIDAN KOVUYORLAR İŞ İSTEYİNCE AMA O TABİ KENDİ ÜSTÜNE ALINIYORDUR CANIM. KURBAN OLURUM CNAIM YAAAA. BAK BEN DE SANA URFA DİYİNCE SORACAKTIM DÜNDEN BERİ OKADAR MERAK ETTİM Kİ SİZLERİ ANLATAMAM GECE UYKU UYUYAMADIM RESMEN BEN GÜNDÜZ BOMBALAMAYI DUYMAMIŞTIM ŞİRKETTE AKŞAM DA EVE GİTTİM ANCA TV AÇMADAN YEMEK FALAN SONRA DİREK DİZİYİ AÇTIM SEYRETTİM FALAN SONRADAN EŞİMİN CEP TELEFONUNA MESAJ GELDİ HABER ÖYLE HABERİM OLDU HEMEN BURAYI AÇTIM SEN MERKEZDESİN HERHALDE AMA DAHA ÇOK temmuz27 GELDİ AKLIMA AÇIKÇASI TAM ORDA DİYE ALLAH KORUSUN ÇOK MERAK EDİYORUM ONU EŞİNİ VE BEBEĞİNİ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN İNŞALLAH ÖZELLİKLE DE SİZLERİN.

kızlar kusura bakmayın nolur sizleri korkutmak istemedim ama kendimi cinsiyeti öğreneceğim die şartladım bu seferde moralim bozuldu nolur kusura bakmayın bebem çok iyi teyzeleri dün eller havadaydı maşallah

oh oh canım böyle devam eder inşallah allah sana bağışlasın evladını

canım kardeşinin durumuna çok üzüldüm,insanlar başına gelmedikçe anlayış göstermiyorlar malesef.. Allah tez zamanda hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah (amin),gönlüne göre bir iş bulup yuvasını kursun inşallah.. sen üzme kendini onun için hayırlı olanı Rabbim bilir,vakti gelince gönlündeki gerçek olur inşallah

Dualarımız seninle tatlım.

​Hayırlı olsun cicilerin. Güle güle giy.

meraba güzel nisan anneleri nasılsınız.biz çok şükür iyiyiz bebeğimle:)

kızlar bu arada ben 600 gr zayıflamışım doktorun tartısına göre yada benim evdeki tartı fazla tartıyor

ne şanslısın tatlım yaa; ben de dün 1 kilo fazla çıktım normalden
geç saatte gittiğim için tüm gün yediğim içtiğim kilo olarak yazıldı kartıma,çok moralim bozuldu

güle güle giy canım hayırlı olsun çok sevindim :)

kızlar kusura bakmayın nolur sizleri korkutmak istemedim ama kendimi cinsiyeti öğreneceğim die şartladım bu seferde moralim bozuldu nolur kusura bakmayın bebem çok iyi teyzeleri dün eller havadaydı maşallah:d

yok canım yaaa ne kusuru herşey iyi olsun da önemli olan o çok şükür :) aman cinsiyeti boşver ben de cmt gidicem ama inşallah emin olmadan söylemez diye dua ediyorum ben de çünkü şümdi misal erkek diyecek eşim sevinecek ben böyle istiyordum falan diye nasıl olsa artık belli diye birsürü laf edecek sonra tam tersi kız çıkacak o söylenen lafları ben unutamıcam falan öyle şeyler istemem daha belli olmadan söylemesin. Veya kız diyecek ben kızım falan diye sevicem erkek çıkacak sonra ben sormayacağım bile o söylemezse doktora. Tek öğrenmek istediğim sağlıklı olduğunu bilmek

valla benim kocam yapar allah razı olsun ondan hakkını ödeyemem hiç sağolsun ikimiz de çalıştığımız için bana çok yardımcı her konuda ama ben ev hanımı olsaydım normal zamanda hayatta yaptırmazdım yazık değil mi dışarıda çalış gel evde çalış hamilelik ve hastalık durumları hariç tabiki.

saol canım benim inan canım benimd eakşam haberlerden haberim oldu hemen eşime temmuzu söyleidm acaba iyilermi sanırım siteyede girmedi göremedim biz merkezdeyiz çok uzağız burda hayat normal ama orada karşılıklı toplar atılıyormuş yerle haberlerden sürekli takip ediyorum umarım temmuz ve ailesi iyidir daha çok hasar gören köyler miş

Kizlarrrrrrrrrrrrr...... Kizlarrrrrrrrrrrrrr......
:))))
Benim icim icime sığmıyor bugün.. Aylardır çektiğim herseye değdi bugün :) KIZIM olacakkkkk :)) ya o nasıl hareketlerdi . Esim ve ben sok olduk :)) kıpır kıpır kıpır bir durmadı yaramazim..
Benim hamileliğim cok çok sıkıntılı geçiyor ilk aydan beri hastanelerden çıkamadım yediğim serumlarin haddi hesabı yok.. Hala kusmalarim bogurmelerim geçmedi dün geceye kadar sabahı zor ettim. İkili test falan yaptırmadım uzun zamandır raporluyum evde yatıyorum doktora da gitmemiştim. Bugün ilaçları yenilemek için gittim doktora bakalım büyümüş mü dedi inanın öyle bulantım vardı ki baktirmak bile gelmedi içimden .. Neyse esim görelim gelmisken dedi !! Aayyyyyyy çok şükür Allahim onu ultrasonda görmek bile bu hale getirdi kendisini görünce ne olucam bilmiyorum :))) bana bir enerji geldi bir mutluluk kapladı isimi. Aylardır yattığım koltuktan kalktım bugün ! moral denen şeyin insan psikoloji ve fizyolojisi üzerine tüm etkilerini yasıyorum su an :)) hemen müdürümü aradım Pazartesi ise başlıyorum diye :)))) bu kuzucuk beni bir gaza getirdi ki sormayın :))
Ya Kizlarrrrrrrrrrrrr cok güzeldi ya :)))) elini dizine falan koydu poz veriyo sanki inanilmazdi.. Mucizem benim :) adını YAREN koymak istiyorum. Bu gurbet ellerde bana yarenlik edecek kizimmmmm benim :) Rabbim hepimize saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .

geç saatte gittiğim için tüm gün yediğim içtiğim kilo olarak yazıldı kartıma,çok moralim bozuldu

cnm benim hiç bozma moralini bende bekliordum aslında yemem falan ilk günlerdeki gibi değil bende farkındayım bebek sağlıklı olsunda ne yapalım kilolar gider kuzum sana bişey daha sorcam bu hamilelik kursları varmış acıbademin bilgin varmı bu konuda

saol canım benim hepimiz için (amin)

cnm benim hiç bozma moralini bende bekliordum aslında yemem falan ilk günlerdeki gibi değil bende farkındayım bebek sağlıklı olsunda ne yapalım kilolar gider kuzum sana bişey daha sorcam bu hamilelik kursları varmış acıbademin bilgin varmı bu konuda

hanipeks sana yazdığım mesajlar senin mesajının içine girdi nasıl olduysa ordan okursun.

Okudum okudum hatta yorum yazıyordum, birden game i görünce bıraktım. Ben de naza bak çoklu alıntı yapmayı öğrendiği yetmedi bir de iç içe yazabiliyor, artistik hareketler yapıyor dicektim

saol canım benim hepimiz için (amin)

çok şükür cnm hadi gözün aydın

bebişlerimiz kıpır kıpırlar maşşALLAAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…