çok saol canım duların için rabbim evladına sağlık sıhhat versin şanlıurfadayız kardeşimin sırtında problem var sırtındaki kamburluk yüzünden iç organları gelimedi yani anlıycan çok ağır işler yapamıyorum ama ne iş olsa yaparım diyor yeterki iş olsun diyor işte bende bakınıyorum ne bilim odacı işi falan urfadaki iş kura gidiyor garibim iş yok deyip gönderiyorlar artık kovulmaktan bıktım deyip gitmiyor
kızlar kusura bakmayın nolur sizleri korkutmak istemedim ama kendimi cinsiyeti öğreneceğim die şartladım bu seferde moralim bozuldu nolur kusura bakmayın bebem çok iyi teyzeleri dün eller havadaydı maşallah
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benim moralim çok bozuk kardeşime çok üzülüyorum dün akşam annemlere uğradım onu öyle görünce daha kötü oldum kardeşim özürlü ama kötü değil çalışabilir kendi işini görebilir durumda hatta nişanlı ama iş bulamıyor daha önce bir iki işe girdi onunla dalga geçtiler bu yüzden içine kapanık hamilelirn duası kabul olurmuş sizden ricam kardeşim için dua edebilirmisiniz bir işe girsin işe girince evlenecek ve bu onu çok mutlu edecek artık onu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum onun mutlu olmasını istiyorum o benim bitanecik kardeşim
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benim moralim çok bozuk kardeşime çok üzülüyorum dün akşam annemlere uğradım onu öyle görünce daha kötü oldum kardeşim özürlü ama kötü değil çalışabilir kendi işini görebilir durumda hatta nişanlı ama iş bulamıyor daha önce bir iki işe girdi onunla dalga geçtiler bu yüzden içine kapanık hamilelirn duası kabul olurmuş sizden ricam kardeşim için dua edebilirmisiniz bir işe girsin işe girince evlenecek ve bu onu çok mutlu edecek artık onu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum onun mutlu olmasını istiyorum o benim bitanecik kardeşim
Canım ben Anadolu yakasında Buyaka içindeki GEBE Mağazası'ndan aldım birkaç parça . Evet pahalı ama gercekten çok güzel çok sık duruyor kıyafetleri. İki elbise bir de kot aldım birde hırka aldım. Özellikle kot kesimleri çok hoşuma gitti. Elbiseleri de öyle. Fiyatlar parça basına 90-130 arası ama bence deger çok güzel hissettiriyorlar :)) hem cogumuzun ilk gebeliği nasip olursa sonrakilerde de kullanırız inşallah :)
meraba güzel nisan anneleri nasılsınız.biz çok şükür iyiyiz bebeğimle:)
kızlar bu arada ben 600 gr zayıflamışım doktorun tartısına göre yada benim evdeki tartı fazla tartıyor
canım ben anadolu yakasında buyaka içindeki gebe mağazası'ndan aldım birkaç parça . Evet pahalı ama gercekten çok güzel çok sık duruyor kıyafetleri. Iki elbise bir de kot aldım birde hırka aldım. özellikle kot kesimleri çok hoşuma gitti. Elbiseleri de öyle. Fiyatlar parça basına 90-130 arası ama bence deger çok güzel hissettiriyorlar :)) hem cogumuzun ilk gebeliği nasip olursa sonrakilerde de kullanırız inşallah :)
kızlar kusura bakmayın nolur sizleri korkutmak istemedim ama kendimi cinsiyeti öğreneceğim die şartladım bu seferde moralim bozuldu nolur kusura bakmayın bebem çok iyi teyzeleri dün eller havadaydı maşallah:d
ya bnm kocişim tek erkek we gerçekten çok kıymetli,sülalede erkek ewlat war ama bnm kociş çok kıymetli anlatsam sayfalar yetmez tüm kayseri / talas bilir o derece
o yüzden bacım imkansız ütülemez aslında onun adına karar werdim ama şimdiye kadar da hiç teklif etmedim ya da laf arasında ütülermisin diye de sormadm akşam sorsam mıışansımı deneyim ya tutarsaaaaaaaaaaaaa
Ztn akşama kadar koşturuyo bi de bnde kıyamıyorum ki :26:
allah kabul etsin canım. Amin. Hoşgeldin bu arada.
ohhh çok şükür :) çok sevindim birar korktum senden çok sinirliydin ogün :)
dün akşam hiçbir şey olmamış gibi davrandım. O da geldi öptü, sonra bebeği öptü onunla konuştu, yumuşadım hemen.
marta kendimizi hazırlayalım diyon ha :) selam vermesinler onlar buraya gelirse biz de selam almayız olur biter :) herkes kendi topiğinde sağolsun :) ha ahaaha h
geçen ben de nisan 2012 annelerini okudum, tablolarına bir baktım annelerin hemen hemen hepsi martta doğum yapmış, en çok da sezeryanlara şaşırdım. 8 aylıkken hemen hemen çoğu sezeryan olmuş. Neden acaba? Bu sabah da mart 2013 e selam vereyim dedim. Günaydın felan filan yazdım ama biri de çıkıp sana da günaydın yazmadıçok da lazım değiller bana zaten
AH CANIM BENİM YAAAAAA ÜZÜLDÜM HERKESİ ÖYLE KAPIDAN KOVUYORLAR İŞ İSTEYİNCE AMA O TABİ KENDİ ÜSTÜNE ALINIYORDUR CANIM. KURBAN OLURUM CNAIM YAAAA. BAK BEN DE SANA URFA DİYİNCE SORACAKTIM DÜNDEN BERİ OKADAR MERAK ETTİM Kİ SİZLERİ ANLATAMAM GECE UYKU UYUYAMADIM RESMEN BEN GÜNDÜZ BOMBALAMAYI DUYMAMIŞTIM ŞİRKETTE AKŞAM DA EVE GİTTİM ANCA TV AÇMADAN YEMEK FALAN SONRA DİREK DİZİYİ AÇTIM SEYRETTİM FALAN SONRADAN EŞİMİN CEP TELEFONUNA MESAJ GELDİ HABER ÖYLE HABERİM OLDU HEMEN BURAYI AÇTIM SEN MERKEZDESİN HERHALDE AMA DAHA ÇOK temmuz27 GELDİ AKLIMA AÇIKÇASI TAM ORDA DİYE ALLAH KORUSUN ÇOK MERAK EDİYORUM ONU EŞİNİ VE BEBEĞİNİALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN İNŞALLAH ÖZELLİKLE DE SİZLERİN.
merhaba canım,iyi olmanıza sevindim maşallah sizemeraba güzel nisan anneleri nasılsınız.biz çok şükür iyiyiz bebeğimle:)
ne şanslısın tatlım yaa; ben de dün 1 kilo fazla çıktım normalden
geç saatte gittiğim için tüm gün yediğim içtiğim kilo olarak yazıldı kartıma,çok moralim bozuldu
canım kardeşinin durumuna çok üzüldüm,insanlar başına gelmedikçe anlayış göstermiyorlar malesef.. Allah tez zamanda hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah (amin),gönlüne göre bir iş bulup yuvasını kursun inşallah.. sen üzme kendini onun için hayırlı olanı Rabbim bilir,vakti gelince gönlündeki gerçek olur inşallah
geç saatte gittiğim için tüm gün yediğim içtiğim kilo olarak yazıldı kartıma,çok moralim bozuldu
hanipeks sana yazdığım mesajlar senin mesajının içine girdi nasıl olduysa ordan okursun.
canım kardeşinin durumuna çok üzüldüm,insanlar başına gelmedikçe anlayış göstermiyorlar malesef.. Allah tez zamanda hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah (amin),gönlüne göre bir iş bulup yuvasını kursun inşallah.. sen üzme kendini onun için hayırlı olanı Rabbim bilir,vakti gelince gönlündeki gerçek olur inşallah
Kizlarrrrrrrrrrrrr...... Kizlarrrrrrrrrrrrrr......
:))))
Benim icim icime sığmıyor bugün.. Aylardır çektiğim herseye değdi bugün :) KIZIM olacakkkkk :)) ya o nasıl hareketlerdi . Esim ve ben sok olduk :)) kıpır kıpır kıpır bir durmadı yaramazim..
Benim hamileliğim cok çok sıkıntılı geçiyor ilk aydan beri hastanelerden çıkamadım yediğim serumlarin haddi hesabı yok.. Hala kusmalarim bogurmelerim geçmedi dün geceye kadar sabahı zor ettim. İkili test falan yaptırmadım uzun zamandır raporluyum evde yatıyorum doktora da gitmemiştim. Bugün ilaçları yenilemek için gittim doktora bakalım büyümüş mü dedi inanın öyle bulantım vardı ki baktirmak bile gelmedi içimden .. Neyse esim görelim gelmisken dedi !! Aayyyyyyy çok şükür Allahim onu ultrasonda görmek bile bu hale getirdi kendisini görünce ne olucam bilmiyorum :))) bana bir enerji geldi bir mutluluk kapladı isimi. Aylardır yattığım koltuktan kalktım bugün ! moral denen şeyin insan psikoloji ve fizyolojisi üzerine tüm etkilerini yasıyorum su an :)) hemen müdürümü aradım Pazartesi ise başlıyorum diye :)))) bu kuzucuk beni bir gaza getirdi ki sormayın :))
Ya Kizlarrrrrrrrrrrrr cok güzeldi ya :)))) elini dizine falan koydu poz veriyo sanki inanilmazdi.. Mucizem benim :) adını YAREN koymak istiyorum. Bu gurbet ellerde bana yarenlik edecek kizimmmmm benim :) Rabbim hepimize saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?