katinamm, laterne, wosgi+, hanipeks+, nil_82, Bebeci, Whitesheep, semerta, bycsrmgnl, Mezopotamya82, lais
semerta, bycsrmgnl, siz ikiniz neden konusmuyosunuz kızlar..gelinde sohbet edelim
ay tatlım okurken çok korktum çok çok geçmiş olsun;Allah korumuş resmen.başın mı döndü nasıl düştün öyle?ilk fırsatta sadaka ver tatlım ihmal etme
kız seda ne zaman düştünn..:44:
cnm ben merdivenlerden düştüm allahtan yakın bi yer çalıştığım yere koştur koştur gittim hemen bu doktorda çok ilgili hemen hemen gel dedi 12 haftalık olmuş sadece folik asit olmaz dedi elevit yazdı bebişin kıza benzio dedi artık kararımı verdim akşam eşimlede konuşcam hem bu semt poliklinikliğine devam etcem hem acıbademe karar verdim bu arada korkmayın kızlar bebişim sağ salim yatıo cadı kızım benim
iş yerindeki arkadaşlar iyi bakıyorlar bana meyve yiyoruz,kuru üzüm aldım çekirdekli bikaç tanesi yeterli oluyor.
ben evden meyve fln alıyorum yanıma bu saatlerde yiyorum
tatlım yanında elma gibi sert meyvelerden götür ara öğün olarak tüketebilirsin..
biraz ceviz,badem,fındık bulundur hep..
küçük süt al birde yanına..
Meyve ye canım bol bol, sabah evden çıkarken at çantana, ya da iş yerin müsaitse kilo ile al koy heran elinin altında olursa aksatmadan yersin.
ben evden meyve getiriyorum meyve yoksa evde atıstırmalık ne varsa onu getiriyorum..
bugun incir getirdim..bide kayısı..
ama genelde elma getiriyorum.. hem tok tutuyo hemde hazmı kolaylaştırıyo..
mesela evden salatalık domates getirebilirsin..onları tabaga doğrayıp tuzlayıp yiyebilirsin..
ben kahvaltıma kadar evden getiriyorum..
ben evden meyve getiriyorum meyve yoksa evde atıstırmalık ne varsa onu getiriyorum..
bugun incir getirdim..bide kayısı..
ama genelde elma getiriyorum.. hem tok tutuyo hemde hazmı kolaylaştırıyo..
mesela evden salatalık domates getirebilirsin..onları tabaga doğrayıp tuzlayıp yiyebilirsin..
ben kahvaltıma kadar evden getiriyorum..
yeni oldu cnm walla bende anlamadım allahtan çok değildi 3-4 basamak vardı oturdum bi anda
Maşallah canım benim diyorum size onlar bizlerden güçlü maşallah
Bende karar veremedim doktor konusunda ya bakirkoydeki Prof a mı gitsem yoksa buradaki bayanların ovmesiyle gittiğim medilife takı sanem hanimama bilemedim. Prof sizintiyi gördü iğne yazdi yarın için de ikili teste çağırdı pazartesi de medilife randevum var
Ne yapmalıyım yaa
canım Allah korumuş..aman dikkat et..yakınmı hastane işyerine..
iş yerindeki arkadaşlar iyi bakıyorlar bana meyve yiyoruz,kuru üzüm aldım çekirdekli bikaç tanesi yeterli oluyor.
ne kadar geç olursa hem bebek için hem bizim için iyi olur, havalarda biraz ısınır bebişlerimiz hasta olmaz.
Kızlar öğlen yemeğinde iyi de yesem bu saatlerde acıkmaya başlıyorum.
Bide iş yerinde yiyecek birşey bulamıyorum genelde abur cubur yiyorum.
Siz de durumlar nasıl? Bir de ara öğün tavsiyeleriniz var mı?
Sağlığım iyi şükürler olsun ki..
Ben de hepinizin ve bebişlerinizin iyi olmasına çokk çok seviniyorum.
Sizin yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum, aynı şeyleri ben de yaşıyormuş
gibi hayal kuruyorum:))
Laterne, hanipeks, sedagg, naz, katinamm hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.. Yakınlarda olsaydinizda keske hepinizin boynuna atlasaydim :))) az önce dışarı çıktım herkese gülümsüyorum ağzım kulaklarımda deli oldugumu dusunduklerine eminim ve bu benim umrumda bile degill !!!
:))))
İyiki siz varsiniz kizlarrr :)))
ben pazartesi başlıyorum okula, rapor bitti. yemek konusunu şimdiden düşünmeye başladım. ben daha patates haşlama ve yağsız makarna dısında bırsey yıyemıyorum. patates haşlayıp götürebilirim ama o da bıktırdı artık.. bulantılarım geçse de yesem bende kuruyemiş falan. bi de benimki köy okulu kantin falan yok ..hani olsa sade tost falan da yiyebilirim gibi geliyo. geçsin artık yaburda sağlıklı beslenmeye çalışanları gördükçe vicdan azabı çekiyorum ben hamile kaldıgımdan beri boğazımdan sağlıklı birsey gecmedı patates güzeli olacak benim kızım :)
canım Allah korumuş..aman dikkat et..yakınmı hastane işyerine..
yeni oldu cnm walla bende anlamadım allahtan çok değildi 3-4 basamak vardı oturdum bi anda
rus bilim adamı yevgeni vinogradov, heyecan verici bir iddia ortaya attı. Vinogradov'a göre, 2013'te çok sayıda yetenekli ve dahi çocuk dünyaya gelecek.
Onlarca yıldır dahilerin biyografilerini inceleyen rus bilim adamına göre güneş sisteminin döngüsü 2013'te tamamlanıyor. Her 11 yılda tamamlanan döngünün başı ve sonunda dahi çocuklar dünyaya geliyor.
Rusya'nın sesi radyosu'na göre vinogradov, 20 bin dahi üzerinde inceleme yaptı. Buna göre ebeveynlerin genleri çocuğun yetenekli olup olmamasına fazla etki yapmıyor. Yetenekliler tahıllar gibi düzensiz olarak doğuyor. Kimi yıllarda çok, kimi yıllarda az. Rus bilim adamına göre dahilerin doğumunda en etkili faktör güneşin konumu ve aktivasyon evresi. Yetenekli çocuklar ise daha çok bu evrelerin başında ve sonunda dünyaya geliyor.
Rus bilim adamına göre yetenekli çocuklar daha çok gezegenin kuzeyinde dünyaya geliyor. Kuzey yarımkürede doğan nobel ödüllülerin sayısı güney yarımkürede doğanlardan 40 kat daha büyüktür. Finlandiya, isveç ve norveç gibi ülkelerin her birinde toplam olarak ispanya, italya ve portekiz'den 9 kat daha fazla nobel ödülü sahibi var.
Dahiler için bir diğer gösterge ise kış aylarında dünyaya gelmeleri. Kışın dünyaya gelen çocuklar daha kilolu olsa da yazın dünyaya gelenlere göre daha zeki. Aslında kışın doğan çocukların ya da kuzey yarım kürede doğanların daha yetenekli olmaları oksijenle ilgili. Kışın ve kuzeye doğru gidildikçe oksijenin fazla olması çocukların zeka seviyelerini doğrudan etkiliyor.
"ne kadar doğru bilemem ama..."
Canım geçmiş olsun. Ama sabahtan canın sıkkındı biraz dalgındın galiba. Ucuz atlatmışsın dikkat et kendine.
Ama hafiflemiş geldin sanki kendini daha iyi hissettiğini zannederim. Doktor konusu biraz keyfini yerine getirmiş sanki :)
çok yakın arkadaşım 2 dk zaten sırada beklemedim doktoru aramıştım haberi vardı hemen girdim görünce rahatladım walla kalbim öle bi atıoduki sorma
çok şükür bi sıkıntın yok hem bebiş cinsiyetini merak ediyodun al sana cinsiyet..
kızlar benim işlerim var akşama yine uğrarım..öperim herkesi..
annelerimiz sağlıklı beslenmişmi zamanında..şimdi herşey ilerledi herşey fazlalaştı diye yiyoruz..
beni çok geç öğrenmiş çokda ağır işler yapmıs..sapasağlam hatunum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?