çok yakın arkadaşım 2 dk zaten sırada beklemedim doktoru aramıştım haberi vardı hemen girdim görünce rahatladım walla kalbim öle bi atıoduki sorma
sorma kuzum ya heralde bu doktor olayınada çok taktım ama kararımı verdim artık hem herşeyde vardır bi hayır dün öğrenemediğim bebemin cinsiyetini öğrendim kıza benziyor dedi geliyurrr minik kuzuzaten öle deyince düştüğümü falan unuttum yani
KONUŞUYORUZ İŞTE OZMN Bİ KONU BULALIM ONUN HAKKINDA KONUŞALIM
UZUN ZAMANDIR AKLIMDA SİZLEREDE SORMAK İSTİYORUM OĞLUMUN ADIAVNİ EFE KARDEŞİNİN ADINI ONA UYGUN BİRŞEY KOYMAK İSTİYORUM EFE YE UYGUN YANİ CİNSİYET BELLİ DEĞİL KIZ ERKEK İSİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
UZUN ZAMANDIR AKLIMDA SİZLEREDE SORMAK İSTİYORUM OĞLUMUN ADIAVNİ EFE KARDEŞİNİN ADINI ONA UYGUN BİRŞEY KOYMAK İSTİYORUM EFE YE UYGUN YANİ CİNSİYET BELLİ DEĞİL KIZ ERKEK İSİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
efeye uygun ege canım bence, ben kız ismi olarak da duydum ayrıca
cnm ben merdivenlerden düştüm allahtan yakın bi yer çalıştığım yere koştur koştur gittim hemen bu doktorda çok ilgili hemen hemen gel dedi 12 haftalık olmuş sadece folik asit olmaz dedi elevit yazdı bebişin kıza benzio dedi artık kararımı verdim akşam eşimlede konuşcam hem bu semt poliklinikliğine devam etcem hem acıbademe karar verdim bu arada korkmayın kızlar bebişim sağ salim yatıo cadı kızım benim
geçmiş olsun canım ucuz allatmışsın dikkat et kendine ve bebişine
ewt tatlım kan şekerim düştü heralde birden gözlerim karardı allahtan bişey yok herşeyde vardır bi hayır kızımı gördüm ama tam belli değil ama kıza benzio dedi
katinamm, laterne, wosgi+, hanipeks+, nil_82, Bebeci, Whitesheep, semerta, bycsrmgnl, Mezopotamya82, lais
semerta, bycsrmgnl, siz ikiniz neden konusmuyosunuz kızlar..gelinde sohbet edelim
sağol canım benim bide bu aralar acayip bi unutkanlık başladı sizdede varmı
Canım hadi gözün aydın Hayırlı Uğurlu gelsin kızın. Allah sağlıklı olmayı nasip etsin.
Sabahta söyliycektim canın sıkkın diye kafanı karıştırmak istemedim kızlar nazlı oluyor göstermiyor. tam seçemiyor doktorlar emin olmak için söylemiyorlar.[/QUOUTE]
sağol cnm ya ewt ya dün rüyamda bile karışık karışık şeyler gördüm zaten ama doktor moralimi yerine getirdi minik cadım geliyorrr
sedacım çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi.
Kizlarrrrrrrrrrrrr...... Kizlarrrrrrrrrrrrrr......
:))))
Benim icim icime sığmıyor bugün.. Aylardır çektiğim herseye değdi bugün :) KIZIM olacakkkkk :)) ya o nasıl hareketlerdi . Esim ve ben sok olduk :)) kıpır kıpır kıpır bir durmadı yaramazim..
Benim hamileliğim cok çok sıkıntılı geçiyor ilk aydan beri hastanelerden çıkamadım yediğim serumlarin haddi hesabı yok.. Hala kusmalarim bogurmelerim geçmedi dün geceye kadar sabahı zor ettim. İkili test falan yaptırmadım uzun zamandır raporluyum evde yatıyorum doktora da gitmemiştim. Bugün ilaçları yenilemek için gittim doktora bakalım büyümüş mü dedi inanın öyle bulantım vardı ki baktirmak bile gelmedi içimden .. Neyse esim görelim gelmisken dedi !! Aayyyyyyy çok şükür Allahim onu ultrasonda görmek bile bu hale getirdi kendisini görünce ne olucam bilmiyorum :))) bana bir enerji geldi bir mutluluk kapladı isimi. Aylardır yattığım koltuktan kalktım bugün ! moral denen şeyin insan psikoloji ve fizyolojisi üzerine tüm etkilerini yasıyorum su an :)) hemen müdürümü aradım Pazartesi ise başlıyorum diye :)))) bu kuzucuk beni bir gaza getirdi ki sormayın :))
Ya Kizlarrrrrrrrrrrrr cok güzeldi ya :)))) elini dizine falan koydu poz veriyo sanki inanilmazdi.. Mucizem benim :) adını YAREN koymak istiyorum. Bu gurbet ellerde bana yarenlik edecek kizimmmmm benim :) Rabbim hepimize saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .
ya bnm kocişim tek erkek we gerçekten çok kıymetli,sülalede erkek ewlat war ama bnm kociş çok kıymetli anlatsam sayfalar yetmez tüm kayseri / talas bilir o derece
o yüzden bacım imkansız ütülemez aslında onun adına karar werdim ama şimdiye kadar da hiç teklif etmedim ya da laf arasında ütülermisin diye de sormadm akşam sorsam mıışansımı deneyim ya tutarsaaaaaaaaaaaaa
ztn akşama kadar koşturuyo bi de bnde kıyamıyorum ki :26:
çok geçmiş olsun cnm, ben de yaşadım, Allah korumuş
Bu unutkanlık bende de var B12 vitamin eksikliğinden olabilir, bana doktorum bu gün yazdı sen de ihmal etme olurmu
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım benim başım tuttugaliba parol alacağım yine çamaşır makinamız bozuldu mutfakta tuhaf bir koku çamaşır makinasının mutfakta olması kötüymüş...
yine ne yemek yapasım var ne de yemek yiyesim birkaç meyve biraz ekmek arası idare ediyorum işte ...
üst kattaki yine başladı piyano çalmaya neyse iyi geliyor biraz...
pazar günü gidiyorum kısmetse vatanıma anneme babama gün sayıyorum ev de öyle kirli ki hiç temizlemeye halim yok iyice sümsük bişey oldum çıktım bugün kendimi forumun depresif annesi ilan ediyorum :)
kızlar benim içinde dua eder misiniz?
çok ama çok heyecanlıyım.
iş başvurumu netten yapmıştım yarında evraklarımı teslim edicem.
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
güzel haberlerle geliriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?