2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım hadi gözün aydın Hayırlı Uğurlu gelsin kızın. Allah sağlıklı olmayı nasip etsin.
Sabahta söyliycektim canın sıkkın diye kafanı karıştırmak istemedim kızlar nazlı oluyor göstermiyor. tam seçemiyor doktorlar emin olmak için söylemiyorlar.

Efeye uygun ege canım bence, ben kız ismi olarak da duydum ayrıca

Oğlunun ismi çok güzelmiş belki bende oğluma ikinci isim olarak Efe düşünüyorum.
İkinci kız olursa Ece bence çok güzel bir isim.

çok geçmiş olsun aman iyiki bişey olmamış bebişine ama fırsattan istifade ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin dikkat et kendine düşme

ewt tatlım kan şekerim düştü heralde birden gözlerim karardı allahtan bişey yok herşeyde vardır bi hayır kızımı gördüm ama tam belli değil ama kıza benzio dedi

çok geçmiş olsun cnm, ben de yaşadım, Allah korumuş

katinamm, laterne, wosgi+, hanipeks+, nil_82, Bebeci, Whitesheep, semerta, bycsrmgnl, Mezopotamya82, lais

semerta, bycsrmgnl, siz ikiniz neden konusmuyosunuz kızlar..gelinde sohbet edelim

Selam topiği yeni keşfetti de:)) buarad işyerindeyim işe daldım, Ayrıca bugün bebişimi ultrasonda gördüm artık iyice belirginleşmiş, nasıl kıpır kıpırdı Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın,
Bu arada ilk safyadaki listeye adımı nasıl ekleticem

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım benim başım tuttu galiba parol alacağım yine çamaşır makinamız bozuldu mutfakta tuhaf bir koku çamaşır makinasının mutfakta olması kötüymüş...
yine ne yemek yapasım var ne de yemek yiyesim birkaç meyve biraz ekmek arası idare ediyorum işte ...
üst kattaki yine başladı piyano çalmaya neyse iyi geliyor biraz...
pazar günü gidiyorum kısmetse vatanıma anneme babama gün sayıyorum ev de öyle kirli ki hiç temizlemeye halim yok iyice sümsük bişey oldum çıktım bugün kendimi forumun depresif annesi ilan ediyorum :)

Canım benim ne kadar güzel yazmışsın öyle.Allahım yaren bebeği sana bağışlasın maşallah tütütütü.
Tüylerim resmen diken diken oldu okurken gözlerim doldu.allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Kontrol aralarını çok uzatma inan bana küçük mucizeyi gördükçe umut depolıyorsun hayata farklı bir pencereden bakıyorsun.
Çok mutlu oldum senin adına.

Kuzucum normalde bende kıyamam kocişme.
Ama son 15 gündür özellikle akşam eve gidip direk uyuma istegi duyuyorum.
Sabahda kocişden erken çıkıyorum.Kocişde beni yolculamaya kalktığı için benden sonra ütülüyor işde.
Zaten eşim bekar hayatını çok yaşadığı için cidden benden daha becerikli.
Hala pantalonları ütüleyemiyorum mesela.Eşim benden sonra düzeltiyor:)

kızlar benim içinde dua eder misiniz?
çok ama çok heyecanlıyım.
iş başvurumu netten yapmıştım yarında evraklarımı teslim edicem.
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
güzel haberlerle geliriz inşallah.

cnm benimde var migren hatta bugun sordum doktora minoset kullanabilirsin dedi hatta minoset plus da kullanabilirsin dedi

ayy inş cnm bak bebeğin mucizeleri nasbiyle gelior kuzucuklar sana tavsiyem mülakat odasına girmeden 50 besmele çok odaya girdiğinde üfle işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…