2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
öyle mi kimki ortak arkadaşımız merak ettim. ekleseni beni...

olur mu öyle şey çok kaka yapması iyi beslendiği anlamına geliyor.
az önce istek gönderdim cnm

saol canım napiyim elimde diil, sen sadece anne sütü mü veriyosun
ben de çoğunlukla mama veriyorum cnm...sağmak sütü azaltıyo maalesef...günde 2-3 çay kaşığı kadar da su veriyorum...

aynen yaaa sağınca göğüs tam boşalmıyo...emzirince boşaldığını hissediyorum...
çok aç olunca verme göğsünü...önden biraz mama ver,sonra da göğsünü emzir cnm...bi de böyle dene

bizimki de çok kusuyo yaaa

o kadar iyi anlıyorumki seni insanın morali çok bozuluyo ben 2 ay sağdım oğlum memeyi hiç çekmedi makinamda iyiydi güzel çekiyodu ama sütüm hiç artmadı bebeğin çekmediğini vucut anlıyormuş makinayla bebeğin çekişi aynı değil.ben yinede 1 çay kaşığına düşene kadar çıkan sütüm verdim ama çok yıprandım göğüs ucum mahvoldu sırtım tutuluyodu hep bende bıraktım 3 haftadır biz elimizden geleni yapıyoruz olmayan şeyide var edemeyiz ki. zaten kvde sürekli bu bi damlalarla uğraşıyosun sütün olsa sular seller gibi akar göğsün şişer duramazsın şeklinde moral bozucu telkinleri de belki doğruydu.mamayla büyüyüp çok sağlıklı bir sürü kişi tanıyorum ben

evet canım yalnızım gerçekten çok zor oluyo yıkıyo ortalığı, açlığa hiç tahammülü yok, 60 cc anne sütünü veriyorum ya nası ağlıyo mamayı verene kadar evet öne memeyi yinede deniyim unutmasın bari, sağdığım için boştur diye vermiyorum ama veriyim doğru kalanı çeksin en azından görsün memeyi

canım ben de bugün denedim doyduktan sonra içmiyo su, zaten doyduğunun göstergesi de buymuş, bi yerde okudum , arada biberonu çekip verdim ben de sen de iki meme arası ya da bi ara memeden çekip deneyebilirsin bence

ya nası özeniyorum emziğe alışan bebeklerde yok mümkün diil alıştıramadım, çok yanlış ama reçel bile denedim, tadı bitince tükürüyo

ben de vericem su artık

evet önce mama sonra meme deniyim bakalım,gelişmeleri yazarım umarım,

saolun kızlar ya

evet canım ya makinayla süt bitmeye mahkum biliyorum napiyim çok uğraştım , sen de uğraşmışsın işte, annelik zor, ben de 40 gün emmişim sadece annem işe başlayınca süt izni falan da yok direk mama, çok sağlıklıyım diyemem ama:) evet çok sağlıklı olan çocuklar ben de tanıyorum, ek besin döneminde takviye ederim d,iorum napiyim

canım biizmki de hala kusuyo bayağı da kusuyo yani, korkma

ay bez muhabbetini ben döndürdüm çocuğa hala küçük bez bağlıyomuşum haberim yok, ben de heeeep tereddütlerdeyim normal herhalde, alışıcaz

teşekkür ederiz gece gece doğru görmüşüm di mi senin oğluşa bayılmıştım dün, görür görmez hemen tanıdım
iki tane ortak arkadaşımız varmış hemde.

acaba bende mi yanlış bez kullanıyorum ya...
benim oğlan yaklaşık 6kilo 2numara kullanıyoruz.

biz de 62 günlüğüz... ilk ay geceleri, bazen de gündüz mama verdim sürekli ağlıyor doymuyor doymuyor diye başımın etini yediler sonra kestim, 1 aydır sadece anne sütü veriyorum 2 3 saatte bir emmeye de alıştı. emdikçe süt arttı, zaten doktorum bebek 80 cc emiyorsa sağınca 30 cc ancak çıkar demişti. benim oğlumda her bir memeyi zorla 5 7 dk emiyor ama araştırdığıma göre bazı bebekler 5 bazı bebekler 10 dk da memedeki sütü boşaltırmış zaten. siz usanmadan emzirmeye devam edin ve üzülmeyin stres sütün düşmanı. dün kontrolümüz vardı kilo alımı da sorunsuzdu maşallah. inşallah herşey gönlünüzce olur

aynen canım bende öyle düşünüyorum ek besine geçince takviye ederiz inşallah benim arkdaşımın dru ek besin tariflerini bizzat aşı kartına kendi yazıyouış prof dr kadın.bizimki erkek eğer tarif vermezse ondan alıcam valla .Allahtan bi mani olmazsa sizede yazarım o zaman.hem günlük yoğurt yapcaz daha devam sütü vercez o hooo

uyuduğunda ne zaman acıkıp uyanacağını az çok tahmin ediyosundur. uyanmadan sen memeyi ağzına versen farkında olmadan emer belki.
malum bizde de emzik problemi var. kızım bazen aç aç emzikle uykuya dalıyo. ben de uykuya dalınca emziği ağzından alıp memeyi veriyorum. uykulu uykulu bu şekilde karnı doyuyo.

biz 3 numara kullanıyoruz. kızım 4800.

Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 700*
Dmt 200
Denisah 600*
Bebeğim4242 200*
Toplam 4650
Kalan:7350

MERVE cim tefriciye mi okunuyor ben tam bilmiyorum bide ne zamana yetişmesi lazım? bana da 100 yaz canım annen için sanırım acil şifalar dilerim annene ve tüm hastalara..[/QUOTE]
Hyr cnm ihlas okuyoruz yarına yetiştirirsek iyi olur
Allah razı olsun
Banada 500 yaz canim bunu bugun kesin okurum haber veremezsemde okundu bil bitirince devam edebilirsem haber veririm allah sifa versin insallah

Cnm 100 tane okudum aksamda okurum yazarim nekadar ok.allah kabul etsin insallah

200 daha okudum mervecim toplamda 700 oldu

Canim toplam 600 okudum devami gelirse haber veririm

Merve ben 100 daha okudum toplam 200 oldu!! Okudukca yazarim
Sağolun kızlar
Allah kabul etsin inşallah

Temmuz bebiş çok şeker Allah bağışlasın:) aynı kıyafetten bizde de var sadece iki kere giydirebildim küçük geliyor artık :) ilk ay butun kıyafetler buyuk geldi şimdi de herşey küçük.yandan çıtlanan tulumlardan nefret ettim ne illet bişey giydirmesi çıkarması.

Bir de yeni birkaç şey öğrendim sizlerle de paylaşayım süt saklama poşetlerinin plastik olmasının özel bir nedeni varmiş, cam da saklanan anne sütünde cam yüzeyine akyuvarlar yapışıyormuş ama poşette bu daha az oluyormuş,o yüzden plastikte saklanmalı imiş, sütünü sağanlara duyrulur, ben cam da saklıyordum dolapta önceden.

İkincisi de bebeklerin üşüyüp üşümediklerini ellerinden ve ayaklarından kontrol etmek doğru değilmiş. çünkü onların dolaşım sistemleri yeterince gelişmediği için el ve ayaklar daima soğuk olurmuş. giysilerin altında kalan bölgelerden veya burundan ve ensesinden anlaşılabilirmiş. Kaynak; bebeğinizin ik yılında sizi neler bekliyor kitabı

merhaba kızlar benim oğlum da bugün 41 günlük oldu,malesef benim oğlum da çok kusuyor acaba çok mu emiyor ondan mı, beslenemeyecek diye korkuyorum bazen, emdikten sonra hemen kaldırmıyorum ama ona rağmen löööök diye kusuyor bazen doktor normal olduğunu söyledi, mide kapakları henüz tam anlamıyyla gelişmemiş olabiliyormuş,

iki tane ortak arkadaşımız varmış hemde.

Canim benim oglan 3 numaraya geceli oldu baya 5 kilodan sonra 3 numara daha rahat oldu bence

kızlar aranızda bebişle uçak yolculuğu yapan var mı, biz haftaya istanbula gidicez urfadan , uçakta çok zorluk çeker miyim acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…