2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok sevindim senin adına canım.İnşallah iş başvurun olumlu sonuçlanır.
Bebişinle ilgilide hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kocaman olmuş olacak bebişin için içine sığmıcak.
İzlemeye doyamıcaksın.Bu heyecanı mutluluğu allahım isteyen herkese yaşamayı nasip etsin.

ayy inş cnm bak bebeğin mucizeleri nasbiyle gelior kuzucuklar sana tavsiyem mülakat odasına girmeden 50 besmele çok odaya girdiğinde üfle işe yarıyor
çok sağol canım besmelede çekerim,ayetel kürsü de okurum, yasin de okurum. hamile olduğumu bilmiyorlar ondan korkuyorum sadece.
ay benim eşim bir garip haftanın 2, 3 günü kaymakamla beraberler adama söylemiyor ya eşim işe başvurdu diye. kaymakam yapıcak mülakatı.
ben tanısam ben söylicem işe başvurdum diye adam daha yeni geldi. haftasonu hoşgeldine gidelim diye tutturdum ama inat eşim şu iş bitsin sonraaaaaaa diyor.
kısmetinde varsa olur ben kimseye boyun eğmem diyor. işte biz hep böyle diye diye heryerde kapıdan döndük.
bu ülkede torpilsiz bişey olmuyor ki. beyfendi kul hakkı yemicekmiş.

bebeğinin kısmeti ile işin hayırlı olur testin sonucuda güzel çıkar inşallah öpüyorum o kuzuyu

ah canım çok geçmiş olsun aman nolur dikkat et kendine acele yürüme aman çok şükür ki bebeğimize birşey olmadı çok şükür.

çok yakın arkadaşım 2 dk zaten sırada beklemedim doktoru aramıştım haberi vardı hemen girdim görünce rahatladım walla kalbim öle bi atıoduki sorma

valla kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmıştım ben devlet hastanesinde orda yapılamayan toksoplazma ve crm mi ne bunları da özelde baktılar vücutta şuan aktif olup olmadığına neyse ki yokmuş çok şükür. başka da bişeye bakılmadı canım aşıdan falan bahsedilmedi ben de 12. haftadayım. ikiliye gitcem işte cmt

canım senin folik asiti kesip mi vitamin verdi ek olarak mı bana decavit verdi ama foliki kesti.

Allah ağzından duysun canım inşallah o günleri görürürz. Allahın izni ile.

İNAN VARYA O MİS KOKULU MELEĞİ KUCAĞINA VERİYORLARYA ACI SANCI HİÇ BİRŞEY KALMIO DÜNYADA SENDEN MUTLU İNSAN YOK SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORSUN BENCE SAĞLIĞIN EL VERİRSE NORMAL OLSUN

sen mülakata girerse söle cnm bu kişi benim eşim tanıyorsunuzdur sizde belki diye araya sıkıştır napacan cnm hayat şartları bizi böle yaptı ağlamayana meme yok hesabı

Kızlar ben bugun erken çıkıyorum.Eğitim filan derken fena yoruldum.
Yarın görüşürüz öpüldünüz bebişlere iyi bakın :)

cnm folik asit tek başına olmaz elevit de yazacağım dedi ikili test sonuçlarına göre ilave yapabiliriz dedi ikisini beraber kullancam

inşallah canım tbaiki dua ederiz Allah yardımcın olsun bol şanslar canım bebekle gideceksin ya :) o sana şans getirir zaten hayırlısı ile. İkili testten de işten de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.

hoşgeldin canım inşallah hepimize tattırsın. Listeyi düzenleyen arkadaşımız ne zamandır yok malesef.

inşallah canım tbaiki dua ederiz Allah yardımcın olsun bol şanslar canım bebekle gideceksin ya :) o sana şans getirir zaten hayırlısı ile. İkili testten de işten de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.

hoşgeldin canım inşallah hepimize tattırsın. Listeyi düzenleyen arkadaşımız ne zamandır yok malesef.

işallah işe alınırsın ve ikili testin de çok iyi çıkar bütün dualarımız seninle

sen mülakata girerse söle cnm bu kişi benim eşim tanıyorsunuzdur sizde belki diye araya sıkıştır napacan cnm hayat şartları bizi böle yaptı ağlamayana meme yok hesabı
canım söylemeden soyismimden anlar zaten. yazı işleri müdürü falan hep aramışlar sizin eşiniz dimi diye. kaymakama söyleyelim demişler bizimki yok haberi olmasın demiş. hayret bişey o böyle söyledikçe ben deliriyorum resmen. başka başvuranlarda var onlarında haberini alıyorum millet harıl harıl torpil arıyor. bizimki söylemicekmiş ayyyyyyy yine sinirlendim eşime.

kızlar ben vitamini çok merak ediyorum takip ediyorum ama vitamini bugün hiç görmedim dua edelim inşallah iyidir vitamin nerdesin

cnm yine sen bilirsin ama bence prof derim bak senin doktorun göremediğini gördü hemde tesadüf eseri gittin bu doktora bence bu bi raslantı değil

Bana da rastlantı değil gibi geliyor birde onunla tedaviye başladım şimdi ama sanem hanımı da çok beğenmiştim ikisine gitsem nolur ki :))

aslında eşin çok güzel düşünmüş kul hakkına girmek istemior ama bu devirdede dayısız bi iş olmuo malesef

geçmiş olsun canım. zorla da olsa yemeye çalışıyorum ben sen de öyle yap bizim ev var ya aldı yürüdü berbat eşim yapıyordu hamile olduğumdan beri. ama 1-2 haftadır yapamadı yorgun geliyor çok mikrop toz toprak kapmasa bebek bari. .( ayaklarım geri egri gidiyor eve bana da yaptırmıyor

o unutkanlık değil canım sürekli bebeğe odaklandık ya başka birşey düşünemiyoruz ondan kaynaklanıyor.

sağol canım benim bide bu aralar acayip bi unutkanlık başladı sizdede varmı

kız banabak yoksa bebeği göresin geldi de yalancıktan kendini mi attın yere :) şaka bir tarafa arada görmüş oldun iyi oldu herşeyde var bir hayır dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…