kızlar benim içinde dua eder misiniz?
çok ama çok heyecanlıyım.
iş başvurumu netten yapmıştım yarında evraklarımı teslim edicem.
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
güzel haberlerle geliriz inşallah.
yeni oldu cnm walla bende anlamadım allahtan çok değildi 3-4 basamak vardı oturdum bi anda
çok sağol canım besmelede çekerim,ayetel kürsü de okurum, yasin de okurum. hamile olduğumu bilmiyorlar ondan korkuyorum sadece.ayy inş cnm bak bebeğin mucizeleri nasbiyle gelior kuzucuklar sana tavsiyem mülakat odasına girmeden 50 besmele çok odaya girdiğinde üfle işe yarıyor
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
çok yakın arkadaşım 2 dk zaten sırada beklemedim doktoru aramıştım haberi vardı hemen girdim görünce rahatladım walla kalbim öle bi atıoduki sorma
kızlar bir şey sormam lazım size. yaptıranlar bilgi verebilirse sevinirim..
ben bugüne kadar depresyon takıldığımdan (aşırı bulantı ve kusmadan dolayı) ne testlerimi yaptırdım ne diğer tahlilleri.. onlar neyse zaten niyetim yoktu testleri yaptırmaya ama bu aşı konusu aklıma çok takılıyo.. bugün bebişi görüp heyecan yapınca doktora sormayı unuttum..aşı yaptırdınız mı ? kaçıncı haftada yaptırılması gerekiyor ?
cnm ben merdivenlerden düştüm allahtan yakın bi yer çalıştığım yere koştur koştur gittim hemen bu doktorda çok ilgili hemen hemen gel dedi 12 haftalık olmuş sadece folik asit olmaz dedi elevit yazdı bebişin kıza benzio dedi artık kararımı verdim akşam eşimlede konuşcam hem bu semt poliklinikliğine devam etcem hem acıbademe karar verdim bu arada korkmayın kızlar bebişim sağ salim yatıo cadı kızım benim
İNAN VARYA O MİS KOKULU MELEĞİ KUCAĞINA VERİYORLARYAACI SANCI HİÇ BİRŞEY KALMIO DÜNYADA SENDEN MUTLU İNSAN YOK SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORSUN BENCE SAĞLIĞIN EL VERİRSE NORMAL OLSUN
çok sağol canım besmelede çekerim,ayetel kürsü de okurum, yasin de okurum. hamile olduğumu bilmiyorlar ondan korkuyorum sadece.
ay benim eşim bir garip haftanın 2, 3 günü kaymakamla beraberler adama söylemiyor ya eşim işe başvurdu diye. kaymakam yapıcak mülakatı.
ben tanısam ben söylicem işe başvurdum diye adam daha yeni geldi. haftasonu hoşgeldine gidelim diye tutturdum ama inat eşim şu iş bitsin sonraaaaaaa diyor.
kısmetinde varsa olur ben kimseye boyun eğmem diyor. işte biz hep böyle diye diye heryerde kapıdan döndük.
bu ülkede torpilsiz bişey olmuyor ki. beyfendi kul hakkı yemicekmiş.
ah canım çok geçmiş olsun aman nolur dikkat et kendine acele yürüme aman çok şükür ki bebeğimize birşey olmadı çok şükür.
valla kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmıştım ben devlet hastanesinde orda yapılamayan toksoplazma ve crm mi ne bunları da özelde baktılar vücutta şuan aktif olup olmadığına neyse ki yokmuş çok şükür. başka da bişeye bakılmadı canım aşıdan falan bahsedilmedi ben de 12. haftadayım. ikiliye gitcem işte cmt
canım senin folik asiti kesip mi vitamin verdi ek olarak mı bana decavit verdi ama foliki kesti.
Allah ağzından duysun canım inşallah o günleri görürürz. Allahın izni ile.
Kızlar ben bugun erken çıkıyorum.Eğitim filan derken fena yoruldum.
Yarın görüşürüz öpüldünüz bebişlere iyi bakın :)
Selam topiği yeni keşfetti de:)) buarad işyerindeyim işe daldım, Ayrıca bugün bebişimi ultrasonda gördüm artık iyice belirginleşmiş, nasıl kıpır kıpırdı Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın,
Bu arada ilk safyadaki listeye adımı nasıl ekleticem
Selam topiği yeni keşfetti de:)) buarad işyerindeyim işe daldım, Ayrıca bugün bebişimi ultrasonda gördüm artık iyice belirginleşmiş, nasıl kıpır kıpırdı Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın,
canım söylemeden soyismimden anlar zaten. yazı işleri müdürü falan hep aramışlar sizin eşiniz dimi diye. kaymakama söyleyelim demişler bizimki yok haberi olmasın demiş. hayret bişey o böyle söyledikçe ben deliriyorum resmen. başka başvuranlarda var onlarında haberini alıyorum millet harıl harıl torpil arıyor. bizimki söylemicekmiş ayyyyyyy yine sinirlendim eşime.sen mülakata girerse söle cnm bu kişi benim eşim tanıyorsunuzdur sizde belki diye araya sıkıştır napacan cnm hayat şartları bizi böle yaptı ağlamayana meme yok hesabı
Canım benim ne kadar güzel yazmışsın öyle.Allahım yaren bebeği sana bağışlasın maşallah tütütütü.
Tüylerim resmen diken diken oldu okurken gözlerim doldu.allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Kontrol aralarını çok uzatma inan bana küçük mucizeyi gördükçe umut depolıyorsun hayata farklı bir pencereden bakıyorsun.
Çok mutlu oldum senin adına.Teşekkür ederim canım güzel dileklerin duaların için:) bundan sonra kesinlikle daha sık gidicem zaten ay sonuna yeniden çağırdı 5 li test varmış onu yapıcam mutlaka dedi (ben test istemiyorum da bu konuda zıtlaşıyoruz doktorumla) keşke evde ultrason olsa açıp açıp bakardım :)) görmemişin bebeği olmuş hesabı benimki :))
cnm yine sen bilirsin ama bence prof derim bak senin doktorun göremediğini gördü hemde tesadüf eseri gittin bu doktora bence bu bi raslantı değil
inşallah canım tbaiki dua ederiz Allah yardımcın olsun bol şanslar canım bebekle gideceksin ya :) o sana şans getirir zaten hayırlısı ile. İkili testten de işten de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
işallah işe alınırsın ve ikili testin de çok iyi çıkar bütün dualarımız seninle
çok sağolun canlarım ya. allah razı olsun hepinizden.
canım söylemeden soyismimden anlar zaten. yazı işleri müdürü falan hep aramışlar sizin eşiniz dimi diye. kaymakama söyleyelim demişler bizimki yok haberi olmasın demiş. hayret bişey o böyle söyledikçe ben deliriyorum resmen. başka başvuranlarda var onlarında haberini alıyorum millet harıl harıl torpil arıyor. bizimki söylemicekmiş ayyyyyyy yine sinirlendim eşime.
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım benim başım tuttugaliba parol alacağım yine çamaşır makinamız bozuldu mutfakta tuhaf bir koku çamaşır makinasının mutfakta olması kötüymüş...
yine ne yemek yapasım var ne de yemek yiyesim birkaç meyve biraz ekmek arası idare ediyorum işte ...
üst kattaki yine başladı piyano çalmaya neyse iyi geliyor biraz...
pazar günü gidiyorum kısmetse vatanıma anneme babama gün sayıyorum ev de öyle kirli ki hiç temizlemeye halim yok iyice sümsük bişey oldum çıktım bugün kendimi forumun depresif annesi ilan ediyorum :)
sağol canım benim bide bu aralar acayip bi unutkanlık başladı sizdede varmı
sorma kuzum ya heralde bu doktor olayınada çok taktım ama kararımı verdim artık hem herşeyde vardır bi hayır dün öğrenemediğim bebemin cinsiyetini öğrendim kıza benziyor dedi geliyurrr minik kuzuzaten öle deyince düştüğümü falan unuttum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?