2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canlarim doktorlariniz sunnet hakkinda ne yorum yapiyor ben henuz konusmadim ama internette ilk bir ay icinde yapilmamissa birbucuk yasa kadar beklemek daha dogru diye okudum cerrahi acidan bu donem dogru degilmis anladigim kadariyla keske yenidogan sunneti yaptirsaydim bekliycez sanirim birbucuk yasini

Eltim geçen sene 7 aylıkken yaptırdı oğluna sünnet hiçbir sorun çıkmadı çabucakta iyileşti bende kırkına kadar yaptıracaktım ama oğlum 1 ay erken doğdu çok zayıftı toparlanmasını bekledim önümüzdeki hafta konuşacam drla bakalım ne önerecek.

Herkes bir telase icinde masallah.
Dertsiz hg sekerim.ciceklerimiz soldu ma takım çıkardılar ama hafif atlatmisiz herkes cupsazan aşısı olduğu için deyip duruyordu minicigimin aşısı yok daha 7 benekle atlattı .1 yasında çiçek aşısı olmayacakmış
Perşembe ikinci ay aşısı vardı yapmadılar çiçek diye.haftaya bakalım.

KiZlar ben kundak yapmıyorum ama oğluma yapardım ayaklarını sarmadan sadekollarini.
Sallamadım hic ama sadece dun ayagima koydum yukarı aşağı yaptım çünkü dun cok huysuzlandi.zaten misafir gelince birseyler oluyor cocuklara.

Benim saclardan olan yerleri boyadım daha dogrusu esim boyadı.cok iğrenç görünüyordu .simdi iyi şükür .kaşlarımı devamlı temizliyorum.kuafor ısı zor gibi suan.gelende cok oldu bu ara.
Aksamdan da dislerimi fircaliyorum(gun icinde firsat gelmeyebiliyor)sonra yuzumu dove ile yıkıyorum kurulayip sudocrem surup yatiyorum.sabah pırıl pırıl .hemen yuzumu yikayip kalem cekiyorum gozume.zaten makyaj yapmam bir kalem bir maskara en cok.
yine güzelim yine temizim yine bakimliyim of ya
abartılı bakım değil ama el değiyor, orman kackini bir tıp yok en azından.
Eski kitafetlerim hepsi tam olmuyor.chosyye duyurulur 42 bedenim galiba.simdi hafif baliketiyiminsallah zayıflamam bu halde kendimi sevdim.esimde bu halımı cok seviyor gerisi boş.
Bakın kiZlar kendinize,cocuktan fırsat yok falan demeyin ihmal etmeyin.
See you.kiss.mcx. B'ye B'ye .

Son düzenleme:
günaydın kızlar
her ne kadar çok uykum olsa da
bizimki pırtladı pırtladı uyudu
biz şimdi ayaktayız, gözlerim kapanıyo walla

geçen gün bezler konuşulmuş, biz 2. Jumbo paketi açtık 3 numara
dün 2 defa kakası çıktı belinden, 4e mi geçsem diyorum::)
biz hala doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz
1. emmenin başlangıcı ile 2. emmenin sonu arasında 2 saat var:)
bide zamanı gelince gözünden yaş gelene kadar ağlıyo
vermemezlikde etmiyorum hani
kucağıma yatırıp hazırlanana kadar
nolcak böle bilmiyom

42ye hasretim
bütün dolabımı alabilirsin zira hiç biri olmuyo
ben 44 oldum galiba
herkes verirsin diyo ama bakalım:)

Öncelikle hayırlı sabahlar, güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim.
Biz dün gece bir halt ettik ki sormayın. Mühimmat yoktu evde korunmadan birlikte olduk. Bugün bebeğim tam 60 günlük , anne sütüyle besleniyor ve hala adet olmadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mi? Süt korur mu? Yoksa ertesi gün hapı alayım mi? Hapın bebeğime bir zararı olur mu? Bu arada sonrasında hemen ayağa kalktım ve bekledim. Cevap bekliyorum hepinizden.

Biz haftaya yaptırıyoruz. Doktor herhangi bir sıkıntı olacağından bahsetmedi. Lokal anestezi yapacak. Bebekleri emzikle tutuyoruz dedi.

ikinci ay yapılan karma ve zatürre aşısı ateş yapar banyo serbesttir. ikinci ayın rtasında yapılan verem aşısında 3 gün yasak var iki ayrı bebek hemşiresinden öğrenmiştim

hayırlı günler güzel anneler ve bebişleri.dualarınız iöin Allah razı olsun tahlil sonucumuz iyi çıktı çok şükür amip yok.ben 15 gün süt ve ürünlerini tüketmicem sonra kontrole gidicez bakalım inşallah kaka rengi düzelir.hepiniz Allaha emanet olun elif uyandı gitmem lazım:)

Selam kizlar nasilsiniz? Biz iyiyiz sukur oglusumun yuzunde yanik gibi yaralar cikmisti cenede basladi butun yuzune yayildi. doktor benim yedigim biseye alerjisi oldugunu soyledi. mama olarak bebelac veriyordum. onunda alerji yapabildigini soyledi. sizlerden bebelac veren var mi basiniza geldi mi boyle bisey?

beğenmekle yetinemeyeceğim

selam kızlar bir sorum olcaktı acil cevap verirseniz sevinirim kızım 7 aylık doğdu 1.5 ay oldu topuktan kan alındı tsh değeri yani tiroid yüksek çıkmış bu şekilde sorun yaşayan var mı

seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 400gr aldıgı için mama takviye başladık sütüm az 10 dk emiyo ağlamaya başlıyo yavaş yavaş memede kaldıgı süre kısalıyor moralim sıfır kv sürekli emmiyormu daha istemez seni mama içiyoya ona alıştı her emzirmede başımda bunları telkin etti moralim bozula bozula sütüm iyice azaldı bırakıcak diye kafayı yemek üzereyim sanki aramızdaki bağ kopucakmış gibi hissediyorum mamayı tamamen kesim bikaç gün diyorum sütüm o kadar azki çok ağlar dayanamam (

ikinci ay yapılan karma ve zatürre aşısı ateş yapar banyo serbesttir. ikinci ayın rtasında yapılan verem aşısında 3 gün yasak var iki ayrı bebek hemşiresinden öğrenmiştim

2. ayın ortasında aşımız yok bizim 1.ve 2. ay aşılarımızı olduk yine 1 ay sonrasına çağırdılar eksiklik mi var acaba? birde kızlar rota aşını yaptırdınız mı?

2. ayın ortasında aşımız yok bizim 1.ve 2. ay aşılarımızı olduk yine 1 ay sonrasına çağırdılar eksiklik mi var acaba? birde kızlar rota aşını yaptırdınız mı?

evet biz yaptırdık verem aşısıyla aynı gün yaptırılması gerekiyormuş dışarıdan aldık 140 tl asm de yaptılar

Hicbisey almicam ona cok sinirliyim cook

anneler gününde eşim bana hediye almıştı. ben de bir şeyler yapayım diyorum ama aklıma hiç bsy gelmiyo. giyim konusunda bizim zevklerimiz pek uyuşmuyo. aldığımı giyer ama sadece ben aldım diye..

...

merve canım ben 100 daha okudum.

evet biz yaptırdık verem aşısıyla aynı gün yaptırılması gerekiyormuş dışarıdan aldık 140 tl asm de yaptılar

bizde yaptırdık 142 liraydı hastanede yapıldı bize öyle bişey söylemediler aynı gün yapılması ile ilgili . kimisi bu aşıyı gereksiz buluyormuş yorumları merak ettiğimden sordum

Herkese mutlu pazarlar İçimiz rahat etmedi ertesi gün hapı içtim, 6 saat bebeğimi emziremedim reçetede öyle yazıyordu. Sağıp döktüm sütümü
Haftaya spiral taktırmayi koydum kafaya. Randevu aldım. Hayırlısı bakalım.

slm bacım ben sizin topikten değilim bende mart annelerindenim ama egomego için sürekli sizin topiğide ziyaret ediyom selim bebekten haber varmı her emzirmemde her namazım da ona bol bol dua ediyorum inşallah iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…