Çok sağol cnm amin inşallahMerve cnm 250 daha okudum toplam 650 oldu Allah sifa versin insallaah
Herkes bir telase icinde masallah.
Dertsiz hg sekerim.ciceklerimiz soldu ma takım çıkardılar ama hafif atlatmisiz herkes cupsazan aşısı olduğu için deyip duruyordu minicigimin aşısı yok daha 7 benekle atlattı .1 yasında çiçek aşısı olmayacakmış
Perşembe ikinci ay aşısı vardı yapmadılar çiçek diye.haftaya bakalım.
KiZlar ben kundak yapmıyorum ama oğluma yapardım ayaklarını sarmadan sadekollarini.
Sallamadım hic ama sadece dun ayagima koydum yukarı aşağı yaptım çünkü dun cok huysuzlandi.zaten misafir gelince birseyler oluyor cocuklara.
Benim saclardan olan yerleri boyadım daha dogrusu esim boyadı.cok iğrenç görünüyordu .simdi iyi şükür .kaşlarımı devamlı temizliyorum.kuafor ısı zor gibi suan.gelende cok oldu bu ara.
Aksamdan da dislerimi fircaliyorum(gun icinde firsat gelmeyebiliyor)sonra yuzumu dove ile yıkıyorum kurulayip sudocrem surup yatiyorum.sabah pırıl pırıl .hemen yuzumu yikayip kalem cekiyorum gozume.zaten makyaj yapmam bir kalem bir maskara en cok.
yine güzelim yine temizim yine bakimliyim of ya
abartılı bakım değil ama el değiyor, orman kackini bir tıp yok en azından.
Eski kitafetlerim hepsi tam olmuyor.chosyye duyurulur 42 bedenim galiba.simdi hafif baliketiyiminsallah zayıflamam bu halde kendimi sevdim.esimde bu halımı cok seviyor gerisi boş.
Bakın kiZlar kendinize,cocuktan fırsat yok falan demeyin ihmal etmeyin.
See you.kiss.mcx. B'ye B'ye .
Canlarim doktorlariniz sunnet hakkinda ne yorum yapiyor ben henuz konusmadim ama internette ilk bir ay icinde yapilmamissa birbucuk yasa kadar beklemek daha dogru diye okudum cerrahi acidan bu donem dogru degilmis anladigim kadariyla keske yenidogan sunneti yaptirsaydim bekliycez sanirim birbucuk yasini
Düşünmüyorum!! Sanki o doğurdu o lohusa o çocukla ilgileniyor gece gunduz uykusuz kalan oymuş gıbı haftalardır bi tafra bi poz!! Anneler gununde kuru kuru "bugun anneler gunuymuş anneler gunun kutlu olsun" dıyen adama ne suprizi yapıcam..
kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
biberona alıştı artık,3-5 en fazla 10 dk emiyo, sonra bas bas bağırıyo, az gelmeye başlıyo ya ondan sonra, mamayı kessem de olmaz,o kadar sütüm yok, ha beklesem artsa sütüm, zaten küçük doğdu bi de kilo kaybederse kaldıramaz, gr gr aldırdım ona kiloları zaten, sağıp veriyorum önce sütü sonra mamayı yaklaşık 120 cc besleniyo bi öğünde ona göre ayarlıyorum bakıyorum süt 60 cc 60 cc mama yapıyorum baktım 30, 90 cc mama yapıyorum, ama çok zor oluyo dünden beri canım çıktı, uyanıyo ağlıyo, anne sütünü ısıt mamayı yap, onu oyala, doyur koy kenara, ağlayana kadar sağ, sonra yıka temizle kurut, al onu uyut...çok zor, göğüslerimi de mahvetti pompa nası acıyolar, çok da randımanlı değil, bozuk bu diorum, görümcem aldı diye herhalde eşim toz kondurmuyo yok bozuk diil bak ne güzel sağıyo işte dio, yok biri bozuk , napiiym herşeyle savaşmaktan yoruldum..
sabah sağıyorum 60-70 cc akşam 20 zor çıkarıyorum ya bu nası bişe anlamıyorum, çok canım sıkkın 6 ay emseydi bari, baştan beri verdi doktor gerizekalısı bize mamayı tamam başta vermek gerekiyodu ama sonra deneyebilirdi azaltmayı, sağlık ocağına gittim o bile denetti, o zmn bi haftada 180 gr falan almıştı iyi demişti, böle devam et ama biberona alıştığı için emmediki olanı da, benim süt gene azaldı bu yüzden, şimdi de böle ne zmaana kadar devam ederiz bilmiyorum sağarak süt artar mı ki, arada vermeye çalışıyorum memeyi 3 dk tutuyo bırakıyo, biberonu cok cok çekiyo, bi de o kadar uğraştım baştan beri biberona alışmasın diye hep kaşıkla, ilaç ölçek kabıyla falan verdim ama son zmanalarda 90 cclere çıkınca mama onu vermek zor oldu tabi ölçekle, dün resmen savaştık nası ağlıyo Allah'ım elleri o ölçeğin içinde bana vuruyo kendine vuruyo yerlerde mamalar, sonunda bittiğinde o da ben de sırılsıklamdık,içini çeke çeke ağladı, o da olmadı yani biberon kullanmıyım desem o da olmadı, her yolu denedim yani, sonunda sırf mama kalıcak herhalde hazır evdeyken emziricektim ama olmadı, çok üzgünüm...
bi de ben hiç su vermedim, doktor anne sütü de aldığı için gerek yok demişti ama şimdi mama arttı ya su veriyimmi?siz veriyo musunuz? veriyosanız ne kadar ve hangi sudan?
ikinci ay yapılan karma ve zatürre aşısı ateş yapar banyo serbesttir. ikinci ayın rtasında yapılan verem aşısında 3 gün yasak var iki ayrı bebek hemşiresinden öğrenmiştim
2. ayın ortasında aşımız yok bizim 1.ve 2. ay aşılarımızı olduk yine 1 ay sonrasına çağırdılar eksiklik mi var acaba? birde kızlar rota aşını yaptırdınız mı?
babalar günü ile eşimin doğum gününü(17haziran) birlikte kutlayacağız. internetten sipariş verdim kendim ve oğlum için, babamıza iki tane hediye aldık. aynı marka işte giyebileceği bi gömlek ve günlük giyebileceği bi tşört aldım.
Hicbisey almicam ona cok sinirliyim cook
Düşünmüyorum!! Sanki o doğurdu o lohusa o çocukla ilgileniyor gece gunduz uykusuz kalan oymuş gıbı haftalardır bi tafra bi poz!! Anneler gununde kuru kuru "bugun anneler gunuymuş anneler gunun kutlu olsun" dıyen adama ne suprizi yapıcam..
evet biz yaptırdık verem aşısıyla aynı gün yaptırılması gerekiyormuş dışarıdan aldık 140 tl asm de yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?