2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yazik yavrucaklara nekadar yardima muhtaclar kiyamam onlara..
Cnm annenden bi hbr varmi? Sonuclar ciktimi?
Yarın kesin sonuçlar çıkıyo kardeşimle hastaneye gidecekler Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin

kafasını da yattığı yerden yıkayıp duruluyorum.zaten en son babası filesinden kaldırıyo bende başından aşşağı bir kere daha su döküyorum

Yattığı yerden zor olmuyormu nasıl yapıyorsun arkaları falan birde durularken tıkanmıyormu nasıl döküyorsun suyu ayrıntılarıyla anlatırmısın cnm ben cok panik yapıyorumda iyice öğrenmem lazım birde
Aldığın filenin linkini atarmısın

Kızlar annemin yarın kesin sonuçları çıkıyor hastaneye gidecek dokunun kenarlarına yayılma varmı diye bakacaklar
Kitle burnunda olduğu için kesmelerinden korkuyoruz Allahım korusun
İhlasları tamamlayabilirmiyiz okumak isteyen varsa burdan takip edicem ben

Sevibebe Çok Fonksiyonlu File Ve Minder Beyaz - Sevi Bebe - En ucuz ve indirimli site
canım öncelikle geçmiş olsun sanırım annen rahatsızmış. aldığım ürün bu.
banyoya gelince odayı ufoyla iyice ısıtıyoruz çünkü yavaş yavaş yıkadığım için odanın sıcak olması şart. (bu arada ben oturma odamda yıkıyorum banyom çok soğuk)küvetini yere koyup fileyide takıyorum ama file ıslak olmayacak ıslak olursa çocuk panikleyip korkuyo.su kovasını malzemeleride alıp yanıma koyuyorum. bebeğimi soyup mindere yatırıyorum.önce ayaklarına sonra vücuduna yavaş yavaş su döküyorum. kafasını ıslatmıyorum çünkü kafası çabuk soğuyo ve üşüyo bebek.vucudunu ıslattıktan sonra lifiyle vucudunu bi güzel yıkıyorum babasıda ben yıkarken üşümesin diye ellerine ayaklarına fala ara ara su döküyo. sırtını yıkarkende bi sağa doğru bi sola doğru yatırıp köpüklüyorum.en son başına geçiyorum onuda yattığı yerden yüzüne su gelmeyecek şekilde ıslatıp şampuanlıyorum ve yine yüzüne su gelmeyecek şekilde duruluyorum yüzünüde elimi ıslatı hafif sabun sürüyorum sonrada elimi ıslatıp ıslatıp siliyorum. sonra babası kaldırıp kolunda ters çeviriyo bende bi elimle kulağını içe doğru çevirim basindan aşağı su döküyorum . işte bu kadar havluya sarıp kuruluyorum.
sanırım çok detaylı oldu ama özellikle detay istediğin için uzun uzun anlattım. ama gerçekten böyle çok kolay oluyo havalar biraz daha ısınsın yalnızda yıkarım sanırım:)

Son düzenleme:
IMG_20130601_172831.jpg (28.4 KB (Kilobyte))
IMG_20130611_202450.jpg (47.4 KB (Kilobyte))
IMG_20130610_183036.jpg (47.2 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $IMG_20130601_172831.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_20130611_202450.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_20130610_183036.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 32
Sağol cnm bende çok detaylı anlatım istiyordum zaten
kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
Bana sağlıkocağındaki dr kanguru al ve bebeği hergün gezdir demişti ama biyerde okumştm 4 aydan önce kemik gelişimi için zararlıymş

kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
gece kalkıyolarmı kaçta yatıp kaçta kalkıyolar? bi düzen oturtabildnizimi?

gündüzleri tavşan uykusu benimkisi sürekli sallamak gerek yoksa hemen uyanır gündüz belli bi saati yok... akşam da 10.30 da yatarsa 2.30 ya da 3.30 da kalkar bi emer sonra mızmızlanarak gözleri kapalı uyur sallarım beşigi ara sıra ama 6 7 gibi kalkar sabah... 11.30 da yatarsa gece 4.30 ya da 5.30 da kalkar emmeye öle yani... bi düzen yok...

ne güzelmiş uyku düzeni, benimki hala 2 saatte bir uyanıyo...

Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 800*
Appletiser 250*
Pztf 300*
Bebeci 200*
Hanipeks 700*
Dmt 1000*
Denisah 600*
Bebeğim4242 500*
Merve 2450*
Toplam 8700
Kalan:3300

kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur

ben aldım canım dışarı bakar pozisyonu cok seviyor benim kız.gezerken uyuyor bana biraz rahatsız gibi gözüksede bizim kız bayılıyor ona mothercare den aldık indirime girmişti 54 tl ye

bende sezeryanle doğum yaptım hiç bir ağrı yada farklı bişey olmadı herhangi bi zorluğu yok hiç doğum yapmamış halim gibiydim.zaten doğumdan sonra kırkın doluncaya kadar iyileşiyorsun bi sıkıntı olmuyor allahın izni ile. sağlıkla doğum yapıp kucağına alırsın inşallah

kızlar ben kraftın göğüs pompasını almayı düşünüyorum kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı acaba

Kızlar 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
yoksa anneme bırakıp da öyle mi gitsem ?

anneme bıraksam tatilde hep aklım onda olacak,yanıma alsam hastalanır diye korkuyorum...

Lütfen fikirlerinizi yazın, çok kararsız kaldım... (

ben allmıştım anneme gidip gelirken arabayı çıkarmakla uğraşmayayım diye
ilk kez dün kullandım, biraz boynum ağrıdı ama güzel, kızımda sevdi,
yerleştirirken biraz zor oldu ama sonra sakinleşti ayşe hanım,
chicco aldım ben, 50 günlük şimdi benim kızım, doğumdan itibaren yazıyodu üzerinde

Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 800*
Appletiser 250*
Pztf 300*
Bebeci 200*
Hanipeks 700*
Dmt 1000*
Denisah 600*
Bebeğim4242 500*
Merve 2800
Toplam 8850
Kalan:3150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…