Peki kafasını nasıl yıkayıp duruluyosun
Oglumun adida omer
Yarın kesin sonuçlar çıkıyo kardeşimle hastaneye gidecekler Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsinYazik yavrucaklaranekadar yardima muhtaclar kiyamam onlara..
Cnm annenden bi hbr varmi? Sonuclar ciktimi?
kafasını da yattığı yerden yıkayıp duruluyorum.zaten en son babası filesinden kaldırıyo bende başından aşşağı bir kere daha su döküyorum
Yarın kesin sonuçlar çıkıyo kardeşimle hastaneye gidecekler Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
Yattığı yerden zor olmuyormu nasıl yapıyorsun arkaları falan birde durularken tıkanmıyormu nasıl döküyorsun suyu ayrıntılarıyla anlatırmısın cnm ben cok panik yapıyorumda iyice öğrenmem lazım birde
Aldığın filenin linkini atarmısın
bu da benim kızım elif sevde...
maşallah kızlarınıza, nazar değmesin, tü tübu da benim kızım teyzeleri:)Eki Görüntüle 733561 Eki Görüntüle 733561
Sağol cnm bende çok detaylı anlatım istiyordum zatenSevibebe Çok Fonksiyonlu File Ve Minder Beyaz - Sevi Bebe - En ucuz ve indirimli site
canım öncelikle geçmiş olsun sanırım annen rahatsızmış. aldığım ürün bu.
banyoya gelince odayı ufoyla iyice ısıtıyoruz çünkü yavaş yavaş yıkadığım için odanın sıcak olması şart. (bu arada ben oturma odamda yıkıyorum banyom çok soğuk)küvetini yere koyup fileyide takıyorum ama file ıslak olmayacak ıslak olursa çocuk panikleyip korkuyo.su kovasını malzemeleride alıp yanıma koyuyorum. bebeğimi soyup mindere yatırıyorum.önce ayaklarına sonra vücuduna yavaş yavaş su döküyorum. kafasını ıslatmıyorum çünkü kafası çabuk soğuyo ve üşüyo bebek.vucudunu ıslattıktan sonra lifiyle vucudunu bi güzel yıkıyorum babasıda ben yıkarken üşümesin diye ellerine ayaklarına fala ara ara su döküyo. sırtını yıkarkende bi sağa doğru bi sola doğru yatırıp köpüklüyorum.en son başına geçiyorum onuda yattığı yerden yüzüne su gelmeyecek şekilde ıslatıp şampuanlıyorum ve yine yüzüne su gelmeyecek şekilde duruluyorum yüzünüde elimi ıslatı hafif sabun sürüyorum sonrada elimi ıslatıp ıslatıp siliyorum. sonra babası kaldırıp kolunda ters çeviriyo bende bi elimle kulağını içe doğru çevirim basindan aşağı su döküyorum . işte bu kadar havluya sarıp kuruluyorum.
sanırım çok detaylı oldu ama özellikle detay istediğin için uzun uzun anlattım. ama gerçekten böyle çok kolay oluyo havalar biraz daha ısınsın yalnızda yıkarım sanırım:)
Bana sağlıkocağındaki dr kanguru al ve bebeği hergün gezdir demişti ama biyerde okumştm 4 aydan önce kemik gelişimi için zararlıymşkızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
gece kalkıyolarmı kaçta yatıp kaçta kalkıyolar? bi düzen oturtabildnizimi?
gündüzleri tavşan uykusu benimkisi sürekli sallamak gerek yoksa hemen uyanır gündüz belli bi saati yok... akşam da 10.30 da yatarsa 2.30 ya da 3.30 da kalkar bi emer sonra mızmızlanarak gözleri kapalı uyur sallarım beşigi ara sıra ama 6 7 gibi kalkar sabah... 11.30 da yatarsa gece 4.30 ya da 5.30 da kalkar emmeye öle yani... bi düzen yok...
kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
merhabalar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklrinizi sağlıkla büyütün inşallah..
benim sezeryan yapan annelere bir sorum olacak bende 7 gün sonra sezeryan olucam çok özür dileyerek bişey sorucam sezeryanden sonra ilişki çok mu zor oluyor eşimle hamilelik boyunca ilişki yaşayamadık riskli durumlar oluştuğu için açıkçası şimdide sezeryanden sonrada yaşayamazsak çok zor olucak eşim benden soğur diye korkuyorum lütfen deneyimliler paylaşsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?