Bana da rastlantı değil gibi geliyor birde onunla tedaviye başladım şimdi ama sanem hanımı da çok beğenmiştim ikisine gitsem nolur ki :))
geçmiş olsun canım. zorla da olsa yemeye çalışıyorum ben sen de öyle yap bizim ev var ya aldı yürüdü berbat eşim yapıyordu hamile olduğumdan beri. ama 1-2 haftadır yapamadı yorgun geliyor çokmikrop toz toprak kapmasa bebek bari. .( ayaklarım geri egri gidiyor eve bana da yaptırmıyor
o unutkanlık değil canım sürekli bebeğe odaklandık ya başka birşey düşünemiyoruz ondan kaynaklanıyor.
kız banabak yoksa bebeği göresin geldi de yalancıktan kendini mi attın yere :) şaka bir tarafa arada görmüş oldun iyi oldu herşeyde var bir hayır dediğin gibi.
kızlar benim içinde dua eder misiniz?
çok ama çok heyecanlıyım.
iş başvurumu netten yapmıştım yarında evraklarımı teslim edicem.
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
güzel haberlerle geliriz inşallah.
kızlar ben vitamini çok merak ediyorum takip ediyorum ama vitamini bugün hiç görmedim dua edelim inşallah iyidir vitamin nerdesin
Canım benim ne kadar güzel yazmışsın öyle.Allahım yaren bebeği sana bağışlasın maşallah tütütütü.
Tüylerim resmen diken diken oldu okurken gözlerim doldu.allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Kontrol aralarını çok uzatma inan bana küçük mucizeyi gördükçe umut depolıyorsun hayata farklı bir pencereden bakıyorsun.
Çok mutlu oldum senin adına.Teşekkür ederim canım güzel dileklerin duaların için:) bundan sonra kesinlikle daha sık gidicem zaten ay sonuna yeniden çağırdı 5 li test varmış onu yapıcam mutlaka dedi (ben test istemiyorum da bu konuda zıtlaşıyoruz doktorumla) keşke evde ultrason olsa açıp açıp bakardım :)) görmemişin bebeği olmuş hesabı benimki :))
canım hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatsın inşallah,bizde heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz unutma
tatlım eğer gitmeyi düşünüyorsan randevu al ama bir hafta önce bile yer bulamıyorsuncnm ya ben şimdi tahlil sonucumu bi hafta sonra alacağım ya acıbademe şimdiden randevu alsammı sen dedina
ya doktor çok yoğun die erken mi olur acaba gittimi çok bekliomusun girmek için fatih beydi demi doktorun
1- ALLTAN MI BAKTI KARINDAN MI
2- İDRARA SIKIŞIK MI GİTTİNİZ NORMAL Mİ
3- BENİM AKŞAMÜSTÜ CMT KARNIM ÇOK DOLU GİDİCEM MECBUREN YANİ BİRŞEY OLUR MU ACABA GÖRÜŞÜ ETKİLER Mİ
4- KİLOLUYUM DİYE NET GÖREBİLİR Mİ ACABA KARINDAN ?
bi fikriniz var mı acaba?
1- ALLTAN MI BAKTI KARINDAN MI
3- BENİM AKŞAMÜSTÜ CMT KARNIM ÇOK DOLU GİDİCEM MECBUREN YANİ BİRŞEY OLUR MU ACABA GÖRÜŞÜ ETKİLER Mİ
tatlım eğer gitmeyi düşünüyorsan randevu al ama bir hafta önce bile yer bulamıyorsuneğer normal randevu yoksa ara randevu al o güne;gideceğin gün içinde müsait olduğun bir saatte git kaydını açtır,akşam sıran geldiğinde asistanlar arıyor seni zaten.. hastanede beklemek zorunda değilsin yani! doktorun adı fatih öğüç
cnm karından baktı öle idrara sıkışık falan değildim öle bişey de demedi bende sabah kahvaltımı yapıp gittim giderkende çikolata yedim hiç kasma yani kendini günlük şeylerini yap git
1-doktoruna göre değişiyor tatlım ama çoğunluk karından bakıyorlar1- ALLTAN MI BAKTI KARINDAN MI
Canım bende karnım tok gittim,
İdrara sıkışık olmak bildiğim kadarıyla hamilelikte bir gereklilik değil ayrıca seni rahatsız edebilir,
Bana öncelikle karından baktı ama bebeğin duruşu ense kalınlığı ölçümü için müsait değil diye sonra alttan baktı.
gerçektenmi geç kaldım desene hemen alayım o zaman ara randevu dediğin den alırım olmadı sabah erkenden gider otururum
Ben bugün ultrasona girdim ilkdefa üstten baktılar.. Artık vajinal ultrasona gerek yokmuş.. Sıkışık değildim dr rahat gördü bebeği..Cinsiyetide çok büyük ihtimal öğrendik bir oğlumuz oluyor
Allahın izniyle..
teşekkür ederim canım çok sağol bilgiler için. :) Allah razı olsun.
orada beklemene gerek yok tatlım sadece gidip kaydını açtırırsın,seni ararlar yada merak edersen sen arayıp ne kadar var sıramın gelmesine diye sorabilirsin :) genellikle akşam 4'den sonra başlıyor randevular;işine de engel olmaz
1-doktoruna göre değişiyor tatlım ama çoğunluk karından bakıyorlar
2-idrara sıkışık gitmene gerek yok tatlım her zaman ki gibi git,
3-karnının tok olması sorun yaratmaz;bende hep akşam gayet tok gidiyorum,
4-daha önce karından baktıklarında gördüyse yine görür endişe etme;öyle bir durum olursa alttan bakar
sen her iki durum için de hazır ol rahat et :)
cnm karından baktı öle idrara sıkışık falan değildim öle bişey de demedi bende sabah kahvaltımı yapıp gittim giderkende çikolata yedim hiç kasma yani kendini günlük şeylerini yap git
Canım bende karnım tok gittim,
İdrara sıkışık olmak bildiğim kadarıyla hamilelikte bir gereklilik değil ayrıca seni rahatsız edebilir,
Bana öncelikle karından baktı ama bebeğin duruşu ense kalınlığı ölçümü için müsait değil diye sonra alttan baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?