2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bana da rastlantı değil gibi geliyor birde onunla tedaviye başladım şimdi ama sanem hanımı da çok beğenmiştim ikisine gitsem nolur ki :))

olur tabiki cnm ben şimdi öle yapacağım ilk gittiğim doktoruma gideceğim bide başka bi doktora ama doktoruna da söle ayıp olmasın ben sölemeyi düşünüyorum

yok kuzum ya tehlikeye atarmıyım onu bide dün gördüm baya bi görmeseydim aklıma gelmez değildi

canım hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatsın inşallah,bizde heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz unutma

evet yaaaa ben de merak ettim şimdi sen söyleyince.

kızlar ben vitamini çok merak ediyorum takip ediyorum ama vitamini bugün hiç görmedim dua edelim inşallah iyidir vitamin nerdesin

evet yaaaa ben de böyle minibüste falan güle güle geliyorum bi de kendi kendime konuşuyorum bebeği gördüğüm günler deli gibi :) Evde ultrason olsa her sn bakardım :)

canım hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatsın inşallah,bizde heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz unutma

cnm ya ben şimdi tahlil sonucumu bi hafta sonra alacağım ya acıbademe şimdiden randevu alsammı sen dedina
ya doktor çok yoğun die erken mi olur acaba gittimi çok bekliomusun girmek için fatih beydi demi doktorun

1- ALLTAN MI BAKTI KARINDAN MI
2- İDRARA SIKIŞIK MI GİTTİNİZ NORMAL Mİ
3- BENİM AKŞAMÜSTÜ CMT KARNIM ÇOK DOLU GİDİCEM MECBUREN YANİ BİRŞEY OLUR MU ACABA GÖRÜŞÜ ETKİLER Mİ
4- KİLOLUYUM DİYE NET GÖREBİLİR Mİ ACABA KARINDAN ?

bi fikriniz var mı acaba?

cnm ya ben şimdi tahlil sonucumu bi hafta sonra alacağım ya acıbademe şimdiden randevu alsammı sen dedina
ya doktor çok yoğun die erken mi olur acaba gittimi çok bekliomusun girmek için fatih beydi demi doktorun
tatlım eğer gitmeyi düşünüyorsan randevu al ama bir hafta önce bile yer bulamıyorsun eğer normal randevu yoksa ara randevu al o güne;gideceğin gün içinde müsait olduğun bir saatte git kaydını açtır,akşam sıran geldiğinde asistanlar arıyor seni zaten.. hastanede beklemek zorunda değilsin yani! doktorun adı fatih öğüç

cnm karından baktı öle idrara sıkışık falan değildim öle bişey de demedi bende sabah kahvaltımı yapıp gittim giderkende çikolata yedim hiç kasma yani kendini günlük şeylerini yap git

Canım bende karnım tok gittim,
İdrara sıkışık olmak bildiğim kadarıyla hamilelikte bir gereklilik değil ayrıca seni rahatsız edebilir,
Bana öncelikle karından baktı ama bebeğin duruşu ense kalınlığı ölçümü için müsait değil diye sonra alttan baktı.

gerçektenmi geç kaldım desene hemen alayım o zaman ara randevu dediğin den alırım olmadı sabah erkenden gider otururum

teşekkür ederim canım çok sağol bilgiler için. :) Allah razı olsun.

cnm karından baktı öle idrara sıkışık falan değildim öle bişey de demedi bende sabah kahvaltımı yapıp gittim giderkende çikolata yedim hiç kasma yani kendini günlük şeylerini yap git

1-doktoruna göre değişiyor tatlım ama çoğunluk karından bakıyorlar
2-idrara sıkışık gitmene gerek yok tatlım her zaman ki gibi git,
3-karnının tok olması sorun yaratmaz;bende hep akşam gayet tok gidiyorum,
4-daha önce karından baktıklarında gördüyse yine görür endişe etme;öyle bir durum olursa alttan bakar

sen her iki durum için de hazır ol rahat et :)

iyi zorunlu olmadığına sevindim idrara sıkışık gitmenin çünkü tutamıyorum çok zorlanıyorum karnıma ağrılar giriyor hamile kaldığımdan beri soğuk soğuk terler döküyorum biraz tutunca ayıptır söylemesi. ben alttan çok zorlanıyorum da malesef. inşallah sadece üstten bakar :)

Ve cealeni minel mükremin.Ve ma enzelna ala kavmihi min ba'dihi min cündin minessemai vema künna münzilin.

kızlar bu dua yasin suresinin içinde geçiyor. korunma duası diye söylemişlerdi bana. ben bu duayı hiç dilimden düşürmüyorum. eşimin üzerine bile okuyorum.
eşimde okur. Rabbim hepimizi kazadan beladan korusun. sedayı okuyunca aklıma geldi hemen yazayım dedim.

Ben bugün ultrasona girdim ilkdefa üstten baktılar.. Artık vajinal ultrasona gerek yokmuş.. Sıkışık değildim dr rahat gördü bebeği..Cinsiyetide çok büyük ihtimal öğrendik bir oğlumuz oluyor Allahın izniyle..

gerçektenmi geç kaldım desene hemen alayım o zaman ara randevu dediğin den alırım olmadı sabah erkenden gider otururum

orada beklemene gerek yok tatlım sadece gidip kaydını açtırırsın,seni ararlar yada merak edersen sen arayıp ne kadar var sıramın gelmesine diye sorabilirsin :) genellikle akşam 4'den sonra başlıyor randevular;işine de engel olmaz

tebrik ederim,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

aa çok iyiymiş cnm ya kaça kadar bakıo doktorlar acaba biliormusun bide çok soru sordum ama doktoru anlatırmısın bana mesela doğuma kendimi girio ne bilm artık herşeyden tedirgin oluorum bu son doktorum olsun bidaa değiştirmiim

hepinize çok mu çok teşekkür ederim arkadaşalr cevaplarınız için. Allah razı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…