2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gazını çıkarırken sırta vurma olayını biraz abarttık galiba banyo yaptırırken farkettim oğlanın sırtı morarmış dikkat edin kızlar çok hassas ciltleri var ellemeye gelmiyor.

kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur

Kanguru 3 aydan sonra kullanılıyomuş canım benim bir ayım kaldı sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok rahat edeceğim çünkü bu halde ne dışarı çıkabiliyorum ne evde bir iş yapabiliyorum çok şeye ihtiyacım oluyor ama çıkıp alamıyorum evde hapis kaldım resmen şu 1 ayı da atlattık mı hayırlısıyla inanıyorum herşey daha kolay olacak

Aynen valla bizimkinin de bir düzeni yok bir bakmışsın gündüz uyuyo arada bir kalkıyo ertesi gün bi bakıyosun akşama kadar uyumuyo ağlıyo huysuzlanıyo yani hiç ama hiç belli olmuyo

canım bebeğin kolik olabilir benim bebeğimde aynı oluyor hergün değil ama sıksık aynı şekilde oluyor gaz sancısı çok sıkıştırıyor minik kuzumu çıkarırken nasıl ağlıyor içim dayanmıyor kıpır kıpırlığa gelince aynı ne elleri ne ayakları durmuyor ve oyalamakta zor herşeyden hemen sıkılıp ağlıyor sürekli umarım büyüdükçe geçer bunlar sanırım bebeklerimiz biraz huysuz (

Allah şifa versin canım ben annemi malesef 4.5 sene önce kaybettim ve her geçen gün çok fazla koyuyor hele bu hamileliğimde yokluğu o kadar koydu ki anlatamam şu an annem olsa ya o gelirdi ya ben giderdim böyle kukuman kuşu gibi evde tek başıma kalmazdım (

aynen canım bende bi an önce kanguru alıp rahat etmek istiyorum.gerçekten doğumdan sonra resmen evde hapis olduk. havalarda çok güzel içim gidiyo.inşallah bian önce bebişler düzene girer forumdan anladığım kadarıyla çogumuz aynı durumdayız tabi birkaç istisna var:)

kızlar bi soru sorucam cevaplarsanız sevinirim. verem aşısı olduktan sonra bugün 4. günümüz sabahtan banyo yaptık.aşının olduğu yer sanki sinek ısırmış gibi küçük bir kırmızılık. hani bu aşı yara oluyodu izi geçmiyodu falan.herkesinki bu durumda mı.Birde aşı yaparken ben yanında durmadım babası durdu. hemşire 2-3 kez denemiş yavrumun kolunu okadar acıtmış sonra ben yapamıyorum deyip yanındaki hemşireye yaptırmış.aşının bir kaç damlasıda dışına çıkmış. yoksa bizim aşı tutmadımı kiçok panik oldum ya. hastane konusunda okadar şanssızızki özellikle aşıyı özel hastanede yaptırmadım daha deneyimlidir diye sağlık ocağında yatırdım gene acemisi beni buldu

Nisanyağmuru bizimde verem aşımız 3. Gün bizdede sadece kızarıklık var bizim hemşire bi seferde yaptı bi sorun çıkmadı belki hemen yara olmuyordur bekliyoruz bizde. Hemşire yara olacak sakın kabuğunu kaldırmayın dedi.

şimdi internetten biraz araştırdım da 1-2 ay sonra kabuk bağlayıp yara halini alıyomuş. eğer hiç bir belirti olmadan iz kayboluyosa PPD diye bir test yapılıyomuş ona göre yeniden aşı yapılabiliyormuş.bekleyip görücez artık

kızlr selam çalışan bir anneyim iznimin bitmesine 1 ay kaldı heyet raporu almayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varmı ...

Merhaba arkadaşlar çoookk uzun zamandır siteye giremiyordum,pc bozuk olduğundan.İkinci meleğim 23 nisan da dünyaya geldi.Bugün çok şükür mevlütünü de okuttuk.Minik prensesim büyüyor çok şükür.Sadece büyük ablamızla biraz sorunlar yaşıyoruz İnşAllah atlatacağız.Dilerim Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı,sağlıklı ömürler nasip eder.

sadece anne sütü verenler, her bir emzirme öğününde toplam kaç dk emziriyorsunuz bebişlerinizi?

verem aşısında yara olayı için açıklama yapmak istedim kızlar..bizim hemşire 3 gün banyo ettirmeyin sonrasında da 1-2 hafta boyunca banyo sırasında aşılı koluna lif sürmeyin dedi. ateşi 38 olursa şurup verin yoksa gereksiz yere ilaç vermeyin dedi. hatta ben burda arkadaşlar gitmeden şurup verin önerisi yapıyolardı diye öncesinde gittim gelmeden şurup içirsem mi diye sordum, hemşire hiç gerek yok artık aşılar eskisi gibi ateş yapmıyolar hem ateşi çıkınca verirsin daha iyi olur dedi. 2 ay sonra kabuk bağlayacak pansuman yapmayın kabuga dokunup kaldırmaya çalışmayın kendi kendine düşecek dedi. aşı yaptıracaklara da bilgi olsun istedim..

sadece anne sütü verenler, her bir emzirme öğününde toplam kaç dk emziriyorsunuz bebişlerinizi?

3 Saatte bir sadece tek gogsu 8-10 dk kadar emiyor bazen 5-6 dk da olabiliyor ama 2. Gogsu ayni anda cok nadir emiyor genelde tek gogus sizlerin nasil ben az gibi dusunuyordum ama kilo alimi normal dedi hemsire onemseme dakikalari dedi

Gazını çıkarırken sırta vurma olayını biraz abarttık galiba banyo yaptırırken farkettim oğlanın sırtı morarmış dikkat edin kızlar çok hassas ciltleri var ellemeye gelmiyor.

kıss naptın:)ay içime dert oldu bak benim yüzümden oldu, kurban olurum ben onun sırtına ama sen de vur dedim öldürdün dimi:)

ben uyusa da çıkarmaya çalışıyorum uyanmıyo be açıyo gözünü ama baygın oluyo, gaklamaya üşeniyo o ayrı:)

Masallaaah insallah hep boyle devam eder:)
inşallah

Canım düm gece uyanınca kuzum senin taktiği denedim ve işe yaradı çok şükür. Allah ne muradın varsa versin arkadaşım
emzirme taktiğini mi canım?
faydam olduysa ne mutlu

canım yaaa ben sana geçmiş olsun demedim :26:
çok çok geçmiş olsun...

ben uyusa da çıkarmaya çalışıyorum uyanmıyo be açıyo gözünü ama baygın oluyo, gaklamaya üşeniyo o ayrı:)
9.30'da mama verdim bizimkine,omzuma koyana kadar uyudu yine...
senin taktiği deniyim dedim ama çok hafif vurdum sanırım,kıyamadım mı ne
çıkarmadı yine gazını,öylece uyudu kaldı zilli...
gece denemeye çalışıcam

Masallah annene!! Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..sanada gecmis olsun

öle uyurken çıkmıyo zaten pek diorum ya gaklamaya üşeniyo ay gece çok uğraşmıyorum ben de ya,

senin kız 09.30da yatıyo bi daha kaçta kalkıyo yiiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…