- 30 Mart 2013
- 50
- 2
- 86
kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
gündüzleri tavşan uykusu benimkisi sürekli sallamak gerek yoksa hemen uyanır gündüz belli bi saati yok... akşam da 10.30 da yatarsa 2.30 ya da 3.30 da kalkar bi emer sonra mızmızlanarak gözleri kapalı uyur sallarım beşigi ara sıra ama 6 7 gibi kalkar sabah... 11.30 da yatarsa gece 4.30 ya da 5.30 da kalkar emmeye öle yani... bi düzen yok...
Kızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.
Kızlar annemin sonuçlarını aldık çok şükür yayılma yokmuş kitlenin etrafında
her ay Kontrole gidecek takip altında olacak
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin kimseyi darda koymasın..
Kanguru 3 aydan sonra kullanılıyomuş canım benim bir ayım kaldı sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok rahat edeceğim çünkü bu halde ne dışarı çıkabiliyorum ne evde bir iş yapabiliyorum çok şeye ihtiyacım oluyor ama çıkıp alamıyorumevde hapis kaldım resmen şu 1 ayı da atlattık mı hayırlısıyla inanıyorum herşey daha kolay olacak
Nisanyağmuru bizimde verem aşımız 3. Gün bizdede sadece kızarıklık var bizim hemşire bi seferde yaptı bi sorun çıkmadı belki hemen yara olmuyordur bekliyoruz bizde. Hemşire yara olacak sakın kabuğunu kaldırmayın dedi.
sadece anne sütü verenler, her bir emzirme öğününde toplam kaç dk emziriyorsunuz bebişlerinizi?
sadece anne sütü verenler, her bir emzirme öğününde toplam kaç dk emziriyorsunuz bebişlerinizi?
Gazını çıkarırken sırta vurma olayını biraz abarttık galiba banyo yaptırırken farkettim oğlanın sırtı morarmış dikkat edin kızlar çok hassas ciltleri var ellemeye gelmiyor.
nette okumuştum canım bu yöntemi,hatta okurken ben de gülmüştüm ama bu bebekler bizi şekilden şekile sokuyolar işte
kız böyle yapınca gece çocuk uyanmaz mı :26:
benimki sütü içiyo,gazını çıkarmak için omzuma koyar koymaz uyuyo
bazen dizlerime koyup öyle çıkarıyım diyorum,oyuncak bebek gibi eli kolu sallanıyokendinden geçiyo yavrum yaa
günaydın güzel anneler...
bizim kız 2 gündür 9'u da beklemeden 7-8 gibi sızıyo...
sabahta 6.30' da kalkıyo...
kalktık,altını değiştirdim,doyurdum,yarım saat oyaladım geri uyudu...
bende evimi toparladım...
bugün hiç işim yokgezesim var yaa
inşallahMasallaaah insallah hep boyle devam eder:)
emzirme taktiğini mi canım?Canım düm gece uyanınca kuzum senin taktiği denedim ve işe yaradı çok şükür. Allah ne muradın varsa versin arkadaşım
canım yaaa ben sana geçmiş olsun demedim :26:Dmt ve dertsiz gecmis olsun kizlar gecmisi okumamistim kusura bakmayın yeni gördüm.
Canim ilk oglumda sol gogsumu zor emiyordu 1 yasindan sonra sol gogsumu emmedi bende birakcak die umursamadim 2 yasona kadar sadece sag gogsumu emdi.simdi bebegimde sol gogsumu sorunlu emio ben zorluorum zorlamasam birakacak sakin pes etme bu sekilde birakmaz bence spl gogus emmme pozisyonunu sevmiolar galiba sipalar.. bizi yoruyorlar.
Sagolun kizlar dün yoğun bakimdan cikti annem ben iyilesemedim ki gidip goreyim sağolsun kardesim tangodan gorusturdu gorduk birbirimizi.
Kocami cok ozledim isleri yogun belki bugun gelcek oda ayarlayabilirse ins. Gelir .
9.30'da mama verdim bizimkine,omzuma koyana kadar uyudu yine...ben uyusa da çıkarmaya çalışıyorum uyanmıyo be açıyo gözünü ama baygın oluyo, gaklamaya üşeniyo o ayrı:)
Dmt ve dertsiz gecmis olsun kizlar gecmisi okumamistim kusura bakmayın yeni gördüm.
Canim ilk oglumda sol gogsumu zor emiyordu 1 yasindan sonra sol gogsumu emmedi bende birakcak die umursamadim 2 yasona kadar sadece sag gogsumu emdi.simdi bebegimde sol gogsumu sorunlu emio ben zorluorum zorlamasam birakacak sakin pes etme bu sekilde birakmaz bence spl gogus emmme pozisyonunu sevmiolar galiba sipalar.. bizi yoruyorlar.
Sagolun kizlar dün yoğun bakimdan cikti annem ben iyilesemedim ki gidip goreyim sağolsun kardesim tangodan gorusturdu gorduk birbirimizi.
Kocami cok ozledim isleri yogun belki bugun gelcek oda ayarlayabilirse ins. Gelir .
inşallah
emzirme taktiğini mi canım?
faydam olduysa ne mutlu
canım yaaa ben sana geçmiş olsun demedim :26:
çok çok geçmiş olsun...
9.30'da mama verdim bizimkine,omzuma koyana kadar uyudu yine...
senin taktiği deniyim dedim ama çok hafif vurdum sanırım,kıyamadım mı ne
çıkarmadı yine gazını,öylece uyudu kaldı zilli...
gece denemeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?