2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canımmm ya sen hangi şehirdesin bir de kaç gün bakacak bakıcı saatleri filan ne... çok sordum da bizim de böyle bir durum var şehir değiştirebiliriz haftada dört gün en fazla sbah sekiz akşam dört olur fiyatları çok merak ediyorum

kızlaar bir de bir şey soracağım benim kız bayaaa baya tv izliyor normalde oyalamak çok zor olduğundan ağlayıp mızmızlandığından izin veriyorum yanlış mı yapıyorum ya??? yani tabii yanlış keşke kendi oyalansa ya da beninle oyalansa ama sıkılıyor benden de bir süre sonra... tecrübeli arkadaşlar bir öğüt, nasihat etse ya bana... huyu zamanla değişip duruyor nasıl olsa deyip bıraksam mı, alışır diye ağlasa da izletmesem mi??:44:

canım geçmiş olsun. doğumdan sonra bütün sıkıntılarından kurtulursun diyorduk ama hastalıklar peşini bırakmadı tatlım ya. allah şifa versin.

kızlar biz tatile gitmeden önce kaza atlattık.
merkezde veda çayımız vardı ona gittim arabayla ordan dönüyorduk.
eve gelmemize çok az kalmıştı oğlum mızmızlandı
pusetten çıkardım kucağıma aldım oğlumu.
2,3 dk sonra ne olduğunu anlamadan önümüze motosiklet çıktı
eşim çarpmamak için frene bastı direksiyonu kırdı
o anda oğlum kucağımdaydı allahtan sıkı sıkı tutuyordum
benim kafam cama çarptı çok şükür oğluma bişey olmadı.
yakın yer diye emniyet kemerini pusete takmamıştık
pusetin kemerleri de omuzlarını acıtmasın diye takmıyorduk
eşim frene basınca puset ters döndü ya oğlum içinde olsaydı
allahım düşünmek bile istemiyorum.
şimdi 5 dklık yola da gitsek emniyet kemerlerini bağlıyoruz.
sizinde aklınızda olsun benim gibi yapmayın.

Bende kısa mesafelerde emniyet kemeriyle tutturuyorum sadece pusetin kendi kemerini de bağlasak iyi olacak ne zaman ne olacak belli olmaz sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş .

Cok sagolun kizlar Rabbim butun hastalara sifa versin ins. Mecbur oldugum icin ayaklandim yine cok aci ceksem de kalkmak zorundayim ins. iyilesme surem uzamaz
dertsiz size de cok gecmis olsun cnm bizde bi kere puseti emniyet kemeriyle baglamamistik ama on koltugu pusete dayamistim ani bi fren yapti esim iyi ki bos birakmamisim puset ters donuyordu nerdeyse. cok korkmustum

ikinize de çok çok geçmiş olsun.Alah yaşatmasın bir daha ...

bu arada arkadaşlar oy rica ediyoruz sizlerden
Doğdumuz an - Milliyet

Dertsiz ve dmt cok gecmis olsun kizlar
Bizde bu Sabah asilarimizi yaptirdik teyzeleri atesi cikmadi oglumun umarim bu saatten sonrada cikmaz Rota asisini 3. Ay yapiyoruz dedi asm deki hemsire diger dozda 5.aymis ama bunda onemli olan 6.ay dolmadan butun dozlarin bitmesiymis 2 ve 4. aylarda da yapilabiliyormus

çok çok geçmiş olsun canım...

bazen ben de tv ye doğru döndürüyorum ana kucağını biraz bakıyo ama çok değil... doğru mu yanlış mı bilmiyorum... yoksa ben kızımı oyalayamıyorum yaaa altı temiz,karnı tok, alttan gazı çıkar üsten gazı çıkar nie durmaz bilmiyorum nie ağlar bilmiyorum karşılıklı ağlaşıyoruz ikimiz

kızlar ben bebek odası almadım sürekli il değiştiriyoruz die sadece beşik aldım... yatak odasında yanımızda duruyor... benim kızım gece güzel uyuyo ama gündüz hiç uyutamıyordum 5 dk uyuyo hemen uyanıyo ağlıyordu... gündüz beşiğe yatırmıyordum hiç biraz önce denedim gündüz de beşiğe yatırayım diye yatırdım ve 1 saatir uyuyo şimdilik bakalım...

Bende kısa mesafelerde emniyet kemeriyle tutturuyorum sadece pusetin kendi kemerini de bağlasak iyi olacak ne zaman ne olacak belli olmaz sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş .

ikinize de çok çok geçmiş olsun.Alah yaşatmasın bir daha ...

bu arada arkadaşlar oy rica ediyoruz sizlerden
Doğdumuz an - Milliyet

çok sağolun kızlar allah hiçbirimize yaşatmasın.

pembe canım benim oğlanda gece uyumuyor.gündüz dönenceyle oyalanıyor ona bakarken uyuyor.sallamaya alıştırmadım ben kendi kendine uyuyor ama gece kıyamet kopuyor.

selamlar kızlar
bizde aşılarımızı olduk, rota virüsü aşısını 2 doz olucaz
aşıdan sor hafif ateş oldu, ama huysuzluk sanki daha çok oldu
bizimki genelde huysuz olduğu için ayırt edemiiyorum artık
ama aşıdan sora çığlık atarak uyanmaya başladı bazen
aşıdanmı kaynaklanıyo bilmiyorum, olabilirmiki?
çok ağladı aşıda da, resmen morardı

bizimkide tvye bakmaya başladı,
şu ara pek zararlı değil gibi geliyo bana çünkü onlar sadece renkleri görmeye başladı, hatta ilk kırmızı rengi farkedermiş
öle bilinçli tv değil sonuçta
zaten sıkılıp kafayı çeviriyo bi süre sora
2 yaşına kadar tv zararlı diye okumuştum
ama dediğim gibi şimdi tv olarak değil, renkli ve hareketli bişe olarak görüyolar, oyuncaklar gibi
yani bence böle belkide yanlış düşünüyorum

emdikten sora bazen bizimde gazımız çıkmıyo, hele geceleri ne zor oluyo
bende yatırıyorum, bi 10 dksora kıpırdamaya başlıyo
anlıyoruz gaz artık müsait çıkabili:) kaldırırken daha gırklıyo:)
bide bizimki çok gazlı öle 1 kere çıkmaz 4-5 tane buf-gırk-puf die çıkarıyo

dmt geçmiş olsun canım..
merve annenin sonuçlarına çok sevindim, daha da güzel haberler alırsınız inşallah..
wosgi Allah yardımcınız olsun, inşallah sendende güzel haberler alıcaz..
dertsizcim sizede geçmiş olsun, bizde bağlamıyoruz daha, Allah korusun..

voltaj oğlumun kaynı işemi başladı? bizimki okumazsa yanına alıverir artık, bizde devam ettiricek baba işi yok:)

canım ben urfadayım buraya göre de fazla fiyat ama mecbur kaldım, kadınında baya paraya ihtiyacı var. sen beni memnun et bende seni memnun edeyim diye anlaştık bakalım...

dmt ve dertsiz geçmiş olsun. bizde ne puseti arabaya bağlıyoruz ne de bebeğin kemerlerini takıyoruz öylesine ön koltuğa dayayıp çıkıyoruz yola. ne bileyim bişey olmazmış gibi geliyodu ama demekki güvenli değilmiş.

sağol canım. sanırım bende alıcam bu kangurudan chicco nunki de aklımı karıştırıyo.

canım bende ahşap beşiklerden aldım yatak odasında yatağıma yaklaştırıyorum gece rahat oluyo bide sallamaya alıştı bizimki sallıyorum durmayınca.gece 3-4 saat uyuyo acıkınca emziriyorum yatıyo tekrar. gündüzleride oturma odamızda küçük beşiğimiz var onda sallıyorum.ama gündüzleri hiç uyumuyo en uzun uykusu 15 dakika. ne yapacağımı şaştım hiç bir iş yapamıyorum. sürekli kısır bi döngüdeyiz emzir altını değiş oyna salla sonra yeniden başa dön.offf ne zaman düzene giracek bu bebişler bilmiyorum

aynen canım aynen itiraf edemedim ama evet bende bir süre sonra oyalayamıyorum hiç o yetenek yok bende.. bir süre agucuk gugucuk sonrası fısss

canım çoooooooooooook geçmiş olsun şimdi okudum Allah korumuş ya..

dmt canım özür dlrim, herkes geçmiş olsun demiş ne oldu gözümden kaçmış benim çok geçmişi okumaya vaktim de olmuyor

canım çoooooooooooook geçmiş olsun şimdi okudum Allah korumuş ya..

dmt canım özür dlrim, herkes geçmiş olsun demiş ne oldu gözümden kaçmış benim çok geçmişi okumaya vaktim de olmuyor

Canim estagfurullahh apandisit ameliyati oldum sali gunu sagolsun arkadaslar o yuzden diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…