Benim oglumda 65 gunluk peki sadece anne sutu verenlerin aylik kilo alimi nasil
Masallah subhanallah canim ayda 600 ile 900 almasi gerekirmis bizimki 900 civari aldi iyi dedi seninkine masallah diyorum tekrar canim. Kac dk emziriyosun ikisini de veriyor musun
günaydın kızlar...
fıstığı uyuttum evi toparlicam şimdi...
bizim kızın gece uykusu düzene girmişti ama gündüz uykusu hala düzensiz...
bi kaç gün gündüzleri uyuyup uyandığı saatleri not edip her gün aynı saatlerde uyutmaya çalışıcam...
bakalım gündüz uykusunu da düzene sokabilecek miyim fıstığın
aranızda böyle bi şey deneyen oldu mu?
bebeğinin gündüz uykusu da düzene giren var mı?
günaydın kızlar...
bi kaç gün gündüzleri uyuyup uyandığı saatleri not edip her gün aynı saatlerde uyutmaya çalışıcam...
her emzirmede iki gögsüdemi emziriyorsunuz? benimki tek gögsü emince bayılıyo zaten ikinciyi almaz.
dün spiral taktırmak için hastanedeydim. Allahım o nasıl feci bişeymiş. burda taktıranlar vardı bende kolay bişey sandım ama malesef kan revan içinde kaldım, tansiyonum düştü uzun süre kalkamadım çataldan... rahim agzım çok darmış, doktor takarken söylemişti. kontrol için ultrasonda baktı olmamış bu deyip bide geri çıkardı. öyle çok canım yandı yürüyemedim doğru dürüst. fitil verdi gelmeden bigün önce kullan rahim ağzı açılsın dedi. bidaha gidermiyim bilmiyorum :18:
Cok sinirliyim kvlerdeyiz suan kahvaltiya geldik..kv kizimi aldi komsum merak ediordu gosterip gelim dedi iyi dedim..2dak sonra geri geldi kizim yok nerde dedim orda biraktim sevsinler diye diyo bende tam kalktim alcaktim kapi caldi komsunun kocasi migde gribiymis bulasmasin diye getirmisler geri..catladim resmen..
Yok merak etme benim doktora öğrencileri sormuştum bunu.Emme süresi 10-15dk yı geçmiyor demiştim o da sütün ağzına fazla gidiyordur o yüzden erken duyuyordur dedi..Ayda 500 gr dan az kilo alırsa o zaman sıkıntı. Mecburen mama vereceğiz çünkü sütünün yetmediği anlamına geliyormuş. DAKİKALARA ÇOK TAKILMA YANİ :)Benimkinin düzene girmişti ama bir vakti atlatınca anında düzeni bozuldu iki hafta çok zor geçti ama bakalım tekrar denicem. Biz de geceleri alıştırdık ama gündüzler çok zor oluyor.
Bu arada kızlar benim bebek iki buçuk aylık oldu ve daha kısa süre emmeye başladi. Süre tutuuyorum tek göğüs on dakka anca emiyor eskiden yirmişer dakka takılırdı herbirinde. İştahı mı gitti acaba ya da sadece sulu sütü içip kalanını bırakıyor mudur diye endişeleniyorum. Sizinkiler nasıl acaba?
Günaydın Vilin :) Gündüz uyku düzenimiz yok ne yazık ki ve olması da güç çünkü her gün aynı şeyleri yapmak gerekiyormuş. O da mümkün olmuyor ya misafir geliyor ya dışarıda bir işin çıkıyor düzeni hemen bozuluyor bebekleringünaydın kızlar...
canım benim oğlum 61 günlük geçen ayda bu ayda 700 gr almış. sadece anne sütü veriyorum ama doymadığını hissediyorum göğüslerim dolu dolu değil. hiç emziriyormuşum gibi değiller. buna rağmen doktor mama vermemi istemiyor.lactamil, milkplus,humana ne gördüysem alıyorum ama yine çok etkili değil. çok üzülüyorum doymuyor diye.Benim oglumda 65 gunluk peki sadece anne sutu verenlerin aylik kilo alimi nasil
canım benim oğlum 61 günlük geçen ayda bu ayda 700 gr almış. sadece anne sütü veriyorum ama doymadığını hissediyorum göğüslerim dolu dolu değil. hiç emziriyormuşum gibi değiller. buna rağmen doktor mama vermemi istemiyor.lactamil, milkplus,humana ne gördüysem alıyorum ama yine çok etkili değil. çok üzülüyorum doymuyor diye.
gulimier canım ben kontrole cumartesi gittim. 40ımız çıktığında izindeydik ancak fırsat bulabildik.
dr ultrasonla baktı önce herhangi bir sorun yok dedi. krem yazdı bana.
eczaneye geldim drun yazdığı kremi sadece plastik cerrahlar yazabiliyormuş o yüzden alamadım.
kremin fiyatı 65 liraydı izi kalırsa kalsın napayım görünen yerde değil zaten.
böyle bir krem kullanan var mı? reçeteyi netten yazdığı için kremin ismini de bilmiyorum.
Temmuz, çok geçmiş olsun canımyazdıklarını okuyunca içim gitti. Benimki ikisini de emiyor zaten birinden neredeyse hiç süt çıkmıyor.
UYUZ KV Allah bu kadınlara akıl bize de sabır versin. Sana sormadan nasıl bırakır ya sanki kendi çocuğu. Bizimki de sahiplenmeye çalışıyor da YEMEZLER :)
Yok merak etme benim doktora öğrencileri sormuştum bunu.Emme süresi 10-15dk yı geçmiyor demiştim o da sütün ağzına fazla gidiyordur o yüzden erken duyuyordur dedi..Ayda 500 gr dan az kilo alırsa o zaman sıkıntı. Mecburen mama vereceğiz çünkü sütünün yetmediği anlamına geliyormuş. DAKİKALARA ÇOK TAKILMA YANİ :)
Günaydın Vilin :) Gündüz uyku düzenimiz yok ne yazık ki ve olması da güç çünkü her gün aynı şeyleri yapmak gerekiyormuş. O da mümkün olmuyor ya misafir geliyor ya dışarıda bir işin çıkıyor düzeni hemen bozuluyor bebeklerinBAŞARABİLEN OLURSA YÖNTEMİ YAZSIN BURAYA BİZ DE FAYDALANALIM ALLAH RIZASI İÇİN
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?