2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cnm bende hala uzun kollu penye giydiriyorum gecede penye battaniyesini örtüyorum sabaha karşı serin olunca ayaklarına doğru bi ince battaniye daha örtüyorum bnmkininde yanakları soğuk oluyor çünkü
Bende daha eldiveni çıkarmadım bidefa eldiveni çıkmştı yüzünü tırmalamıştı bir daha ki ay çıkarmayı düşünüyorum

Allah rahmet eylesin annene
Önce teyzemi sonra anneannemi bu illetten kaybettik babamda 3.5 yıl önce kan kanserinden vefat etti 47 yaşındaydı
Ben babamı dünyadaki herşeyden çok severdm annemden çoook çok öteydi bnm için ne yapalım kader böyleymş Allah mekanlarını
Cennet eylesin
Şimdide annem deri kanseri ameliyat oldu aylık kontrollere geleceksin demşlerdi dün hastaneden kardeşimi aramışlar
Bidaha ameliyat olması gerekiyormş
Yeni güne nasıl uyanacağımızı bilemiyoruz, hayat böyle işte
Allah ağır imtihanlardan geçirmesin hiçbirimizi..

Kendini suçlama bizimki senin taktikten önce olmuş. Şimdi senin taktiği deniyoruz.

öle uyurken çıkmıyo zaten pek diorum ya gaklamaya üşeniyo ay gece çok uğraşmıyorum ben de ya,

senin kız 09.30da yatıyo bi daha kaçta kalkıyo yiiyo?

şimdi süt sağıp içirdim,geri uyudu,yine gazı çıkmadı...
artık ben de geceleri uğraşmıyorum gazı çıksın diye...
ne kadar uğraşsam nafile çünkü...
3-5 pıt pıt yapıp bırakıyorum...
sabah erkenciyiz anlaşıldı

mervecim allah annene şifa versin canım

Evet, canım emzirme taktiği:) Sadece sağ göğsümü emiyordu paşam sayende şimdi solu da ağlamadan emiyor :) Tekrar teşekkür ederiz teyzesi

Merve, inşallah hayırlı haberlerini alırız annenin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de şimdi uykuluyken zorla emzirdim. Memlekete geldik ya hava değişiminden ikimiz de baygın düşmüşüz :)
WOSGİ, sana da geçmiş olsun canım.

biz de 72 günlüğüz 2 saatte bir sol memeyi 5 6 dk sağ meme de sıkıntı yaşatıyor zorla 3 dk falan bende doyar mı acaba diye düşünmeye başladım

Sağolun kızlar Allah tüm hastalara şifa vrsn

her emzirmede iki gögsüdemi emziriyorsunuz? benimki tek gögsü emince bayılıyo zaten ikinciyi almaz.

dün spiral taktırmak için hastanedeydim. Allahım o nasıl feci bişeymiş. burda taktıranlar vardı bende kolay bişey sandım ama malesef kan revan içinde kaldım, tansiyonum düştü uzun süre kalkamadım çataldan... rahim agzım çok darmış, doktor takarken söylemişti. kontrol için ultrasonda baktı olmamış bu deyip bide geri çıkardı. öyle çok canım yandı yürüyemedim doğru dürüst. fitil verdi gelmeden bigün önce kullan rahim ağzı açılsın dedi. bidaha gidermiyim bilmiyorum :18:

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize. baya toparlandim kuzum icin mecburen. yarin kontrol var bakalim dr ne diyecek. Uc gunluk aclik ve emzirememe yuzunden sutum ancak gelmeye basladi sag gogsumu zorla emiyor.
merve cnm tekrar cok gecmis olsun Allah sifa versin annecigine

Neeeee bende bu hafta taktircaktim ama hesabima para gelmemisti daha ins. Hafta ici giderim..ilk kez senden duydum acidigini.kullan istersen fitili isin garanti olur

merhaba kızlar selim bebeği merak ettim nasıl olduğunu biri yazarsa cok sevinirim

Cok sinirliyim kvlerdeyiz suan kahvaltiya geldik..kv kizimi aldi komsum merak ediordu gosterip gelim dedi iyi dedim..2dak sonra geri geldi kizim yok nerde dedim orda biraktim sevsinler diye diyo bende tam kalktim alcaktim kapi caldi komsunun kocasi migde gribiymis bulasmasin diye getirmisler geri..catladim resmen..

sagol canim ben bayadir gelmiyorum son durumu neydi?

Selim bebek hala yogun bakimda komada, ellerinden gelen yapiliyor bir gun iyi haber bir gun kotu haber geliyor mide kaslari zayiflamis o yuzden kusuyormus aldigini. Kustugunda cigerlerine gitme ohtimali korkutuyor bu yuzden bir ameliyat olacakti riskliydi uyanmasi beklenmiuormus ama sonra doktoru ilac tedavisine baslamis bugun de banyo yaptirmislar bir hafta evvel ellerini ayaklarini oynatiyordu simdi ise yine hareketsiz. Ama kuzu canli kanli bebek masallah bir uyansa pamuk. DualariniZi esirgemeyin ben egodan aciklama yapmasini bekledim ama onun da buna enerjisi yok anladigim ladariyla haberi ben verdim rabbim selim bebegi annesine bagislasin amin

Bebeci yazmisdi kopyaladim

ah canım oyalayabilsem o kadar. geceleri süre uzayabiliyor sadece. sen nasıl yapıyorsun?

3 Saatten once versem emer ama vermeyincede huysuzlanmiyor benim oglum ama yinede az emiyor kac kilo aldi seninki 1 ayda benimki 1100 gr almis bu ay cok iyi dedi hemsire ama gecen ay 1600 gr aldigindan bana az geldi 66 gunluk olduk bugun

2 Saat cok kisa degil mi 72 Gunluk bebek icin o arayi uzatsan daha fazla emebilir

3 Saatten once versem emer ama vermeyincede huysuzlanmiyor benim oglum ama yinede az emiyor kac kilo aldi seninki 1 ayda benimki 1100 gr almis bu ay cok iyi dedi hemsire ama gecen ay 1600 gr aldigindan bana az geldi 66 gunluk olduk bugun

Masallah subhanallah canim ayda 600 ile 900 almasi gerekirmis bizimki 900 civari aldi iyi dedi seninkine masallah diyorum tekrar canim. Kac dk emziriyosun ikisini de veriyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…