Cnm bende hala uzun kollu penye giydiriyorum gecede penye battaniyesini örtüyorum sabaha karşı serin olunca ayaklarına doğru bi ince battaniye daha örtüyorum bnmkininde yanakları soğuk oluyor çünküDmt ve Dertsiz geçmiş olsun kızlar.
ya herkes yazlıkları giydirmeye başlamış ben çok mu sıcağa alıştırdım acaba?
duştan sonra acele ediyorum yine üşümesin diye.
odamız 25 derece uzun kol mevsimlik bluzu ile penye battaniyesi mutlaka var yoksa hemen yanakları buz gibi soğuyor ishal oluyor çok çabuk.eldivenini bende cıkarmıştım artık ellemeye alışsın diye bizim kız ıkınırken iki eliyle yüzünü baştan aşagı kazıdığı için yüzü tırmık içinde kalınca tekrar takmaya başladım.tırnakları kısada olsa yüzünü mahvediyor
kızıma künye alacaktım baktım tırnaklarıyla başedemiyorum künyede yırtar yüzünü diye vazgectim şimdilik.annanesi küpe almış kızıma ne zaman deldirmek iyi olur fikri olan var mı?1 yaşına kadar beklesem mi ki??
Allah şifa versin canım ben annemi malesef 4.5 sene önce kaybettim ve her geçen gün çok fazla koyuyor hele bu hamileliğimde yokluğu o kadar koydu ki anlatamam şu an annem olsa ya o gelirdi ya ben giderdim böyle kukuman kuşu gibi evde tek başıma kalmazdım(
öle uyurken çıkmıyo zaten pek diorum ya gaklamaya üşeniyo ay gece çok uğraşmıyorum ben de ya,
senin kız 09.30da yatıyo bi daha kaçta kalkıyo yiiyo?
Evet, canım emzirme taktiği:) Sadece sağ göğsümü emiyordu paşam sayende şimdi solu da ağlamadan emiyor :) Tekrar teşekkür ederiz teyzesiinşallah
emzirme taktiğini mi canım?
faydam olduysa ne mutlu
canım yaaa ben sana geçmiş olsun demedim :26:
çok çok geçmiş olsun...
9.30'da mama verdim bizimkine,omzuma koyana kadar uyudu yine...
senin taktiği deniyim dedim ama çok hafif vurdum sanırım,kıyamadım mı ne
çıkarmadı yine gazını,öylece uyudu kaldı zilli...
gece denemeye çalışıcam
Merve, inşallah hayırlı haberlerini alırız annenin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cnm bende hala uzun kollu penye giydiriyorum gecede penye battaniyesini örtüyorum sabaha karşı serin olunca ayaklarına doğru bi ince battaniye daha örtüyorum bnmkininde yanakları soğuk oluyor çünkü
Bende daha eldiveni çıkarmadım bidefa eldiveni çıkmştı yüzünü tırmalamıştı bir daha ki ay çıkarmayı düşünüyorum
Allah rahmet eylesin annene
Önce teyzemi sonra anneannemi bu illetten kaybettik babamda 3.5 yıl önce kan kanserinden vefat etti 47 yaşındaydı
Ben babamı dünyadaki herşeyden çok severdm annemden çoook çok öteydi bnm için ne yapalım kader böyleymş Allah mekanlarını
Cennet eylesin
Şimdide annem deri kanseri ameliyat oldu aylık kontrollere geleceksin demşlerdi dün hastaneden kardeşimi aramışlar
Bidaha ameliyat olması gerekiyormş
Yeni güne nasıl uyanacağımızı bilemiyoruz, hayat böyle işte
Allah ağır imtihanlardan geçirmesin hiçbirimizi..
Ben de şimdi uykuluyken zorla emzirdim. Memlekete geldik ya hava değişiminden ikimiz de baygın düşmüşüz :)şimdi süt sağıp içirdim,geri uyudu,yine gazı çıkmadı...
artık ben de geceleri uğraşmıyorum gazı çıksın diye...
ne kadar uğraşsam nafile çünkü...
3-5 pıt pıt yapıp bırakıyorum...
sabah erkenciyiz anlaşıldı
mervecim allah annene şifa versin canım
Kendini suçlama bizimki senin taktikten önce olmuş. Şimdi senin taktiği deniyoruz.
Evet, canım emzirme taktiği:) Sadece sağ göğsümü emiyordu paşam sayende şimdi solu da ağlamadan emiyor :) Tekrar teşekkür ederiz teyzesi
Merve, inşallah hayırlı haberlerini alırız annenin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de şimdi uykuluyken zorla emzirdim. Memlekete geldik ya hava değişiminden ikimiz de baygın düşmüşüz :)
WOSGİ, sana da geçmiş olsun canım.
Sağolun kızlar Allah tüm hastalara şifa vrsnşimdi süt sağıp içirdim,geri uyudu,yine gazı çıkmadı...
artık ben de geceleri uğraşmıyorum gazı çıksın diye...
ne kadar uğraşsam nafile çünkü...
3-5 pıt pıt yapıp bırakıyorum...
sabah erkenciyiz anlaşıldı
mervecim allah annene şifa versin canım
her emzirmede iki gögsüdemi emziriyorsunuz? benimki tek gögsü emince bayılıyo zaten ikinciyi almaz.
dün spiral taktırmak için hastanedeydim. Allahım o nasıl feci bişeymiş. burda taktıranlar vardı bende kolay bişey sandım ama malesef kan revan içinde kaldım, tansiyonum düştü uzun süre kalkamadım çataldan... rahim agzım çok darmış, doktor takarken söylemişti. kontrol için ultrasonda baktı olmamış bu deyip bide geri çıkardı. öyle çok canım yandı yürüyemedim doğru dürüst. fitil verdi gelmeden bigün önce kullan rahim ağzı açılsın dedi. bidaha gidermiyim bilmiyorum :18:
merhaba kızlar selim bebeği merak ettim nasıl olduğunu biri yazarsa cok sevinirim
Cnm bikac hafta once bebeci durumunda pek degisiklik olmadigini yazmisti..
sagol canim ben bayadir gelmiyorum son durumu neydi?
biz de 72 günlüğüz 2 saatte bir sol memeyi 5 6 dk sağ meme de sıkıntı yaşatıyor zorla 3 dk falan bende doyar mı acaba diye düşünmeye başladım
2 Saat cok kisa degil mi 72 Gunluk bebek icin o arayi uzatsan daha fazla emebilir
ah canım oyalayabilsem o kadar. geceleri süre uzayabiliyor sadece. sen nasıl yapıyorsun?
2 Saat cok kisa degil mi 72 Gunluk bebek icin o arayi uzatsan daha fazla emebilir
3 Saatten once versem emer ama vermeyincede huysuzlanmiyor benim oglum ama yinede az emiyorkac kilo aldi seninki 1 ayda benimki 1100 gr almis bu ay cok iyi dedi hemsire ama gecen ay 1600 gr aldigindan bana az geldi 66 gunluk olduk bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?