2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canim o kremden bana yazmis dr esim de diger ilaclarla birlikte almis. gunde 2 kere kullanin diyor ama anca 1 kere filan suruyorum biraz duzeldi gibi. benim yara izi disa dogru cikintili gibiydi o kayboldu mesela. daha duzenli sursem faydasi olcak yani

Dertsiz canim appletiserin yorumuna aynen katiliyorum bol su ve dinlenmek biraz fazla ev isine dalsam o gun azaliyor sutum
sağolun kızlar ne duysam yapmaya çalışıyorum bu aralar ev işine de fazla daldım.kadın geldi 1 günde bitiremedi yarım kalan yerlerle uğraşıyorum hiç dinlenemiyorum doğru dürüst uykumda yok onunda etkisi var demekki.

bende alsam mi ki bilemedim şimdi :26:

kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor günde benim kızım 2.5 aylık en fazla bir saat uyanık kalabiliyor uyukuya gçerkende yarım saat ağlıyor ve 2 saatten az uyumuşsa huzursuz uyanıyor yani 1.5 saat uyanık 2ila 3 saat arası uyku tüm gün böyle olmak istiyor ama uyutmakta çok zor oluyor çok zor uyuyor uyanıkkende ağlıyor sizde durumlar nasıl

benim kız dünden beri kaka yapmadı yaaa, sadece çiş yapıyo gaz çıkarıyo,
sütüm çok cıvık su gibi, acaba ondan mı ? dünde mama yapmadım hiç, hergün düzenli kaka yapıyodu, mama da veriyodum gerçi hergün, endişelenmem gerekirmi bilemedim?

Cnm tek anne sutu alan bebeklerde haftada 1 kez yapmasi normal.mama alanlarda 2gune bir..
Eger aglamiyorsa keyfi yerindeyse endiselenme

kremin fiyatı 65 liraydı izi kalırsa kalsın napayım görünen yerde değil zaten.
böyle bir krem kullanan var mı? reçeteyi netten yazdığı için kremin ismini de bilmiyorum.
canım ben plastik cerraha yazdırıp aldım o kremden ama düzenli kullanamıyorum hiç, çoğu gün unutuyorum sürmeyi.

kızlar bebekleriniz kaç günlük?
kizlar 1 haftadir susuzlugumu karpuzla gideriyorum ve sutum artti sanki. deneyen var mi?
karpuzun gaz yaptığını okumuştum biyerde ama bende engel olamıyorum kendime bol bol yiyorum. gerçi annenin yediği şeylerin gaza etkisi olmadığını iddaa eden uzmanlarda var. galiba onlara inanmaya başlayacağım dün akşam yemeğinde 2bardak gazoz içtim ama oğlum bu gece gazsız bişekilde huzurla uyudu. gaz yapacak şeyler yemediğim günlerde de deli gibi gaz sancısı çektiği oluyodu.

Canim benim oglumda sedece anne sutu alio bazan 2 ginde bir bazende hergun yapio endiselenme bisiyi yoktur

Canim benim oglumda sedece anne sutu alio bazan 2 ginde bir bazende hergun yapio endiselenme bisiyi yoktur

Cnm tek anne sutu alan bebeklerde haftada 1 kez yapmasi normal.mama alanlarda 2gune bir..
Eger aglamiyorsa keyfi yerindeyse endiselenme

sağolun kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için,
mesajı yazdıktan sonra hemen mama yaptım, 150 ml anında hüpletti 1 saat önce emzirmiştim güyaaa

endişe etmeyeyim bundan sonra

68 gunluk cnm ...gaz olayina tamamen katiliyorum ben hic dikkat etmiorum allaha sukur bugune kadar pek gazi olmadi..fazla sakinmamak gerek galiba:)

arkadaşlar selim bebekten haberi olan var mı ? Allahım onu biranönce annesinin kucağına aldırsın şifa versin inşallah.
istanbulda olsaydı ulaşmaya çalışırdım herhangi bişey yapabilir miyiz diye, topiğe ilk girdiğimde baktığım şey bu konu.dualarım hep onunla.

gaz yaptigini duymamistim bak hic de farkinda degilim. bebegim oyle gazli bi bebek degil humananin rezene cayini iciyorum belki onun faydasi vardir.
sadece 1 kere sarimsakli yogurt yedigim gece aglamaktan sisti gaz yuzunden. ogunden bei sarimsak yemiyorum o kadar.

Benim bebek 76 günlük temmuz

geceleri emzirmek için siz mi uyandırıyorsunuz yoksa bebeğinizin uyanmasını mı bekliyorsunuz ben çok ikilemde kalıyorum 67 günlük olduk
hala gece 3 saatte bir o uyanmasa bile emzirmek için kalkıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz acaba gece bu süreyi ne kadar uzatabilirim ya da beklesem de oğlum uyanınca mı emzirsem

ben kaldırmıyorum canım o uyanınca emiyor. hatta başlarda hık dese kalkıyordum şimdi iyice ağlamaklı olmasını bekliyorum. hem uykuya da ihtiyacı var acıksa uyanır.

Cnm ben aksam en son 19gibi mamasini veriiorum150ml 20-22 arasi uyuyor sabah 5-6 arasi acikip uyaniyor..uyandirmana gerek yok.acikinca kalkarlar ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…