2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Benim oğlan da saat 5'ten beri ayaktaydı. Uykusu var uykuya dalamıyor ağlıyor az önce ağzında emzikle kucağımda uykuya zor geçti. Uykusu varsa memeden süt gelince ağzına ağlıyor, bir değişik huylu :) Emzik sakinleştiriyor.
Memlekete geldil ya oğluşla havası çarptı galiba. Gece ondan sabah beşe kadar uyudu. Bu saatte kadar da uyanıktı işte. Düzen değişti. Buradan da eşimin memleketine gideceğiz, sonra evimize döneceğiz sonra Çeşme'ye gideceğiz çocuğun düzeni iyice alt üst olacak :S

kizlar merhaba, egomego ve selim bebekten haber yok mu? her gun bi umit guzel bi haber vardir diye bakiyorum ama hic ses yok.. onunla telde konusan falan yok mu acaba?

Slm kizlar uslu olan oglum bugün kucagimdan inmedi surekli agladi gaz sancisi vardi neler denedim neler yok kesincozum bulamadim az once teyzem geldi agzinda yara varmis kuzumun emzigi bile alamio kucuk tirnak buyuklugunde tahris gorunuo soda surdum biraz kardesimi bekliom dr goturcem bisi verirler belki...

Gecmis olsun cnm biyerden mikropmu kaptiki kuzucuk...iyi haberlerle gel ins.

Gecmis olsun canim

Bugun oglumu doktora goturduk hersey iyi ama benim moral bozuk ben temmuZu memleketimde gecircem insallah dr a ne olur ne olma sordum denize girebilir mi hayir erkek cocuklari 6 ay kiz cocuklari 1 yil denize girmemeli dedi ki benim doktor genc doktor rezeneyi oneren tiplerden genc kafa yani neyse benim ailem dort gozle denize sokmak ocin bekliyorlar hevesliler bende suyu seven oglumla kucak kucaga denize girecegim icin cook heyecanliydim bee

Kizlar bebislerle kac saat yuzebiliriz??

Yok artık ! Dakika da değil saat ? Ciddi degilsin dı mı ? Hasta edersin cocuğu

kizlar merhaba, egomego ve selim bebekten haber yok mu? her gun bi umit guzel bi haber vardir diye bakiyorum ama hic ses yok.. onunla telde konusan falan yok mu acaba?

bebeci haber verir inşallah

Benim kızımda oldu Farhex sprey verdi Dr

bebeci canım bizde bu hafta sonu otele gidicez denize girdircektim kızımı isilikleri başladı rahatlar diye düşünüyodum bende denize sokmasam acaba yaa eşimle çok hevesleniyoduk ...

iyi geceler güzeller :)
çoook uzun zamandır giremiyorum hepinizi çok merak ediyorum..
malum yaz geldi;okullar kapandı,düğünler,yatılı misafirler,hafta sonu kaçamakları derken pc başında geçirilebilecek vakit iyice azaldı umarım hepiniz iyisinizdir

bebeci canım bizde bu hafta sonu otele gidicez denize girdircektim kızımı isilikleri başladı rahatlar diye düşünüyodum bende denize sokmasam acaba yaa eşimle çok hevesleniyoduk ...
Sorma ya sebebi ne diye sormamisim salak gibi acaba neden? Usutme desen kiz cocugu niye o kadar uzun sure , cilt ve tuzlu su desen degil anlamadim
Bu arada kizlar gunes kremini doktor siddetle onerdi ben mustela aldim.gunes kremi + gunes sonrasi kremi 75tl. Gunes sonrasu kremini kakalamis oldular kisaca.
Bu aralar zaten eczaneker bana oynuyorlar avent gogus kalkani aldim yaninda nuk un gogus rahatlatici seyindeen( adini bile bilmiyorum) kakaladilar 50 derece sicak suya koyuyorsun sonra kurulayip gogsune yerlestiriyorsun akisini hizlandiriyormus diye kandirdi beni. Bi kere 50 derece su nasil ayarlanir? Ne ara kurulayip koca seyi goguslerimde tutucam fiyatina da eve gelince baktim 36tl. Rezilim,israfciyim.com

Ben bilmedigim icin sordum...kusura bakma
Est. Kusur ne demek Canim ya .. Ama hep bilinçli seyler yazardin sen bebek bakimiyla ilgili.. Öyle saatlerce bebekle yüzmek mümkün mu.. Yani cidden sorduysan ben ayaklarını bile sokmadım mikrop falan kapar diye insan Cok titizleniyor Cok küçükler henüz büyüyünce yüzersin gönlünce ins

Cnm alman sitesinde arastirdim orda bebegin dudaklari morardigi ana kadar durun cikartin kurulayin tekrar katin yaziyor tuhafima gitti soriyim dedim..havuz bizim bahcemizde pek mikrop kapcagini dusunmedim ve sordum :)

Keşke şu anda sitede biri olsada bana yardımcı olsa yol gösterse
bebeğimin kafası çok terliyo yattığı yer su içinde kalıyo
ama ateşi 35.7 Ne yapacağımızı nerde yatırcağımızı şaşırdık

Sicaktan terlemistir ustu kac kat? Bi kat dusur istersen kafasinin altinada terini cekcegi bi bez ser...hic olmadi hemen suyun altina sok cikar cnm

Sicaktan terlemistir ustu kac kat? Bi kat dusur istersen kafasinin altinada terini cekcegi bi bez ser...hic olmadi hemen suyun altina sok cikar cnm

İnce pamuklu atleti ve kısa kollu penyesi var altta da ince penye eşofman altı
Ayağında da kısa çoraplar kafası terliyor başka hiç biryerinde ter yok hatta soğuğa doğru ılık gibi
kafasını kuruluyorum tülbentle ıslanmış yeri de değiştiriyorum çarşaf koyuyorum başka ,
Ateşi 36 ya gelmş ama kıpraşıyor uyurken bi huzursuz yada ben elleştiğim içinde yapıyor olabilir
Uykusuzluktan bayılıcam ama yatamıyorum bırakıpta
Başını kaldırıp altına bakıyorum terlemşmi diye bu seferde sıçrıyor yavrum napcamı bilemiyorum o yuzden of
Allahım korusun miniğimi

Telas etme cnm belkide kafadan daha cok terlicek benim kizim yuzunden cok terliyor.ben artik kisa kollu body giydiriyorum corap fln yok rahatladi kuzum.sende dene yok icin rahat etmicekse gun boyu takip et doktorunu ara sor..

canım sizde ilk defa mı oldu? benim oğlanın doğduğundan beri kafası çok terler. her uykudan uyandığında yastığı ıslanmış olur. ilk zamanlar çok tuhaf gelmişti ama normal bişeymiş.

kızlar bu kusma olayı ne zaman bitecek ki?? çok sinirim bozulmaya başladı. geceleri hiç yapmıyo ama gündüzleri her emmeden sonra kusuyo çocuk ya bıktım artık. süt olsun diye yemediğim şey kalmıyo canım istemeye istemeye... oğlum emdikten sonra ne varsa geri çıkarıyo . doktor fazlasıdır diyo ama bence fazlası falan değil. karnı 120ml le doyuyo hiç bir zaman benim tek gögsümde 120 ml süt olmadı ki, nasıl o kustuğu fazlası olacak.

merve canım bende bebeğim gibi düşünüyorum. bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum.
benim oğlumunda kafası terliyor eşiminde öyle sadece kafası terler babasına benzicek demekki diyorum.

kızlar sinekler için ne kullanıyorsunuz. tabletler, likit jeller, kola takılan bileklikler zararlıymış.
ne kullanıcaz sinekler için? radarcan diye bişey okudum erkek sinek sesi çıkarıyormuş
dişi sinekleri kaçırıyormuş. kullanan var mı bundan? bi de fesleğen(reyhan) kokusuna gelmiyormuş sinekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…