2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gecmis olsun cnm biyerden mikropmu kaptiki kuzucuk...iyi haberlerle gel ins.

Gecmis olsun canim

Sagolun kizlar aksam hem annemin yanina gittik hemde oglumu cucok hast.ne goturduk onemli bisi degilmis mikostatin verdi damlalikli damagina suruorum iyi geldi galiba dun aksamdan biri uyuo arada uyanip emio kuzum rahatladi dun hiç uyumamisti acisini cikario. Bide babi-x zen die bitkisel gaz icin surup aldim mukemmel bisi icer icmez patir patir rahatladi yavrum.....

Canim büyük oğlum 9 aylik olana kadar kustu hemde fiskirtarak kusuyodu 1 makine onluk yikiodum onluk yetistiremiodum kıyafeti dusunmuorum o derece yani ama dr normal diodu 9 aylik olunca bicak gibi kesildi.kucuk oglumda kusuyor ama sizinti yada agzindan akiyor gibi kusuyor kilo alimi normal ayda 1 er kilo aliyor sende kilo alimi normalse bence takma kafana zamani gelince normale doner.icini rahatlatmak icin oglumu anlatayim dedim.

geçmiş olsun canım, allahtan ilaç iyi gelmiş yavrucağa da rahatlamış...

benim kızımın da başı çok terliyo canım...
bi şey olduğundan değildir bence...
yastığı elyaf ya da sünger olursa da çok terletiyomuş...
eğer öyleyse yastığını değiştir istersen...

benim kızım da zaman zaman çok kusuyo...
gece hiç kusmuyo...
dün pek kusmadı gibi...
kusmadığı zamanlar şaşırıyorum artık...
120 ml çok değil mi canım yaa?
gerçi senin oğlun bizim kızdan daha gelişikli,daha çok ihtiyacı olabilir...
ben 90 ml veriyorum...
netten araştırmıştım biraz,reflüsü olan bebekler çok kusuyomuş...
reflü, oturmaya falan başladıkları zaman kendiliğinden geçiyomuş...
istersen sen de bi araştır

benim kizim da hep terliyir canim. 53 gunluk. emerken bile kanter icinde kaliyo. sabahlari kafasi sirti su gibi kalkiyo. hic hastalik aklima gelmedi, bunyesi oyledir diye dusundum. uzun kol badi ve alt giyor sadece. 2 ay kontrolunde sorcam dra artik kisa kollulara gecelim diye.

haftasonu kontrole gittik, idrar yolu iltihabı olabilir dedi doktor. tahliller yapıldı herşey normal çıktı.
bu durumda bebek reflüsü olmuştur, kilo kaybı olmadığına göre endişelenecek bişey yok dedi. geceleri yapmıyo ama gündüzleri her emmeden sonra çıkarıyo nerdeyse.
ev battı, artık gazını çıkarmak için fayans olan yere gidiyoruz düşünün... silmesi kolay olsun diye.
gündüz gezmeye gitmek veya misafir gelmesi işkence oluyo.
oturmaya başlayınca geçiyomuş bende okudum, ne zaman oturur bakalım, heyecanla bekliyorum.

Allah yardimcin olsun cnm bir an once gecer insallah..ogluna biberon verirke kafasi tam yatmamasina dikkat et dik dursun az reflüde iyi geliyor diye duymustum..

Benim kizim yapiyor cnm gayet normal ilk ellerini kesfediyorlar ondan..ben az birakiyorum sonra elini cekiyorum agzindan emzigi veriyorum..

Bende boyle yapiyorum elini yalamasina izin veriyorum biraz sonra emzik
emzikle uyumamayi ogrenirler insallah buyudukce Emzik dusunce basiyor cigligi

merhaba arkadaslar 79 gunluk bir bebegim var ellerini surekli agzina sokuyo varmi sizde de bole bisiii

Cnm benim oglumda 80 gunluk ortalama 1 haftadir elleriyle pek haşır neşir emzigini bile sokmaya calisio bazen tutturuo elleri agzindan cikmio arada emzigini veriorum bende normal yani

Merhaba kızlar, nasılsınız? Yaa birçok kişi ortadan kayboldu. AMANAMAZON, ESMER LOVER bu arada çok göremediklerim VOLTAJ, HANİPEKS, DERTSİZ nerede eski muhabbetler????

Canım ben internette görmüştüm yeşil limonu ortadan bölüp içine karanfilleri saplıyordun sanırım ve pencerenin önüne koyuyorsun sinekler gelmiyor. Evinde balık ve bebek bulunanlar içinmiş.

merhaba arkadaslar 79 gunluk bir bebegim var ellerini surekli agzina sokuyo varmi sizde de bole bisiii

Benim oğlan da 71 günlük. Birkaç gündür elini emiyor. Ben de araştırma yaptım 3-4 yaşına kadar normal diyen var altında psikolojik sebepler olabilir diyen var. Benim de kafama takıldı, özgüven eksikliği olabilir diye ama ihtiyaçlarını zamanında karşılıyoruz ama ne bileyim korktum.

cnm ya bunlar daha kaç günlük bebekler özguvenle bir alaksı olabileceğini düşünmüyorum cnm yaaa

merhaba benim oğlumun bıngıldağı baya küçülmüş sağlık ocağındaki ebe 6 aydan önce kapanması ii değil dedi böyle bir sorun yaşayan varmı

Yok cnm pamuk ve yün yastık kullanıyorum ama yinede terliyor kuzum
Bnmkide emerken çok terliyor ama gece vücud ısısı düşüktü soğuk terlemesi beni korkuttu
banada hep kızıyolar çok giydirme diye halbuki tek kat giydiriyorum uzun kollu alt üst
Bi kaü gündür kısa kolluyla yatırıyorum üstüne de tülbent örtüyorum üstüne ince battaniye örtiyim diyorum eşim kızıyor
Ama korkuyorum kuzum üşür diye

Bnm kızım da ellerini ağzına sokuyo
Aşı defterinde yazıyodu ellerini ellerini keşfetmeye başladıklarından öyle oluyormuş

merhaba benim oğlumun bıngıldağı baya küçülmüş sağlık ocağındaki ebe 6 aydan önce kapanması ii değil dedi böyle bir sorun yaşayan varmı

benim yiğenimin ön taraf hemen kapanmıştı telaş yaptırdı doktorlar ultrasona gitti kafanın her tarafına baktılar meğer onun açıklığı kafasının arka tarafındaymış sıkıntı olmadı yani çok şükür.

Kizlar bazilariniz yastik kullaniyor galiba..iyi degil bebeklerde yastik kullanmak.belleri acisindan iyi olmuyormus 1yasina kadar kullanmamak gerekiyormus

Kizlar birde bebeklerin atesini neresinden olcuyorsunuz?? Cocuk doktoru kulak ve kol alti yanlis sonuc verir popodan ölc hep dedi ama pek cesaret edemiyorum ben.inciltirim diye

Kuzenimi de korkuttular kendi drumuza sordum öyle bişey yok kafa çapı önemli bazı bebekte 9 ayda kapanır bazısında 1,5 yasına kdr devam eder dedi..
Kizlar birde bebeklerin atesini neresinden olcuyorsunuz?? Cocuk doktoru kulak ve kol alti yanlis sonuc verir popodan ölc hep dedi ama pek cesaret edemiyorum ben.inciltirim diye
Bu drların da hepsi ayrı bişey söylüyo.. Bizimki de koltukaltı en iyi sonuç verır dedi.. Ben emzirirken anlıyorum agzı ateş gibi geliyor gögsüme 2 tane dijitalle koltuk altından ölçüyorum 1 tane eski tip civalı olanla ölçüyorum alından dijital var ona hiç güvenmiyorum ard arda ölçtüklerımde hep farklı çıkartıyor.. Popodan denemedim ztn durmaz çok huysuz ve hareketli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…